加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6207
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子
NO. 44

阿瑜送到阿純番屋企..見到純屋企人..

瑜 :AUNITE..HALO [驚驚地咁..]

純媽 :E~番左黎喇啵..

瑜 :下..係呀..HAHA [好C文]

純 :你唔洗見到我媽就咁怕羞啵..佢好開通架..

瑜 :哦哦..[又笑左笑]

純 :E..家姐呢

純媽 :佢都番緊黎..頭先打電話番黎

[純望住阿瑜]咁你唔好走左先啦//見下我家姐啦

瑜 :下..

純 :下咩呀..我家姐好玩得架...你地都有時玩MSN啦

瑜 :係你唔係度..佢幫你應我咋嘛

純 :是但啦..我入房換衫先..

瑜 :哦..咁...[其實佢驚阿純媽媽有好多野問佢..]

純媽 : 我番房訓啦..你唔好咁嘈呀[純媽都話好開通..好識做架]

瑜即刻安心左好多

純 :咁你入唔入黎呀

瑜 :緊係入啦 [個樣好奸]

純 :頭先又唔見你咁講..冇膽鬼 [之後即刻跑左入房]

阿瑜就即刻跟住入房

純 :我換衫喇..唔好睇喇

瑜 :放心啦..我唔會既 [奸笑]

換完之後佢地就係床訓傾計..傾左好多野...下刪100未啦

純 :我都唔知點解會咁中意你架

瑜 :傻婆..我夠中意你咯

純 :你唔夠我多呀

瑜 :你又知我唔夠你多

純 :緊係啦..我最多

瑜 :係喇係喇..你最多喇

純 :好眼訓呀,,

瑜 :咁你訓啦...你訓左我就架喇

其實阿瑜屋企人打左無數次黎..有好多都冇聽

純 :下..你走喇..[好唔開心的樣子]

瑜 :唔好咁啦..你知我唔得架..

純 :咁算啦.,你走啦 [拎轉身訓覺]

瑜 :乖啦..我唔走喇..留係度

純 :[即刻拎番轉頭]真係?

瑜 :嗯..

之後佢地就一齊訓到天光..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6207
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
no .45

[扮作開心天真知不多 未夠兩歲你竟拋棄我] 係阿瑜既鈴聲

瑜 :喂 [未訓醒既聲]

x :你捨得番黎未呀!!

呢個係邊個呢..當然就係瑜媽啦

瑜 :唔係呀..尋日冇車番黎丫嘛..太夜

瑜媽 :的士囉..呢d大話唔好同我講...

瑜 :唉..得啦得啦..

瑜媽 :一個鐘內即刻番到黎

瑜 :嗯..拜拜

cut左線..

咁大聲當然會嘈醒左隔離訓緊既阿純啦..

純 :對唔住..

瑜 :嘈醒左你呀傻豬 [好溫柔咁摸阿純d頭髮]

純 :你係唔係要番去呀

阿瑜唔出聲

純 :唔緊要啦..你走先啦..我地仲可以見架嘛

瑜 :對唔住呀..

純 :傻豬..你快d整野番屋企..番到去訓多陣

瑜 :我呢個老婆真係錫我 [錫左阿純一啖]

純 :好啦好啦..我唔送你..個頭仲有d痛..番到去打比我

瑜 :知道

阿瑜走左之後..阿純根本冇訓番..雖然唔係咩大事..但佢都好唔開心..因為阿瑜既屋企人會更加唔中意佢了..

仲有..點解阿瑜會咁怕佢屋企人呢?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6207
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
no. 46

另一邊睇番

阿瑜番到屋企..

瑜媽 :點呀..捨得番黎喇咩

瑜 :你唔洗番工咩 [好似小朋友做錯野咁..dum低頭講野]

瑜媽 :我就係想睇下你點..咪打電話番去遲d番囉

瑜 :哦哦..其實唔洗攪到咁大件事

瑜媽 :下..而家仲話我大件事呀..你以前會唔會咁呀我問你 [高8度咁問]

瑜 :我大個喇..

瑜媽 :[未等阿瑜講完就繼續講] 你從來要咩我點會唔比你..你要咩都有..點解你仲咁唔聽話

瑜 :咁點解我咁大個人..都要好似小朋友咁丫 [第一次咁大脾氣對住屋企人]

瑜媽 :啪![打左阿瑜一巴] 自從你識左果個賤人之後,,,你就冇大冇細..我唔會比你見佢 [之後開門走左]

阿瑜好嬲,,,佢雖然一直好錫佢屋企人...但唔中意有人咁話阿純..

至於點解阿瑜會咁聽屋企人講野..其實係因為阿瑜細細個時屋企冇咩錢...媽媽爸爸既屋企人都唔幫佢地...到之後佢地既努力終於有成果..佢屋企人對阿瑜期望好大..所以唔想令佢地失望......

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6207
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
no. 47

o都o都o都 [阿純屋企電話響]

純 :喂..

瑜 :老婆.. [把聲好死]

純 :點呀傻豬..又比人鬧呀?

瑜 :唔好講呢d..

純 :咁做咩呀

瑜 :我好想聽你把聲..

純 :而家咪聽到囉..

瑜 :我諗我呢幾日都見唔到你架喇...

純 :[好唔開心] 下..一係我入黎搵你啦

瑜 :咁遠 :::傻豬

純 :你出黎搵我都遠架

瑜 :唔得...

純 :到時先算,,好冇

瑜 :嗯...

之後佢地一直傾電話..傾到夜晚7點...

瑜 :我要食飯喇..一陣msn傾丫

純 :好啦..拜拜老公..

阿瑜食飯中..

瑜媽 :我幫你改左機票

瑜 :咩..事..

瑜媽 :你後日走..一陣好汁野

瑜 [好激動] 你有冇問過我呀..我未放完假架

瑜媽 :我洗唔洗問你呀..而家邊個出錢呀::

瑜 :唔係錢既問題..咁冇啦啦點解要改我機票先

瑜爸 :好啦..唔好嘈喇..媽都係唔想你見果個女人姐

瑜 :咩果個女人..佢係我女朋友呀!!!!!

瑜媽 :我唔會認

瑜爸 :係囉..佢有咩好

瑜 :佢咩都唔好都唔緊要..最緊要我中意佢

瑜媽 :你唔洗講..佢配你唔起

講完呢句..佢就入左房...餐飯大家都冇食完....

而阿瑜都落左去搵佢由細玩到大既兄弟飲酒...

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6207
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
加入新人物:::阿瑜好兄弟..阿銘

係樓下公園中...

銘 :衰仔..番黎咁耐..都冇見過你

瑜 :唉...

銘 :做咩一見到我就咁既樣呀?

瑜 :好煩呀我老母

銘 :伯母佢做咩事呀又

瑜 :我而家有條新女丫嘛..佢唔中意囉..

銘 :下..又係呢d事呀..[即係以前發生左好多次??]

瑜 :嗯... [飲酒+煲煙]

銘 :其實都唔係第一次架啦..你平時都唔會逆佢地意架啦

瑜 :但今次唔得...

銘 :點解呀?

瑜 :我好中意佢..我真係好中意佢..我唔可以冇左佢

銘 :哇..第一次聽到你咁咋啵...除左阿儀 [邊個黎既呢?]

瑜 :[係銀包拎左佢地張相出黎] 咪呢個囉..

銘 :[呆左冇出聲]

瑜 :做咩..你識既咩

銘 :下..唔係呀..點會識

瑜 :哦..唔係..佢識好多人架嘛個傻妹 [露出甜既笑容]

銘 :好靚女..你汁到啦..估唔到咁中意

瑜 :唔係架..因為佢對我好好..

銘 :小可啵..通常靚女都好大小姐...

瑜 :嗯..佢好可愛..我好錫佢

銘 :得喇得喇..唔好哂幸福,,咁點解你屋企人唔中意佢

瑜 :[即刻又愁番] 咁因為我番左黎..成日都同阿純見,....又去佢屋企訓..你都知佢地幾緊張我架啦..仲有

銘 :[未等阿瑜講完就搶住講] 係唔係因為屋企冇家底呢

瑜 :[打一打阿銘心口] 10年兄弟真係10年兄弟

銘 :唉..咁你諗住點呀

瑜 :最煩都唔係呢樣野...係我而家已經唔係香港讀書架啦..放假先番黎...

銘 :幾時走

瑜 :就係呢樣野囉..原本我仲有1個月先走..佢而家幫我改左機票...後日走...

銘 :唔好諗住啦..佢要你走你都要走架...d錢係佢比你架..

瑜 :唉...係囉...唔知點同阿純講

[扮作開心天真知不多 未夠兩歲你竟拋棄我] 阿瑜既電話鈴聲

純 :喂..老公..你係邊呀

瑜 :冇呀..係樓下同阿銘傾堅計咋嘛

純 :哦哦..咁幾時番呀

瑜 :你想我而家走呀?

純 :我想你陪我呀..不過你想傾就傾多陣啦 [真溫柔]

瑜 :我而家走..番到上去打比你啦

純 :好啦..拜拜

瑜 :拜拜

銘 :要走喇係唔係呀?

瑜 :sorry呀

銘 :我搵日要見下佢..佢咁勁令到你咁

瑜 :哈..唔講啦..電聯啦//走啦

銘 :拜..

阿瑜就番屋企喇..

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6207
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
p0左好多喇,,''=]
    但仲係無咩cm既?!

頂部
阿王其
嬰兒上路

會員編號 221036
精華 0
積分 547
帖子 96
威望 0 點
I-See幣 11228 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-19
註冊天數 6456
狀態 離線
  只顯示 阿王其 的帖子
SUP...好好睇呢...+油...快D PO=]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6207
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 阿王其 於 2007-6-30 06:47 PM 發表
SUP...好好睇呢...+油...快D PO=]

嗯=]
thz!!!

頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6329
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
十卜~
好好睇牙~

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6207
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sukiwsk 於 2007-6-30 07:10 PM 發表
十卜~
好好睇牙~

thzz!!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...