加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 幾年前噶一次,搞到條女e家睇到實曬!
載入中 ...
吳俊浩
初生嬰兒

會員編號 498089
精華 0
積分 4
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 220 錢
GAME幣 100 個
口水 4 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 30
註冊 2013-3-2
註冊天數 4045
狀態 離線
  只顯示 吳俊浩 的帖子
幾年前噶一次,搞到條女e家睇到實曬!

幾年前,一次嘈交,嘈得好犀利,我留低距一個系屋企,自己走咗出去,出到條街度,傻下傻下咁,又唔知做得乜,霖住去飲酒(無理由一條佬去口架),就叫咗我個朋友(佢叫bobo)一齊去囖,呢個朋友犀利啦,靚到飛起啊,之前如果唔系同住e家呢個,早就向佢發動攻勢啦! 距知道我唔開心,就即刻出來陪我飲酒啦,仲專登著到索爆,搞到我有種想分手,溝佢嘅衝動先!都系霖下好啦,話曬都朋友來架嘛,加上我都唔想破壞呢種關係,兩個人系個酒吧度,飲住酒系度傾計,唔知系唔系飲到兩個都HIHGT HIGHT地,我地兩個癡到好埋,突然我發覺,自己個心跳得好快,望住佢有種飄飄然嘅感覺,同佢眼神接觸的一瞬間,我拿起酒杯,斟滿一杯,飲曬,距突然攬過來,kiss.......我、我、我全身酥軟,撲街啦呢次!唔好咁啦,我都唔知持續咗幾耐,我拉住佢就走出咗個酒吧,我發覺我自己塊面好紅,不過唔系因為飲酒而紅的,我自己好清醒,出咗酒吧,我地兩個望住大家,傻傻咁笑,但系最可怕嘅事發生咗,屋企果個搵到上門,見到我同bobo(正常女人就算見到一對男女系條街度,都會呷醋啦,更何況系酒吧門口),oh shit!死梗啦呢次,馬上俾佢五花大綁翻屋企,至於bobo,我無咁多心情去理你啦,對唔住啊,你走先啦..........
翻到屋企,從實招來系最好嘅,最後無事啦!不過,自從果次之後,我無同bobo聯絡過啦,搬咗屋,換咗電話,換咗QQ,所有通訊噶方式都刪除曬!唉,算啦...以後噶我,從此去酒吧都要帶埋佢啦!e家直接唔去啦...哈哈!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...