加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {_轉 '' 1O萬蚊初戀!`
載入中 ...
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6447
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
好睇呀-*''
再p0st啦~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6091
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
快dpost啦,
+油呀,
快dpost完佢啦~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
★傻寶☆啜啜卜
嬰兒上路

會員編號 398326
精華 0
積分 333
帖子 83
威望 0 點
I-See幣 12576 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-3
註冊天數 6019
來自 香港
狀態 離線
快d post完佢啦
+油呀

不是說好了,要永遠忘記他嗎?
我、我還以為..
只要不再見他,感覺便會慢慢消失,一切也會漸漸淡忘。
頂部
emily999
嬰兒上路

會員編號 365997
精華 0
積分 276
帖子 54
威望 0 點
I-See幣 11276 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-9-3
註冊天數 6141
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 emily999 的帖子
快d post................I want C C     

QG#E$
頂部
emily999
嬰兒上路

會員編號 365997
精華 0
積分 276
帖子 54
威望 0 點
I-See幣 11276 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-9-3
註冊天數 6141
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 emily999 的帖子
快d post................

QG#E$
頂部
cherryyu83
初級會員

會員編號 376457
精華 0
積分 626
帖子 271
威望 0 點
I-See幣 10802 錢
GAME幣 265 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-10-2
註冊天數 6112
狀態 離線
  只顯示 cherryyu83 的帖子
CH,17 好兄弟

LUNCH之後.,.佢地番學校-W-
哲又行過黎啦!!!

言[吾該,你走開啦!!!!]

哲[言 你聽我講啦!!!]

言(拉住琪走)

琪(拉番住言番去)

琪[聽下人講下姐,.,可能短短既時間,,就可以換黎更好既野呢-W-]

言[你吾明架啦!!!!!!!走啦!!!!]

琪[咁你走啦!!!我吾走-V-!]

言[見系你喳,.,聽啦聽啦!!!!!!!]

言[你有咩講AH?!快D講L0 W0!!!]

哲[言你終於肯聽啦!!!!!其實我吾系有心出賣我地既友情架!]

言[咁你有咩野解釋AH?!]

哲[我冇心出賣你架.,.戈時我AH婆入佐醫院,好需要錢.,,
    旦系真系好多錢AH!以我既能力冇可能俾得起架!我得番AH婆宜個親人喳!
    咁岩你AH爸俾佐一筆錢我 叫我遠離你 吾好再同你FD! 我最後都系收佐你AH爸筆錢.,.
    宜家我真系吾想你當我仇人咁AH!!! 就算再吾系朋友 我都希望我地系普通同學!!!!]

言[你講真架!?我吾想再俾人出賣多一次!!!!!!!!]

哲[我講真架!!!!!!!]

言+哲(兄弟相擁@W@ 吾系基佬AH-3-)

言[既然系咁.,.我地一齊反抗我AH爸
     我地就系要話俾佢知你林易哲永遠都系我何永言既老友!!!!]

哲[旦系,.,我收佐錢W0!!!]

言[沚你有冇錄到音0R簽約AH?!]

哲[咁又冇!!!!!!!]

言[咁咪得L0!!!佢告你吾入既!!!!!!!!]

言+哲[好兄弟!!!!!!!!!!!]

琪[咁咪好L0!!!!早叫聽佢解釋架啦!!!!!!!!!!]

言[知啦!!知啦!!!**不聽老婆言 吃虧在眼前**!!!!!@V@]

哲[原來系大嫂AH!!!!@V@]

{續}

頂部
cherryyu83
初級會員

會員編號 376457
精華 0
積分 626
帖子 271
威望 0 點
GAME幣 265 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6112
狀態 離線
CH,18 大掃貨

話咁快就到佐星期六啦!!!!!'
言同琪緊系去街街啦xd"
旦系今次多佐好多人@V@ 玲,.,俊,.,哲XD"

玲(心諗)[第一次同琪琪行街街xd" 一定要一齊狂掃貨 呵呵~!!!!!!!!]

琪(心諗)[又有得行街啦@w@ 何永言;;我今日一定要碌爆你張信用卡ah!!!!!!哈哈]

言(心諗)[今日我一定吾會俾戈個仆街俊接近你架!!!!!你系屬於我架!!!!]

俊(心諗)[琪;; 我要接近你,.,等你心甘情願咁離開何永言!!!!!!!!]

哲(心諗)[林子俊,.,你想搶大嫂;;你小心d ah!你一做d咩,.,我實打死你ah!吾怪得我同言系老友咩!!!!!!!!!!!]

之後佢地就行啦!!!!!

(作者;;我宜家1o萬蚊初戀賽事既特別直播員 現正為大家直播當前情況!!!)

首先一開閘(商場戈門),.,1號馬仔小琪琪就跑佐系前面
2號馬仔小言言都吾輸得曬 一野就追佐上去 同小琪琪同排
正當小言言以為同小琪琪一齊衝向終點既時候 後面既小俊俊都衝佐上黎
攝佐系小琪琪同小言言中間,.,小言言嘗試逼開小俊俊 旦系暫時失敗!!!!!!!!!!!!
後面同小言言來自同一個公司既4號馬仔小哲哲都衝佐上黎幫{馬}
一野就拉開佐小俊俊,.,小俊俊想反抗 旦最終失敗
小言言再次以為勝利在望既時候,.,最後既大冷門小玲玲
企佐系一間賣衫既鋪佐在系到 小琪琪就即衝佐過去
最後宣布冷門小玲玲勝利!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1賠15ah!!!!!!!@v@ 不過我知冇人同架啦xd"

(作者;;特別直播員{小星星}直播完畢@w@ 多謝收聽!!!!!!!)

之後琪就同玲一齊系到揀衫揀褲 買鞋買襪 搶購飾物
言同俊都因為系男朋友+ah哥既關係.,.
佢地既信用卡d錢,.,
4個零變佐3個零 3個零變佐2個零 零最後得番一個 仲要冇數字系前面-w-""

俊[我宜個月d錢ah t^t 你個衰妹ah!ah媽冇俾錢你咩?!]

玲[ha哥ah!我今年生日你都冇送野俾我啦!咪當系l0!!!!!!!]

俊[咁我生日你都冇送野俾我啦!!!!!!!!!!]

玲[我咪送佐個蛋糕俾你l0!!!!!!!!!]

俊*回憶中*

玲[ah哥 宜個蛋糕我岩岩學整架!!!你試下ah!]

俊[好ah!!!!!!!!!!]

俊食完之後----

玲[吾會吾好味架可?!]

俊[吾.,.,吾會 緊系吾會啦!](苦笑ING)

俊(心諗)[個蛋糕擺明當鹽系糖啦!!!!!!!!仲有朱古力似屎多D!我擺明做佐白老鼠啦T^T]

*回憶完*

玲[你記吾記得個蛋糕姐?!你都話好味架!!!!!!]

俊[系,.,系](苦笑)

玲[咁咪得L0!!!!!]

{續}

頂部
cherryyu83
初級會員

會員編號 376457
精華 0
積分 626
帖子 271
威望 0 點
GAME幣 265 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6112
狀態 離線
CH,19 你快樂我快樂

俊[何永言 你咁就冇佐1萬蚊你吾心痛架??!]

言[吾系好心痛姐!!!!!]

俊[你多錢得濟ah?!!!!!]

言[吾系ah!!!!!!!!!]

俊[咁你系吾系發燒ah!!!!!!!!!!!!!!!]

玲[系人地好姐,.,你宜d咁既人吾明架la!!!!!!!!xd"]

俊[吾好會買咁多野俾你!?]

玲[=3=]

琪[言 你吾嬲架可!?不過d野真系好令ah!!!t3t]

言[緊系吾嬲你啦>3< 只要你覺得開心 冇曬一切我都願意 何況宜D錢?!
     你快樂就系我既一切!!!!!!!!!!有你我明白幸福.,.
      有你既地方就算再普通都變得不平凡,.,全因你系張悅琪!!!!!!!!!!!!]

琪[你系咁多人面前講宜d野吾骨脾架>/////////////////<]

言[我講事實喳-3- 吾系特登肉麻的@w@!!!!]

俊[吾好以為咁我就會讓步ah!!!!!!!!!!!!](細聲系言耳邊講)'

言[我再諗過!](細聲系俊耳邊講)

玲[人地宜d叫羅曼蒂克!!!!!!!>""""""""""< 真系好羨慕ah-3-]

俊[我諗邊個冇味覺,.,盲既,.,耳仔有d弱聽一家會鍾意你架!!!!!!!!!]

玲[你咩意思ah!!!!!!!!](大叫ing)

俊[冇意思ah!!!!!!!]

玲[真系?!](扯俊耳仔)

哲[哈哈!林子俊你好抵死ah!!!](笑ing)

玲(望佐眼哲)

玲(心諗)[佢笑起上黎好令仔下AH>//////////////////<]

俊[衰妹你望咩AH?!]

玲(拎頭ING)

玲[冇野AH!!!!!!!!!!]

哲[有野戈個似你多D L0!!!]

琪[咪系L0!!!!!!再講咁多小心一陣死佐都吾知咩事AH!]

言[到時冇人會幫到你架啦!!!!!!!!!!!!!!]

{續}

頂部
cherryyu83
初級會員

會員編號 376457
精華 0
積分 626
帖子 271
威望 0 點
GAME幣 265 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6112
狀態 離線
CH,20 好男?!

之後佢地就繼續行街啦XD"
當中好多情況 俊都承機搵D話題攝去琪隔離@WWWW@
言又緊系承機搵D野扯番住AH琪!!!!
不過佢地就算幾叻都好!!!!都系輸佐俾一樣鍾意SHOPPING既玲XD"
之後佢地行曬街,.,緊系到佐say掰掰既時候啦~!!!!

俊[走LA!掰掰啦~琪!]

琪[哦`掰]

言[做咩剩同琪SAY掰AH?!我地冇到架?!]

俊[咁掰掰L0-          -++++]

言+哲[掰W0-                         -++++++++]

玲[AH哥 你系男人AH可?!]

俊[緊系啦!!!!吾通你系咩?!]

玲[咁姐系你都知我系女啦@V@]

俊[你講黎都多餘架!!!緊系啦!!!!!!]

玲[咁幫我拎D野番屋企啦-3-]

真系好多野架@V@ 5-6袋衫 2個袋 3個大大既熊啤啤@W@
如果要拎既話 都會拎到成個岩岩去完街市掃貨既C奶咁@VVVVVV@

俊[你冇手咩?!]

玲[你都識話我系女 你系男 男應該幫女架MA!!!!!!!!!!!
     加上好男不與女鬧架ma!!!!!!!!!吾通你吾系好男?!@@`
     我.同.琪.宜.d.女.仔都比較鍾意好.男架@v@](擺明知佢ah哥鍾意琪xd")

俊[算啦!!!得閒幫下女仔拎野都應份架ma!!!ah妹可?!]

琪[咁咪好l0!!!!!!!!]

俊[我不嬲都系架啦>///////////////////<]

琪[真系ma?!]

俊[嗯!!!!!!!]

琪[言如果你都系咁就好啦可?!@wwwwwwwwww@]

言[緊系幫老婆拎野啦!!!!!!!>.................<]

琪[乖啦xd"]

言[呵呵~]

俊(俾佢地忽視t^t)

玲[ah哥我地真系走啦!!!!!!!=w+]

俊[哦`掰啦!]

言+琪+哲[掰掰!!!!!!!!!!!]

俊就幫玲拎住所有戰利品番屋企-33-
哲就自己番屋企-W-""    得番言同琪-3-

{續}

頂部
lsy113
中級會員

會員編號 224121
精華 0
積分 949
帖子 303
威望 0 點
I-See幣 13216 錢
GAME幣 636 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-29
註冊天數 6450
狀態 離線
  只顯示 lsy113 的帖子
哈哈.,.
唔錯唔錯0*''
哈哈

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...