加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]]"點解我學校咁多黑社會ga!!"完"
載入中 ...
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
I-See幣 12915 錢
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6629
狀態 離線
  只顯示 lsy_1128 的帖子
君  :  d  風吹埋黎好舒服呀.

Wing :  係囉.夜媽媽黎沙灘都唔錯.

彤 :  係呀.最緊要係唔使曬.

君 :   係.最緊要都係呢樣.

庭  :  d 女人真係貪靚.

君  :  咩呀.我地貪靚係為左邊個姐.

庭  :  邊個呀.

君 :  咪又係你.

庭  :  係.咁就要令 d  喇.

君  :  哼.

Wing :  嘩.好 s w e e t  呀.

樂 :   唔使羨慕 w o ..你老公仔我起度.

Wing  :  老公..(  錫左亞樂一淡 )..

樂 :  老婆..(  錫返亞 wing ) ..

茹 :  嘩.你 2 個使唔使咁呀.

君 :  係囉. s  w  e  e  t  死..

庭 :   君君.我又要.( 指住個咀 )..

君 :  (  錫左亞庭 )..

(  2 個互咀 )..

Wing  :  喂.夠未呀.你 2 個..

君 :  夠喇..( 笑 )..

庭 :  好.到下 1  對..

樂 :  係 w o ..

(  個個望住亞業同彤彤 )..

彤 :  做咩呀你地.

Wing :  到你地囉..

彤 :   咩呀.咩到我地呀.

君  :  唔好扮野.到你同亞業咀呀.

彤 :  咩呀.佢就想.

業 :  我梗係想啦.

彤 :  你..

(  彤彤未講完.亞業就咀左埋去喇. )

彤 :  (  推開亞業 ) ..你做咩呀.

業 :  咀你囉.做咩呀.

彤 :  你..( 面紅 )..

業 :  老婆仔你做咩面紅呀.

彤 :  我..我邊有呀.

業 :  明明就係面紅.仲唔認.

彤 :  我冇.我冇.

業 :  你真係死口唔認 ga  wo ..

彤 :  咩呀.我話冇面紅就冇面紅啦.

傑 :  亞業..彤彤呢 d 算唔算係打橫黎講呢.又任性.又野蠻.

業 :  咩算唔算呀.直頭就係打橫黎講啦.又任性.又野蠻.

傑  :  雖然我之前同彤彤相處 g e 日子唔長.但係我都體會到.呢個係事實.

彤 :  喂.你 2 個夾埋黎蝦我呀.

業 +  傑  一齊講   :    點敢呀..

彤 :  咁齊心 g e  ? ..

業  :  梗係齊心啦.好兄弟 w o .(  搭住亞傑博頭 )..

傑 :  ( 搭返亞業博頭 ).係囉.兄弟 w o ..無論之前發生咩事都好.永遠.永遠都係好兄弟..

( 亞業同亞傑互望 )..

傑 :  彤彤.我有野同你講.

彤 :  哦.你講啦.

傑 :  我..多謝你..

彤 :  o下..多謝我 ?  ..

傑 :   我多謝你起失憶果段日子鍾意過我.雖然果段日子唔長.不過都已經夠喇.呢段日子.可以話係我出世以黎.最幸福 g e 日子..

彤 :  亞傑..( 想喊 )..

傑 :  彤彤呀.唔好喊啦..之前我話我會比到幸福你..不過依家.你 g e 幸福唔再係由我比喇.你知道..你依家.將來.最愛果個唔係我.而係我個好兄弟.

彤 :  嗯.

傑 : 點都好啦.你地 2 個先係 1 對..經歷左咁多野.你地始終都一齊返.呢 d 係叫整定..

彤 :  嗯..( 喊 )..

業 :   唔好喊啦.

傑 :  你 2 個呀.經歷左咁多野先起返埋一齊.一定要珍惜呀.知唔知 ? ..

業 :  嗯.

彤 :  亞傑..我地仲係咪朋友呀 ? ..

傑 :  梗係啦.永遠都係好朋友呀.

彤 :  嗯..( 喊 )..

傑  :  唔好喊啦.傻妹.

業 :  彤彤..( 起褲袋攞 d 野出黎 )..

彤 :  你攞咩呀 ?  ..

業 :  呢個..(  係佢地對介子 )..

彤 :  ( 望住對介子 )..

業 :  彤彤..記唔記得呀..

彤 :  嗯..

業 :  咁..你願唔願意帶起佢呢.

彤 : 嗯.我願意.

業 :  帶左就冇得除落黎 ga 喎 ..

彤 :  嗯.我願意.我會帶住佢一世..

業 : 嗯.( 幫彤彤帶起隻介子 )..

彤 :  ( 望住亞業 )..

業 :  拿.依家我地 2 個隻手指都帶左有對方個名 g e 介子喇..

業 :  你係我 g a 喇.

業 :  ( 咀左彤彤 1 淡 )..

彤 :  你做咩呀.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6629
狀態 離線
業 :  ( 咀左彤彤 1 淡 )..

彤 :  你做咩呀.

業 : 咀你囉.做咩呀.

彤 :  乜你咀得咁求其 g a ..

業 :  o下..

彤 :  ( 攬住亞業黎咀.仲咀左好耐 )..

( 亞業同彤彤咀左好耐.因為佢地都唔捨得放開.正如亞傑所講.佢地 2 個經歷左咁多野.終於走返埋一齊.呢 d 係咪真係叫整定呢..不過佢地 2 個一定會比以前更加珍惜對方.唔想再比自己後悔多次..大家都認定左對方係自己一世 g e 伴侶.雖然唔知將來會有咩事發生.但係.佢地都信任對方.因為佢地都明白. 2 個人起埋一齊.信任係好緊要...想知佢地之後會點 ? ..好.先講下亞業同彤彤先..大家覺唔覺.彤彤佢開始變得主動左.佢主動咀亞業.又主動講埋 D 愛亞業 g e 說話.雖然亞業話佢女仔之家講埋 d 咁 g e 野..不過.係人都 F e e l 到.雖然亞業把口係咁講.但係佢個心係好 S w e e t ..呢 D 就叫做死要面..彤彤呢 ? ..就成日話亞業自大狂.不過講真.亞業真係幾自大.成日話自己令仔.又勁..雖然呢個都係事實.不過佢都唔使成日起度自己讚自己呀 m a ..抵亞彤彤成日話佢..咁彤彤呢..佢咪又係成日起度呆左咁發夢囉.跟住就比亞業偷錫.之後就面紅.又比亞業串囉.呢個亞業真係衰.成日串彤彤.又不時講埋 D 感動 g e 說話.搞到彤彤聽完之後又忍唔住落淚.又喊喇.彤彤呀.你堅強 D 啦.唔好旭 D 就喊.大個女喇.知唔知 ? ...好.講完男女主角喇.睇下其他人又點先.亞 wing 同亞樂.亞君同亞庭.雖然佢地 2 對情侶 g e 經歷冇彤彤同亞業咁多.咁辛苦.不過佢地都晨早認定左對方喇.你地大家仲記唔記得.之前彤彤訓起醫院果陣.亞 wing 班女仔講過.話遲 D 大個.佢地會 3 對情侶一齊結婚..嘩.咁個婚禮一定好盛大啦.亞業佢地識咁多人.哈哈.咁快 d 大個女.大個仔啦.不過結唔結婚都唔緊要啦.佢地咁愛對方.結婚只係個象徵姐..況且.彤彤都帶左亞業隻介子.注定彤彤係走唔出亞業 g e 五指山啦.係一世 g a 喇佢地..至於亞傑.佢回復單身囉.不過佢不時自己回味佢同彤彤一齊果段日子.不過回味姐.都唔會一齊返啦.亞傑都睇得開.冇話死纏難打果種.但係亞傑有樣野好期待..有人話亞傑 D 兄弟個個都心有所屬.咁亞傑呢..亞傑就話呢 D 野唔急得 w o .雖然亞傑咁講姐.但係見到自己 D 兄弟個個都 1 對對咁.而佢自己就一支公..亞傑期待緊.佢期待緊佢 g e 真愛出現.佢期待緊一埸戀愛 g e 降臨.又期待自己可以快 D 搵到 1 個同自己相愛 g e 人..永遠咁起埋一齊..或者..亞傑好快就會搵到.咁就會有 4 對情侶一齊結婚 g e 盛大婚禮出現喇..係咪 ?  ..至於佢地班女.就梗係一世都係好姊妹啦.班仔.就梗係一世都係好兄弟啦..歌仔都有得唱啦.( 笑 )..  )
好兄弟...軟硬天師

好兄弟前事不提誰沒有一起搶過玩具爭 ? 仔
做兄弟似對夫妻緣份一黎然後一齊同渡安危
今生有幸共你 唔要爛尾講心講金講乜我都制 講一世
永冇勞氣 舖舖和棋輸死自己 無收費
好兄弟閒話休提 矇著眼一於跟你撐到天腳底
做兄弟莫問身世 無大蝦細無反骨仔無食塞米
即使壯士斷臂 能夠為你擋刀擋槍擋乜我都制 無乜計
撐你台戲 有我和你 出生入死 我梗制
上刀山 落火海 你仆低我為你去墊底 
講一聲你喜歡共患難落地獄冇問題
有今生冇來世 眼濕濕有鼻涕 愛黃金更愛兄弟
心口掛住義氣 唔似做戲好好睇睇總之無失禮 好矜貴
我夠雷氣 我鋸大脾 我爭住死 無所謂
上刀山 落火海 你仆低我為你去墊底
講一聲 你喜歡共患難落地獄冇問題 有今生冇來世
打生打死有乜好睇 拜關公拜上帝 反檯反 ? 認真失禮 好兄弟
不分高矮坐低傾計 咪將心當做肺 捐心捐肺捐窿都制 好兄弟
有錢出錢有計出計 冇金撈送白米 吞火吞劍吞一包米 好兄弟
好好睇睇好好睇睇 有今生冇來世 天空海闊點少得..喂 好兄弟

.....E N D I N G ....

===============================
完左la!!
多 謝 各 位 > 3 <

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
siu拔
吹水新手
臭儀` 是也 =)`

會員編號 358787
精華 0
積分 4873
帖子 2574
威望 0 點
I-See幣 10294 錢
GAME幣 0 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 NGA
閱讀權限 90
註冊 2007-8-14
註冊天數 6161
狀態 離線
  只顯示 siu拔 的帖子
嘩!!!!!!!!
超爆好睇也`
極力推推推推推.

i am小拔拔butttt x 但我一點也不笨

♥` 請你別離開了我的視線;
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6447
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
好好睇呀~~~
嘻嘻..^^

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6136
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
咦..你又係住小西灣嫁!?
我都係住小西灣嫁!!
好好睇呀!!>0<

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6629
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ×°酷愛♀欣 於 2007-11-20 08:42 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
咦..你又係住小西灣嫁!?
我都係住小西灣嫁!!
好好睇呀!!>0

可能個作者真係小西灣!!

頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6629
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 siu拔 於 2007-11-20 12:15 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
嘩!!!!!!!!
超爆好睇也`
極力推推推推推.

多謝喔!!

本帖最近評分記錄
tsz-魁.   2007-11-21 06:14 PM  代幣  -2   字數不足
頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6629
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 aszxyoyo 於 2007-11-20 08:33 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇呀~~~
嘻嘻..^^

嗯!!
我愛爆lee個小說!

頂部
貓女婷
初級會員
肥肥黑黑古古力

會員編號 65868
精華 0
積分 1076
帖子 254
威望 0 點
I-See幣 13086 錢
GAME幣 119 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-3
註冊天數 6810
狀態 離線
  只顯示 貓女婷 的帖子
哇 ... *
勁好睇喔

頂部
xd`bibe-_-
吹水老手
本王子的小名叫  棗. ..*

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 55475
精華 0
積分 12074
帖子 5693
威望 0 點
I-See幣 39520 錢
GAME幣 390 個
口水 4 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-10-16
註冊天數 6828
狀態 離線
超爆好睇也`
極力推推推推推.

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...