加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 提交你對i-see的寶貴意見(更新)
載入中 ...
山卡啦baby`3` (沙律a0a)
吹水之臣

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:口水第三名
勳章介紹:口水第三名    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 445140
精華 2
積分 30735
帖子 13737
威望 3 點
I-See幣 227853 錢
GAME幣 2284 個
口水 1182 滴
MSN宣傳 2550 次
性別  男
配偶 SECRET``
閱讀權限 120
註冊 2009-7-2
註冊天數 5383
來自 媽咪個大肚腩:)
狀態 離線
(1)功能/系統:
結婚系統應該加個搶花球既環節XD
至於點搶....
e.g 個新娘甘左1個制去拋花球
之後個系統就數3,2,1
d女仔就鬥快甘個制去搶花球.
搶到花球既果個女仔有50i-see幣獎賞:)
仲有.結婚時間加長小小.得6分鐘好小咧!

吾知e個意見得吾得咧老豆!?0.0

本帖最近評分記錄
小熱血   2009-8-15 01:51 PM  I-See幣  +200   
小熱血   2009-8-15 01:51 PM  代幣  +20   

♥`ms.沙律:)
中意既可以add我咧.
MSN;;charlottechan931124@hotmail.com

招3台腥信仔啊!0.0
招家人啊!!XD
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小熱血
壇主

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 1
精華 3
積分 35890
帖子 26070
威望 6 點
I-See幣 104428 錢
GAME幣 1396 個
口水 5155 滴
MSN宣傳 2366 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2004-9-1
註冊天數 7148
狀態 離線
  只顯示 小熱血 的帖子

QUOTE:
原帖由 婉x 於 2009-8-12 07:08 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
-同上面d人講既都係一樣 ,好似太小區
至於如果問我要新增咩區 ,我又唔知啵 xd
不過可以參考下其他forum嫁嘛 :)
-整個海外伺服器 ,等d唔係身處香港既會員上isee都快d (例如我)
-加多d插件囉 ..姐係d ...

感謝叉燒大佬既意見xdd

其實我都諗住再拾過d版xd..
但5知點拾好姐xd

海外伺服器成本太高-3-....多謝叉燒大佬比錢

插件有無咩例子xdd

好難搵到d有責任既版主

good idea"xd

提交你對i-see的寶貴意見

"I-See一年章"申請處
"I-See兩年章"申請處
"I-See三年章"申請處
"I-See四年章"申請處

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
△▲▽▼招家人& FD..xd△▲▽▼(new)
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小熱血
壇主

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See壇主章

會員編號 1
精華 3
積分 35890
帖子 26070
威望 6 點
口水 5155 滴
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2004-9-1
註冊天數 7148
狀態 離線
  只顯示 小熱血 的帖子

QUOTE:
原帖由 賢o0 於 2009-8-13 11:01 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
又係我
1)功能,系統
可以多加插件 例.寵物中心 黑道生涯 版主考勤 ...
加多幾個版塊 例.男人心事 女性心事 動漫專區 ...
2)管理政策
可以定期開會 商討對策 尋找共識
3)管理人手
沒有意見
4) ...

thx^^你的意見....
插件和版塊的意見不錯

頂部
小熱血
壇主

榮譽勳章

會員編號 1
精華 3
積分 35890
帖子 26070
威望 6 點
口水 5155 滴
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2004-9-1
註冊天數 7148
狀態 離線
  只顯示 小熱血 的帖子

QUOTE:
原帖由 樣衰怪1號ovo 於 2009-8-14 03:19 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
(1)功能/系統:
結婚系統應該加個搶花球既環節XD
至於點搶....
e.g 個新娘甘左1個制去拋花球
之後個系統就數3,2,1
d女仔就鬥快甘個制去搶花球.
搶到花球既果個女仔有50i-see幣獎賞:)
仲有.結婚時間加長小 ...

感謝你的意見...

我的技術很能做到令網頁進行同步..哈哈...

但結婚時間可以延長的

頂部

贊助會員

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 50819
精華 0
積分 50271
帖子 26902
威望 4 點
I-See幣 161661 錢
GAME幣 665 個
口水 10 滴
MSN宣傳 1574 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-8
註冊天數 6746
狀態 離線
  只顯示 婉 的帖子

QUOTE:
原帖由 小熱血 於 2009-8-15 01:47 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

感謝叉燒大佬既意見xdd

其實我都諗住再拾過d版xd..
但5知點拾好姐xd

海外伺服器成本太高-3-....多謝叉燒大佬比錢

插件有無咩例子xdd

好難搵到d有責任既版主

good idea"xd

開個POST 叫D版主幫你手 再唔係咪參考其他FORUM ~_~

為左我 你係應該比多D錢嫁 -,-

插件 ?你指GAME ?鬥地主好玩呀 /.\

我都知我好有責任感 XD

頂部
嘉嘉OAO.
VIP
會過去的.

會員編號 1747
精華 0
積分 2905
帖子 116
威望 2 點
I-See幣 6414 錢
GAME幣 435 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2005-1-17
註冊天數 7010
來自 `♥♥♥雛莓
狀態 離線
  只顯示 嘉嘉OAO. 的帖子
1)功能,系統
就咁睇落去 . 都冇咩問題呀 仲幾順下!

2)管理政策
我唔知點講好.
不過我比例子喇.
姐係例如 ..版規個啲
其實講真係唔係真係會有人走入去睇?
咁不如一個新人申左ac 就sd個版規過去會唔會好啲!
我都係舉個例子.
唔係到時 啲人又犯左 . 根住啲版主又叫人去睇..邊會有人理!

3)管理人手
就咁睇落去好多個版都好似冇咩版主 !
請多啲! 嘉油 !

4)活動/其他...
活動我都冇留意呀 !
不過其他野都冇咩 .
依嘉搵野唔洗比錢 唔錯唔錯 !
講真
我覺得  (我覺得!!!
如果要回po先有錢  要錢先有得用論壇既服務
咁有啲人唔鍾意講野只係鍾意睇野同搵野..
咁你都唔可以迫人去回po既 ..
所以唔洗用錢去用服務都唔差呀 幾好 !

個人意見^V^
熱血嘉油 !!

本帖最近評分記錄
小熱血   2009-10-10 03:18 PM  I-See幣  +500   
小熱血   2009-10-10 03:18 PM  代幣  +50   
頂部
阿fish
認證會員

會員編號 201388
精華 0
積分 1544
帖子 842
威望 0 點
I-See幣 16005 錢
GAME幣 380 個
口水 2 滴
MSN宣傳 15 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-16
註冊天數 6434
狀態 離線
  只顯示 阿fish 的帖子
1)功能,系統
功能可以新加多d野-3- 系統就未諗到
2)管理政策
搞一個淨系版主同總版主同管理人先入得既專區!
相討下可以點搞好i-see 亦都可以開會阿-3-
3)管理人手
個人認為版主要日日都會上i-see 睇下自己個管理個版-___-
又或者吹水區阿 會員自貼區 加多個版主 有照應都五錯架-3-
4)活動/其他...
應該搞多d團聚囉-3-
大家認識下大家 避免搞分批甘-3-

本帖最近評分記錄
小熱血   2009-10-10 03:19 PM  I-See幣  +300   
小熱血   2009-10-10 03:19 PM  代幣  +30   
頂部
山卡啦baby`3` (沙律a0a)
吹水之臣

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:口水第三名
勳章介紹:口水第三名    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 445140
精華 2
積分 30735
帖子 13737
威望 3 點
I-See幣 227853 錢
GAME幣 2284 個
口水 1182 滴
MSN宣傳 2550 次
性別  男
配偶 SECRET``
閱讀權限 120
註冊 2009-7-2
註冊天數 5383
來自 媽咪個大肚腩:)
狀態 離線
1)+4)
可以加1個活動區既物體
如果d人想搞網聚可以系e個區度講
活動過後可以po番d相出尼俾人睇
甘樣可以鼓勵更多人搞活動
可以令會員之間既感情加好.

2)管理政策
各個版主應該快d諗到呃po既定義
仲有.同上.搞1個專俾版主同壇主入既區
俾佢地開會傾下有d咩要改善/做d咩可以搞好isee

3)管理人手
仲有好多版系冇版主的
可以搞個版主選舉/whatever.
儘快令各個版都有版主管理
減輕壇主既負擔

吾知d意見點咧老豆!?:)

本帖最近評分記錄
小熱血   2009-10-10 03:20 PM  I-See幣  +700   
小熱血   2009-10-10 03:20 PM  代幣  +70   

♥`ms.沙律:)
中意既可以add我咧.
MSN;;charlottechan931124@hotmail.com

招3台腥信仔啊!0.0
招家人啊!!XD
頂部
狂野巨火雞
吹水天王
mrs.rubbish :D

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 146628
精華 1
積分 9414
帖子 21232
威望 0 點
I-See幣 15197 錢
GAME幣 114 個
口水 55 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 狂妄症發動.3.
閱讀權限 100
註冊 2006-4-2
註冊天數 6569
狀態 離線
攪多d meeting喇葉健健
依家都吾似以前同isee班人甘close既.

本帖最近評分記錄
小熱血   2009-10-10 03:20 PM  I-See幣  +200   
小熱血   2009-10-10 03:20 PM  代幣  +20   
頂部
小熱血
壇主

榮譽勳章

會員編號 1
精華 3
積分 35890
帖子 26070
威望 6 點
口水 5155 滴
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2004-9-1
註冊天數 7148
狀態 離線
  只顯示 小熱血 的帖子

QUOTE:
原帖由 婉x 於 2009-8-15 04:06 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

開個POST 叫D版主幫你手 再唔係咪參考其他FORUM ~_~

為左我 你係應該比多D錢嫁 -,-

插件 ?你指GAME ?鬥地主好玩呀 /.\

我都知我好有責任感 XD

-3-
可能再改一改d申請條件掛xddd

-3-你比錢我洗5好

oic.....
-3-

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...