加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼]{{好好睇}只要有錢就得''.. [即使沒有了愛___]
載入中 ...
湯圓
認證會員

會員編號 51025
精華 0
積分 2984
帖子 928
威望 0 點
I-See幣 13671 錢
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-9
註冊天數 6840
狀態 離線
  只顯示 湯圓 的帖子
勁好c呃><""
快d po喇
sup"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
I-See幣 13515 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-29
註冊天數 6273
來自 +◆°醫院﹏張床 *…×`'
狀態 離線
  只顯示 SIu程 的帖子
第33

第二朝'''有人敲門嘈醒左我....

我 : 邊個咁早牙...( 望下個中...原來已經12點...)嘩!!!12點 NA!!!!起身NA衰公!!!!( 拍樂))

樂 : (5郁)

咁我冇理佢,,換3...換完後去左開門....

怡 : 嘩!!!咁耐先開門+!!!!

我 : 換3 嘛~做咩牙~?

怡 : 12點NA!!!做咩!!!5 洗食野牙~?!

我 : O...係BO...咁我叫醒樂先NA~

怡 : 咁我地係大聽等你地NA!!!快D牙!!!

我 : 係NA!!煩!!!( " 山"門,,去TOILET刷牙搞點先,,))喂!!起身NA XX樂!!!!

樂 : (一手拉我咀左埋去佢度-3-....)

我 : 妖...起身NA``

樂 : 好耐未試過訓醒就咀你NA

我 : 仲講!!!快D NA!!!5 係 MEAT"死你牙!!!!

樂 : 係NA~暴力狂....<<細聲左...但我都聽到!!!!))

我 : 你話邊個暴力狂話?!!

樂 : 冇牙~你聽錯嚕~<換緊3 >

我 : 係喎!!!怡份禮物我都未收牙!!!你換快D NA!!!!一係我落去先NA!!!慢吞吞~

樂 : 係NA係NA...搞掂!!

我 : 整下你個頭NA!!!咁鬼7!!!!!(( 幫佢整)

樂 : 5該老婆豬=3=~

我 : 快D落NA!!!<拉住佢係咁衝落樓梯>

樂 : 喂~5 好咁快NA...呀!!!!( 佢***="=)

我 : 妖!!!你點牙~?!

樂 : 你話呢?!***NA!!!你話點丫~?!好痛唷個PET pet

我 : 咁你想我點姐?!錫返你牙?!!

樂 : 都好喎!!!錫我呢度丫( 指住個PETpet>>我整親呢度牙...

我 : ***...[ 5理佢,,自己走左落去搵怡 ]

樂 : 喂!!!你 5洗扶我+!!!!

我 : 你自己5識行咩!!!!!( 走左落去)

怡 : 嘩~你真係5洗理佢牙~?!佢***喎~

我 : 理佢丫~我落泥係為左你份禮+!!!!

怡 : O...係BO!!!!希!!!令KIKI份禮物泥!!!!

希 : (係袋度令左出泥 ))拿!!!KIKI~我送比你既~

怡 : 你就想NA!!!呢份我送+!!!!

我 : 咩泥+~[ 拆開 ]OOO!!!!係我最想要果隻手"額""牙!!!!多謝你呀牙怡>33<( 錫佢面豬>33<!!!)E...銘呢~?

希 : 佢今朝就5 見左人NA BO~都5 知佢去左邊~

怡 : 或者佢...( 知佢想講咩,,打眼色比佢))5~5講NA~

希 : KIKI牙樂落到泥NA終於= =

我:(我望下佢)唉,,[走埋去佢到扶佢]咁煩+你!!!!落泥都咁耐!!!

樂 : 喂!!!好似係你"累"到我咁+BO!!!!依家仲話我煩!!!

我 : sorry牙老公=3=錫返NA~( 錫左佢1啖)

樂 : 算你NA=3=

怡 : 希希~我都要錫~

希 : 好牙=3=~(跟住佢地又錫左=.=))

我 : 喂!!玩完未牙?!咁食咩牙依家~?!

樂 : 叫牙堅整米得LO~

怡 : 好牙~

我 : 咁之後去邊牙?!

怡 : 去...( 之後樂用好驚既眼神望住我;;希望住怡=.=)

我 : 放心NA``今日5 買3NA'''

怡 : 55....咁去影貼紙相LO~

我 : 好牙>3<

樂 : 都好....

希 : 55!!!!

跟住我地就叫左D野食...
食完後```去左銀X影貼紙相....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
唉`
中級會員
傻豬~~做朋友啦-3333-

會員編號 159467
精華 0
積分 1130
帖子 313
威望 0 點
I-See幣 13420 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-2
註冊天數 6635
來自 來自媽媽的肚子裹
狀態 離線
  只顯示 唉` 的帖子
跟住呢????
十卜十卜!!!!!加油~!!!

頂部
MIABABE
初級會員
♥[[-M I A ]]

會員編號 258772
精華 0
積分 663
帖子 246
威望 0 點
I-See幣 12918 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-8
註冊天數 6384
來自 ◈;受了傷〞始終怕別人 ...
狀態 離線
  只顯示 MIABABE 的帖子
又係我拉^v^
之後點牙!??sup u-*!

頂部
湯圓
認證會員

會員編號 51025
精華 0
積分 2984
帖子 928
威望 0 點
I-See幣 13671 錢
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-9
註冊天數 6840
狀態 離線
  只顯示 湯圓 的帖子
po咁小ge-3-''''
sup唷><""

頂部
琪``
吹水新手
beckykiki是也

會員編號 46468
精華 0
積分 5972
帖子 2769
威望 0 點
I-See幣 14993 錢
GAME幣 751 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kary``
閱讀權限 90
註冊 2005-9-28
註冊天數 6851
狀態 離線
  只顯示 琪`` 的帖子
SUP耶..
好睇好睇..
依家佢地好似好開心呢..

何時能重獲小時候的天真?

頂部
MIABABE
初級會員

會員編號 258772
精華 0
積分 663
帖子 246
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-8
註冊天數 6384
狀態 離線
咁耐都吾打咁既!??
再sup下你先*=]]

頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
I-See幣 13515 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-29
註冊天數 6273
來自 +◆°醫院﹏張床 *…×`'
狀態 離線
  只顯示 SIu程 的帖子
第34

去到銀X到...我地係咁影,,差5多部部都影過晒=W=

怡 : KIKI~不如分開影NA

我 : 好喎!!!樂~我地影呢部LO!!!!!

樂 : 救命....

我 : 做咩牙?!你5想影牙?!我5會逼你+BO..

樂 : 5係 點會5想同老婆影姐~不過今日D $我帶得5係好多+咋..你地依家用晒'''等陣冇$比你買野+...

我 : 冇所謂NA'''1陣5買野LO~我想同你影牙=3=~

樂 : 哦=]]..

就係咁''我同樂就影影影....影咭果D機都影埋>3<越泥越愛佢NA!!!!!!
影完後....

怡 : 影左好多牙>3<

我 : >3<!!!老公依家淨番幾多$牙?!

樂 : 300...

怡 : 咁我老公呢=3=?!

希 : 400=0=...

我 : 5....不如返屋企NA....好"支力"牙.....

希 +樂 : 好牙!!!!!

怡 : 2隻野咁齊牙=.=[ 啤住佢地 ]

我 : 咁...我想返老公屋企

樂 : 好牙=]你煮飯BO~

我 : 我5識+!!!!!!

樂 : 咁牙...咁1齊玩煮飯仔LO=3=

我 : 好牙>3<!!!!!怡你地點牙?!

希 : 咁我去老婆屋企NA-3-*

怡 : 是但NA=))

我 : 咁各有各行LO~88

怡 +希 : 88 *

我 : 咁我地依家答咩返牙~?!

樂 : 的士LO``你話"支力"嘛~

我 : 好牙=W=

之後我地就答的士返LU....途中我"唉""住佢博頭訓....諗起D野..

我 : 樂牙~

樂 : 咩牙~?

我 : 記5記得之前你追我果陣有次你送我番去果陣,,我都係咁"唉'''住你,,,,

樂 : 係BO* 之前講1 個月試用期+BO~

我 : 係喎!!!我都5記得添!!!!5...我1直都冇當我地係試用既~

樂: 5....係米2個人相愛呢....要坦誠相對+....?!

我 : 當然NA~做咩牙~?!你5係....有野呃緊我嘛?!!!<<好驚...

樂: 5....我講左出泥你5好嬲我BO

我 : 講左先NA...!!!!

樂 : 其實呢....

我 : 講NA快D!!!!!!

樂 : 真係要講?!

我 : 妖!!!5好***隱NA!!!!!

樂 : .....*
_________
佢講D 咩呢

頂部
MIABABE
初級會員

會員編號 258772
精華 0
積分 663
帖子 246
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-8
註冊天數 6384
狀態 離線
佢吾係中2第2個女仔牙麻!!?
講D咩牙!!??好想知...
sup-*!

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6301
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子
佢講左D咩呀??
快D PO喔=]]
好好睇哇><"

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...