加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 sity 於 2007-7-25 08:50 PM 發表
病就休息一下啦
但唔好唔Po喎
加油噢`
+卜你`
希望你快d搵到工同快D好番啦``
{笑}
掛住樂`

THZ你=]
   好多人都掛主樂樂

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 永恆` 於 2007-7-25 09:42 PM 發表
遲D p0都唔緊要嫁..
我一定會等你既..
不過唔好唔p0呀..
4ever 10卜 u=]*  

嗯嗯*-
    THZ你,牙*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 §嵐嵐§ 於 2007-7-26 11:29 PM 發表
巧睇呀,,
十卜呀,,
樂番黎末呀-3-?

嗯嗯-*THZ"!!
       唔知,-口-

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
NO. 288

同阿瑜收左線之後 ...又無無聊聊冇野做 ...

咪打比嘉嘉囉 ...

電話中 ..

嘉 :喂"

我 :嘉嘉”

嘉 :點呀 ..尋晚玩得開心嘛:

我 :你又知既 "

嘉 :你地兩年丫嘛 ..邊敢唔記得 ..

我 :呵呵 ...錫哂你呀"

嘉 :唔好 ..比阿家打死我"

我 :車. .好叻咩 ..

嘉 :唔好嬲唔好嬲 ..打比我做咩呀

我 :冇呀 ..想搵工咋嘛 ..

嘉 :下"你叫我陪你"?

我 :唔得呀?

嘉 :我今日約左家睇戲呀 ...

我 :咁算喇 ...

嘉 :好喇 ..拜拜"

我 :拜拜

諗住打比阿昕 ..但記得佢今日要同佢媽出去 ..就算了 ..

係屋企冇野做 ...就睇下以前D貼紙相 ..

有一張 ..係我同阿樂影 ....諗諗下 ..聽日1月21日 ...係阿樂既生日 ...

唔知佢而家過成點呢 ...

我決定出去買份禮物比佢 ...

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
NO. 288 [半集]

好耐都未試過自己一個出街喇 ...不過就近近地出左MK ...

周圍睇下有咩岩阿樂 ...但行左成個幾鐘 ..都冇野睇得中 ...

冇啦啦 ...見到有一間賣衫的 ..DISPLAY SHOW左一件 ..係一件紫黑色既線衫 ...

一睇就好中意 ..好襯阿樂既身形. ..同埋而家既天氣涼涼地 ...岩哂 ..

我就走左入去間鋪度 ...個SALES係一個好可愛爽朗既女生 ..

SALES :小姐隨便睇丫""

我 :唔該 ..我想睇出面紫黑色既線衫 ...

SALES :唔好意思丫 ..頭先拎左比個客試呀 ..

我 :下 ..哦 ..得一件咋"?

SALES :暫時係呀 ...如果要都可以訂 ....但有其他COLOR ..你睇唔睇埋 ..係同款架"

我 :都好丫 ...

SALES :咁麻煩你等等"

過左陣 ..個SALES拎左幾件同款唔同色既衫番黎比我睇 ..但都冇一件比紫色更適合阿樂 ..

呢個時候FITTING ROOM ..有個男仔行出黎 ...

佢係. ...阿樂"?

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
NO .289

呢個時候FITTING ROOM ..有個男仔行出黎 ...

我一直望住佢 ...無論身形 ..樣貌...都同阿樂一模一樣 ...但佢冇留意到我 ..

sales :小姐 ...[見到我目不轉睛咁望住個男仔]

我 :[冇反應]

sales :小姐小姐 ...

呢個時候 ..個男仔終於望過黎 ..呢個眼神 ..我可以肯定佢係阿樂 ,,

男 :[驚訝] 阿純 ..

我 :你真係阿樂 ...

樂 :終於見到你喇 ...

我 :呢句係我講先岩 ...

樂 :[攬住我] 我等緊撞到你"

我 :如果撞唔到呢 ...

樂 :傻婆 ...[放開我] 而家咪撞到囉"同你介紹丫 ..呢個叫爽爽"[指住個sales]

我 :你好呀 ..我叫阿純"

爽 :原來你就係阿純 ...你真係好靚 ..好特別呀"

我 :[驚訝咁望住阿樂]

樂 :爽爽 ..你咁直接嚇親阿純架"

爽 :sorry呀. ..阿樂成日係我面前提起你 ..又話我同你好似 ..我邊有你咁靚丫"

我 :下 ..你都好靚呀 ..[笑]

爽 :[笑] 樂少 ..你係咪要呢件衫呀 ..但阿純又想要啵 . ..

樂 :下 ..阿純你想要呀 ?

我 :er ..係呀"

樂 :咁我比左你先喇 ...

我 :好呀 ..唔該"

爽 :咁我幫你再訂過丫 ...

樂 :唔洗喇 ..我一向唔中意要訂 ...隨緣喇 ..係你就係你架喇

爽 :wa ..一件衫姐 ..唔洗咁感觸呀嘛"

樂 :哈哈 ..阿純...你自己一個"?

我 :係呀 ..出黎買d野咋嘛 ..

樂 :去飲杯野好嘛?

我 :好呀 ..不過比左錢先"

爽 :咁我幫你包起佢

我 :唔該哂"

爽 :唔洗 ...咁多謝你698蚊

我 :[比左錢]

樂 :爽爽 ...我地走先喇 ..打比我喇 ..

爽 :哦 ..拜拜

樂+我 :拜拜

離開左之後 ..我一直都冇出聲 ..係度諗 ...

阿樂好少會叫女仔打比佢 ...唔通係佢女朋友?

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
NO. 290

我地揀左一間CAFE飲野 ..

樂 :係咪都係ICE MOCHA

我 :你又記得既"

樂 :嘻 ..傻妹"

阿樂揮手叫過侍應過黎 ..

侍應 :有咩要呀兩位"

樂 :兩杯ICE MOCHA ..

侍應 :仲有冇其他?

樂 :冇喇唔該 ..

我 :係啵 ..爽爽係你女朋友

阿樂見到我第一時間問既問題 ..竟然唔係佢呢段時間去左邊 ..而誤會第2個女仔係佢女朋友 ...傻傻咁笑

我 :你笑咩呀?

樂 :冇呀 ...你想唔想佢係我女朋友?

我 :下 ...咩呀 ..我想唔想"?

樂 :冇野呀 [笑] 唔玩你喇 ..爽爽係我朋友 ..係旅行果陣識的"

唔知點解聽到唔係佢女朋友 ..個心都鬆左落黎 ....但我中意佢咩?

我 :原來你真係去左旅行 ..

樂 :係呀 ..

我 :去左邊度玩呀?

樂 :去左埃及

我 :下 ..真係架 ..我都想去丫 ...你應該帶埋我去丫嘛 ..

樂 :哈哈 ..我都想"

我 :[靜左]

樂 :講笑咋傻妹...

我 :樂呀 ...你去埃及係唔係為左我"?

樂 :點解咁問 ...

我 :因為 ...識你果陣 ..你同我講過埃及呢D咁熱既地方一定唔會去 ..同埋你只中意有得SHOPPING地方"

樂 :估唔到你都幾清楚我架啵

我 :[笑]

樂 :其實爽爽真係同你好似 ...有時我仲當左佢係你 ..

我 :攪錯呀你"!!!當左人地係我呀 ..[唔開心]

樂 :傻妹 ..咁緊張做咩啵 "

我 :哼 ...好凍呀呢度 ..飲完野快D走喇"

樂 :走囉 ..你凍"

我 :好呀"

離開左CAFE ..

樂 :咁而家去邊"你番屋企"?

我 :我想去你屋企

樂 :我唔想再做錯事呀下 ...

我 :去喇 ..

樂 :好喇好喇 ..

之後我地就去左阿樂屋企 .. ..

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
NO. 291

之後我地就去左阿樂屋企 .. ..

入左門 ...我坐左係SOFA ..

我 :好掛住呢度呀 ..

樂 :傻妹 ..點解呀"

我 :呢度有我同你既回憶 ..

樂 :[唔出聲]

我 :做咩唔出聲呀 ..[冇啦啦電話響]

電話中 ...

我 :喂 ..老公"

瑜 :係呀 ..傻妹 ..係邊呀

我 :我..而家同家姐一齊 ..

瑜 :下 ..出左去"?

我 :去左佢屋企咋嘛 ..今晚去佢度食飯"

瑜 :哦 ..傻婆 ..我而家番屋企喇 ..

我 :咁我晏D點搵你呀?

瑜 :照打我手提咪得囉而家"

我 :好喇 ..咁我一陣再打比你丫"

瑜 :拜拜老婆"

我 :拜拜老公

收左線. ..我望住阿樂 ...好耐都講唔出野 ..

其實我唔明自己點解要呃阿瑜 ..更加唔明點解我話要黎佢屋企 ...

樂 :做咩咁望我呀 ..

我 :阿樂 ....

樂 :我唔要聽對唔住 [笑]

我 :[攬住佢] 點解要對我咁好 ..點解..

樂 :因為我愛你 ..

我 :但我好衰 ..次次同你攪到曖曖昧昧咁之後 ..都番去阿瑜身邊 ..

樂 :[攬實D] 我唔係講過 ..只要你需要我既時候 ..我都會係你身邊咩?

我 :[放開望住佢] 阿樂 ...你知唔知頭先我好驚爽爽搶走你 ..

樂 :傻妹 ..點解呀..

我 :佢..有一種好獨特既氣質 ..

樂 :佢同你都擁有呢種既獨特氣質 ..你知道嘛 ..不過我愛...從來都只係你 ...

我 :點解我唔揀你啵 ....

樂 :我唔介意一直做暗果個 ..

我 :但而家阿瑜對我好好 ..我唔想對佢唔住 ..但我一見到你 ..我已經唔可以用以前既態度對你喇 ..

樂 :我知道 ..我等左咁耐 ..當你答應同我一齊果日 ...我已經知道你對我動左心 ..當然我都知道 ..你永遠都唔係屬於我

我 :我 ..永遠都唔屬於你 [學阿樂重複呢句說話]

樂 :就算我得到你. .個心都唔會係我度 ...

我咩都冇講 ..只係吻著阿樂 ...希望呢個吻永遠都不分開 ..

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
NO. 292

呢個吻我地持續了5分鐘 ..到冇氣才放開 ...

我 :阿樂 ...我又做錯左喇"

樂 :[攬住我] 我寧願你做錯"

我 :我係一個賤女人 ...[放開阿樂]

樂 :[攬番我 ..仲好實果隻] 我唔准你咁講呀..你係心目中係最好 ...最好"

我 :傻佬 ..都唔洗攬得我咁實架 ..

樂 :咩啵 ...你知道..我好難先有一次咁既機會 ...你好快又要去番阿瑜身邊..

我 :[錫左佢咀一啖] 我同你一齊既時間 ..唔可以講佢"

樂 :係既 ..老婆仔 [係我耳邊講]

我聽左呢句 ..我冇出聲 ..因為 ...我都唔知自己...而家想點 ...

阿樂見我冇出聲 ...

樂 :唔緊要 ..就算你同我關係係點 ...我都一樣咁愛你 ..

我 :我今晚留係度陪你丫

樂 :但阿瑜係香港 ...你唔驚咩 ..

我 :唔知呀 ..不過我今晚淨係想陪你 ...

樂 :傻婆 [攬實我]

我 :你攬咁實 ..驚我會走左去咩"

樂 :嘻 ..我愛你

我只能夠以笑黎回應佢 ..因為我根本唔知道自己 ...愛唔愛佢 ..

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
NO. 292 [下集]

樂 :我地而家係度做咩好呀"

我 :唔知呀 ..不如我地打機咯 ..

樂 :好丫"我開機先 ...

當阿樂開哂機 ...我地准備打既時候 ..我既電話又響 ....係阿瑜 ...

我望住阿樂 ...佢UP頭示意叫我聽 ..

我 :喂 ...阿瑜" [係阿樂面前唔想叫老公]

瑜 :老婆仔..係度做緊咩? [又係老婆仔..一日比兩個唔同既人咁叫]

我 :冇呀 ..而家岩岩想打機囉"

瑜 :咁7咪阻住你囉 ..

我 :咁都唔係既 ..不過我係人地屋企嘛..

瑜 :咁又係既 ...不過我好掛住你呀"

我 :我都係 [笑]

阿樂聽到呢一句 ..佢就走開左 ...我個心都銀住銀住 ..

我 :不如我晏D再打比你丫 ..佢地等緊我呀

瑜 :咁好喇 ..拜拜"

我 :拜拜

收左線 ...我即刻入房搵阿樂 ...見到佢訓左係張床度 ...用張被COM住個頭 ..

我就坐係佢身邊 ...拉開佢張被 ..發覺..佢係度喊緊 ...

我 :小樂 ..做咩呀 [攬住佢]

樂 :[冇出聲...攬得我好實好實]

我 :小樂 ...

樂 :[擰轉唔比我望]

我 :[用我最大既力擰佢過黎..竟然見到佢喊到....好可憐]

我 :阿樂呀 ...[攬住佢]

樂 :比你見到我喊tim [抹走d眼淚]

我 :你做咩喊呀 ...

樂 :阿純 ..我諗我冇辦法再守候你喇

我 :點解呀 ...

樂 :你個心根本就永遠都唔會係我度 ..連小小我都唔會得到 ....

我 :阿樂呀 [攬住佢] 你..做咩冇啦啦咁呀..

樂 :頭先我聽到你講電話 ..我好心痛呀 ...好心痛呀...你明唔明呀!!!!!

我 :我明 ...我知道 ...你等我一陣...

之後我去番出面 ..拎我頭先買果件衫 ...再入番房 ...

我 :阿樂 ..我知道我真係好衰 ..成日係你生命中攪到亂哂 ...其實我今日出黎 ..係想揀份生日禮物比你架 ...咁岩就係睇中呢件衫 ...今晚留係度 ..都係想同你過生日 [因為阿樂聽日生日] 我唔會再打攪你 ..對唔住...

我放低左件衫 ..就即刻離開間房 ...阿樂跑出黎 ..係後面攬住我 .....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...