加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
`M!z-米
初級會員
卜 貴 擔 當 . v. 我 愛他

會員編號 152949
精華 0
積分 2887
帖子 148
威望 0 點
I-See幣 13385 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-15
註冊天數 6621
來自 ________青空、*
狀態 離線

我叫咩名:mizty''
我幾碎:16''
我對i-see既印象:令的一個fOrUm''
玩左i-see幾耐:登記開始,,金年開始>w<''
同邊個最fd:好多bOR''  
鍾意邊個:禾的笠化子 XDDD ''
平時係開咩區玩:頭像專區'' 自貼區'' 吹水區''
鍾意咩明星:KAT-TUN,NEWS,Ya-ya-yah,J.J.EXPRESS  日星刀好多*3333*
咩星座:雙魚'' =]]
叫咩花名:sIu米''

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-5 01:07 PM  代幣  +20   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
紫-!
初級會員
小紫,,XD

會員編號 29646
精華 0
積分 4213
帖子 223
威望 0 點
I-See幣 15255 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kee}
閱讀權限 90
註冊 2005-8-16
註冊天數 6863
狀態 離線
  只顯示 紫-! 的帖子
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名:紫
我幾碎:14
我對i-see既印象:最緊有d悶
玩左i-see幾耐:就一年
同邊個最fd:kerye
鍾意邊個:kerye
平時係開咩區玩:吹水區
鍾意咩明星:momoko
咩星座:山羊座
叫咩花名:小紫紫
---------------------------------------------------------------------------------------

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-5 01:08 PM  代幣  +20   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
紫瑩瑩
高級會員

會員編號 157932
精華 0
積分 1410
帖子 531
威望 0 點
I-See幣 12672 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-28
註冊天數 6607
狀態 離線
  只顯示 紫瑩瑩 的帖子
我叫咩名:kwan
我幾碎:13
我對i-see既印象:好
玩左i-see幾耐:吾記得=.=
同邊個最fd:好多''
鍾意邊個:我d fd
平時係開咩區玩:頭像專區
鍾意咩明星:berryz...
咩星座:金牛
叫咩花名:kwankwan..

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-5 01:08 PM  代幣  +20   
頂部
╳×紫紫×╳
初生嬰兒

會員編號 192806
精華 0
積分 416
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 11012 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-7-24
註冊天數 6521
狀態 離線
我叫咩名: 妍×
我幾碎:岩出 | 2
我對i-see既印象:超好>v<””
玩左i-see幾耐: 其實好耐..唔記得左個acc=v=
同邊個最fd:冇人>V<""
鍾意邊個:冇人>V<"
平時係開咩區玩:好多BOR""
鍾意咩明星:KENNY!!REINA!!M娘
咩星座:獅子
叫咩花名:紫紫/妍妍/KATIE

本帖最近評分記錄
頂部
-FiSh-
吹水學徒

會員編號 21929
精華 0
積分 4223
帖子 1144
威望 0 點
I-See幣 14679 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-7-26
註冊天數 6884
狀態 離線
  只顯示 -FiSh- 的帖子
I AM ??
我叫咩名:魚魚!
我幾碎:13*
我對i-see既印象:深刻..xdd"
玩左i-see幾耐:年幾到啦..
同邊個最fd:cathy...佢依家好似冇玩啦,,:]
鍾意邊個:牙明..
平時係開咩區玩:頭像區*
鍾意咩明星:reina,,sayuni,,nacci...
咩星座:水瓶座
叫咩花名:fish/牙魚..有人叫我鯊魚,,=U="

本帖最近評分記錄
頂部
牙YiN
初級會員

會員編號 25027
精華 0
積分 1929
帖子 249
威望 0 點
I-See幣 13654 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6875
狀態 離線
  只顯示 牙YiN 的帖子
玩 下 先 . .
我叫咩名:YIN
我幾碎:就黎15啦
我對i-see既印象:無咩野講.鐘意就鐘意
玩左i-see幾耐:1年.?
同邊個最fd:HO少
鍾意邊個:..?你呀
平時係開咩區玩:吾定
鍾意咩明星:JESSE
咩星座:處女座
叫咩花名:吾知呢..!

本帖最近評分記錄
頂部
巾巾;D
吹水之臣

會員編號 152024
精華 0
積分 7525
帖子 12276
威望 0 點
I-See幣 9245 錢
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ni:)
閱讀權限 90
註冊 2006-4-13
註冊天數 6623
狀態 離線
  只顯示 巾巾;D 的帖子
我叫咩名:EMILY
我幾碎:就 黎 12
我對i-see既印象:面板唔錯
玩左i-see幾耐:就黎4個月
同邊個最fd:冇人
鍾意邊個:自己
平時係開咩區玩:吹水 = =
鍾意咩明星:JANICE,VICKY,AYUMI,RAINIE,REINA,KONNO
咩星座:天秤
叫咩花名:冇人會改我花名!

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-5 01:09 PM  代幣  +20   
頂部
笨綠茶
初級會員
SIUZUI/BOO*

會員編號 149621
精華 0
積分 1061
帖子 180
威望 0 點
I-See幣 12696 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-8
註冊天數 6628
狀態 離線
  只顯示 笨綠茶 的帖子
我叫咩名:BOO
我幾碎:11
我對i-see既印象:不錯=]
玩左i-see幾耐:幾耐下
同邊個最fd:冇 TVT`
鍾意邊個:自己吪-VV-"
平時係開咩區玩:圖像的`
鍾意咩明星:SAYUMI
咩星座:人馬
叫咩花名:BOO

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-5 01:09 PM  代幣  +20   

雖然吾令,,但都吾好偷"
頂部
{{CaR嵐-!]
高級會員
└┼`×`煩,,你*...._]]

會員編號 66855
精華 0
積分 4160
帖子 689
威望 0 點
I-See幣 20592 錢
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-11-5
註冊天數 6782
來自 87星,,外太空
狀態 離線
  只顯示 {{CaR嵐-!] 的帖子
I AM ??
我叫咩名:牙CAR
我幾碎13:
我對i-see既印象:唔錯呢
玩左i-see幾耐:1/2年多D LA
同邊個最fd:悶悶,,kc
鍾意邊個:唔知a
平時係開咩區玩:有趣圖片,,貼圖專區
鍾意咩明星:she,,山p,,小池,,mandy
咩星座:天秤
叫咩花名:牙car

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-5 01:10 PM  代幣  +20   
頂部
〝小恨〞
初生嬰兒

會員編號 196967
精華 0
積分 378
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10988 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-4
註冊天數 6510
狀態 離線
  只顯示 〝小恨〞 的帖子
我叫咩名:恨`
我幾碎:11
我對i-see既印象:唔錯唔錯∼
玩左i-see幾耐:岩岩sin開始``
同邊個最fd:朗b``
鍾意邊個: 同上
平時係開咩區玩:吹水``
鍾意咩明星:Twins`RAINIE``
咩星座:天蠍`
叫咩花名:小恨`恨妹`KAREN`

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-5 07:28 PM  代幣  +20   
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...