加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:      - ★`壇慶活動 .. 「我的 I-SEE」分享會 : D
載入中 ...
SAIW!NG`XD (AVA)
總版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See總版主章
勳章介紹:總版主的象徵    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
I-See幣 157817 錢
GAME幣 143 個
口水 51 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊 2005-11-9
註冊天數 6714
狀態 離線
  只顯示 SAIW!NG`XD 的帖子
     - ★`壇慶活動 .. 「我的 I-SEE」分享會 : D

五年了 : D
不經不覺 I-SEE 已經陪伴左大家五年咁耐.
可能有好多會員未必真係玩足五年,

但我相信.
呢度總會有 d 野令大家願意定期番唻O既 : D
總會有 d 原因令大家O係眾多論壇入面, 揀 I-SEE 唻留低.
唔止係有 ACCCOUNT, 而係會 keep 住上唻.
甚至係參與管理工作.

但究竟, 點解呢 (?)
係 I-SEE O既親切感 (?)
定版面令大家印象深刻 (?)
(當然可能係藍色熊仔會最深刻)
但還是O係呢度已經儲落 1 d 網友, 甚至朋友呢 (?)

呢一切一切O既原因,
都歡迎大家O係呢度分享 1 下.
俾 d 回顧, 呢段日子入面
大家O係 I-SEE 入面最深刻O既事又係咩呢 (?)
係 meeting (?) 係各項O既選舉 (?) 等等.

同時亦希望大家分享 1 下對 I-SEE O既觀感,
好同唔好都希望大家講下.
每位O既意見都會獲加 10-100 積分 及 100-1000 錢.

請踴躍發言 : D

想講 骨氣; 最先 必須有 1 儲備.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
總版主

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See總版主章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See六年章

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
GAME幣 143 個
口水 51 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊天數 6714
狀態 離線

我先我先!

1 開始 keep 住玩甚至到而家
我都係活躍自貼區多 d.
由最初大家 1 齊每日自貼區傾計.
傾開 1 班朋友, 到 meeting : D
再到差不多每個星期都會同大家見面.
講下都几年前喇! 呢個係 1 個慣性,
1 個情意結.

到後來, 本身玩開O既朋友都冇再玩.
而我仍然留低, 就係私人原因喇 : D

咁當然, I-SEE O既大家亦係令我留低O既原因之一
因為有種難以形容O既凝聚力.
係舊朋友聯誼O既 1 個好平台 : )

點解我明明較左我要用 被夾的熊仔 做界面

但每日噤入唻都變番 default 咖 -_-?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-★`癲小怡×°
高級會員

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 411462
精華 0
積分 764
帖子 743
威望 0 點
I-See幣 8121 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-4-24
註冊天數 5817
來自 牛牛╭☆°
狀態 離線
記得我第1次名玩艾斯,最記得藍色熊仔;]

因為頭像都圖案好可愛,所以我注冊左

個個AC都有900幾日了..不過我唔記得左AC= =''
之後就注左呢個AC,都冇乜點玩過啦
有1日上MSN有新信叫我地班人返去

咁我就左返黎a0a個陣叫笨楓;>
由於發現自己冇開個自貼post
1開就開左個自貼同埋交友a__a識多左朋友

令我係呢個論壇留底;]依家仲成日開貼t!m-w-''
我最深刻既事係;當初我係同小詠一齊黎玩架-3-
個陣大家都唔係幾識,都係新手1個

慢慢就學識左點玩a0a!依家我都加油緊-3-
玩高lv緊個ac.___.''' xD總之最後1句啦
我好愛艾斯喔>口<!!!!!

本帖最近評分記錄
SAIW!NG`XD   2009-11-7 04:38 PM  I-See幣  +300   
SAIW!NG`XD   2009-11-7 04:38 PM  代幣  +30   
頂部
閃卡叔叔
高級版主
死.

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 385665
精華 0
積分 5819
帖子 3295
威望 0 點
I-See幣 29037 錢
GAME幣 242 個
口水 16 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2007-11-12
註冊天數 5981
來自 鴨團侍應-D.
狀態 離線
  只顯示 閃卡叔叔 的帖子
我又黎

起初玩過很多壇啦
不過就是識不了人,人人都有小團子,自己加入不到(攤手
之後無意中來到i-see,抱著試玩一下吧的心態來到
結果發現這裡的人很nice
沒些小團子,很小外星人
結果就在這長玩起來了
KY大人也是在這裡認識的啦,至於為什麼認識相信認識她的人也記得她從前那個AD
所以i-see給我印象很好,很喜歡這兒
好喜歡這兒的「漫畫版」和「你賣我買」(笑

本帖最近評分記錄
SAIW!NG`XD   2009-11-7 06:34 PM  I-See幣  +400   
SAIW!NG`XD   2009-11-7 06:34 PM  代幣  +40   

[U]HI.[/U]
頂部
自戀帥哥`
吹水中手

榮譽勳章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 355660
精華 0
積分 3021
帖子 3745
威望 0 點
I-See幣 17166 錢
GAME幣 503 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 自戀美女
閱讀權限 60
註冊 2007-8-6
註冊天數 6080
來自 海王星-_-
狀態 離線
  只顯示 自戀帥哥` 的帖子
到我到我!

鐘意I-SEE既地方太多;
雖然話入I-SEE係因為朋友叫我幫佢留CM係自貼區.. (笑
之後我發覺呢度D人好NICE;好傾得;
最要重係好玩得 好易傾得埋
自貼區1個P0.唔洗HIDE唔洗點就已經有人回你
仲要係真心CM唔係D無聊既CCCCCCCCCCCCCCCCCC
我因為艾斯先識到老婆
因為艾斯先識到咁多BABY打令

我覺得呢個風氣係好 其他論壇係冇
係I-SEE既特點

本帖最近評分記錄
SAIW!NG`XD   2009-11-7 06:43 PM  I-See幣  +500   
SAIW!NG`XD   2009-11-7 06:43 PM  代幣  +50   

我是超級年下攻小正太;
你可以叫本大爺 帥哥 或者
頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
口水 374 滴
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5388
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子
[版主管理留言]
SAIW!NG`XD2009-11-7 06:52 PM:其實咁啦. 唔好將呢 d 野睇得太重. 改名係好小事, 通唔通知係咪又真係咁重要呢 (?) 不過 anyways. 努力!

簡單D黎講,我對ISEE真係又愛又恨`

之所以會同I-SEE結緣係因為我個FD既原因`

初初入到黎,一切對我黎講都好新鮮`

呢樣又唔知點,戈樣又唔知點,仲要成日發左重覆帖..`

(依個我都唔知點解到現加都重有,不過小左LU)`

就算係無聊都唔會點上黎玩`

偶然既一次,我係K他壇都見到一篇又好睇又搞笑既愛情小說`

令我有好大既決心去P0依篇文出黎`

雖然出左既黎效果普普通通,又唔係多CM過人,但係我識到一班忠實讀者`

並且同佢地建立起朋友既關係`現家想話走都「欲罷不能」`

戈次係交友區開左個P0招FD`

同我預期中既反應完全唔一樣`

我以為冇人會出聲既P0,有人應我...`

我未曾試過係壇到有一班咁好人既屋企人`

第一次感受到咁大既幸福,我好衝動咁想同佢地講好多野`

係戈個P0同佢地吹水,係我自以為係好自然既事,點知因為吹水帖太多而比人地警告`

因為怕左比人扣分扣$,所以大家都冇再係戈到發言`有D重好耐都冇上黎LU`

我係ISEE認為既家,就咁樣BLING一聲碎左`

然後就係上個月既事,我申請左做女孩專區既版主`

本來以為我開既帖冇CM,係因為內容唔吸引,但係原來係因為ISEE既活躍分子唔多`

就算有人,都唔會去D咁偏僻既地方`

就好似係美國,法國D咁出名既國家咁,問起澳門冇人會話「I KNOW THIS PLACE」咁`

我為依個版做左好多野,先係申請版主,然後係開P0,寬容既版規,加分條例,同埋申請活動`

點知都係冇乜幫助,申請既活動更加係冇人睇過以至超過左活動舉行既日期`

一開始獲批戈時真係好開心,縱然唔知到依個版係講咩,亦都好比心機咁諗佢既內容`

好不容易既諗到傾同FD/BFD出街可以著咩衫,點知又同人地撞左版`

就連改左名,公主房改左做女孩專區都冇人話比我知,我依個見習版主做得真係做得好成功`

哈哈.`

仲記得有一次好想好想要ISEE驗證章,鼓起勇氣去影左幾幅自貼`

上黎戈時不經時地睇左兩個P0,令我完全改變左我既想法,到現家都未夠膽去P0...`

一個P0係好似係出賣朋友區甚麼的,講一個冇蔭既女孩好衰格`

然後好多人就開始和應佢係一個衰人,包括了我......`

SD左個REPLY出去之後,SHOCKED AHD AFRAID`

我怕...因為我亦都係一個冇蔭既人,大家會如果批評我呢?`

加上我又唔係點識化妝,見到你地好多人都有化.令我更加冇信心`

餘下既10%信心,亦都比第2個p0奪走了......`

第2個P0冇乜野既,樓主係個女仔,一個好令好令既女仔`

問題係,佢話自己唔令女`

佢咁令女都話自己唔令女,咁我又係乜野呢?豬排都唔知比唔比得上`

有好多團慶活動我都出席唔到,因為我住係澳門,而你地大多數都係香港,,`

最後希望ISEE可以愈搞愈大,大家都可以勤力D去發表意見同埋支持ISEE.........`

唔經唔覺已經打左咁多....係時候走..唔係一陣間你地又話我長氣..`

p.s.覺得我講得好露骨既話,可以唔洗+分比我,ANYWAY,我只係講我對ISEE既感想`

本帖最近評分記錄
SAIW!NG`XD   2009-11-7 06:50 PM  I-See幣  +500   
SAIW!NG`XD   2009-11-7 06:50 PM  代幣  +50   

頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
口水 374 滴
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5388
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子
咁又唔係剩指戈樣,我指我做左一個月都冇乜人氣真係冇用姐`
好多人都唔中意我架BO,覺得我又煩又長氣`

頂部
總版主

榮譽勳章

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
GAME幣 143 個
口水 51 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊天數 6714
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 °×婉兒 於 2009-11-7 06:54 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
咁又唔係剩指戈樣,我指我做左一個月都冇乜人氣真係冇用姐`
好多人都唔中意我架BO,覺得我又煩又長氣`

就算唔係每個版都咁有人氣
唔代表係你O既問題咖嘛,
都係O個句, 冇必要睇得太重;
做好自己就可以 : D

好多人唔鍾意又點 (?)
可能都好多人唔鍾意我咖
但咁又代表 d 咩呢, 冇關係的

頂部
寶寶:)
版主

榮譽勳章

會員編號 402771
精華 0
積分 16671
帖子 13209
威望 0 點
I-See幣 6081 錢
GAME幣 628 個
口水 1195 滴
MSN宣傳 148 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2008-1-24
註冊天數 5908
來自 他鄉
狀態 離線
  只顯示 寶寶:) 的帖子
玩i-see都係我一時既白掛xdd
記得戈時同yi同班(f.2..現己f.4)
佢係到同可棋(死左?!)係到傾i-see
我一時既白掛...
係禁問佢地咩壇咩壇
禁就玩左i-see啦
哇..兩年啦:)
突然覺得自己好老
一開始戈時覺得i-see個板面好令
啲色都好今
當時既吹人區..係好勁嫁
移家就...唉
係到識左好多fd(有咩?!)
係到發生左好多事(有咩?!)
好似有
去左某某啲mt
同呢班死嘢玩得好開心
仲有一啲人既第一次
仲有好多好多好多好多........
個壇真係好鬼令XD
第一個玩既壇
第一個我玩得最耐既壇
下(DEL)
好啦我要睇電影啦

本帖最近評分記錄
SAIW!NG`XD   2009-11-7 07:16 PM  I-See幣  +300   
SAIW!NG`XD   2009-11-7 07:16 PM  代幣  +30   

頂部
小山=]
初級會員

榮譽勳章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See壇花章
勳章介紹:壇花的象徵  

會員編號 453520
精華 0
積分 848
帖子 284
威望 2 點
I-See幣 13061 錢
GAME幣 84 個
口水 30 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2009-11-7
註冊天數 5255
狀態 離線
  只顯示 小山=] 的帖子
琴曰發現左原來我一年前玩過艾斯;;
於是重新注冊左個名=]
我最有印象系個時既藍色熊仔+d羽毛]]
我覺得個版面真系好令]]
其實一年前既我系因為搵bF而尼的>3<''
也系琴日有人+我msn問返件事,,我先發現架
當然一年過左了,,,我己經冇再搵bF了''
我覺得DD野系要隨緣滴]]
我覺得艾斯有好多其他論壇冇既野;;
例如:音樂盒,,天賜良緣,,msn宣傳,,隨機圖片中心,,界面風格等等=]
而且艾斯既人都好容易相處''
冇乜點見有罵戰呢;;
至少DD既原因留住左我=]

本帖最近評分記錄
SAIW!NG`XD   2009-11-8 07:00 PM  I-See幣  +300   
SAIW!NG`XD   2009-11-8 07:00 PM  代幣  +30   
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...