加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創] [口語×粗口]★`,,我們的愛♀不是人生裡的一場戲♂☆
載入中 ...
kar_choi0408
中級會員

會員編號 56727
精華 0
積分 1581
帖子 389
威望 0 點
I-See幣 13534 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-18
註冊天數 6826
狀態 離線
  只顯示 kar_choi0408 的帖子
十卜你啊1!!
加油。。。。。。

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
sisi
初生嬰兒

會員編號 101539
精華 0
積分 379
帖子 22
威望 0 點
I-See幣 11064 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-1-12
註冊天數 6740
狀態 離線
  只顯示 sisi 的帖子

第4章

條女啤住我..睇真d..原來系學校出名姣爆既lulu!!
佢系咁啤我..好明顯知佢咩事啦..之吾系..佢鍾意牙羲囉xdd..
我之前同過佢一班架啦..冇見一排..樣衰左-0-xdd..
之後..佢行黎..仲q住牙羲隻手喎..

lulu:(一開口就姣到爆)你叫牙羲丫可?! 我叫lulu牙..

羲:q住我做乜撚牙?! 彈開啦姣西(你地都知牙羲好憎姣婆架啦..之後推開左lulu)

lulu:(捉番住羲既手)吾好咁啦..我想識你咋ma /3\ 做咩姣姣聲咁難聽喎?!

羲:姣姣聲咁難聽..你系姣西咪姣姣聲囉!!好心你啦..知吾撚知醜架?!
想識人又要q手既?! 當我on9架?! 彈q開啦!!(一手甩開lulu隻手)

lulu:咩喎?! 佢夠姣啦(再啤我)你鍾意佢d咩喎?! 睇佢咁都吾方好得去邊啦..

我:...(忍緊..牙桐你吾可以同條姣婆嘈架><)

羲:佢姣撚牙?! 死姣西!!我系鍾意佢丫!!關你撚事咩?!

lulu:車!!佢有咩咁值得你鍾意姐?! 又冇身材喎..冇前冇後!!

我:...(你好啦喎..話我冇前冇後!!我又吾系飛機場又吾系平囉!!哼!!我就黎爆啦!!)

羲:我鍾意佢關你撚事牙?! 我鍾意佢份人吾系身材牙!!白9痴..

lulu:你識左佢好耐啦咩?! 你又知佢份人好?! 佢去發仔姣你都吾知啦!!

我:(終於忍吾住出口)頂你個肺!!姣撚完未牙你?! 好撚嘔心牙仆街!!
你老母臭西..話9我..話下你自己先啦!!食撚屎啦你!!on撚9..

lulu:哎丫!!牙羲丫..你睇下佢丫!!咁粗魯..你做咩仲要鍾意佢喎..

羲:依d叫做真!!吾似得你咁撚姣咁撚扮野丫!!超級發姣雞!!

lulu:...(之後返左去自己個位..扒左系張檯度..喊喎!!其實就系扮可憐-33-)

我:唉..d人系度扮可憐喎!!

依個時候..已經打左鐘..可以落堂去食lunch喇!!
咁我就諗住同牙晴..牙軒食啦..
點知之後有幾條女入左黎啦..佢地系牙lulu d fd..
佢地問lulu咩事喊喎..lulu就話系我蝦佢..
仲系度加鹽加醋tim..頂佢..之後果幾條女行過黎喎..

女1:(一大巴車埋落我塊面度..)

女2:你同我聽住!!牙羲系lulu姐條仔..你咪撬人長腳啦!!賤人!!

我:...(仆街!!好痛牙塊面!!好吾倨佢囉!!
不過吾知點解..聽到牙羲系條姣婆條仔..有d吾開心..)

系依個時候..牙晴..牙軒同牙輝都睇吾過眼囉!!
之後佢地就加入戰團幫手話班女喇..

晴:(一大巴車返落頭先打我果條女塊面度..哈..心都涼晒囉!!)
咪撚吹啦你!!牙羲幾時系條姣婆條仔牙?! 扮撚晒野咁..

女1:(扯住牙晴)你冇撚野牙?! 打9我?!

女3:你好熟牙羲咩依家?! 你又知佢吾系?!

我:(乜牙羲真系同條姣婆好熟架?! 有d妒忌tim-33-)

晴:你老味!!條姣婆都系岩岩識牙羲咋!!傾左吾夠幾句!!你on9架?!

女2:(勁大力推左牙晴落地)你吹牙?! 吾好話你吾抵得人地咁快一齊?!

我:(死啦..牙晴成個petpet 鄧左落地下..佢一定好痛喇><)

晴:...(好撚痛牙仆街><)

軒:(扶牙晴起身)你冇事丫ma??(好細心唷xdd)

晴:冇..冇事..我冇事!!

軒:你地食撚屎大架?! 郁d就打人推人..(勁大聲+惡)

輝:咪系囉!!走啦你地!!想博打牙?! (講d野都乖仔過人xdd)

女3:我地系都吾走架啦!!吹漲牙?!

軒:系咪吾撚走牙?! (勁惡咁兇佢地..突然覺得佢好man牙xdd)

果幾條女有d淆淆地..dup低頭冇出聲..不過都仲系吾走喎..

輝:吾走丫ma?! 好..(拎轉個頭去想叫牙羲)牙..(突然停左)..咦..牙羲呢?!

系喎..嘈嘈下..都冇發覺到牙羲冇出聲..
都吾知佢幾時走左..究竟佢去左邊呢><?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
{-飛飛`''*
吹水中手
-*{ 重新投入 I-SEE !? `*

會員編號 99193
精華 0
積分 9131
帖子 4462
威望 1 點
I-See幣 28525 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 -[]-
閱讀權限 100
註冊 2006-1-7
註冊天數 6745
狀態 離線
  只顯示 {-飛飛`''* 的帖子
post啦~好好睇呀~good~~~~~~~~

頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
I-See幣 12976 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-14
註冊天數 6830
狀態 離線
  只顯示 ~冰極~ 的帖子
post喇post喇!!!!!!!!!!!
好睇

頂部
'']//穎``
中級會員

會員編號 13729
精華 1
積分 1120
帖子 325
威望 0 點
I-See幣 11266 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-6-23
註冊天數 6944
來自 *°°||倒流。
狀態 離線
  只顯示 '']//穎`` 的帖子
冇啦???咁好睇,,
       就緊係要PO多D啦!!

頂部
kar_choi0408
中級會員

會員編號 56727
精華 0
積分 1581
帖子 389
威望 0 點
I-See幣 13534 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-18
註冊天數 6826
狀態 離線
  只顯示 kar_choi0408 的帖子
好好睇呀..
十卜唷.
支持你呀..

頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
I-See幣 12976 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-14
註冊天數 6830
狀態 離線
  只顯示 ~冰極~ 的帖子
下次post多d得唔得呀????

頂部
冰雪天使Sonia
初級會員

會員編號 98816
精華 0
積分 731
帖子 145
威望 0 點
I-See幣 11157 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-7
註冊天數 6745
來自 HK
狀態 離線
十卜十卜!!!~post啦!!~post啦!!~

頂部
sisi
初生嬰兒

會員編號 101539
精華 0
積分 379
帖子 22
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6740
狀態 離線

第5章

軒:不如我地落去雨天操場搵下佢啦..可能佢落左去食野呢..

我+晴+輝:okok!!(其實我好擔心佢..點解我咁擔心既-33-?)

咁我地落去啦..原來牙羲真系落左雨天操場喎..
不過佢又吾系去買野食啵..佢行左去宣佈台..

羲:...(心諗:比班女話我系條姣婆條仔喎..勁吾倨!!一定要同牙桐澄清..)
(之後拎起左支中央咪)各位..我有一樣好重要既野同大家宣佈牙..
(成個雨天操場d人都望住佢..睇下佢有咩宣佈啦..)

我:...(我望住佢,,佢又吾系d咩學會幹事..
而且今日第1日返學咋啵..佢有咩好宣佈牙??)

輝:佢走上去搞咩牙??

軒+晴:睇下咪知囉..(又咁齊心既..真系夾架姐佢地xdd)

羲:各位各位..幫我見證住啦喎!!(佢望到我)
我..蔡逸羲..愛邱梓桐一生一世!!我吾系條姣婆條仔!!佢9up架咋!!

我:...(聽到佢咁講..勁開心+感動)

眾:wow∼∼

羲:(繼續講)牙桐..做我條女啦..好冇牙?! (好溫柔咁講)

眾:wow∼∼(又黎@@)應承佢應承佢!!

我:...(我dup低頭..面都紅晒><)

軒:應承佢啦桐姐!!(勁大聲)

羲:牙桐..應承我啦..我會對你好好架!!信我啦!!(更加溫柔>33<)

晴:牙桐..要好好把握機會牙!!

輝:機會走左就冇架啦..你吾系想落牙羲面下ma??

佢地不斷系度扇動我..超級混蛋大衰人><

我:(冇出聲..只系點點頭)

羲:(跑左落黎..企左系我面前..攬住我)
老婆!!!!!(超大聲地嗌了出來-33-)

眾:wow∼∼

軒:幾勁wow..咁快溝到手!!(勁無奈-33-)

牙羲冇理到佢..拉左我走..之後帶我周圍同人講我系佢條女-33-
叫人吾好搶左我喎!!kai 的xdd..無奈呢∼∼

我:你咪咁啦xdd..

羲:咩姐?! 人地興奮丫ma>v<”

我:冇..冇牙..不過想直接d講..你好kai丫!!(講笑的說xdd)

羲:哈..你話我kai..咁你同左我一齊咪仲kai?!xdd..

我:咦..串人既!!衰人黎架衰人黎架><

羲:sorry 牙老婆..講下笑咋!!我咁愛你點捨得串你啵>3<
(捉住我雙手..之後望實我喎..哎丫..比佢電死我啦><)

我:(甜笑左一下)系咪架你?!

羲:我一定會對你好專一架啵>3<

我:口花啦你..一生一世喎..都吾知系咪既..

羲:我認真架..我真系好愛你好愛你好愛你..架喎..(攬實我)

我:得啦得啦..長氣xdd(好甜呢xdd..攬番實佢too)

之後我地已經冇出聲啦..依一刻真系好sweet >3<
佢攬住我..感覺好暖好暖>v<”吾想放開佢哇!!

系另一邊..lulu已經嬲到爆啦!!

lulu:頂佢個肺丫!!同我爭仔..妖!!我冇可能嬴吾到條仆街桐架!!

女1:lulu姐你咪勞氣!!你咁靚!!條仔吾識貨咋..溝果條仆街桐..

女2:咪系囉..吾好咁啦!!最多今晚唱k..我請!!

女3:wow∼∼正!!不過lulu姐你真系咁快放過條女?!

lulu:嘿..佢冇咁快可以走得甩既..

佢地想點-0-?

頂部
sisi
初生嬰兒

會員編號 101539
精華 0
積分 379
帖子 22
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6740
狀態 離線
牙君..怡之戀..THZ晒你地^^

QUOTE:
原帖由 ~冰極~ 於 2006-1-14 12:36 PM 發表
下次post多d得唔得呀????

我能力有限呢><
一天不能作太多∼∼
要你等..吾好意思><

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...