加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原創(口語+粗口)§﹏初時死對頭~後來變情侶?新增14章
載入中 ...
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
I-See幣 9968 錢
GAME幣 2591 個
口水 0 滴
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-14
註冊天數 6435
來自 yoyo~xD
狀態 離線
  閱讀全部
第十一章

樂:好呀!好呀!你快d問喇!

瑤:可唔可以唔止問一個iq題呀@W@??

樂:嘩!你咁奸!我一野衝入黎嫁!

瑤:唔得呀!我唔俾呀>///<!

樂:唔俾就快d問個iq題喇!

瑤:好!好!好!

瑤:龍王收埋咩寶藏係一個地鐵站入面呢???

樂:下=w=!咁易既iq題!

瑤:係易嫁!你答黎睇下!

樂:哈!哈!哈!我知喇!

瑤:=w=!知又唔答!

樂:好簡單姐!係...係...係...九龍公園呀媽!

瑤:哈!哈!死蠢!錯呀!

樂:哎呀!話我死蠢!我答到嫁話你就要俾我玩!

瑤:你答到先算喇!

樂:你應誠我先!

瑤:好呀!應誠你!未應誠你!

樂:開門先!我唸到個答案!

瑤:好我就開俾你!

瑤開阻個門樂一野抱住瑤

瑤(爆面紅):喂呀!你好奸呀!又話知個答案!叫我開門!你有冇搞錯呀!

樂:我係奸嫁!咁又點呀!ke!ke!ke!

瑤(爆面紅):救命呀!救命呀!>//W//<!

樂:唔俾你叫救命!

瑤(爆面紅):我係都要叫!咁又點呀!

樂一野咀阻落瑤道!瑤冇反抗反而好受落!20分鐘後~

瑤(爆面紅):你...你...你...

樂(面紅):呼~!咩喎!

瑤冇喇暈阻

樂(爆緊張):瑤!瑤!瑤!做咩事呀你!

樂(爆緊張):應下我喇!瑤!瑤!瑤!

樂(爆緊張):發燒發得咁勁既!

樂(爆緊張):你唔好有事呀!

樂(爆緊張):我有好多野!我頌未講俾你聽嫁!瑤!瑤!瑤!

樂係咁幫佢退燒!瑤終於退阻燒好多!可能係愛情既力量掛>//W//<!樂訓著阻!

瑤媽:呀女我反黎喇!咦點解有個人係道既?

瑤:呀媽!細聲d!唔該!

瑤媽:好!好!好!你男朋友黎嫁?

瑤:唔係!不過遲d可能係!

瑤媽:呢個後生仔好靚仔!

瑤:係呀!呀媽!

瑤媽:做咩上黎我地屋企既!頌有咁大個生果籃!正!有排食!

瑤:佢今日上黎搵我嗎!咁岩我暈阻!佢未係咁照顧我囉!

樂(發開口夢):瑤呀!你唔好走呀!我唔俾你走呀!你唔好離開我好冇呀!我愛你呀!

瑤(爆面紅):傻瓜!我點曾捨得離開你呢!

瑤媽:睇黎個後生仔好鐘意你喎!

瑤(爆面紅):係呀!媽!

瑤媽:唔阻你地喇!反入房訓教!

瑤:你正係傻瓜黎!我愛你呀!xx樂!

瑤訓著阻!樂醒阻!上阻瑤張床訓!瑤媽見到!偷偷地將樂隻手放落瑤道!樂知道阻!

樂(細細聲):瑤媽!多謝!

瑤媽:(細細聲):唔洗客氣!

樂攪住瑤計續訓~但係瑤知咩事所以計續唔理!到阻第二日

樂:起身喇!衰人!

瑤:好累呀!俾我計續訓喇!

樂:今日要反學嫁你!

瑤:唔制呀!請假囉!計續話我有病!我要訓呀=w=

樂:個邊有呀jack公仔呀!

瑤:邊道!邊道!邊道有呀?

樂:哈!哈!哈!玩你炸!我想叫你起身炸!

瑤:妖!我計續訓呀!

樂:唔洗妖你自已=W=!

瑤:我係要妖呀!吹呀!

樂:咁鐘意吹!我就吹俾你睇!

瑤:拿!拿!拿!唔好呀!我叫嫁!

樂係咁吱呀瑤

瑤:唔好吱呀!救命呀!

樂唔小心一野咀阻落瑤道大家你眼望我眼

瑤(面紅):做咩咁望住我呀??@//w//@??

樂:唔好嘈!你唔好出聲住

瑤(面紅):唔!唔!

樂(面紅):瑤!我愛你!做我老婆好冇?

瑤(爆面紅):...

樂一野咀阻落瑤道!頌申埋利!過阻20分鐘!

瑤(爆面紅):呼!冇氣透喇!>//w//<

樂(爆面紅):老婆瑤!我愛你呀!

瑤:>//W//<!我都愛你呀!老公!

樂:老婆!好反學喇!

瑤:哦!知喇>//W//<!

樂同瑤一齊落阻電梯

樂:老婆!我拖住你反學好冇呀??

瑤:>//W//<!好呀!老公!

樂同瑤反到學校門口發生阻一樣野!

﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
發生阻d咩~請大家留意下集第十二章多謝大家一直支持我既小說

好悶]~想識下朋友仔傾下計有意=]
add>bgg24682002@hotmail.com<~
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6435
來自 yoyo~xD
狀態 離線
  閱讀全部
第十二章

美:咦點解個姣茜瑤同樂一齊既~二個頌拖埋手!

美:唔得我一定要話俾祺聽!

美拿拿聲走去同祺講

美(細細聲):姣茜瑤同阻樂樂一齊!

祺:咩話!你講真嫁??

美:係真嫁!

祺:唔撚係呀~!條仆街搶我條仔!

瑤同樂入緊學樣個時眼眉係咁跳!瑤停阻係道!

樂:老婆!做咩事呀?做咩企係道唔行呀??

瑤:我係咁眼眉跳!我硬係覺得有事發生!

樂:傻豬黎既!邊會有事呀!有事!有冇事你老公我都會保護你!

瑤(面紅):係咩@//W//@!

樂:係呀!老婆!我地難得先一齊!我唔想放手!你係屬于我xx樂既老婆!

瑤(面紅):知喇!知喇!老公!

樂:老婆呀!

瑤(面紅):做咩呀?@//w//@~老公?

樂(面紅):我愛你呀!

瑤(面紅):我都愛你呀>//W//<

樂一野錫阻瑤道!佢地錫阻4個字!

瑤(爆面紅):呼!冇氣透喇!衰豬!

樂:好喇!好喇!老婆!我地入去學校喇!

瑤:唔唔!知喇!死老公!

樂:咩話!你講多次!你話我死老公!

瑤:係呀!咁又點呀!

樂:好!等我吱死你!

瑤:嘩!唔好呀!

樂:你同我企定呀!

樂用瑤玩緊野其間祺同呀祺講阻一樣事情俾進聽

祺:喂!呀進!

進:咩料子呀!

祺:我有野同你講呀!

進:講麥撚野呀!

進:我唔撚想聽呀!

祺:關於xx瑤既事你都唔想知!

進:咩話!有d咩關於佢嫁!

祺:你想知都得!

進:你想點呀!

祺:有條件囉!

進:咩條件??

祺:我要你做咩!你就要做咩!

進:我唔可以應成你呢個條件!

祺:點解唔得呀??

進:唔得未唔得囉!

祺:得!你唔應誠我既!咁我未!

進:你想點呀!

祺:我想你應誠我!

進:應誠阻你又點??

祺:咁我就話俾你聽一樣野!

進:講阻又點呀!

祺:你識做嫁喇!

進:得!得!得!我應誠你!

祺:唔!唔!

進:你講得未!

祺:瑤同樂一齊阻!

進(激動):咩話!你講多次呀!

祺:瑤同樂一齊阻!!

進(激動):唔撚係呀!

祺:係真嫁喇!

進(激動):幾時既事??

祺:我都唔知!不過我知你鐘意瑤!

進(激動):咁又點!

祺:我都鐘意樂!不如我地聯手好冇?

進(奸笑):好!

祺(細細聲):好!我地就咁咁咁..........喇!

進:好!我識做嫁喇!

美(心唸):佢地係道傾緊d咩呀!我好想聽呀!

美:祺呀!你地講緊咩呀??

祺:遲d你就知!

美:我想依家知!

祺:你唔好咁煩喇!

美:....

祺:對唔住喇!你一陣知嫁喇!

美:哦!...

到反瑤個邊

樂:做咩呀?老婆!

瑤(面紅):我怕羞囉!

樂:怕咩羞喎!你係我老婆黎!

瑤(面紅):咁都係呀嗎!

樂拖住瑤

樂:唔洗驚喇!老婆!有老公係道!

瑤(面紅):哦...

樂同瑤入到課室既時候發生阻一樣野!

﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
請留意下一集

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6435
來自 yoyo~xD
狀態 離線
  閱讀全部
第十三章

樂同瑤入到課室既時候發生阻一樣野!

瑤佢地反入去課室個時進一野攪住瑤

進:老婆!你反黎喇!做咩你冇喇喇同樂佢一齊既!!

樂:佢係我條女!緊係同我一齊嫁喇!

鋒+琳:你地一齊阻喇!

樂:係呀!

瑤:你放手喇!!

進:我唔放!

進一野咀阻落瑤道!瑤係咁反抗

樂(嬲):屌你!你搞我條女!冇撚野呀!

祺一野捉住樂!

祺:喂也!樂樂!佢地都一齊阻喇!唔好阻住佢地喇!

樂(嬲):你同我收聲喇!佢係我老婆黎!

祺:我有咩俾唔上個個xx瑤喎!

樂(嬲):你有好多野都俾唔上佢!

祺(喊):點解你唔要我喎!

樂(嬲+大聲):因為我愛佢!

祺冇出聲!樂一野推開進!

進:做麥撚野推開我同我老婆呀!

樂:你唔好同我嘈!

進:點解唔好同你嘈呀!

樂:因為!瑤唔係你老婆!佢係我老婆黎!

樂:老婆!

瑤:老公!

樂:我愛你!我唔會俾你同我分開嫁!

瑤:我都係!我都愛你!

樂一野咀阻落瑤道!佢地咀阻好耐

4個字之後

瑤:呼!老公我冇氣透喇!

樂:咁未好囉!

瑤:有幾好呀@W@??

樂:好好個隻...因為你係俾我錫到冇氣透>w<~

瑤(面紅):咩喎>.<!

樂:咩唔好呀!傻豬

瑤(面紅):車..老公蝦人!

樂:傻瓜!我我你呀!

瑤:我都愛你呀!傻佬!>3<!

進(嬲):屌你呀!攪我老婆!瑤瑤豬係我嫁!

樂(爆嬲):攪你個系就真呀!佢係我老婆!

進(嬲):樂!你好撚野!你同我睇住黎!

樂(爆嬲):哎呀!好撚驚呀!有本事係我身上搶到我老婆先算喇!

進(爆嬲):好!我睇你得戚幾耐!

瑤(無奈):樂!=W=唔好咁嬲喇!

樂(嬲):佢一野咀落你道喎!頌係道話你係佢老婆喎!

瑤:算喇!樂!

樂(嬲):冇得算呀!

瑤:咁你想點先???

樂(嬲):串佢!

瑤:下!道串佢!算喇!

樂(嬲):我依家就去!

瑤唸唔到有咩方法可以留住佢!為有一淡咀落去!

樂(面紅):老婆!做咩咀我呀?

瑤:唔咀你!你唔吧休!所以我咀你=W+xD!

樂:你個老婆呀!

瑤:@W@"?咩呀!嘻嘻^^

樂:你唔好走呀!

瑤:你話唔好走!我就要唔走?

樂:係嫁!ka!ka!

瑤:咁你未好著數!

樂:幾嫁!

瑤:你睇下個邊!呀鋒叫你呀!

樂:係!邊道!邊道!

瑤:哈哈!玩到你!老公正係傻瓜!

樂(面紅):你講多次得唔得??

瑤:哦!哈哈!玩到你!老公正傻瓜!

樂:哎也!你唔好走呀!

瑤:吹呀!係走呀!

樂同瑤係咁走!二個追黎追去!追到你死我活!

樂(心底話):瑤!XXXXXXXXXXXXXXXXX!

﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
想知樂佢既心底話嫁話!咁就要留下一集lu!xD~
之前好耐冇作喇!~對唔住大家先!~我依家會作反~請多多支持我^^
                                                        瑤瑤上

頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6435
來自 yoyo~xD
狀態 離線
  閱讀全部
多謝你呀~我以為冇人睇嫁lu~
見到你咁既回應~我都差唔多作好嫁喇~
我今日會post嫁喇~多謝你支持

頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6435
來自 yoyo~xD
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #19 人魚-小如 的帖子

多謝你地呀....我作緊xD

頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6435
來自 yoyo~xD
狀態 離線
  閱讀全部
十四章   

樂(心底話):瑤!如果可以停留係呢斷時間裡面就好喇!

瑤(心底話):樂!假如可以嫁話...可以停留係依家嗎?

樂+瑤(心底話):瑤!樂!我愛你!你知嗎?

樂:好累呀!唔追啦!

瑤:系累先好!

樂:真嫁!真係累呀!

瑤:嗯!好喇唔跑喇!

瑤剛走過黎既時候

樂(攪住瑤):老婆!我頌捉唔到你!哈哈!

瑤:車!又話唔玩既!

樂:玩下你炸!哈哈!~^W^~~!

瑤:玩我既≧﹏≦!車唔彩你呀!

樂:=口=!老婆你唔好唔彩我呀!

瑤:車!邊個叫你玩我!=W=!

樂:>.<!老婆呀!我知錯喇!

瑤:哼!

樂:老婆唔彩我T.T!算喇!我走開第二道luT.T!

樂正想走既時候

瑤(心唸):死喇!佢真係唔理我呀!唔好唔理我呀T.T!

瑤:老公!我原諒你喇!

樂(爆開心):好野~^o^~!老婆!

樂衝過去瑤道攪住瑤

樂:老婆呀!

瑤:咩事呀@W@??

樂:老婆!我愛你呀!>3<!

瑤:>//w//<!老公!我都愛你呀!

樂:老婆!

瑤:咩呀?老公???

樂:你係m記等我得唔得呀??

瑤:好呀!我坐係m記等你反黎呀!

瑤走阻去m記等樂...而樂就去阻....

樂個邊

樂:係邊道買情侶介呢!唸唔到添!

電話響
[And all I know is you've got to give me everything
And nothing else, cause you know I'd give you all of me]

樂:喂!你係邊個?

X:大佬!係我呀瑋呀!

樂:哦!呀瑋!做咩打黎呀!

瑋:大佬!我聽你語氣好似有野煩緊喎!

樂:你又聽得出??

瑋:緊係喇大佬!你呃唔到我嫁!

樂:你真係醒目!當初收你做o靚!過然冇睇錯人!

瑋:大佬!你唔好讚我喇!係呢!煩緊咩?講唔講得!

樂:冇呀!我唸住買情侶介!唔知係邊道買好!

瑋:下!情侶介炸!我頌之為係咩添!

樂(面紅):係呀!我就係...煩緊...呢樣野囉>//.//<

瑋:哈哈!大佬怕羞呀!

樂:采!邊有呀!

瑋:大佬!邊條女咁好彩呀!要大佬親自買情侶介!

樂:個個未係我近排先同佢一齊個個囉!

瑋:姐係邊個呀??大佬??

樂:呀瑤lu>//.//<!

瑋:....

樂:做咩呀!瑋!瑋!瑋!

瑋:大佬!你叫我呀??

樂:唔係叫你!唔通叫第二個呀?

瑋:唔係!唔係!大佬!

樂:我唔知去邊道擇呀!瑋!

瑋:大佬!等我幫你喇!好冇?

樂:好!係邊道等呀?

瑋:ma...係輕鐵站等呀!

樂:好!我等你!

瑋cut阻線

樂(心唸):真係好!有咁好既o靚!

瑋:點解會係咁嫁!點解!樂哥會愛上呀瑤既?發生咩事呀?

轉瑤個邊

瑤:搵個位坐下先!

瑤個肚打鼓

瑤:死喇!肚餓添!去買d野食先!

員工:請問要d咩呢?

瑤:唔該黎個四號餐比我呀^o^!

員工:好!請等等!

瑤:好呀^o^!

員工:係!你既四號餐!

瑤:唔該!

瑤正拎野食野時候!唔少心撞到一個人!

﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
個個係邊個黎呢請耐心等下一集
                                                          by瑤 21/3 19:43

頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6435
來自 yoyo~xD
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #24 大阪燒 的帖子

我岩駱先睇到~sor岩先po反第八章上去~^o^~
我住天水圍嫁^o^

頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6435
來自 yoyo~xD
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #27 人魚-小如 的帖子

多謝你^o^ThX

QUOTE:
warning;
字數不足5字, 請留意。

版主 - ffu;) 23/3/08 示。

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...