加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 唔多知個女仔諗緊咩野!(18/10更新)
載入中 ...
脆香雞翼
初級會員
情痴=]

會員編號 175579
精華 0
積分 1089
帖子 171
威望 0 點
I-See幣 13304 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-12
註冊天數 6578
來自 西環=]
狀態 離線
  閱讀全部
唔多知個女仔諗緊咩野!(18/10更新)

最近....我同個女仔表白
用情信的方式,sms左俾佢
佢之後又話自己有兩個人高緊佢啦- -"
本來有d失望的
不過佢突然又同我講左句,"我覺得你的機會大d..."
- -"之後又話"不過我唔知自己會唔會中意你"
絕對無野講= ="
之後,第二日啦wor,
放學陪佢走啦!
我地都絕口不提琴晚的野- -"
之後第三日- -"唔知點解成日你眼望我眼咁- -"
我望下佢時,佢又望下我- -"總之就係咁望來望去- -"
唔多明而家算點- -"
---------------------------------------
今晚約左佢傾電話也= ="
有咩可以傾xD"
---------------------------------------
26/9中秋個日的更新!
25/9姐係琴日中秋節....
我同佢約左好多朋友仔,去石澳....
佢係咁叫我幫佢燒野食...
佢就坐係度等食
之後我同佢去睇星星啦,聽海浪聲....
之後又係海邊玩啦....
玩到最後,發現,得我同佢變左落湯雞- -"成身傷痕!
佢係咁要推我落水xD"點知佢自己落水先xD"
之後同佢同埋幾個朋友仔去睇日出....
睇住佢訓著左...真係好中意佢>v<
走個時幫佢拎袋....
之後走個時....坐巴士,我坐係最頭,佢一見到- -"即刻坐埋落來!
不過真係....覺得佢唔多中意我/.\"
真係唔識點對佢....
------------------------------------
27/9更新....
琴晚sd左個sms俾佢,問佢....
佢其實中唔中意我....可惜的回答係....
非常好的朋友的喜歡.........
唉......
------------------------------------
29/9更新
琴晚同佢sd sms個時,問左佢一句"佢其實仲中唔中意我個fd"
佢就答,個fd係佢心中無哂地位...
之後問佢可唔可以俾次機會我
佢就話對我無feel,唔想呃人,又唔想呃自己...
之後我同佢講,感情可以培養...
佢就話,佢只信一見鍾情- -"佢唔信日9生情....
之後今日就無咩傾過計....
兩個一起行...都好似無哂講咁...
一句起,兩句止....
咁我可以點...
30/9更新....
今日係完全好灰...灰哂....點解?
話說...今日同家姐嘈交...唔開心啦...
諗住係msn搵下佢傾下計啦....
訴下苦...
點知....佢話最憎d人講呢d野,話同咩咩人嘈交,飲左酒也,咩咩咩唔開心等....
呢d都算,佢仲要爆左句話我博同情lor......
我當場灰哂......
可以講話傷上加傷lor....
諗住傾下心事...點知俾人咁講....唉
------------------------------------------
2/10更新
琴晚淋時俾佢叫左出來,陪佢睇煙花
我同個fd子陪左佢出....
睇煙花個時,佢唔夠高,我抱起佢....(好重- -")
之後睇完之後...
佢陪我地去打機....
之後番左屋企...
今日....我照常咁一日一篇情書咁俾佢...佢回我...
同我講...
"你不如同寫呢d野的時間去溫書仲好,會考啦!"
"我覺得...妳比任何野都重要"我答
"咁我想你用呢d時間溫書!""因為我而唔理考試,我會內疚..."
幫幫手.....諗下點...
-------------------------------------------
4/10更新
琴日,係朝早,我發左個sms俾佢...
同佢開左個賭約,如果今日派個份世史小測
我係頭三名的,我就姐係有能力去兩者都應付到(因為世史個日我即場溫的- -"我而家中五xD")
佢話我痴線....一科唔代表咩野
但係--"我最後拎第二- -"
第1名過個高我......一分- -"
我講左佢知....
佢唔理我
之後今日去買飛,星期六去睇氣!生化危機3!之前話過請佢睇- -"
哈哈~佢話會來xD"正!- -"
各位大佬大姐- -"點睇也!
-----------------------------------------------
8/10更新
星期六,佢出來陪我睇生化危機3....
佢好眼訓....
入到場- -"即刻叫我買爆谷俾佢食- -"
咪請佢食....之後,佢睇睇下...一開頭好悶,佢訓著左
訓訓下訓左係我肩頭度,真係好想攬住佢.....
佢醒左,好驚,痴住我....
之後最後個結局佢直程訓埋係我肩頭!
佢番左去屋企
我打左陣機,之後同個fd子去搵佢
陪佢同佢家姐出旺角買野!
最後請佢食晚餐....
之後係佢屋企留下,4個係度飲酒,吹水,同玩!
因為係玩個時....我更攬過下佢啦...抱起過佢- -"
因為係玩,所以俾佢咬......
之後,星期一,姐係今日,發左過sms俾佢,都係情信過d...
之後佢唔回我啦...
夜晚12點到,佢回左我- -"走來問左我句!叫我26/10去石澳bbq!
我就同佢講...無錢去
佢:"今次唔洗請我也!"
我:"無話請妳...真係好似無錢- -"仲有....26好似唔得閒...上年紅十字會d幹事,個日去長洲玩,祝我地終於完工了!"
佢""蛟"錯也!"
我:"對唔住..."
大家有咩意見...
--------------------------------------------------------
11/10更新!
佢之前約我去26號bbq,但我咪話唔得閒- -"
之後我今日係msn hi 佢- -"
佢走來同我講!
改左19號.....
我問佢,姐係迫我去姐- -"
佢同我講"差唔多啦"
- -"不過我真係發現...完全無哂銀兩!
---------------------------------------------------------
14/10更新
星期五個日,我陪佢放學....
陪完佢去坐MTR先去打籃球.....
一路上都有聽有講....
之後今日....
朝早同佢吹水....
佢又話無game玩也,我話陪佢打機
佢話c但...之後叫我睇下有咩online game玩
之後佢又話佢手提俾人cut左....
又話上個月成3百幾蚊,加埋今次唔知幾多...
之後我話陪佢去交錢,佢話c但.....
我而家仲搵緊game- -"
-------------------------------------------------------
15/10更新
今日- -"佢手提咪話無哂錢的...
我陪佢去交電話費...
佢無拿拿同我講...
19/10去bbq
但係我之前都話無無錢,唔去.....
佢就講:無錢的話,我借你!
- -"無奈......之後佢交交下錢,發現電話留左係學校....無鬧鐘
我就借左個手提俾佢......
-______-"佢迫我去bbq~_~"
---------------------------------------------
17/10更新
今日仲無奈- -"
佢一早sd左個sms俾我...
同我講,如果19/10玩通頂(我覺得姐係陪佢= =")
佢就支助我百五蚊- -"
一開始就改時間,之後又話借錢俾我- -"而家直頭話支助我- -"
.....迫我去bbq- -"
你地點睇....我仲係放唔低佢!
--------------------------------------------
18/10更新
佢今日- -"無拿拿sd sms俾,同我講佢點咁勁....
個測驗幾多分咁- -"
好無奈......
仲有,之前佢拎左我個電話.....
佢見到我有佢的相- -"佢走去del左去.....無奈~_~"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
脆香雞翼
初級會員
情痴=]

會員編號 175579
精華 0
積分 1089
帖子 171
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6578
來自 西環=]
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Hydro;) 於 2007-9-22 11:53 AM 發表
give her some time, she is deciding..

咁叫決定緊- -!?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
脆香雞翼
初級會員
情痴=]

會員編號 175579
精華 0
積分 1089
帖子 171
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6578
來自 西環=]
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Hydro;) 於 2007-9-22 11:59 AM 發表

咁你可以迫下佢同你講佢ge決定囉...
我覺得佢係決定緊lor..

係我角度- -"迫佢可能會死快d xD"

頂部
脆香雞翼
初級會員
情痴=]

會員編號 175579
精華 0
積分 1089
帖子 171
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6578
來自 西環=]
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Hydro;) 於 2007-9-22 12:04 PM 發表

講真因為佢果句"覺得你機會大D"..
我覺得可以一搏..

我都覺- -"我都捉到呢個point,佢似提緊我-_-"
不過唔知我可以點做- -"

頂部
脆香雞翼
初級會員
情痴=]

會員編號 175579
精華 0
積分 1089
帖子 171
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6578
來自 西環=]
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Hydro;) 於 2007-9-22 12:07 PM 發表

主動同佢講多次..

親口!?
- -"定sms先?

頂部
脆香雞翼
初級會員
情痴=]

會員編號 175579
精華 0
積分 1089
帖子 171
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6578
來自 西環=]
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 vs17 於 2007-9-22 02:17 PM 發表
咁你個機會都幾大下喎!!
你千奇唔好提丫
女仔好唔中意d男仔成日講呢d野嫁

咁我可以點做- -"

頂部
脆香雞翼
初級會員
情痴=]

會員編號 175579
精華 0
積分 1089
帖子 171
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6578
來自 西環=]
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 SIU`霖 於 2007-9-23 08:42 PM 發表
今晚約佢傾電話個陣
第一時間千其吾好講系咪鐘意你先
最好好似普通朋友甘傾下計
慢慢先拉番去呢個話題到

也.....佢眼訓- -"
傾左一陣就叫左佢去訓

頂部
脆香雞翼
初級會員
情痴=]

會員編號 175579
精華 0
積分 1089
帖子 171
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6578
來自 西環=]
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 SIU`霖 於 2007-9-26 07:31 PM 發表

甘就番學個陣多D同佢傾計啦

我加左野係上方.....你cc之後俾d意見

頂部
脆香雞翼
初級會員
情痴=]

會員編號 175579
精華 0
積分 1089
帖子 171
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6578
來自 西環=]
狀態 離線
  閱讀全部
今日更新左啦.....係最頂...真係唔知點做好.....

頂部
脆香雞翼
初級會員
情痴=]

會員編號 175579
精華 0
積分 1089
帖子 171
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6578
來自 西環=]
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 allentsang 於 2007-9-29 02:01 PM 發表
我覺得佢一定系鐘意你剌!!!
佢好主動wor....

我都想佢係中意我.....
但係佢講左話唔中意我

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...