加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6215
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子
NO. 138

CHRIS答應左阿REAL炒佢地兩個..但就冇答應佢請番CORA...不過唔緊要..反正佢都有新工作..

而我原來係PIZZA HUT做左3個月了...

放左既時候...

我 :老公呀

JIM :嗯?

我 :不如我今晚黎你屋企咯"

JIM :老婆你曳曳喇"

我 :你死喇...廢事采你 [自己行左去]

JIM :[捉番住我] 講下咋..點解想黎既

我 :今晚想攬住你訓覺

JIM :好丫"

之後我地番左屋企...沖完涼,,就上左床了..

阿JIM今日好累...沖完涼..佢就攬住左我訓..

我 :老公..訓著左未呀

JIM :傻妹..未呀

我 :你唔係好累咩?

JIM :但今日好難得先可以同你一齊訓架..我緊係珍惜喇

我 :傻佬..你珍惜咩先..[講衰野]

JIM :我知道你唔中意..我唔會迫你..就係咁攬住你訓已經夠架喇"

我 :[感動中] 我...好中意你 [點解講唔出愛呢"?]

JIM :雖然我而家唔可以令到你愛我..但我知道有一日我得架"

我 :咩都冇講...攬實阿JIM

JIM :傻妹..今日聽REAL講想升你啵

我 :丫..係呀..唔記得同你講TIM~

JIM :咁你諗住點呀?

我 :其實我唔想架..我做左3個月咋..升我"?想我比人殺死都似呢"

JIM :其實我唔想你再做呀"

我 :點解呀

JIM :[拎起左我隻手] 你睇下..你做野燙親呢度..燙親果度..起哂泡泡..你唔痛..我都心痛喇"!!!

我 :[咩都冇講望住阿JIM]

JIM :唔好做喇..好冇"?

我 :但....我要搵工架::做野架"

JIM :讀番書..好冇...

我 :ER...

JIM :比你諗下先喇...訓覺喇

我 :係既

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6215
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 139

第2日""我地兩個搭車番工果陣..

JIM :老婆..做咩呆哂唔出聲呀"

我 :其實..我諗過...我應該會讀番書"

JIM :[好開心] 真係架"

我 :嗯...我而家仲咁細個"做呢度..唔可以做成世"

JIM :傻妹"咁...同阿REAL講囉""而家8月...你快D唔做搵埋學校果D喇

我 :知道架喇..但我唔知點開口呀"

JIM :傻妹..照直講..佢明你既"

我 :嗯...

之後番到公司...阿JIM拍一拍我

JIM :我換衫做野喇..你...自己講喇

我 :嗯....

JIM :唔洗驚..老公比膽你..

我 :[笑]

之後阿JIM就走左..而家就HOW經理室對門

咯咯 [HOW門聲]

REAL :入黎丫

我 :早晨呀...REAL

REAL :阿CAR"做咩呀..坐低丫"

我 :UM..其實我係有D野同你傾既..

REAL :岩喇..我都想同你傾下..

REAL :你諗成點呀..升職果度

我 :[呆左一下] [鼓氣勇氣] 阿REAL..其實我想同你講...我唔做喇"

REAL :點解呀..係咪做得唔開心呀?

我 :唔係呀唔係呀..只係..我想讀番書...

REAL :讀番書..

我 :係呀..我個中5都未讀完...

REAL :其實都岩既

我 :我唔係話D咩..但..我冇可能一世做PIZZA HUT架嘛"

REAL :嗯...你講得岩...雖然我好唔捨得你..但我都想你好...你識諗就最好"

我 :咁...

REAL :番埋呢個星期喇..好冇 [笑]

我 :UM...好喇"

REAL :咁快D換衫出去做野喇"

我 :嗯..多謝你呀..REAL

REAL :我當你係我阿妹"

我 :[笑一笑..之後走左]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6215
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 140

我出番去之後..就即刻同阿jim講喇"

我 :我講左喇"""

jim :佢點呀"

我 :佢話唔想我走架"不過...覺得我講得岩..所以叫我做埋今個星期囉

jim :嘻..傻婆..咁你快d搵定學校先喇..洗唔洗我幫你"

我 :唔洗喇""我打比個fd問..佢最近都好似轉左校"

jim :咁好喇.."

我 :做野先"

jim :ok

放左工之後...我就即刻打比阿昕喇"

電話中--------

我 :喂..八婆昕"

昕 :點呀純且"

我 :唔好咁叫"

昕 :搵我有咩貴幹丫咁"

我 :我唔做pizza hut喇決定"

昕 :下..真係架" [開心]

我 :係呀..做咩呀你..仲開心過我自己咁

昕 :係丫嘛..呢份工攪到我冇左個好朋友啵"

我 :嘻,,,我想問下呢..阿詩係咪轉左新校呀"

昕 :係呀""你又想轉呀?

我 :聽講d校服幾靚架啵

昕 :好似日本妹果d咁囉

我 :呵..你比阿詩電話我丫""

昕 :6xxxxxxx

我 :唔該哂""聽日先打去喇..而家咁夜"

昕 :唉..原來利用我..仲以為係掛住我tim~

我 :車..又唔係得你一個有阿詩電話..如果為左呢樣野唔洗打比你喇

昕 :咁快d話掛住我喇"

我 :我好掛住你呀昕昕豬"

昕 :哈哈...好嘔心呀"""

我 :咩姐"我唔同你講喇...我攪惦哂d野再打比你喇

昕 :好喇..記住呀..拜拜

好快就過左一個星期..我都完左我既pizza hut生涯喇""今日要去學校先得"!!!

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6215
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 141

今日..阿JIM拎左假陪我去學校呀..

去到學校...

我 :請問呢度仲收唔收中五呀"?

書記 :你讀咩科"因為理科同商科就冇哂位架喇"

我 :哦...咁姐係文科都仲有喇"

書記 :仲有小量既位置..

我 :好丫..唔該你

之後我同阿JIM就走左去食野喇

JIM :點呀老婆

我 :佢話文科仲有少量既位"

JIM :哦..咁就得喇""報喇~

我 :傻佬..我屋企人都未比錢我..

JIM :咁怏D番去同佢地講喇"

我 :知道喇傻佬..難得你今日拎左假...我地去RELAX一日喇"

JIM :咁老婆仔想去邊丫""

我 :唔知呀""

JIM :我地去沙灘好冇呀?

我 :而家"?

JIM :係呀

我 :好丫

之後我地兩個去左沙灘....其實真係冇野做架...不過兩個一齊既時候..做咩都開心

到左夜晚...係沙灘附近有間餐廳..我地就係果度食野

環境同音樂果D..都好浪漫的...

JIM :老婆..今日開唔開心

我 :開心呀..好浪漫呀

JIM :嘻...我地番屋企喇"

我 :好丫

之後我地就回家...

番到屋企之後..我就開開心心咁同媽咪講讀番書果D野喇"

我 :媽咪呀..有D野想傾丫

媽 :做咩呀..咁鬼開心既"

我 :哈哈..係呀..你唔好理喇

媽 :咁又話有野傾既"

我 :係呀..我想讀番書呀

媽 :[即時變臉] 唔得"

我 :點解姐 [即時DOWN哂]

媽 :你次次都3分鐘熱度架喇"

我 :唔係呀..今次一定會讀書架喇

家姐 :你唔好攪埋呢D野...你做野就做野喇

媽 :係囉..就算比你讀又點丫..你會比心機咩

我 :我出過黎做野..我知道做野辛苦...我真係想讀番書呀

媽 :總之一句講哂"我唔會比錢你去讀架喇

家姐 :你唔好望住我..我都係..你太冇信用喇

我 :[喊住咁番房]

係房之後..我係咁喊...連阿JIM打黎我都冇聽....

我係度諗..點解你地要唔信我..雖然...我係成日唔番學...

又成日番去玩...但我今次想讀既時候..你地又唔比機會我

之後都唔知喊左幾耐...就訓著左....

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6215
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
p0左好多喇,,''=]

頂部
sity
初級會員

會員編號 334766
精華 0
積分 543
帖子 130
威望 0 點
I-See幣 12818 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-18
註冊天數 6221
狀態 離線
  只顯示 sity 的帖子
SuP"
唔知純屋企人..比唔比佢讀番書啦??
+卜+ 卜"

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6215
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sity 於 2007-7-10 06:37 PM 發表
SuP"
唔知純屋企人..比唔比佢讀番書啦??
+卜+ 卜"

THZ!!!!
   睇下就知嫁=]

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6657
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
希望比番佢讀書啦

我叫Dong : ]
MsN:SkY_MhT@hotmail.com
♥可以做個朋友嗎?
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6215
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙東 於 2007-7-10 10:01 PM 發表
希望比番佢讀書啦

嗯,,''睇下就知嫁喇,,''=]

頂部
小LA
初級會員

會員編號 330238
精華 0
積分 707
帖子 215
威望 0 點
I-See幣 13046 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-7
註冊天數 6233
狀態 離線
  只顯示 小LA 的帖子
如果比阿純讀番書
會唔會識過第2個BF  ga?!`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...