加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 1e入1入啦
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
國 寶 !*

我 憎 你 多 |) 囉*

我 吾 憎 佢 \/\/0

我 只 係 有 d 吾 鋸 佢 姐!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙傻〞 於 2007-3-30 07:04 PM 發表
我今日冇lala吾知咩事比人憎lor
話吾鋸我
我完全吾知咩事
你牙
你條女今日都吾知咩q事牙
啤住哂
好心你叫佢驗下隻眼la

你 冇 野 牙 ?!*

邊 個 話 吾 鋸 你?!

今 早 我 冇 吾 鋸 你 *

吾 鋸 你 係 依 家 開 始 囉*

高 b 鍾 意 家 寶 都 吾 鍾 意 國 寶 囉*

高 |3 好正常咁笑住講你爆到口水落佢度,,

佢 又 吾 係 惡  意 講 !

笑 住 咁 善 意 講 囉*

佢 善 意 咁 望 住 你 係 想 同 你 好 咋,,

你 又 反 白 眼*

另 埋 一 邊"

你 有 冇 煩 d 牙~

成 日 講 到 乜 都 係 我 地 絢 晒 你 岩 晒 咁 !

你 精 神 有 問 題 C|-|EC|< 下 喇 *

我 地 都 冇 憎 你 囉"

我 只 係  吾 鋸 你*

你 係 咪 思 覺 失 調 牙?!"

成 日 以  為 d 人 憎 你!

完 全 吾 知 乜 事 gE好 似 係 我 地 囉!*

好正常咁問你一句..

都要比你串gE!"

o 咀*

你 玩 晒*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙傻〞 於 2007-3-30 09:19 PM 發表

我咁日冇講野爆到d口水係佢到
我講完野
之後格左冇耐
佢話我d口水整到佢
但係我冇
我之前吾小心d口水整到你地
e經係講野之前令個口冇口水先同你地講野
如果我有爆到係佢到既話
我自己係睇到+
仲有今日 ...

但 系 ,,

我 想 講 你 噴 左 口 水 都 吾 知 喇*

佢 都 係 一 句 姐*

又 係 善 意 笑 住 講 !*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙傻〞 於 2007-3-30 09:40 PM 發表

我見住佢吾係笑住講
係木無表情
咁講lor

佢 係 等 你 望 過 黎 "

你 望 左 吾 夠 一 秒 就 另埋 一 面 ,,

你 想 佢 點 牙

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
O  咀 的 "

冇 人 屈 囉*

高 b 真 係 好 想 同 你 好 番 囉/

你 牙+

你 成 日 話 想 同 成  班 好 ,,,

成 日 都 係 你 搞 事 ,,

好 多 都 因 為 你 而 嘈 囉*

吾 好 成 日 講 到人 地 錯 晒 咁 喇*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-3-30 10:12 PM 發表
屌.  . . .
忍 夠 你 地 喇 波 - 3- "
裨 下 面 好 喎
又 話 想 全 班 好 返
而 家 無 事 未 得 囉 > 3 < "
系 唔 系 真 系 想 全 班 好 返 架 你 地 - 3 -"
好 無 奈 囉 !!

我 想 講 吾 系 我 吾 想 同 佢 好 囉*

佢 真 係 好 難 相 處 !'

佢 系 咁 係 高 b 面 前 屈 我...

佢 話 我 憎 高 b 先 囉}-

邊 個 憎 邊 個 先 心 照 囉"

佢 又 屈 我 地 屈 佢 "

又 講 吾 出 我 地 屈 佢 咩 w0!

佢 玩 晒 gE*

本 身 我 吾 憎 佢 都 吾 得 喇,,

琴 晚 佢 話 我 地 屈 佢 又 憎 佢.."

講 到 我 地 錯 晒!

都 冇 !!!!*

想 吾 憎 都 吾 得 喇*+

琴 日 佢 自 己 冇 喇 喇 發 脾 氣 囉!"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
T0 : 鄧 鈺 怡}-*

O 咀 *

第 一 個 憎 佢 肯 一 定 吾 係 我 囉'

就 算 第 一 個 憎 佢 吾 係 曾 淑 菁..."

都 吾 會 係 我 囉

開 學 冇 幾 耐 曾 淑 菁 已 經 話 好 憎 佢 喇*

佢 係 佢 係 咁  講 高 B  D 壞 話 囉"

之 後 到 你 地 憎 佢.."

之 後 到 曾 佩 琪 囉"

心 諗 有 排 都 未 到 我 囉 *

吾 知 吾 好 亂  講 喇 -*

收 下 皮 喇!~

之 前 我 憎 佢 係 因 為 ...

有 一 次 我 數 學 堂 調 左 位...

調 左 你 格 離 !

你 係 咁 講 高 B  D 衰 野 我 先 憎 佢 囉*

至 於 第 一 個  好 番 更 加 吾 係 我 !

我 地 班 某 D 女 同 佢 好 番 果 陣 ...

我 都 冇 番 學*

之 後 我 聽 曾 佩 琪 講 曾 淑 菁 同 高 B 傾 計!*

又 話 曾 淑 菁 理 高 B 都 吾 理 佢*

我 返 番 學 喇,,,

曾 淑 菁 都 冇 理 我 囉"

之 後 謝 怡 穎 又 跟 埋 曾 淑 菁..."

之 後 勁 多 人 同 高 B 玩"

之 後 某 次 放 完 假"+

我 咪 諗 算 囉"

都 過 左 咁 耐.."

咪 好 番 囉"

我 點 會 係 最 先憎 高 B 又 最 先 同 佢 好 番 牙*

好 心 你 吾 知 吾 好 講 喇*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙傻〞 於 2007-3-31 11:09 AM 發表
咁我la
我e+吾同高寶玩lor
你同佢玩lor
e+我錯哂你岩哂lor
我講咩都錯
你地講咩都岩
做d咩都錯你地做咩都哂
佢之前講野夠噴到d口水洛我到la
有幾次都係咁la
我都吾出聲la
直係e+佢噴口水就得
我就吾得 ...

你 琴 日 都 講 左 喇 憎 佢 喇'

好 煩 囉 你 "

又 憎 又 吾 憎 咁 想 點 ?!"

乜 都 係 你 搞 出 黎 gE*

佢 都 吾 冇 吾 比 你 噴 口 水 落 佢 到 |*

佢 只 係 好 普 通 Ge  一 句 話 ...

[你 又 噴 到 口 水 喇]"

你 都 識 講 你 冇 出 聲 ,,,

人 地 點 知 噴 到  口 水 落 你 到 ?!!

你 地 邊 有 機 會 同 你 S/-\y S0r?!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 牙傻〞 於 2007-3-30 10:10 PM 發表

我都冇嘈la
你仲係度嘈咩牙
係班度你話我整亂
你講哂la
我為左你地想同高寶好
點比你話都係同佢玩
e+你同佢玩番
我好開心
但係我e+e經可以吾同佢玩la
幫左你地好
你仲我同佢玩牙?!

呢 D 叫 幫?!

就 算 係 ...

講 真,,

好多 嗌 交 因 你 而 起 嫁!*

你 可 吾 可 以 吾 好 成 日 以 為 人 地 憎 你 喇!

又 易 發 脾 氣*

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...