加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉貼} 完 愛上衰衰表哥*吾得T^T我吾可以中意佢嫁
載入中 ...
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 13374 錢
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-11
註冊天數 6621
來自 hk
狀態 離線
  閱讀全部
第9篇,,-V-*插班生?*\___/"屎屎屎"

我``>333<樂,,返學喇!!XX峰,,返你個P街學!!!!

樂``老,,,婆仔[[面紅]]>OO<返學LA?好YA*!"

峰``未來老婆叫到,,系既系既,,

樂``[[\___/食屎喇你``食屎狗]

峰``[[呵,,我吾食屎既,,同埋我吾系狗]]

樂``[[哼!]]

我``-0-你地系到做咩牙?[[作者``真系傻-00-]]

樂``峰``冇事AR^^,,\______/

我``-0-返學喇咁,,

返到學校**穎就痴住樂,,同文,,不過樂話佢系我條仔,,穎就走左LU*

文``彤,,,,,,你,,

我``?*

文``我[[比MS葉講埋-0-]]

MS``相信大家都知今日有插班生-0-

我``樂``-0-樂[[彤]],,有D咁既事@B@[[講同1樣野*對望]]哈,,

MS``入黎喇,,

我同樂都呆左,,系邊個NA?!!!新人物??定系[[佢]]?!!下集會講,,樂想小彤子做佢女朋友>33333<睇左吾回POST者,,小心見到**HAHA,,相信大家都知系咩NA"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6621
來自 hk
狀態 離線
  閱讀全部
[[第10篇]]>333<我,...想你做我女朋友牙[[上集]]

MS``相信大家都知今日有插班生-0-

我``樂``-0-樂[[彤]],,有D咁既事@B@[[講同1樣野*對望]]哈,,

MS``入黎喇,,

見到峰佢啜住條女入黎,,[[條女個樣MAMA,,身材OK]]..

MS``....................................

全女``哇,,好型仔牙

我``哇**

樂``XP--你條仔WO

我``DIU你牙!!-0-佢只系我未婚夫..

當佢見到我既時候..佢THING開條女隻手..冇啜佢..

樂``E"佢見到你喇WO

我``關我咩事**

峰行埋黎*!

峰``未來老婆仔,,

我``-0-搵你個條女[[指住佢]]]

峰``XXXX`

未講完我就比樂拉左上天台**

我``-0-咩事牙你..樂?

樂``.......我!!!!!!!!!!!!!........想

我``嗯?=____________="

樂``你呢..UM!

我``??-____________________________-*

樂``[[講出黎喇,,黃X樂]]我.......想你做我女朋友牙!!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6621
來自 hk
狀態 離線
  閱讀全部
第11篇*傷心**!!對吾住T^T

樂``[[講出黎喇,,黃X樂]]我.......想你做我女朋友牙!!!!

我``-0-下..UM..

樂``HA,,,玩你JA,,

我``[[心痛]]下,,系AR?哈,,我都知GA喇

樂``嗯[[點解..點解我咁講?]]

我``咁,,我落返去先LA,,

到左放學**我同AR文1齊*

文``彤,,做咩AR你,,T^T[[你咁我會好心痛GA!]]

我``冇事AR^^""[[苦笑]]

文``嗯??你到喇![[點解要講大話,,其實我聽到哂你地講野!]]

我``嗯,,MSN見LA*,,掰!

文``嗯,,

入到屋K*樂``峰``都響到,,我勁吾想見到樂``

樂``你返黎LA?

我``555,,入房LA..拜!

我入左房系到喊,,之後有人入左黎**邊個入左黎NA?!!

頂部
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6621
來自 hk
狀態 離線
  閱讀全部
13集*你誤會了*令我恨你!!!!!!!

有人入左黎**!!

?``你地...你地點解訓埋同1張床GA\____________________/

峰``-0-!下!!,,[[岩岩醒]]

我[[都系岩岩醒]]咩事牙,,呵欠"樂

樂``\-/仲好講,,你,,你同訓埋同1張床*

峰``吾..吾系咁GA..[[比我打X左]]

我``系又點AR,,關你咩事牙!你系我邊位AR?

樂``你..你好野!!!!!!![[走左]]

我``[[喊]]

峰``點解,,[[喊]]

峰``點解你吾話返比佢聽?

我``哈,,吾喇[[喊]]佢都吾信我!

峰``吾好喊喇,,我地返學喇,,

我``嗯,,

返到學**

課室``

樂``同大家講,,XX穎依家開始系我條女[[望到我所以勁大聲講!]]

我``[[特登+左句]]呵,,系牙?我都同左峰1齊WOR

樂``哈,,系咩[[好火]]

穎``樂樂牙,,我地吾好理佢姐!!

-0-*妖,,穎真系好姣牙!*下集會講我同左峰1齊!!巳峰同文會點呢?!!

頂部
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6621
來自 hk
狀態 離線
  閱讀全部
第14集``我感動了*峰,,我愛你

樂``哈,,系咩[[好火]]

穎``樂樂牙,,我地吾好理佢姐!!

樂``好牙,,BABY[[作者``-0-好想噁牙!]]

穎`野,,

樂``XX彤``吾阻你地喇,,我同我BABY出去喇WO,,哼,,拜

穎``拜WO牙彤!!!

D人全部走哂,,因為LUNCH=V="巳文聽到我同左峰1齊,,好傷心都走左,,得返我同峰

我``[[喊]]T^T

峰`[[好心痛"]]吾好咁喇**

我``[[喊]]]我冇事GA喇,,嗚嗚

峰``[[心痛,,]]彤,,同我1齊牙!

我``但系....

峰``我知道你吾系中意我,,系牙樂,,系米?但系吾緊要,,我願意做你既水泡*保護你*就算你吾中意都好,,我都願意![[佢都喊埋出黎]][[作者``>3<真系好感動牙"我都LUM死=V="]]

我``[[喊,,我估吾到牙峰會咁講]]嗯,,>3<老公

峰``老婆>33<我愛你,,

我``[[冇喊]]><,,我..我都愛你"

就系咁,,之後我地返屋,K了!!

頂部
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6621
來自 hk
狀態 離線
  閱讀全部
15集*``我諗我愛上峰了

返到屋K,,樂都系到BO不過佢BABY就吾響到*當然,,呢到系我屋K嗎*!

我``峰峰老公**好支力牙>3<"我想出街食野AR"

峰``嗯>V<老婆話事**!!

樂``[[啤我!]]

我``啤咩啤牙黃X樂!

樂``啤你咩!!!

峰``老婆,,吾好理佢喇^^"

我``嗯*老公,,啜啜>V<"

峰``啜啜,,

我``>V<我換埋3先出去!

峰``好GE老婆>V<"

就系咁,,換33出到去!

峰``老婆G*你想去邊樹食=V="??

我``老公G*UM..

我``我想食KFC>V<""

峰``>V<"嗯,,,

我``T^T好支力AR*

峰``HA,,我揹老婆G你喇!

我``多謝老公G>V<"

系`路上,,我見到佢揹得幾辛苦-V-"又流汗,,因為個日好熱"我竟然喊左出黎,,我諗我愛上峰了!!

我``[[喊]]

峰``[[見到我喊]]做咩喊牙,,老婆G"

我``[[喊]]>3<你系米揹得我好辛苦牙

峰``吾系,,>3<吾好喊喊喇,,我頂得到*

我``[[我落返黎]]對吾住[[對吾住,,我令到你咁辛苦]]

峰``傻既,,你系我老婆G,,揹下你都應該>3333333<

峰``前面就系KFC,,比我揹埋佢喇,,

我``老公G,,我行去得LA,,

就系咁,,我地到左KFC喇...

頂部
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6621
來自 hk
狀態 離線
  閱讀全部
16集*見返你,,恨你

去到KFC,,我見到1個我好憎既人*我啤住佢,,

新增人物``風=]系1個HO令仔既男仔,,系彤GE EX BF"我好憎佢,,點解?佢同我1齊*系因為我似佢牙妹*佢牙妹死左*所以佢先同我1齊*而我,,系米佢牙妹NA?

峰``老婆,,做咩牙,,

我``冇,,我見到我EX BF姐!

峰``@@"邊個牙>O<"

我``[[指住佢]]

風``不..不如走囉"

佢條女話``

條女``點解姐!

之後條女見到我指住佢條仔!佢拉佢條仔行埋黎!

條女``指咩指牙![[望到牙峰]]E,,令仔

我``指你牙,,收嗲喇你!以為你邊位牙,,仲有牙你,,米姣我條仔喇死姣西!

條女``你..你!!![[條女走左,,]]

條女走左,,得返我,風,,同峰!會發生咩事NA?同埋,,我系埋風GE牙妹NA?

頂部
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6621
來自 hk
狀態 離線
  閱讀全部
17集``*3*傷口?HURT

條女走左,,得返我,風,,同峰!

風佢冇講野T^T"

峰``彤,,你食咩牙"

我``冇畏口喇\___________/"

風``...

峰``........"[[吾知講咩好!]]

風``對吾住,,[[閃]]

就系咁,,風走左!

峰`=V=老婆,,咁有畏口未>V<

我``嗯,,[[覺得自己HURT左風咁]]

峰``老婆咁食咩AR

我``我要食,,1桶雞喇*可樂同7汽,,,XX飯,,XX"WD"SDAXDS"XSDASFD"XSGDFHF"GFGDD"外賣=V=[[講左好多野]]

峰``........哦=V+"[[記得哂@00@]]

我``-0-記吾記得GA你?重次黎聽下-0-[[諗住玩下佢!!]]

峰=],,1桶雞喇*可樂同7汽,,,XX飯,,XX"WD"SDAXDS"XSDASFD"XSGDFHF"GFGDD"外賣

我``[[無奈]]--咁快D去買LA*

返到去*見到樂系米睇電視-333-"見到佢有D傷,,佢有咩事NA??=333=

頂部
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6621
來自 hk
狀態 離線
  閱讀全部
18集-0-**發燒>OO<

峰都見到佢有傷口**

峰``咩事牙你-0-**

樂``[[望住我,,我冇理佢]]我..我冇事[[好辛苦咁答``]]

峰``喂,,喂,,你好似好辛苦咁WO,,

樂``我,,我,,,我冇事既..

峰``老婆,,你過黎睇下佢喇..

我``下=.="老公話到>33<是但LOR[[就睇下你咩事=口=]]

我行到過去..佢個身好熱,,我摸佢個頭*佢發燒,,,

我``老公,,佢發燒牙,,你揹佢上床先喇,,

峰揹左樂上床!

我``老公,,你去拎條毛巾黎牙[[有少少緊張*]]

峰拎左黎,,我去幫佢哂小小熱"

我``喂,,你冇事MA"

樂``見..到你...米..冇事LOR.......[[辛苦咁笑]]

我``你做咩咁多傷口GA,,"[[我幫佢包紮傷口]]

樂``比人.,..打LOR

我``米再打架LA,,老公,,你,都入黎LA^^"

峰``嗯,.,老婆[[好驚彤會中意返樂!]]

頂部
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6621
來自 hk
狀態 離線
  閱讀全部
19集``新插班生-0-?

我同峰等到佢退哂燒**冇事LA,,我都而經幫佢包紮好哂傷口XP"峰同樂都訓左"我諗下諗下"

我``[[而,,琴日D KFC"屎,,**吾記得左食,,]]牙!!!!![[大叫,,]]

樂``峰``咩事@00@?

我``D KFCT^T"冇食到,,

峰``哦-0-*今日我地食埋佢LOR

我``你話GA=V="

樂``嗯,,快D食喇..我地食完返學LU*

我地食食食,,食哂D KFC,,之後就快遲到**立即返學-V-*我地坐私家車!"

新增人物``

的[[的叔]]系我地既C機*令仔哇*!!有D中意我咁喇,,好後生**19碎JA@00@哇

我``的叔``車我地返學校牙>3<

的叔``系GE,,,小姐"E,,呢2位系?

我``呢個系我[[望住樂]]朋友,,呢位系我BF[[對住峰笑]]

的叔``哦[[失望]]

返到學校*我系同樂坐的!點知返到去牙穎坐左系我個位到,,咁我米算囉,,坐牙峰個面=]\

峰``老婆>V<"

我``老公>V<

而牙樂好傷心冇得同我坐,,要同件豬西坐,,到MS LING黎左

LS LING``今日會有新同學``入黎喇^^

新增人物``

菁``會做左我BEST FD**OK令女,,幾得意[[吾夠彤令,,可愛,,得意=3333="]]中意佢BF,,好好人*>V<*

菁``大..大家好,,我叫菁``請大家多多指教*

全男``車,,都吾夠彤彤令女,,!

穎``車,,XX彤令女?咁我米仲令女

全男``食屎喇你``

我``我覺得菁好KAIWAI WO!依家開始,,佢系我個FD,,邊個恰佢吾好話我吾比面[[HO大聲講]]

菁``[[驚]]

峰``佢冇老婆咁令令*

我``\______/咁姐系有人令過佢你就中意佢姐

峰``老婆,,不敢不敢``

我``菁,,你吾識驚GA,,以後我地系好朋友>V<[[180轉變]]

菁``多謝你牙,,你系我第1個識到GE FD"

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...