加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6205
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子

QUOTE:
原帖由 阿王其 於 2007-7-4 08:48 AM 發表
下次再PO多D=]
點解今次個個都咁惡-  -"
爆哂粗既= = "

好呀-*我都覺-*THZ"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6205
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙東 於 2007-7-4 01:45 PM 發表
下集好睇啦
點解好似個個男仔都好衰

THZ"你遲D會知邊個係好嫁喇XD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6205
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 70

維園----------------------

MILK :點呀..你地幾個有乜同我條仔講

芯 :收線..出聲果個唔應該係你先

MILK :你..[又比阿麟打斷左]

麟 :芯...SORRY

昕 :SORRY大哂呀

純 :昕..佢地既事等佢地解決啦..我地行開先

之後阿昕就好唔鋸咁跟阿純走開左一邊煲煙..

芯 :我要聽既唔係SORRY..你知架

MILK :咁你想知D咩呀

阿麟啤一啤MILK..佢唔敢再講野

麟 :其實一直以黎我都對你咁好..你都好似唔珍惜我咁..

芯 :我唔珍惜你..你就搵第2個

MILK :哇..你傻架..你唔珍惜仲留係你身邊

阿芯今次冇出聲,,可能MILK佢真係講中左..

但阿麟見到阿芯既眼神好似受左傷咁..就對阿MILK講

麟 :你靜小小得唔得呀?

阿MILK冇再出聲

芯 :我淨係想知..你而家想點

麟 :不如我地都係算啦..

芯 :點解...[流眼淚]

麟 :我...唔係唔愛你呀 [攬住阿芯]

MILK :你當我死架 [分番開佢地]

阿芯一巴打左去MILK度

芯 :你同我收聲..咪撚再嘈呀!

麟 :MILK...SORRY..我地都係分手啦..其實我唔中意你..只不過我太辛苦..SORRY

MILK好嬲..

MILK :你好野..[之後就走左]

芯 :你傷害左兩個人

麟 :我好愛你..你知唔知..我好小咁就一個女仔..你知唔知

芯 :我知..但你又知唔知..我為你改過..但我改唔到...

麟 :你太自私啦

芯 :我有改過..我真係有架

麟 :你比D時間我///好唔好

芯 :我唔比呀!我唔要呀!

麟 :你想點呀

芯 :我要答案呀!

麟 :咩答案呀

芯 :同唔同番我一齊呀

麟 :點解....你始終都冇變過..連分手都要咁大小姐....

芯冇出聲

麟 :你比D時間我..我會答你 [然後走左]

阿芯望住阿麟既背影..喊

阿純同阿昕走番過去

昕 :點呀..芯

芯攬住阿昕 :嗚嗚嗚

純 :做乜呀傻妹

芯 :佢唔要我呀佢唔要我呀

昕 :但條女又走左既

芯 :麟唔中意佢..不過佢話同我一齊太辛苦先同MILK一齊..頭先佢講左分手

純 :咁唔係應同番你一齊既咩

芯 :我唔知唔知唔知..佢話我改唔到 [喊]

昕 :乖啦..我地番去先好冇

芯 :UP頭

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6205
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 71

昕 :芯..你真係番屋企呀?唔黎我地度? [擔心]

芯 :放心啦..我冇事架..我只係想...想靜下..

純 :喇..阿芯係你話OK架..唔好令我同阿昕擔心呀

芯 :[勉強咁笑左笑]

昕同純送阿芯去搭車...

純 :番到屋企打比我地呀

芯 :知喇..拜拜

純+昕 :拜拜..

昕 :咁點呀我地而家

純 :唉..乜MOOD都冇哂

昕 :係囉..又會攪單咁既野出黎既

純 :不過都唔任得哂阿麟既...我地一早都叫阿芯對人好D架喇

昕 :係囉..我雖然口口聲聲屌阿麟..但其實我都唔忍心...以前佢對阿芯咁好,,

純 :算啦..而家睇阿麟點做囉..

昕 :而家都冇MOOD行街架喇..一係番屋企喇..

純 :嗯..好啦

_______________________________________________________________________________________

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6205
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
阿純番到屋企..開MSN..見到阿瑜留左個MSG比佢

瑜 :老婆,,,我一直都好錫你..但點解你要呃我呀..你知道無論你講咩我都會咁信你..果個你個FD黎架..你都可以咁!

純睇到之後完全O哂咀..唔知咩事..就打電話比阿瑜,,,不過冇人聽..佢個心好驚好驚..

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6205
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 72

阿純打唔到比阿瑜..佢好驚好驚..就打比阿昕

純 :喂..阿昕呀

昕 :點呀..我番到屋企喇

純 :唔係呀唔係呀//我好驚,,

昕 :有咩咁驚呀

阿純就講哂件事比佢聽

昕 :下..真係死無對証啵

純 :我完全唔知咩事囉..

純 :等等先..我電話響..

電話中..

瑜 :你搵我呀?

純 :係呀..做咩事可唔可以話比我聽

瑜 :哈[冷笑] 你仲問我..大話精

純 :咩事姐..

瑜 :好采我之前比低左我個電話嘉嘉..叫佢你有咩事打比我..如果唔係我都唔知道你係D咁既人

純 :我?嘉嘉?咩事呀?

瑜 :你仲問我 [惡]

純 :我同嘉嘉..嗌左交..你唔係唔知架..

瑜 :係..因為你小氣丫嘛...

純 :下...佢為左阿寶....我咪講過比你聽囉 [開始喊]

瑜 :你唔好係我面前扮野呀

純 :嘉嘉同你講左D乜呀!

瑜 :你同嘉嘉咁多年朋友..就算佢真係為左果個乜野阿寶..你都唔洗搵人打佢呀

純 :[聽到呆左呆]

瑜 :冇聲出喇嘛..點解你可以咁對朋友架

純 :我冇呀..我一定冇..

瑜 :佢喊住同我講..你搵人打佢..佢好驚..叫我幫佢呀

純 :我冇..點解你信佢都唔信我 [喊我好傷心]

瑜 :冇野同你講..

純 :點解你要唔信我啵..我先係你女朋友呀!!

瑜 :係咁啦 [CUT左線]

阿純仲呆呆咁拎住個電話係度喊.....

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6205
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
no. 73

阿純呆左係度喊左大紉5分鐘...手提電話再次響..

昕 :喂...純

純 :嗚嗚嗚...[喊]

昕 :做咩事呀..傻婆..

純 :嘉嘉點解要咁做喎..

昕 :嘉嘉?頭先唔係阿瑜打比你咩

純 :嗚嗚..係呀...佢同..我講...嘉嘉 [之後喊我好西利..根本講唔到野]

昕 :傻婆..你唔好講住..你喊哂出黎先啦

阿純拎住個電話差不多喊左成半個鐘..

純 :我..可以講喇

昕 :傻婆..你真係幾喊得

純 :嘉嘉佢...點解變成咁..

昕 :嘉嘉做咩姐

純 :你都知我而家都冇同嘉嘉搵架喇..但佢打比阿瑜..話我搵人打佢呀...

昕 :下..咁撚樣都得呀!!

純 :而家係佢對我唔住..點解佢仲咁對我..

昕 :on撚9..我一定會屌鳩佢

純 :唔好呀..唔好呀..阿瑜仲憎我呀

昕 :下..而家乜撚野事呀..係係佢女朋友呀

純 :我唔知..點解幾日..會變成咁呀...

昕 :你唔好咁啦

電話傳來叮噹聲

昕 :你等等先..我開門..

阿純係電話聽到阿偉把聲..應該係上左阿昕屋企

昕 :喂喂..番黎喇

純 :阿偉上左你度呀

昕 :係呀..唔洗理佢架..我地繼續啦

純 :唔係呀..我隻眼喊到好累..想訓下 [其實唔想阻佢地]

昕 :下..得唔得架你 [唔係好信]

純 :真係好累喇我..我最多開住電話..你打比我啦

昕 :真係..咁好啦..有咩記住打比我呀你

純 :嗯..好啦..拜拜

昕 :拜拜

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6205
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 74

呢幾日阿純都冇出過街..野又冇咩食過...阿昕佢地都好擔心佢..所以決定踩上佢屋企!!!

叮噹 [門鐘]

阿純走去開門..見到阿昕..阿芯..阿偉..仲有阿樂

純 :WA..你地咁齊人既..

昕 :擔心你丫嘛..比我地入左你先好啵

之後佢地成班入左阿純屋企

樂 :你好殘呀..純

純好勉強咁笑左笑

芯 :純純..我地今晚係你度打邊爐呀!!!

偉 :係呀..野我地都買埋架喇

純 :你地都冇問我意見架

昕 :因為我知你一定想囉..

純 :車..咁都得呀

芯 :昕呀..我地入去整野喇..唔係冇得食架喇一陣..

偉 :洗唔洗我幫下你丫..

昕 :你話呢..

阿偉好自然跟左入去..得番阿樂同阿純係出面

樂 :純呀..你點呀..

純 :嗯?冇野呀

樂 :真係估唔到嘉嘉會咁..

純 :算啦...唔好再講喇 [眼紅紅]

樂 :阿瑜打過比我..

純 :係咩..

樂 :嗯..你唔想知佢講乜咩..

純 :講乜呀

樂 :佢話呢幾日你冇搵佢..佢好擔心

純 :係咩..佢會擔心咩?

樂 :嗯...仲有佢話好後悔冇信你

純 :哦哦..

樂 :仲有..

純 :唔好再講喇..呢D野唔係由你把口同我講架

樂 :我知道...不過瑜佢

昕 :有得食喇

純 :[笑] 我知你想我開心...不過唔好再講喇 [同樂講]

樂心諗..唔通佢知道左我講大話哄佢...

呢晚..阿純過左呢幾日黎最開心既一日.....因為可以暫時忘記傷痛

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6205
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 75

阿昕佢地係跟住呢D日子都黎搵阿純...陪佢..驚佢唔開心..會亂諗野..

好快...3個月已經過去...

呢一日..阿昕佢地原班人馬..一齊出左MK行街睇戲..

純 :都話唔出黎架喇..死都要出

昕 :點解唔出黎姐..係屋企屈會傻架

純 :咁阿芯都出得黎既姐..

偉 :阿純你今日咩事呀..死都唔肯出街咁既..已經唔係第一日架喇

純 :ER....

昕 :因為有D賤人番左黎囉

樂 :阿瑜番黎喇咩

芯 :O殊

純 :算啦...其實..都冇咩大件事...

樂 :唔好講喇..我地去買飛睇戲喇

之後就去左朗豪坊..今次真係撞鬼喇
....

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6205
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 76

昕 :仆街喇..撞鬼

大家其實都已經見到..阿瑜..

好采既係...只見到佢同一個男仔FD..唔係同個女仔..

純 :不如我地去第2度睇喇 [轉身走]

瑜 :純..

昕 :你又想點呀

偉 :唔好咁啦..昕..

瑜 :純..我地可唔可以傾下

純 :好 [同佢地講] 我比半個鐘時間佢..我再打比你地..等我睇戲呀 [笑]

ALL :好呀..有咩打比我地

純 :行喇..去邊度傾

瑜 :[帶左佢去間CAFE]

坐低左

侍應 :兩位飲咩

瑜 :兩杯ICE MOCHA..

侍 :仲有冇其他野要

瑜 :冇喇唔該

瑜 :你冇轉到呀可?仲中意ICE MOCHA..

純 :一直都冇轉

瑜 :嗯...

純 :點..我比半個鐘你

瑜 :嘉嘉果件事...我知道左..

純 :知道左D咩

瑜 :係假既

純 :哦..係咩 [好冷淡]

瑜 :唔好咁對我啦老婆 [捉住阿純放係檯上面隻手]

純 :[縮手] 你係幾時知道?

瑜 :我番黎之後先知道,,都係呢幾日既事..

純 :哦..係咩

瑜 :係果個咩阿寶同我講,,

純 :有咩可能..佢地咁FD..

瑜 :唔係..果日嘉嘉佢地黎接我機

純 :哈,,真好感情 [其實好心痛]

瑜 :唔係你諗咁架..

純 :繼續喇

瑜 :之後阿寶都有黎...仲中意左我..之後佢想同我多D話題..就出賣左嘉嘉

純 :出賣?

瑜 :原來嘉嘉果陣係妒忌你..個個都對你咁好..咁中意你..所以佢要令你傷心

純 :下...我真係唔明..嘉嘉點解可以喧

瑜 :老婆..對唔住呀

純 :3個月喇...3個月喇..

瑜 :老婆呀

純 :我地既感情係咁經唔起考驗咩...你唔信我..3個月..你冇搵過我呀!!!

瑜 :我唔希望我既女朋友係咁既人

純 :你冇比機會我去解釋過呀

瑜 :對唔住..係呢3個月黎..我都好辛苦...

純 :你辛苦..咁我果D係咩..[開始喊]

瑜 :我愛你....比多次機會我

純 :我諗我要諗下..[衝走左]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...