加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6212
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙東 於 2007-7-7 06:01 PM 發表
好好睇呀
下集會講D咩黎

金日好似少左人SUP咁既-0-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
[`傻kInG=)
吹水學徒

會員編號 244109
精華 0
積分 2154
帖子 1087
威望 0 點
I-See幣 14189 錢
GAME幣 100 個
口水 10 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6410
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 [`傻kInG=) 的帖子
十卜十卜=]
我又黎十卜你喇...
好好睇牙...xd
快d p0牙!!^^加油!!

[`♥我 {曖} 誰?!  誰 {曖} 我?!♥`=(*

*!明白{曖}您不可出錯..`]
我只{曖}您!..♥
               鼠²
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
阿王其
嬰兒上路

會員編號 221036
精華 0
積分 547
帖子 96
威望 0 點
I-See幣 11228 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-19
註冊天數 6461
狀態 離線
  只顯示 阿王其 的帖子
緊係...小左我冇幫你sup牙嘛..
呵呵=]...
推推.........

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6212
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 king726 於 2007-7-7 09:52 PM 發表
十卜十卜=]
我又黎十卜你喇...
好好睇牙...xd
快d p0牙!!^^加油!!

THZ+卜=]
       好呀-*
嗯=]
OK       THZ"

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6212
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 阿王其 於 2007-7-8 08:30 AM 發表
緊係...小左我冇幫你sup牙嘛..
呵呵=]...
推推.........

嗯=]咁就要多D+卜我XD\

TH"X

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6212
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 98

阿純知道阿瑜為左佢番工既事唔開心..就丟低左阿昕去左搵阿瑜..

搭車去到佢留下,,之後打比佢

電話中----

瑜 :喂

純 :老公

瑜 :嗯?做咩呀 [仲係好唔開心咁]

純 :你而家落唔落街架"

瑜 :冇啦啦做咩落街..落雨濕濕"

純 :下...哦..

瑜 :做咩呀..你係邊 [覺得佢怪怪地]

純 :冇..我咪..

瑜 :你唔好同我講你係我屋企樓下呀嘛"

純 :ER...[阿純唔識講大話]

瑜 :我而家落黎喇..係邊

純 :7仔"

瑜 :等我 [CUT左線]

之後唔洗5分鐘..阿瑜就落左黎搵阿純

瑜 :做咩入左黎 [COOL]

純 :[攬住阿瑜冇講野]

瑜 :[比阿純呢個反應嚇一嚇] 做咩..[依然係COOL]

純 :[冇出聲依然攬實阿瑜]

瑜 :[終於軟化左] 你睇下你..成身都濕哂喇

純 :[阿瑜一出聲..阿純就崩潰咁喊]

瑜 :做咩呀傻妹 [溫柔]

純 :唔好再...咁..對我...好冷淡...

瑜 :[估唔到自己既小小脾氣都會令阿純咁難受] 唔係呀..我自己心情唔好咋嘛..唔關你事..

純 :我唔信我唔信..我知你唔中意我番工呀,,,

瑜 :[冇出聲..講中左]

純 :但..係你同我講..如果我番工...你屋企人會對我改觀..仲有...我想儲錢買機票去搵你....

瑜 :[O哂咀..佢完全唔知阿純番工既用意..佢以為佢只係悶]

純 :我知道我會小左時間陪你..但你個心會有我架嘛..我都有你架嘛..係咪...

瑜 :[攬實阿純] 對唔住

純 :係我同你講先岩..SORRY"

瑜 :傻妹..係我自私..係我誤會你

阿純咩都冇講..錫左阿瑜...仲係長久既吻...

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6212
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 99

好快..又到星期一喇..即係阿瑜要走既日子"

阿純由見到阿瑜既一刻..到食完野...個幾鐘..一句野都冇講過

就算阿瑜問佢野,,,佢都係擰頭同UP頭...唔知做咩

瑜 :行出去煲埋支煙,,就要行架喇..

純 :UP頭

出到去..

瑜攬住阿純

純 :[喊]

瑜 :你唔講野..係因為..驚一出聲就忍唔住喊

純 :[喊住UP頭]

瑜 :傻豬..想喊就喊..唔好忍..

純 :[嗚嗚嗚...放聲哭泣]

瑜 :我又唔係唔番黎

純 :我唔捨得你..我好掛住你..

瑜 :我都係 [眼紅紅]

之後KISS左一陣...

純 :你夠鐘喇..

瑜 :我愛你...

之後阿瑜又回到那個冇愛既地方..

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6212
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 100

阿瑜番到去英國..已經係我地呢邊星期2既事..仲有一日..阿純就要番工咯..好緊張

係MSN----

純 :老公..好掛住你呀

瑜 :傻豬..我一番到去已經即刻打比你..傾左兩個鐘..岩岩收線又掛住"

純 :咩啵""咁人地係掛丫嘛

瑜 :知喇..唔通我唔掛咩"

純 :嘻""你呀..快D抖下丫..仲有幾日就要開學"

瑜 :其實仲有咁多日..星期6番黎都得喇..唔明點解要人星期一走

純 :算喇..你都要准備下D野架喇:

瑜 :係喇..聽老婆話囉"

純 :傻豬..我聽日開始都要番工喇..好驚呀

瑜 :[即刻DOWN哂] 聽日開始就冇人陪我架喇

純 :點會..我已經加左IDD,...我一食飯呀..去TOILET就打比你..唔傾得果陣就SD SMS囉..好冇

瑜 :[好開心] 真係架"

純 :我點會呃你啵"

瑜 :好野..錫哂你"

純 :你好訓陣喇..落左機打比我..咁耐都未訓"

瑜 :唔制呀..聽日老婆番工..冇得成日傾電話..我今日要傾夠佢..反正聽日我都未番學:

純 :咁好喇..你打比我..我地傾電話喇"

瑜 :嗯

之後阿瑜阿純由早傾到晚喇...明天阿純就要接受工作了...

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6212
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
大家講留意..我而家用 [我] 黎代表阿純黎打..

NO. 101

今日係我第一日番工..10點半已經到左尖沙咀..

慢慢咁行入PIZZA HUT..之後見到冇人..得收銀果度有個女仔..就行過去問..

我 :唔好意思呀..今日我第一日番工架..

女 :哦..係"你過黎呢邊丫 [帶左我去一間ROOM]

帶左我入去之後..個女仔就講

女 :我叫做阿詩..你叫咩名呀?

我 :我叫做阿純,,,

詩 :哦哦..咁我地平時可以叫你做阿純..但名牌就要用英文名架..你有冇呀?

我 :我叫CARMEN

詩 :哦..好丫..咁你而家係度坐陣先..我幫你拎套制服同埋整名牌

我 :好丫..唔該哂你

詩 :唔洗 [笑一笑..就出左去]

咁我就周圍睇下..呢度唔算大..有D LOCKER係度..有張檯..有兩間房..一間係FITTING ROOM..一間係經理房..

冇幾耐...阿詩就入番黎喇"

詩 :唔好意思呀..我地d制服得XS咋..但我諗你都岩著..你試下先丫""仲有個名牌

我 :唔該你

詩 :唔洗..呢間係FITTING ROOM..你換完出黎搵我喇

我 :好既"

咁我就入去換左..好岩身..望住鏡入面既自己...好有一種滿足感..我終於出黎做野喇..嘻

咁換完..化好左妝..紮左邊..整整齊齊就出去搵阿詩

詩 :E..幾岩身啵..

我 :係呀""嘻

詩 :咁我地呢度就番11點既..但你平時要預早小小番黎..因為要換衫..

我 :我知道架喇..

詩 :嗯..咁因為呢套制服係新..就唔洗燙..平時果度要番黎燙架..入面間房有齊呢D野架喇

我 :明白..

之後有幾個女仔入黎..望住我地講早晨..就急急腳咁入左頭先果間房

詩 :你睇下..而家搭9..佢地一齊番...一定要等架::

我 :我會早小小架喇[笑]

詩 :咁我地分3個區...呢邊叫A場..果邊叫B場...上房仔果度叫C...[一直咁講我要做D咩]

一直咁做..做到4點先食飯...食飯果陣就即刻打比阿瑜"""

我 :老公..

瑜 :你打黎喇..我用我電話打比你..唔好哂你分鐘喇

我 :好喇..拜拜

CUT左之後..阿瑜好快就打番比我

瑜 :喂..老婆仔

我 :老公..掛唔掛住我呀

瑜 :掛死左喇"咁遲先打比人..又話食飯一定會打比我

我 :我而家先食飯咋

瑜 :4點先食飯,,唔係嘛 [心痛]

我 :傻佬..我番11點..4點食差不多喇.

瑜 :都係姐..咁你有冇食早餐呀?

我 :有呀 [其實冇食]

瑜 :咁都好D..記住一定要食呀"

我 :知道喇"""

瑜 :點呀..第一日番工..有冇人蝦我老婆..累唔累

我 :幾好呀..學下野囉..累就好累..但慢慢會慣架喇..呢度D人個個都好好 [事實上..阿純咁好..個個自然都對佢好]

瑜 :唉..心痛死老公喇..咁你食左野未呀

我 :等緊D野食黎囉

瑜 :係出面食架?

我 :唔係呀...食番PIZZA HUT D野..

瑜 :都好..食肥你..哈哈

我 :我肥左你唔好要我囉

瑜 :我點會""

之後有一個同事幫我拎D野食入黎..

ELLE :下次你拎左野食先好入黎..唔會有人服侍你 [好串]

我 :唔好意思呀ELLE...我諗住自己一陣出去拎架喇

ELLE :係下次有野食到左先好入黎呀 !!!

我 :知道喇..唔好意思

ELLE冇應佢就出左去..

我就拎番起個電話

我 :喂

瑜 :有冇攪撚錯呀 [聽到哂ELLE講既野]

我 :算喇算喇..真係我唔好

瑜 :屌!!唔關你事

我 :乖喇..老婆冇事

瑜 :[下左DD火] 係喇係喇..你快D食喇..食完野先傾

我 :唔洗喇..得一個鐘..我想一度食一度傾呀

瑜 :會對個胃唔好架啵

我 :冇事架..好喇..我想同你傾呀..

瑜 :咁好喇..

我地就一直係度傾..傾度5點就收左線..因為又要做野喇..做到9點...終於有得收工';;

我就上左BUS之後打比阿瑜..一直傾到番屋企..之後沖涼..訓覺..真係好累喇

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6212
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 102

第2日..我又8點鐘起身了..唔係因為要番工..係因為早D可以多D時間同阿瑜傾電話"

沖好哂涼,,,換哂衫就打比阿瑜喇

電話中--

我 :喂..老公..整好哂野喇

瑜 :咁乖既"真係早起身打比我啵

我 :緊係喇..仲等你話我唔掛住你"

瑜 :傻豬..錫哂你囉..我用我電話打比你喇

我 :好喇..拜拜

收左線..阿瑜就用佢電話打黎..我地傾傾傾...9點半出左門口..上左BUS都繼續傾..直到番到門口..

一入門口就見到HENRY..詩..仲有幾個唔識的"HENRY係我地SUPER..[經理對下果隻]

HENRY :早晨呀CARMEN

我 :早晨呀HENRY

HENRY :今日仲有幾個同事番左黎..介紹比你識丫"你快D去換衫同埋叫左野食先 [我地食咩都可以係PIZZA HUT叫]

我 :好呀..[之後就行左去房仔]

入到去一個人都冇..我就快快脆脆燙衫..換衫..化妝..

出到去..HENRY就叫我過去喇

HENRY :CARMEN..介紹D同事比你識丫

CARMEN :好呀 [笑]

HENRY :呢個係係POLLY..呢個係ELSA..呢個係KAMMY...呢個係CORA...同埋呢個係RAYMOND

CARMEN :HALO..大家好..我叫CARMEN呀..我咩都唔識..做錯左記住話我呀

[POLLY係一個好靚既女仔..又好NICE..讀緊大學]
[ELSA係一個好肥既女仔..但成日以為自己好靚..做左好耐..對D新人開頭好好..之後就......]
[KAMMY同POLLY係同學,,都好靚女,,但份人好COOL..]
[RAYMOND係ELLE男朋友..但個人好好..好肯幫人]

POLLY :傻喇..你咁醒目..一定`快識哂D野既

ELSA :係囉..聽HENRY講你好做得野

我 :下..唔係呀..咁我想快D學多D野丫嘛

RAYMOND :係呀..你有咩唔識問我地得架喇"

HENRY :係呀..問佢地得架喇..不過唔好問咁多RAYMOND..ELLE會呷醋架..哈

RAYMOND :[COOL住HENRY] 你個死仔"

HENRY :唔玩喇唔玩喇..食野喇大家去"之後11點准時開鋪

ALL :係既

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...