加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創]我敢愛┐就敢恨◎__好睇就回下啦^^plz~
載入中 ...
arka_
初生嬰兒

會員編號 458790
精華 0
積分 121
帖子 20
威望 0 點
I-See幣 8081 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2010-1-24
註冊天數 5213
狀態 離線
  只顯示 arka_ 的帖子
[原創]我敢愛┐就敢恨◎__好睇就回下啦^^plz~

林雪妍/雪妍姐--------學校1姐_勁靚_有錢女,,型女1個,,mk妹
                                     5讀書但係成績超好_跳舞得''唱歌得''串得''
                                     好似咩都識-_-敢愛敢恨o.o
俊----------學校1哥*超靚仔*v*咩都要同雪妍嘈1餐-_-其實真心關心、喜歡雪妍,,靚仔1個{雪妍都中2佢GA*v*不過1直都無講出口}
傑----------俊ge好朋友,,超靚仔*v*都中2雪妍,,超溫柔*v*雪妍2為自己中2佢~
呀君---------雪妍姐頭號跟班,,專長係扮曬熟&勁*v*
嘩嘩----------同雪妍姐作對,,MK妹`成日跟實呀俊_但係其實呀俊5中2佢lor-囧-

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ch.1  暑假後的第1天

妍 : 你係咪玩野呀,,靚妹!?[超有大+姐風範*v*]

嘩 : 邊度敢呀,妍姐[諷刺]

呀君 : 仲話5係??成杯水倒落妍姐道`未死過呀!?

嘩 : 咩呀? 2+佢大曬呀??條路我5行得ga??我都講左sor啦~仲想點呀?

妍 : [一杯熱檸茶淋左落嘩道]__sorry wor...

君 : 抵你死啦-3-

嘩 : ! @ ^ * % # _

_______俊尼左_______

俊 : 妍姐.....做咩係度蝦d小妹妹呀??

妍 : 我做咩又關你事ge !?你係咪真係咁8姐!?

嘩 : 喂!邊個比你咁無禮貌同俊哥講野呀?[無大無細]

妍 : 5想死ge就同我彈開!~火~

傑 : 5好嘈啦~學校尼ga_  ←和事佬-_-

_________返到入課室_________

老師 : 我就係你地今年度ge班主任la....2+要選班會~你地有無提名??

同學a : 我提議由妍姐做班會主席!!!!!

同學b - z : 係lor...妍姐做最啱ga啦~支持妍姐~~支持妍姐~~支持妍姐~

同學1 : 但係我覺得俊哥做都ok wor....

花痴 2-26 : 嗯~絕對讚同~!!!!!!

_____________就係咁,,就實行左雙主席制-33-______________________

next ch.2 ; 會講佢地開ge暑假告別party呀....密切留意呀/////

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~!那聲!~
初生嬰兒

會員編號 455800
精華 0
積分 156
帖子 36
威望 0 點
I-See幣 8181 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-12-10
註冊天數 5258
來自 東涌
狀態 離線
  只顯示 ~!那聲!~ 的帖子
十卜^^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
I-See幣 17812 錢
GAME幣 479 個
口水 29 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5385
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
好似幾好睇咁
加油唷^^

頂部
arka_
初生嬰兒

會員編號 458790
精華 0
積分 121
帖子 20
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5213
狀態 離線
CH.2 : 暑假告別party

CH.2 : 暑假告別party

________開班會中_________

妍 : 我認為我地應該開個party...

嘩 : 反對~

妍 : 請問呢位同學點解反對呢??[認真]

嘩 : um....ur....因為...為..我5gur你_/口\[

嘩 : 我認為應該開1d比賽....呀俊,,你認為呢?

俊 : 我覺得2個提議都ok...但係我地5可以同時攪2個活動~[客觀]

妍 : 咁不如我地就分2組分別攪2個活動啦*v*

俊 : 比賽1下邊個攪得好d....

妍 : that's fine ~你想玩ge我全力奉倍o.o

嘩 : 好呀...邊個輸左要自動退為副主席-囧-

君 : 一言為定lor~

俊 : 喂.......  ... ...

妍 : 會議完畢

[其實俊完全無把握,,不過嘩嘩沖口而出,,為左面子...唉 ~]

_______暑假告別party果晚_________

妍 : 今日我地正式告別暑假啦~為學習努力 [其實妍係5讀書ga...只不過講稿係咁寫-_-]

嘩 : 咩講稿尼ga!?今日開開心心 ,,講讀書!?[嘩故意中傷佢地個活動\. ./

妍 : 睇尼呢位同學好想出尼講野bo...不如上尼講下你ge高見呀~

嘩 : [由細到大最驚上台-_-]... ...T_T

妍 : 唔上尼就5好出聲啦!~[MK__]

同學A : 哇,,妍姐發火呀!@!@

男同學A-W : 好有型呀~*V*

_______燒野食_______

男同學B : 妍姐,,我燒比你食呀~

男同學C : 5好食佢果D呀~~~佢好樣衰GA-_-食我果D啦>.<

君 : 妍姐,,5洗理佢地姐`

俊 : 呀妍姐...5 開心呀!?不如我燒野你食呀~

妍 : 咁好死呀!?轉死性呀??

俊無理到佢,,只係專心燒魚蛋...

妍 : 心想[其實佢都幾靚仔呀~2+個樣仲好溫柔TIM......~]

俊 : 食得啦~  ←扮好心,,其實落左好多辣椒-_-

妍咬1啖,,冷眼望左俊同嘩1眼...繼續食...

俊忍5住 : 你味覺有問題GA??我落左好多辣椒GA!!!

君 : 車~你太5了解妍姐啦!!~佢一D都5驚辣GE*V*

妍 : 心諗[你令我對你果小小既好感都無埋啦~好暈...... ...]

_______妍行走左_____

妍 : 好暈......

同學A :妍姐呀!!

_______妍LOOK左落佢間離個泳池________

傑 : 妍~!!!

傑跳左落泳池救妍....

妍暈左..

傑 : 俊,,過尼幫妍做人工呼吸啦~

俊 : 點解係我呀!?

傑 : 你識呀嗎~

俊 : 你夠識咯/O\

傑 : 我經驗5夠你多呀-囧-快D啦!!~

嘩 : 5得..俊,,你5可以鍚佢GA~!!~

但係俊2經錫左落去啦-_-.......

CH.3_____會講下傑&妍&俊呢段3角戀GE開始呀...密切留意~~

頂部
arka_
初生嬰兒

會員編號 458790
精華 0
積分 121
帖子 20
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5213
狀態 離線
回復 #2 ~!那聲!~ 的帖子

多謝呀~你要繼續睇落去呀^______^

頂部
arka_
初生嬰兒

會員編號 458790
精華 0
積分 121
帖子 20
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5213
狀態 離線
回復 #3 玲b` 的帖子

多謝呀~你要繼續睇落去呀^______^

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
I-See幣 17812 錢
GAME幣 479 個
口水 29 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5385
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
回復 #6 arka_ 的帖子

你繼續p0我就會繼續睇XD
吾好棄文牙^^

頂部
arka_
初生嬰兒

會員編號 458790
精華 0
積分 121
帖子 20
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5213
狀態 離線
ch.3 互愛

ch.3  互愛

妍 : 我係邊度呀?

傑 : 醫院呀~

妍 :[隱約記起琴日GE事]UM.....[妍2為係傑錫佢]

傑 : 呀妍.....

妍 : 嗯??

傑 : 我諗... ...我中2左你...

妍 : 我...我...[佢想講佢對傑都有好感,,但係講5出-_-]

傑5等妍答,,就1嗒錫左落妍道啦~

一錫就錫左成分鐘-_-

傑終於都鬆口,,,妍塊面紅曬-(O.O)-

傑 : 妍,,做我女朋友!?

妍 : ......

傑 : 你5答我當你應丞GA...

妍輕輕點頭,,即使妍平時幾串都好,,佢始終都係個女仔,,始終都會有柔弱一面~

______第2日______

傑 : 俊~[搭住妍膊頭]

俊 : 你地.....啊~[明白曬]咩你d口味咁差呀!?

妍 : 你係咪晨早流流搵交嗌呀!?

俊 : 哇~你2+係我個好朋友個gf wor...邊敢呀~??

傑 : 我警告你呀...你5好打我女朋友主意呀!!~

俊 : 我5會好似你d品味咁差lor....

妍 : 我都5知嘩嘩點解會中2你>?<

俊 : 我靚仔-囧-

妍 : 未見過人咁5知醜-_-

俊 : 至少比你好++

妍 : 妄想證發作

俊 : [是但搵左個靚妹問]我係咪好靚仔!?

靚妹 : 係...係...

俊 : 聽到未??

妍 : 死變態~[瞄左呀君1下]

呀君 : [大嗌]妍姐呀!!!!~

周邊ge同學 : 係wor....妍姐,,我支持你呀~.............

男同學們 : 你好靚,,好有型呀~!!

女同學們 : 妍姐..~幫我簽個名呀~

俊 : -_-   -33-

妍 : [向俊冷笑左1聲,,走左]

俊 : [細聲]其實...呀妍都幾靚呀~

傑 : 你話咩話??

俊 : 無..無呀~

俊諗番起之前幫呀妍人工呼吸,,面紅xdd

next____ch.4會講下傑同妍ge熱戀過情呀~

頂部
arka_
初生嬰兒

會員編號 458790
精華 0
積分 121
帖子 20
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5213
狀態 離線
ch.4熱戀

ch.4熱戀

_______課室______

老師 : 今日我地調位-3-

妍 : 咩料呀!?開左學5夠1個星期就調位??

老師 : 因為想你地識多d朋友...

妍 : 妖~位都未坐暖\. ./

嘩 : [暗笑,,其實係佢5抵得妍同傑拍拖可以1齊坐,,先向老師提議調位-_-]

傑 : 妍,,我諗我地要分開坐啦TwT

妍 : 5緊要啦,,我地小息,,LUNCH,,放學都可以1齊ga ma^^

老師 : 嘩嘩同學,,你同傑同學坐啦~&雪妍同學你就同俊同學坐啦~..~..~..~..~

俊 &妍&嘩 : 5好呀~

老師 : 5好嘈!!!

______小息_____

妍 : 都5知個老師咩事!?調我去同果個仆街坐~

傑 : 妍...我好擔心呀~

妍 : 點解呀??

傑 : 我驚俊會搶走你T_T

妍 : 哈哈...憑佢可以搶走我!?佢妄想啦~我要「八兩銀」都5要佢呀!!~

傑 : 其實俊好好GA~

妍 : 你頭先5係話驚俊會搶走我GE咩??2+係度幫佢講好說話-_-

傑 : 算啦..我地5好傾佢啦~

______LUNCH______

君 : 2+妍姐同左你個俊哥坐,,你都5洗旨意仲有幾會GA啦~

嘩 : 你講咩呀?俊哥5會中2果塊豬扖GA~

君 : 你搵塊鏡照下你個樣啦,,同妍姐比!?你連我都不如呀~

_____俊尼左______

俊 : 咁大膽尼攪我條女呀!?

君 : 唔 ...唔係呀~對唔住LOR,俊哥~[君雖然有妍姐挺腰,,但係佢都5敢得罪呢個學校1哥]

[君走左]

嘩 : 俊哥,,你終於都認我係你條女啦!?

俊 : 你知我5中2你....你5好煩我!~

______放學_______

傑 : DARLING~我地去邊呀??

妍 : 5好叫得咁難聽啦~

傑 : 5係呀...幾好聽呀^^

妍 : 5准叫-_-

傑 : 係...女王T_T

妍 : 去你屋企啦~

傑 : 下!!?5好啦~

妍 : 我要去_!!!!_

傑 : 好LOR....不過你要比我錫1嗒~

妍 : 好呀<<去你屋企先啦-33-

傑 : 5得,,要係E度!!~如果5係5比你去!!

妍 : 好啦好啦....去果度啦~[指住1個角落]

傑 : 嗯

____角落_____

傑 : 我要錫啦~

妍 : 尼就尼啦!!~

傑 : 5後悔 !?

妍 : 你講咩呀!?

傑 : [塊面開始哄埋去]

妍 : [面紅啦-囧-]

傑 : [好貪婪咁1路鍚1路錫,,仲愈錫愈落-_-]

妍 : 喂!你好LU WOR,,,5好咁過分WOR..!!~

俊其實1早就係另1邊望住,,5知點解,,心入面好似有D唔舒服... ...

NEXT CH.5會講下俊對妍改觀~密切留意呀^^

頂部
arka_
初生嬰兒

會員編號 458790
精華 0
積分 121
帖子 20
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5213
狀態 離線
點解無人回ge!??係咪我作得太差呀??TWT~
比d意見呀~^^

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...