加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}█ˇ+╭*﹏愛情的Ω加減乘除X性愛會否永恆]]÷
載入中 ...
欣. (` fAnjaii;])
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
I-See幣 19589 錢
GAME幣 2861 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 女亭babiii`-}
閱讀權限 100
註冊 2006-4-10
註冊天數 6655
來自 MY LOVER xDD
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
「樂? 」謙吃惊地望住佢眼前既人
「呀謙?你做乜係度架?」呀樂都用一樣既表情望住呀謙
「我同呀希黎食飯」呀謙講
「哦......」樂面上承現一絲絲失落
「借過!借過!」忽然,傳黎一把歐巴桑大嬸的聲音
正正係係呀樂身後,但樂卻不知為何
好像聽不到大嬸的「勸告」,站在那不動
大嬸推住單車衝向呀樂
呀謙一隻大手,把呀樂拉過
把她緊緊地摟著
花容失色的樂,呆呆地看著大嬸
「大姑娘, 我叫左借借架啦,仲傻傻咁企係度」大嬸正痛鬧呀樂
「呀樂,有冇事?」呀謙冇視大嬸的鄙視,把呀樂放開小小
留意, 係小小,小小!!
「我......冇......」明顯, 呀樂仲未未回魂
「你地叫到咁大聲地聽唔到?」呀謙問
「我......諗緊野太入神啦, 唔好意思」呀樂抱歉地點點頭
「唉,下次唔好啦」呀謙溫柔咁講
「哦,對唔住呀......仲有......多謝......」呀樂紅著面說
「又道歉又多謝?傻左呀?」呀謙一隻手摟摟住呀樂,一隻手一邊掃呀樂個頭
「呀謙......」呀樂尷尬地叫了叫呀謙
「冇野,個頭亂左,掃返好佢」呀謙溫柔地笑笑
「唔該......」
下午猛烈的陽光灑在他們身上,就像一個發光體
在我眼中,他們刺眼得,令我不禁流下眼淚
對,從呀謙緊摟住呀樂時, 我己經在這......
對,從呀謙掃掃呀樂頭時, 我己經流淚......
對,從呀謙溫柔問呀樂時, 我己經離開......
杜文謙呢個衰人......衰人......
佢故意令我難堪,故意用呀樂激我......
佢......佢......佢存心......令......令我受傷
令我流淚,令我傷心......
我漫冇目的地跑......
就好像永遠都沒有盡頭......
其實...... 我沒有資格...... 沒有資格恨呀謙
沒有資格埋怨呀謙...... 沒有資格愛呀謙......
一直以黎,都係呀謙付出,一直都係呀謙保護這段情......
我只懂傷害他,但他,卻一直沒有怨我,
即使他真的和呀樂交往, 我也沒有資格呷醋...... (待續)

7.18我生日^_^快d同我講聲生日快樂先la^0^^
我真的累了..
msn;;LUV_FOR_YAN@hotmail.com
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6655
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
翌日
我帶著沉重的腳部,踏入班房
我發覺班中空無一人
只見我的位置,有兩個人影
「呀希,你回來了?」呀風沉重地問
「嗯......」我回答呀風,但卻一直看著呀謙
「我先出去」呀風看看我們,嘆嘆氣,便走了出去
我依然站在口門,他也一直在我的位子
我低下頭,
「你昨天去了哪?」良久,他打破沉默
班中的人,應該是俾他打發走的吧
「班裡的人咧?」我冷冷地問
「回答我問題,昨天去了哪?」他狠狠地問
「哼,還能去哪,回家囉」我冷笑
「林文希, 你......」他怒了,卻忍著
「你的記憶力很好呀!忘記了我和昨天約好的了嗎?」他徹底怒了,他的語氣,夾雜一絲絲怒意
「是嗎?我真的忘記了」我挑衅地說
「你知不知我尋天等你等到夜晚八點呀? 我擔心你有事我差D報警呀!」他說
哼,八時......
「我看你和她二入世界到八時吧!」我細聲道
「你說什麼?」他問
「沒有,」我否認了他
「夠鍾上堂, 你都唔好頼死係度霸住我個位」我接住講
「林文希!你呢個潑婦!」他大吼
「係呀! 我係潑婦呀!」我講, 我係唔似呀樂呢D小鳥依人
「你......」他無言了
「走啦,既然我係潑婦,你都唔好同我講咁多野,影衰你人格呀!」我講
他都冇再講野, 瞪了我一眼, 係我身邊走過,走出課室
走到我身邊時,用力撞了我一下
待他走了, 我才冇力地跌底
岩岩一直企住,只係我既自尊心強逼我
有得選擇, 我都想做呀樂個陣小鳥依人呀
「呀希? 呀希! 你做乜楚係地下呀?我見呀謙嬲爆爆走左呀」呀風講
我冇答佢,只係搖搖頭
自從個日之後, 我都一直避開佢
佢係度既活動, 我都缺席
明眼人一睇都知我地乜事
我地一直咁, 直到2月14日情人節......
我,盈,彤,風,謙同川六個人,企係一個命名「心印比翼」既森林度,舉行了一件重要既事...... (待續)

我真的累了..
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6655
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
從前,有個醜陋的巫婆,
有一次,在這個森林裡,
遇上最愛的人,遇上愛,
她由一個醜陋的巫婆,
變成一個美麗的仙子,
她在這裡下了個魔咒,
只要把對方的名字,
刻在指定的大樹裡,
向右走,向左走,
相遇的人,便能一生一世,
再向其中一個方向行,
你就見返耐耐個棵樹......
留意......
你搵唔返耐耐棵樹,
你同佢,只係有緣冇份

尋日, 呀川約左我地五個出黎
抱住一絲希望,叫盈俾多最後一次機會川
盈答應了,於是我,彤,風同謙
係黎助興的
我地六個,企係1號入口處
「我,謙同川去2號入口處呀」呀風講
於是我地企係森林既2端
「我地ok啦」tel裡既呀風講
「我地都ok啦」我講
「ok啦, 咁盈,川入去啦」呀風嘆嘆氣,講
呀川同呀盈入左去五分鍾後
呀謙同呀風返返1號入口處搵我地
我同呀謙尷尬咁望望對方
十分鍾後
「喂,佢兩個咁耐架?」呀風心急咁講
「等下啦,呢個森林話細唔細,話大唔大」我講
我係度諗,如果我同呀謙,入去會唔會撞到......
即使冇可能,俾我諗下都好
咁如果係樂呢?又撞唔撞到?
真係好笑,分開左, 我仲諗黎做乜
一切也徒然......
既然放棄左, 我做乜仲要諗?
好傻好傻,放棄左就放棄,但我仲依依不捨,明明係我放棄人, 我做乜仲要咁折磨自己...... (待續)

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6655
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
打錯字.......

從前,有個醜陋的巫婆,
有一次,在這個森林裡,
遇上最愛的人,遇上愛,
她由一個醜陋的巫婆,
變成一個美麗的仙子,
她在這裡下了個魔咒,
只要把對方的名字,
刻在指定的大樹裡,
向右走,向左走,
相遇的人,便能一生一世,
再向其中一個方向行,
你就見返
耐耐
個棵樹......
留意......
你搵唔返
耐耐
棵樹,
你同佢,只係有緣冇份

耐=岩

我真的累了..

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6139
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
好感人呀 ..快d post啦..好想睇呀!!

頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6951
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
吾知呀希同呀謙撞吾撞到呢*
好想睇,,,
快D P0,,>3<;

頂部
我想死呀
初生嬰兒

會員編號 380011
精華 0
積分 273
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 11158 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-18
註冊天數 6099
來自 h.k
狀態 離線
  只顯示 我想死呀 的帖子
作得好好哇!我睇左好耐-
                         十  卜  你

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6139
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
快d post啦..好想睇呀!!

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
christy123456
初生嬰兒

會員編號 345515
精華 0
積分 266
帖子 45
威望 0 點
I-See幣 10194 錢
GAME幣 22165 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-12
註冊天數 6197
來自 鬼島
狀態 離線
  只顯示 christy123456 的帖子
好想睇呀!!好想睇呀!!sup sup sup

☆就向流星許個心願☆亞綸你要幸福! ☆I-See 論壇是一個綜合資訊網站
包含吹水、愛情、頭像、交友、貼圖、明星、音樂和Online Game。
頂部
戀愛妄想症×]`
吹水學徒
綜 合 傻 婆 症

會員編號 378899
精華 0
積分 3599
帖子 2083
威望 0 點
I-See幣 18742 錢
GAME幣 618 個
口水 3 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-13
註冊天數 6104
狀態 離線
P0ST埋落去ba:)
suP''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...