加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子
NO. 230 [下集]

我地離開左沙灘之後 ..去左洪加達市入面 ...黃昏景色太迷人了 ...

爽 :呢度既屋比斜陽照住 ..好靚呀 ..

我 :係囉 ..住係度..一定有種好幸福既感覺 ..

爽 :我都係 [笑]

我地行下行下 ..行到沙漠果邊 ...

見到遊牧民族婦女係度整傳統烤餅 ...

爽 :一定好好味姐

我 :你咩都話好味架喇 ...

爽 :哈哈 ..試唔試下丫"

我 :好丫 ..反正細細個 ..都唔會食唔到飯既

爽 :咁好喇 ..

之後我地一人一個買左黎食 ... 味道真係唔錯 ..

食完我地就搭四驅車係沙漠上兜黎兜去 ...睇下周圍既風景 ...

望到沙土上留下深深車痕 ...就好似 ...我對你既愛 ..係心入面都有一條深深既傷痕 ...

冇啦啦阿爽大叫 ..

我 :咩事呀 ?

爽 :你睇下 [指住一面]

原來係有人騎駱駝 ...

爽 :好想玩下呀 ..

我 :你唔驚咩..

爽 :咩都要試下架 ..人一世物一世 //

我 :哈哈 ..好喇 ..

咁我地就離開左架四驅車. ....比錢去騎駱駝 ...

爽 :阿樂 ..不如我地一齊一隻丫 ..我好驚丫 ..

我 :好丫..冇問題 ...

之後我同阿爽就騎埋同一隻駱駝...佢係後面攬住我 ..我有種好怪既感覺 ...其實呢幾日 ..我感覺到D野 ...

不過 ... 大家唔講就當冇事吧 ..

玩完一輪 ..好快天都黑了 ,,,

我地搵左間餐館食左小小野就番酒店休息 ....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 231

番到酒店之後 ...沖完涼 ..想訓 ..但點都訓唔著 ..就落左去酒店下面間BAR度飲野 ..

估唔到 ..阿爽都未訓 ..仲係度飲緊酒 ..

我就走過去拍佢 ..佢成個人彈起 ..

我 :哈哈 ..洗唔洗咁驚呀 ..

爽 :[即刻收埋D野] 下..冇呀..

我 :做咩呀..收埋D咩呀你 ..

爽 :都話冇咯 ..[仲收得緊D]

我 :比我睇下喇 ..

爽 :唔制

之後 ..幾經辛苦就搶到了 ..原來係佢部相機 ..

我 :原來係相機咋 ..仲以為係咩TIM ..

爽 :咪就係相機咋嘛 ..快D比番我喇 ..

我 :睇下先喇 ..影左咁多相 ..我都未睇過 ..

講完我就禁黎睇喇 ...點解會咁..?

全部都係我D相 ..仲要唔望鏡頭 ...即刻偷影"?

我望住阿爽 ...想佢比個答案我 ..但佢個頭DUM到好低好低 ...

過左一陣 ..佢終於抬番起個頭 ..

爽 :係咪影得好差呢 ..哈哈 [好勉強,咁笑]

我 :你 ...

爽 :係 ...我中意你

我 :哦...但..

爽 :我知道我地冇可能 ..

我 :對唔住 ..

爽 :唔緊要 ..我地係朋友 [笑]

我 :嘻 ..[好尷尬]

爽 :係啵 ..我聽日會落番開羅 ...後日就走架喇 ...

我 :做咩走得咁突然既 ..唔係因為我丫嘛?

爽 :唔係..只不過基本上想去既地方都已經去哂咋嘛 [笑]

我 :哦哦 ...我仲未去金字塔呀!!!!

爽 :係呀 ..我都未 ..所以聽日會落番開羅去睇囉 ..

我 :咁一齊喇 ..

爽 :好呀 ..咁你會幾時走"?

我 :其實..我都唔知道 ..

爽 :有D野..唔好再逃避喇 ..

我 :嗯 ..我會諗下架喇 ..

爽 :咁好喇 ..快D訓喇 ..聽日要早D起身 ..

我 :好喇 ..

之後我地就上番房訓喇 ..

估唔到阿爽真係中意我 ..不過講左出黎都唔係壞事姐 =]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 232

第2日 ...阿爽早早就打電話過黎叫醒我喇 ..

我 :喂 ..[未訓醒]

爽 :阿樂 ..起身喇 [勁大聲]

我 :哇 ..姐姐 ..你都好早姐 ..

爽 :哈哈 ..咁你係咪唔走丫 ..咁我自己行架喇

我 :起喇起喇 ..比20分鐘我喇

爽 :快D喇 ..係食早餐果度等喇

我 :係喇..拜拜

我落到去 ..爽爽已經食緊早餐 ..

我 :你唔等我架 ..

爽 :邊個叫你遲起身呀 [食緊包]

我 ;車 ..[見到有份早餐係我前面] 比我架"?

爽 :係呀..大少 ..你仲唔快D食..

我 :爽爽你對我真係好喇..哈哈

爽 :低B仔..快D食..

食完之後我地就搭專車落開羅 ...

到左步之後即刻去搵酒店CHECK IN ..之後放低哂D行李...

就去開羅市內最大既地道購物區 [加奈加里里市集] .. 呢度好多野買 ..

爽 :哇 ...呢度勁多野買囉 ..

我 :緊係喇 ..天書話呢度係購物區丫嘛..仲要係超大型既TIM!!!

爽 :正呀 ...

我 :係喇係喇 ... 女人真係女人 ..

我地行左好多鋪頭 ..其實好多都係一樣既賣D野 ..

有小飾物甲蟲鏈..銀器..木器...金字塔 ...仲有當地既色彩衫 ..

我 :不如入去睇下咯 ..[買衫既果間野]

爽 :男人老狗著呢D衫呀?

我 :唔係呀 ..我買比人架咋. .

爽 :哦哦..好丫..

之後我地入到去 ..阿爽係咁揀 ..都買左好多件..而我就睇到花多眼亂 ..

爽 :點呀 ..揀成點呀??

我 :ER ...

爽 :睇你都係唔識揀架喇 ..

我 :哈..咁我男仔黎架嘛..

爽 :等姐姐等下你手喇 ..

我 :好呀 ..

阿爽都揀左好耐 ...

爽 :其實佢咩身形 ...點既樣架 ..

我 :UM ... .佢同你身形差不多 ..矮你DD喇 ..個樣好純好清 ...

爽 :佢中意白色"?

我 :好中意架佢 ..?

爽 :紫色呢"?

我 :都中意 ...不過唔好太深囉 ..

爽 :咁不如呢條裙丫 ..我覺得應該會岩佢 ..

我 :E ..真係幾靚啵 ..

爽 :咁你買左佢喇 =]

我 :好既 ..

其實原本阿爽係想買比自己架 ..!不過佢覺得...阿樂口中講既女仔會更適合..所以就讓左出黎 .

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

我地買完野 ..就番左酒度食晚餐喇

我 :真係估唔到 ...要用成日時間去SHOPPING ..

爽 :哈哈 ..係喇 ..比我預期多左一日"

我 :咁你姐係要後日先走得"?

爽 :係呀 [笑]

食完晚餐之後 ..我地都好快番房休息 ...

第2日 ..阿爽好似平時咁打電話黎我房..叫我起身 ..

20分鐘後出門口 ..

爽 :早晨呀小樂 ...

我 :[呆一呆..小樂..] 唔好咁叫我 ...

爽 :SORRY ..我唔知你唔中意呀 ..

我 :唔係...會令我諗起D野 ..

爽 :咁阿樂 ..我地行喇好冇"?

我 :好 [笑]

之後我地就搭車去參觀七大奇景之金字塔 .. .

我 :好宏偉呀 ..爽..係咪呀?

爽 :係呀 ..[冇咩心情咁]

我 :幫我影相丫 ..

爽 :好呀 [勉強咁笑左笑]

唔知阿爽係咪因為今朝我講果句野呢 ..我都知道自己語氣重左架喇 ...唔怪得佢唔開心既 ...

我地睇完金字塔之後 ...就去左食野 ...

食野時 .........

我 :食咩丫爽爽你 ?

爽 :UM ..是但丫 ..不如你叫丫

我 :哦哦..好丫 ..

之後呢餐飯係悶悶的氣氛下結束 ..真係唔慣阿爽咁唔開心...

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 233

食完飯之後 ...我地又再去睇獅身人面像 ...影左好多相既反而係我 ..

我 :爽呀 ..

爽 :嗯?

我 :對唔住呀今朝既事 "

爽 :傻喇 ..我都冇放係心上面 ..

我 :但你個樣 ..成日都悶悶不樂 ..好唔慣見到你呢個樣丫 ..

爽 :嘻 ..唔係 ...我都唔係嬲你 ..只不過 ....

我 :只不過咩呀 ..?

爽 :只不過係我...同你相處咪聽日就要分開 ...有DD唔捨得咋嘛 ..

我 :傻既 ..大家都係香港人 ..番到香港 ..我地可以搵架嘛"?

爽 :真係架"?

我 :係呀 .

爽 :咁就好喇 ..

阿爽又再次回復番佢既笑容 ...我都安心D ...

我地離開獅身人面像之後就去左埃及博物館 ...

入面收藏住古埃及歷代法老王的陪藏品..純金既宮廷御用珍品...仲有木乃伊...阿純 ..係你話最想睇架...

爽 :阿樂 ..你過黎睇下呢度..

樂 :做咩呀

爽 :呢度話呢個係三千年都可以發芽既種子 ...好西利呀..

樂 :係啵 ... 真係咩都有呢個世界 ..

爽 :哈哈 ..係囉 ..我地睇埋果邊 ..

樂 :好丫 ..

樂 :呢度講咩架"? [好深呢段英文]

爽 :哦..呢個係重達二百四十二磅重既金棺材同獨一無二既陶坦卡門金面罩 ..

樂 :好型呀!!!!

爽 :哈哈 ..傻佬 ..

我地睇哂之後 ..就番酒店 ..野都冇食就訓LU ..因為實在太累了 ...

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 234

第2日 ..我地一早起身 ..係酒店食左DD野 ...就搭車去杜拜 ..

呢個地方 ..係我話一定要黎既 ... .因為你話好靚丫嘛 ..

係車上面 ...

爽 :好悶呀 ..原來要搭咁耐架 ..

我 :哈 ..係囉 ..聽唔聽歌丫 [果陣我聽緊IPOD]

爽 :都好啵 ...

之後我地就一齊聽歌 ...咁岩聽到 [夜遊杜拜]

你也許聽過 離別你我很傷心
你卻不知道 逃出生天有多興奮
我試過獨個凌晨 看過了異國邊界
怎麼不算狠
我已經知道 離別你動魄驚心
卻更加嚮往 流浪中東那種吸引
我試過伴我同行 叫某個途人稱讚
這 女孩極勇敢

*當我一個夜遊杜拜 如何過
風沙中想起你 哀傷多麼赤裸
獨來獨往 如何過 節目不必太多
多少都知道依賴你是我的錯*

我再不可以 陪著你去逛花市
也至少可以 憑自己闖遍這都市
這裡有極冷長夜 卻也有炎炎中午
我再難讓你知

連中東都去過 就當分手要慶賀
還未相識的好對象太多

呢隻歌真係好岩好岩我 ...唔同既係 ...我係一個男仔 ...

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
金日P0左好多LU"!!!
    天日吾知P0唔P0嫁*
CM牙我要>33<

頂部
a嬌
初級會員

會員編號 223797
精華 0
積分 620
帖子 138
威望 0 點
I-See幣 11267 錢
GAME幣 100 個
口水 6 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-28
註冊天數 6461
狀態 離線
  只顯示 a嬌 的帖子
睇完啦...~!^^
好好睇...thx
希望你聽日會post啦~!

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 a嬌 於 2007-7-17 04:20 PM 發表
睇完啦...~!^^
好好睇...thx
希望你聽日會post啦~!

嗯嗯-*thz""!!
  點解好似月泥月少人+卜咁既-*

頂部
maggieC
初級會員

會員編號 240671
精華 0
積分 705
帖子 146
威望 0 點
I-See幣 12674 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-12-3
註冊天數 6425
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 maggieC 的帖子
可唔可以整個人物關係圖呀
because好亂
十卜十卜

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...