加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]]"點解我學校咁多黑社會ga!!"完"
載入中 ...
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
I-See幣 12915 錢
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6629
狀態 離線
  只顯示 lsy_1128 的帖子
第2朝..返學..一返到去..唔理中1..中2.中3.中4定中5..個個都講緊同1個話題...排隊集會..)

wing : 喂.彤彤.死喇.大件事喇..

彤 : 咩事呀..大驚小怪..

君 : o下..彤彤..你唔係唔知呀ma ? ..

彤 : 知咩呀? ..

wing : 亞業佢....算la..都係唔好講喇..

彤 : 有野就講la...

君 : 全世界都知啦..亞業佢同亞Eva一齊之後可能會去亞Eva個亞爸個社團度幫手呀ma..

彤 : ..o下..但係佢地2個ge社團唔係唔妥大家ga咩?...

wing : 係呀..好似話遲d亞業同亞Eva結左婚之後.Eva個亞爸會比佢個位亞業坐..

彤 : 嘩..咁勁 ? ..執到la佢..

君 : 不過好似話有條件ga...

彤:咩條件呀?..

君:就係亞業過左去之後.要同我地斷絕來往.就算係亞庭.亞樂.佢地都唔可以講野..

彤: o下..不過..佢實應承la..咁難得ge機會比佢上位..

wing : 唔知呀..亞業好似仲考慮緊..

彤:哦...

君 : 彤彤呀..唔好唔開心啦..

彤 : 咩呀..我邊有唔開心呀..um..我恭喜佢都黎唔切la..好..1陣同佢講聲恭喜先..(笑得好勉強)..

wing : ( 冇出聲.知彤彤唔開心 ) ..

(返到上課室..上堂..我feel到有人拷我張檯.我一睇之下..係亞業..)

業 : ..彤彤..我有野想同你講..

彤 : (冇出聲) ..

業 : er...um..

彤: 不如我講先la..

業: o下..你有野同我講?..好呀..你講先la..(開心..以為彤彤彩返佢 ) ..

彤:恭喜你!...

業:恭喜我?..(好奇怪)..

彤:係呀..恭喜你..有得做XXX社團個大佬..恭喜你遲d同亞Eva結婚..恭喜你..(忍住d眼淚)..

業:(望住佢.冇出聲)..

彤 : 我依家同你講左先喇.唔係遲d冇機會講ga喇..

業 : (望住佢)...你..

彤:我講完喇..走先..88..(衝左出去)..

wing : 彤彤..(追埋出去)..

庭:唉..亞彤彤都咁講..亞業..你冇機la...

業:.....

(另一方面)..

wing : 彤彤..(拉住彤彤)...

彤:(攬住亞wing狂喊)...

wing : 做咩咁傻呀..講埋d咁ge野...

彤:...

wing : 我知ga..你個心根本就唔捨得亞業..你做咩要同佢講埋d咁ge野呀..傻妹..可能亞業會因為你而拒絕呢件事呢..

彤: 我知佢等左呢個機會好耐ga喇..我唔想因為我而冇左呀..

wing : .......

(呢兩日..亞業o係度唸..究竟我點做好呀..我唔想冇曬d朋友.更加唔想冇左彤彤...但係彤彤同我講埋d咁ge野..究竟彤彤係真心叫我走.唔再愛我..定係佢唔想我放棄先咁講呢..我點做好呀..)

(呢日..係第3日..返學..亞業要把握時間好好唸清楚..因為佢夜晚就要上去食飯la..)

lunch..

君:喂..我地同唔同班仔一齊食呀?..

wing : 唔啦..(打眼色)..

彤:一齊食囉..都係亞業最後一次la...

All : ( 靜曬 ) ...

Wing : (知咩事)..哦..好啦..食咩呀我地?..

君:食吉野家..

All : OK...

(跟住我地就去左食lunch喇..)

樂:喂..亞業..你唸成點呀?..

業:er..um..嗯..

樂:你應承佢呀?..

業:嗯..

庭:唔好啦..

傑 : 你捨得我地咩 ?..

業 : (冇出聲) ...

傑 : 就算你捨得我地..你捨得彤彤咩 ? ...

業 : (冇出聲) ...

彤 : 亞傑.夠喇..唔好迫人地啦..

All : ( 靜 ) ...

君 : 食野啦..

(返到學校..d氣氛都係好冷..)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
雞仔may
初生嬰兒

會員編號 341613
精華 0
積分 299
帖子 50
威望 0 點
I-See幣 11239 錢
GAME幣 135 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-3
註冊天數 6203
狀態 離線
  只顯示 雞仔may 的帖子
我想問你幾耐POS一次?

十卜

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6447
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
好好睇啊..
加油加油*]]

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6447
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
好睇呀~~~ 加油!!!!!

頂部
嘟`
初級會員

會員編號 377061
精華 0
積分 549
帖子 158
威望 0 點
I-See幣 12869 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-10-5
註冊天數 6109
來自 花花世界`
狀態 離線
  只顯示 嘟` 的帖子
+卜你`
好好睇牙`
加油 快d po

頂部
yee_l0ve_eric
初生嬰兒

會員編號 383794
精華 0
積分 219
帖子 11
威望 0 點
I-See幣 11038 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-4
註冊天數 6079
狀態 離線
  只顯示 yee_l0ve_eric 的帖子
好好睇呀''
我睇到喊t!m-口-''

頂部
笨蛋-口-
初生嬰兒

會員編號 364469
精華 0
積分 297
帖子 29
威望 0 點
I-See幣 11017 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-30
註冊天數 6145
來自 丫媽的小肚子
狀態 離線
  只顯示 笨蛋-口- 的帖子
好好睇丫''

快 post , 快 post

頂部
xd`bibe-_-
吹水老手
本王子的小名叫  棗. ..*

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 55475
精華 0
積分 12074
帖子 5693
威望 0 點
I-See幣 39520 錢
GAME幣 390 個
口水 4 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-10-16
註冊天數 6828
狀態 離線
  只顯示 xd`bibe-_- 的帖子
好好睇呀xp
加油呀'supp0rt你

頂部
siu拔
吹水新手
臭儀` 是也 =)`

會員編號 358787
精華 0
積分 4873
帖子 2574
威望 0 點
I-See幣 10294 錢
GAME幣 0 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 NGA
閱讀權限 90
註冊 2007-8-14
註冊天數 6161
狀態 離線
  只顯示 siu拔 的帖子
好好睇也 '
support埋一份先 =)

i am小拔拔butttt x 但我一點也不笨

♥` 請你別離開了我的視線;
頂部
onyeeonyee
初生嬰兒

會員編號 385083
精華 0
積分 210
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11009 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-10
註冊天數 6073
狀態 離線
  只顯示 onyeeonyee 的帖子
support!!!
超好睇

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...