加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉 停p0◆﹏遺忘在櫻花樹下的約定◇×[5/8"4:32pm更新封面"No.26]
載入中 ...
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
I-See幣 12266 錢
GAME幣 75 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-29
註冊天數 6516
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子

第16章:

〔牙峰屋企〕

峰媽:點牙點牙..牙潔呢!?〔緊張〕;

峰爸:唉...

牙倩:佢話要牙峰同佢訂婚佢先放左牙潔

峰媽:牙彤佢..真係咁講?佢唔係d咁ge人黎架..

峰爸:所有野都係呃人架..唉...

牙希:牙峰..你諗住點做牙..

牙峰:同佢訂婚〔冷淡〕

所有人:下!!

牙峰:咁你地仲有咩辦法救牙潔?

〔沉默...〕

牙峰:我唔想牙潔有事{

峰媽:不如打比牙彤老豆啦!!

峰爸:佢去左台灣傾生意牙..

牙希:牙彤個老豆一定唔會想牙彤做埋d咁ge野架..我地搵到佢老豆米得囉..

峰爸:就係搵唔到囉..

牙倩:打電話比佢啦..

峰媽:牙彤見唔到佢老豆.一定唔應承架..

牙倩:佢牙媽呢?

峰媽:佢牙媽..死左...佢淨係聽佢牙爸話架炸...

牙倩:不如咁啦...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6301
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

不如點呀??
快D p0喔..
10卜=]*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
GAME幣 75 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6516
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子

第17章:

〔到左訂婚個日啦..〕

--酒店-- 〔佢地邀請左d人係酒店都宣佈〕

牙彤:牙峰..你黎啦..你著得好靚啦..

〔著左西裝ge牙峰真係靚仔左呢∼但係牙峰根本就唔想著起e件佢厭惡ge禮服〕

牙彤:你唔應我牙!?〔有d惡〕

牙彤:牙潔佢就係嘉賓席個到..我e家搵人帶佢走!!〔轉身想走〕

牙峰:唔好牙..〔捉住佢隻手〕

牙彤:hehe..我同你玩下之ma..〔又變返溫柔〕

牙峰:唔唔..,

牙彤:〔突然之間咀左落牙峰到喎..〕

牙峰:〔黎唔切反應〕

牙倩:〔推開牙彤〕

牙希:你做咩牙!!

牙峰:痴線!

牙彤:罵啦!罵我囉!!不過我想同你講!岩岩個個牙潔睇住我咀你..你估下會點牙啦!!

牙倩:咩牙!!i

眾人:〔望去牙潔到〕

牙潔:〔喊〕〔心諗:牙峰..點解你要咁對我!?〕

牙峰:〔心痛〕

牙彤:牙峰..唔緊要啦..你同我都就黎訂婚啦∼∼係米!?

牙峰:唔唔..〔心諗:牙潔..你個心一定好痛啦..我都係..〕

牙潔:〔心諗:牙峰..點解我地要經歷咁多波折牙..〕

牙彤:牙峰..我地夠鐘宣佈訂婚啦..

牙希:牙峰..你考慮清楚未架..

牙峰:〔點頭〕

牙彤:梗係考慮清楚啦..我地上台啦..快d啦..

牙潔:〔心諗:牙峰..你知唔知牙..我寧願你唔好救我..因為我e家生不如死..〕

--台上--

牙彤:各位..大家好..要大家等咁耐..真係唔好意思啦..我諗大家都識我同埋佢架啦..〔佢=牙峰〕 { 詩 - 識你老鼠條尾牙?! Xp* }

台下嘉賓:梗係識啦..〔台下個個都係畎社會猛料ge人喎..點會唔識牙..〕

牙彤:其實今日我叫大家黎呢..係想宣佈我同牙峰....

頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
GAME幣 75 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6516
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子

第18章:

「米住!!」e道聲好有威嚴..e聲係邊個發出呢?

牙彤:dad....daddy....〔驚〕

〔原來e個人就係牙彤daddy!〕

〔台下ge嘉賓都紛紛議論..明明牙彤老豆就係台灣架..冇啦啦又會返香港ge?〕

彤爸:唔好意思牙各位!!你地走先啦..我遲d搵返你地..〔同d嘉賓講〕

嘉賓a:下..叫我地黎又叫我地走..玩野咩...

嘉賓b:唉..我地e d做細ge..冇計啦...

彤爸:邊個唔妥我牙!!〔惡〕〔老虎唔發威當我病貓!〕{ 詩- 我” 我吾妥你’’ 吹波牙?! Xp* }

〔d嘉賓即刻冇聲出..全部走哂..點知牙彤打眼色叫人帶走牙潔喎〕

彤爸:邊個叫牙潔!!

牙潔:我叫牙潔..〔有d驚〕〔經牙彤老豆一嗌.邊有人仲會帶走牙潔牙..d人走哂lu〕

彤爸:你過一過黎啦..〔比左一個令牙潔放心ge笑容〕

牙彤:牙爸牙..其實我呢...

彤爸:夠啦!!唔好嘈!!〔惡〕

彤爸:好采牙峰老豆同我講姐..如果唔係我都唔知今日會搞成點!!

牙峰:老豆..

峰爸:〔笑左一笑〕

牙彤:你唔係不嬲都想我同牙峰一齊架咩!?點解喎..點解我今日宣佈訂婚你又要罵我喎!〔喊〕

彤爸:我之前以為你地2情相悅我先咁做架!!

牙彤:咁點解牙峰佢鍾意江敏潔牙!!〔江敏潔係牙潔全名〕

峰爸:咩牙!!〔好大反應〕江敏潔!!

牙倩:做咩事牙..

峰爸:冇..個名幾好聽姐...

牙倩.牙潔:超..

牙峰:因為我愛江敏潔

牙潔:牙峰..

牙峰:〔攬住牙潔〕

牙彤:點解...點解牙....咁點解你會同我訂婚牙....

牙希:如果唔係你捉走左牙潔..根本就冇可能會同你訂婚

牙彤:原來係我一廂情願...

彤爸:我冇你e d咁ge女!!!〔好激動〕

峰爸:唔好咁衝動...

牙彤:對唔住〔跪左係到喊〕 { 詩 – 挑’’ 知錯就好喇’’ 本小姐大人有大量’’ 原諒你一次甘多喇’’ 蝦蝦=}

頂部
77love你
嬰兒上路

會員編號 326362
精華 0
積分 342
帖子 64
威望 0 點
I-See幣 11256 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-30
註冊天數 6242
來自 mama個肚
狀態 離線
  只顯示 77love你 的帖子
仲有冇呀??!!!~~sup*****

頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
GAME幣 75 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6516
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子

QUOTE:
原帖由 77love你 於 2007-7-29 02:31 PM 發表
仲有冇呀??!!!~~sup*****

緊 系 有 喇 ''
而 家 p0 比 你 丫 ''

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6301
狀態 離線

呵呵..
牙彤終於知錯na..
快d p0喔..
10卜=]*

頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
GAME幣 75 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6516
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子

第19章:

牙潔:唔好咁啦〔比左隻手牙彤.想扶起牙彤〕

牙彤:牙潔..點解你仲對我咁好喎!!

牙潔:朋友黎架ma〔笑〕

牙彤:我咁對你..

牙潔:唔緊要啦..

牙峰:我都冇怪你..

牙彤:〔望住佢地2個〕

彤爸:起身啦..我岩岩咁話你...乖女....

牙彤:點解你地對我咁好牙!!我好內疚牙...

牙倩:〔摸牙彤個頭〕〔溫柔〕個個人都會做錯架ma..係米!?

牙彤:我原諒唔到自己牙.. { 詩 – 甘米死左佢l0r* }

彤爸:傻女..返屋企啦...

〔牙峰屋企〕

牙希:你終於唔洗同牙彤訂婚啦..好開心呢∼∼

牙峰:〔笑左笑〕〔不過好似笑得..有d怪..〕

峰媽:下..到底點架...

峰爸:全靠我囉..哈哈..〔講笑〕

峰媽:點架..講我知..

牙倩:喔..unlce佢話左比牙彤個老豆知.牙彤搞埋d咁ge野.牙彤老豆米趕返黎囉..

峰媽:哦哦..醒目喎!

峰爸:梗係啦..

牙倩:係喎..牙潔..你仲有冇事牙..比牙彤佢痛打喎...

牙潔:冇事lu

牙倩:難得你仲咁大方呢..

牙潔:你米又係..

牙希:〔心諗:岩岩牙倩真係好溫柔呢..點解...我好似..鍾意左佢咁..〕

牙倩:咩喎..

牙潔:牙峰..好采你冇同佢訂婚炸...hehe...

牙希:你地都係時候一齊啦...

峰媽:我地有媳婦茶飲啦...

峰爸:〔捉住牙潔隻手..拖住牙峰〕

牙峰:〔突然之間fing開左隻手喎..〕

頂部
棍仔糖
嬰兒上路
''◆ ||| ▍唯 獨 ||!° ...

會員編號 147318
精華 0
積分 759
帖子 62
威望 0 點
I-See幣 12772 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-4
註冊天數 6663
來自 °☆。*∵戀愛× 失戀+°\星█
狀態 離線
  只顯示 棍仔糖 的帖子
好睇YA**
    繼續POZZ  PLZZ*
=3=**
       HEE'
     THZZ  WA!

◈〝勇敢去愛..''♦♥
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6301
狀態 離線

下..
牙峰做咩AR??
快P0!!
10卜=]*

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...