加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 sity 於 2007-7-6 01:51 PM 發表
唔知樂會唔會上尼?
+卜+卜"
SuP SuP

睇下就知嫁喇=]
        thz

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
NO. 90

阿樂當然唔會做D咁既野喇...只會默默咁愛阿純..佢見到純開心..自己都會開心..

自從果日唱K之後..阿純都冇再同佢地出黎..因為佢要係屋企同阿瑜玩MSN+傾電話丫嘛..

而阿昕都冇同阿純講阿樂既事

而今日..

[電話中]

瑜 :老婆呀..佢地話聽日去MISS屋企BBQ喎

純 :下..咁攪笑,,,MISS都岩玩既

瑜 :係呀..我可唔可以出去呀?

純 :UM..有冇女仔既先"

瑜 :緊係冇喇..我同佢地講左有女仔唔去丫嘛"

純 :咁...好喇..比你去喇

瑜 :好野..老婆真係抵錫既姐..咁你會唔會出去架

純 :我緊係抵錫喇,,出唔出去?唔知架..睇下悶唔悶..同你夜唔夜番囉

瑜 :哦哦..如果出街自己小心D呀!!

純 :知道喇..喂喂..你果邊就1點喇..你唔洗訓呀..仲話去BBQ啵"

瑜 :咁好喇..我訓架喇..咁你呢..

純 :你訓我都訓架喇..不知幾眼訓呀我

瑜 :傻豬..唔早D講..咁而家訓喇..聽日番學打比你喇

純 :好喇..拜拜老公"

瑜 :錫錫先老婆"

純 :[啜]

瑜 :[啜] 好喇..拜拜老婆
__________________________________________________________________________________________________

自從呢一日之後..阿瑜一星期..有幾晚都唔係屋企..KEEP左成兩個月都有

阿純緊係嬲喇..仲變到好小氣TIM

純 :你今日又出去呀

瑜 :係呀..DICSON佢地叫我出嘛":

純 :你成日都出出出..分手喇

瑜 :你又想點呀..成日都係咁

純 :你問下邊個成日係咁先喇 [CUT線]

之後阿瑜係咁打番黎..阿純都冇聽電話...

唔知佢地既感情會變成點呢//?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
NO. 91

電話中----

純 :喂,,阿昕..你係邊呀?

昕 :冇呀..而家落蘭桂芳

純 :你又去呀

昕 :係呀..冇計喇

純 :阿麟比你去咩?

昕 :冇話比唔比既"飲酒姐"

純 :我都想黎得唔得呀

昕 :緊係得喇..死八妹,我好耐冇見你喇"

純 :我都係呀..咁我而家換衫整野,,出到黎打比我丫"

阿純整野出去..但都有打電話比阿瑜

瑜 :喂 [聽到係度玩緊..好開心]

純 :我出去喇

瑜 :咁夜去邊丫

純 :蘭桂芳

瑜 :唔得

純 :我都想同你講番句..唔得,,係咁喇 [CUT線]

而家既阿瑜唔會係阿純CUT線之後再打番比佢了..

唔知幾時開始,,,佢地既關係而家變成咁...

之後阿純就換衫出去搵阿昕..

出到去

昕 :咁耐冇見..肥左又殘左啵

純 :E..玩野呀

昕 :唔係..我講真架..不過係殘左同THIN左囉

純 :下..係咩..唔係飲酒咩..行喇

昕 :好丫..我D FD落左去喇

純 :咁..我會唔會阻住你地呀?

昕 :唔會..但...你係唔係應該有D野要同我講呢

純 :嗯...[眼紅紅]

昕 :飲兩杯落肚先講喇 [好似男人咁]

係BAR入面..

昕 :點呀傻妹

純 :就黎3個月喇..點解咁...

昕 :同阿瑜?

純 :嗯..

昕 :又點呀佢個柒頭

純 :唔好咁話佢喇

昕 :同你講..上次嘉嘉果件事..我已經好撚唔中意佢..佢又攪D咩呀..呢幾個月我以為你唔搵我..你地好幸福..

純 :其實佢番左去冇幾耐我地已經有事架喇

昕 :佢有第2個?

純 :我唔知...不過..佢番去冇耐之後..成日都出街..,一星期出幾晚..你知佢以前點會既姐

昕 :識左D新FD?

純 :唔係..咪又係果D"

昕 :咁一定有古怪喇..

純 :我真係唔知呀...我好驚冇左佢

昕 :呢D仔..要唔要都罷喇..又唔係靚仔

純 :我真係好愛佢架

昕 :唔好理佢喇..我地出去跳舞..

跳跳下..阿昕比左粒糖阿純

昕 :食左佢

純 :糖?

昕 :唔係咩呀傻婆

純 :我唔想又惦番呢D野..[以前佢成日玩..係識左阿瑜先冇]

昕 :你唔開心嘛..不過你唔想我唔會迫你既

純 :算喇..佢做初一我做十五 [之後食左]

成晚係度玩..好多仔埋黎..但佢地全部都趕走哂..因為佢地唔係要溝仔..只係想迷...忘記唔開心既野

阿昕表面好開心...其實...一樣咁痛苦...

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
no. 92

阿純同阿昕玩到5點到就走左喇..大家番到屋企之後都訓死左"

第2日起身..阿純覺得好內疚..竟然去埋d咁既地方..做d咁既野..好對唔住阿瑜..

所以佢決定打番比阿瑜

電話----

瑜 :喂

純 :老公..

瑜 :點呀 [cool]

純 :sorry呀

瑜 :做咩sorry [串]

純 :我尋晚出左去:

瑜 :你中意出咪出囉,,,

純 :sorry呀..

阿純去呢d地方..阿瑜雖然好嬲..但佢都知道自己呢排好小陪阿純..而佢真係出面冇女..仲好愛阿純..所以...

瑜 :算喇,,我都有唔岩..成日出去呢排我

純 :嗚嗚嗚...[喊哂呢幾個月屈係心入面既唔開心]

瑜 :傻妹..唔好喊喇..對唔住喇 [變番溫柔]

純 :你好衰呀...又3個月喇...

瑜 :係喇係喇..我衰喇..咩3個月呀?

純 :你3個月都冇理過我喇..唔係一排呀..嗚..

瑜 :sorry..我一定唔會再咁對你

純 :你話架..

瑜 :嗯..我愛你

呢句野..阿純好耐冇聽過喇...所以...佢註定係離唔開阿瑜架...

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
no. 93

果日之後..阿瑜真係冇咩點再出去玩..幸福既日子..又過左3個月...

阿瑜又再次番黎香港...

機場 :::::::::::::::::

次次阿純都會早到...今次都唔例外..10點就到左機場..[ 阿瑜班機係11點]

等到11點..阿純都好期待..係咁望住落機既人行出黎..但都唔見阿瑜...

一直等..等到11點50分...阿瑜先行出黎

阿瑜一見到阿純就攬實佢

純 :做咩咁遲既

瑜 :英國果邊落[薄]..班機遲左差不多一個鐘先起飛呀"

純 :嚇死我..擔心死我喇

瑜 :所以..我一見到你即刻攬實你囉

純 :傻佬 [好甜咁笑]

瑜 :我今次要番屋企先..我送左你番去先丫

純 :唔好喇..你拎住咁多野..

瑜 :咁...但太夜喇..

純 :我一定會冇事既,,係咪?

瑜 :咁我送你去搭車丫"

純 :好喇..

之後阿瑜就陪阿純搭的士

瑜 :番到屋企打比我呀

純 :知道喇拜拜..

_________________________________________________________________________________________________

第2日..一早阿瑜就打比阿純喇

瑜 :老婆仔..起身未呀

純 :醒左喇 [其實未起身]

瑜 :今日我地出唔出去丫"

純 :你想去邊丫"

瑜 :um..我想食日本野..我想你陪我打機..我想行街..

純 :傻豬..咁多野..你想做咩先:::

瑜 :哈..我唔知呀

純 :你出cwb架喇都係

瑜 :嗯..好呀"

純 :咁你唔好過黎接我喇"

瑜 :點解呀

純 :咁cwb近你果邊..你出左黎九龍搵左我..我地又出番去cwb..咁咪哂時間囉

瑜 :傻豬..唔緊要..而家咁早..cwb都未開喇d野 [果陣10點] 我而家出黎去左你度先喇

純 :咁好丫""

瑜 :嗯..拜拜老婆:""

之後唔洗一個鐘...阿瑜就黎到阿純屋企喇

叮噹 [門鐘]

阿純走去開門..見到阿瑜..kiss左佢一啖

瑜 :傻婆..

純 :咩姐"

瑜 :你呢個樣好攪笑 [帶住眼鏡...大tee..波褲]

純 :咩姐..咁人地睇緊電視..丫嘛..又有近視//

瑜 :哈..傻豬

純 :我地有咩做呀"

瑜 :次次上親黎我地都係做果d野架喇

純 :邊d野先..哈

瑜 :死衰婆..你話呢 [淫笑]

純 :um...[扮諗]..我知喇..睇碟囉..我地次次都睇碟架喇"哈

瑜 :陰唔到你tim

純 :哈..你呀...之前你同我講係英國睇左本小說 [沉睡的森林] 話好睇丫嘛..我咪買左果套日劇囉

瑜 :[kiss左阿純一啖] 你真抵錫既姐"

純 :咁我地睇碟咯,,

瑜 :好呀

之後佢地兩個..好幸福咁攬住係sofa睇碟..

一睇就睇左咁多個鐘...[由11點幾..睇到4點]

純 :哇..好累呀隻眼

瑜 :[望一望隻錶] 而家4點喇..緊係累喇..傻婆"睇左咁多個鐘

純 :但仲未睇哂啵..[鴨咀]

瑜 :我未走架嘛..聽日再睇過囉

純 :我地可以日日見咩 [勁期待咁既樣]

瑜 :緊係得喇傻豬 [摸下阿純個頭]

純 :好野..咁我而家即刻換衫先

瑜 :做咩呀?

純 :我地唔係出去cwb咩,,,,

之後佢地就出左去cwb,,,,

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
NO. 94

出到CWB..已經5點了

純 :老公..想行街先定打機先

瑜 :冇所謂..老婆仔中意喇"

純 :咁..就一於影相先,,哈

瑜 :估到你喇衰婆 [MET阿純塊面]

純 :咩姐

之後就去左時代影相..影左好多"

純 :老公..你睇下呢張"好靚呀

瑜 :我老婆仔..張張都咁靚架喇:

純 :係咪呀..哈哈"

瑜 :傻豬..

純 :快D放係銀包呀..

瑜 :我個銀包爆喇..

純 :咁你係咪唔放丫"

瑜 :傻婆..不如我地去買個盒丫"

純 :做咩呀?

瑜 :裝起哂你比我D野"

純 :上次咪有個囉..裝頸巾果個

瑜 :果個係專裝頸巾的"

純 :得一條咋嘛~傻佬//

瑜 :我唔信你唔再織..我次次番黎都要收一條

純 :你就想..呵"

瑜 :快D去買個細盒喇"

純 :好吧::::

去左一間精品店度...

瑜 :呢個好定呢個好呢"

純 :緊係呢個喇 [指住個綠色的]

瑜 :老婆真係最知我心意 [阿瑜中意綠色]

純 :唔係點做你老婆呀..

瑜 :傻瓜..去比錢先

純 :喂喂..等陣先 [望住D野...]

瑜 :做咩呀..

純 :你覺唔覺得呢條好得意呀..

瑜 :你個傻妹..又中意HELLO KITTY..又中意邪流丸"

純 :咁果陣睇佢套卡通片好好睇嘛

瑜 :傻豬..中意就買埋佢喇

純 :唔洗..等我買" [之後行左去比錢]

比完之後就出左間SHOP度

瑜 :做咩自己比錢

純 :因為....[拎左阿瑜部電話..幫佢掛左條電話繩落去]

瑜 :哦...原來送比我

純 :會唔會太女仔..唔中意呀

瑜 :[錫左阿純一啖] 老婆送咩比我都會咁中意..

純 :嘻..我地去行街喇.."

瑜 :好呀

之後佢地行左3個鐘到..腳都斷埋

瑜 :不如去食野咯

純 :好丫..係咪食日本野呀?'

瑜 :係呀..上去時代上面食..

純 :邊間呀?

瑜 :Ichiban囉

純 :哇..勁貴啵..果度計檯架啵 [即係如果果張檯係D好位..咁SET左個價係1500..每人最低係1500]

瑜 :傻豬..我想同你食餐好D嘛

純 :都唔洗咁貴架"

瑜 :行喇""

純 :哦哦..

之後上去食飯..環境真係好靚..同埋好好味D野..食完之後..

純 :老公..多謝你

瑜 :兩公婆..洗咩講多謝

純 :嘻 [勁SWEET]

瑜 :送你番屋企咯..廢事咁夜"

純 :好丫

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
p0左喇=]cm丫吾該xd

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙東 於 2007-7-6 02:30 PM 發表
好好睇呀
繼續POZ啦^^

嗯-*thz

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 傻瑩*]\\\ 於 2007-7-6 03:41 PM 發表
sup牙  
sup牙  
sup牙

thz=]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6213
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 charco_yik 於 2007-7-6 04:31 PM 發表
快d 寫啦  好想睇呀  
唉  點解呀樂自已一個架
好可憐呢

嗯嗯=]
     thz你cm"

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...