加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {完+番外篇+banner}♥♥`中了惡魔毒`♥♥轉" by親吻魚
載入中 ...
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
I-See幣 12915 錢
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6607
狀態 離線
  閱讀全部
第45章

{結局}{下}

一切都係我..都係我…

呀彤搖咗搖我…勸我吾好傷心…但係,,你叫我點唔傷心?!!!我做唔到…我唔可以失去你啊…允進羽…絕對唔可以…

我烏低頭…趴係大俾度喊….大喊…..

突然..有人伸手撫撫我既頭….

我::[彤..你吾好勸我…我如果冇咗允進羽…你叫我點生存落去?!!]

我繼續趴係度喊。

[呵..白癡。]

呢把聲?!!!呢把係即使點我都吾會忘記既一把聲…!!!!

我即刻不可置信甘抬起頭….

我::[點..點解既..?]

點解允進羽會完整無缺甘企係我面前?!!?!!佢吾係同亞佑打交,,入咗醫院咩?!!

羽::[真係白癡-.-你俾人呃啦。]

佢好好笑甘望住我。

我即刻望向藍樂琳….
    佢居然係度奸笑-.-

我::[你地..你地兩個夾埋一齊呃我?!!]

仲枉我淚眼汪汪喊得甘勁!><女仔既眼淚好珍貴架-.-!!

佑::[唔止..仲有我。]

亞佑?!!佢吾係失蹤咩??!我抹抹眼睛上既淚,驚訝甘望向佢。

OMG!我吾係真係俾人玩咗啦MA-.-{擺到明係啦-.-}

我::[喂?!點解會甘既><!邊個解釋下俾我聽?_?!!]

羽::[其實辰亞佑佢今日lunch之後就黎搵我….]

我::[搵你?!原來佢吾見咗就係去搵你?_? !]

羽::[嗯。]

我::[-0-!!你知吾知我搵你地搵得幾辛苦..><你地都唔聽我電話!!!]

佑::[sorry..可瑜..個陣我同允進羽傾緊1d野…]

我::[傾緊咩?_?]

直覺告訴我…佢地當時傾緊既係關於我-.-。

佑::[願我可以學會…放低你…]

亞佑講呢句既時候…冇望我..但係我FEEL到佢已經好努力..好努力甘故作輕鬆。

佑::[呵呵..吾講啦。]

我::[嗯…]

佑::[係啦,,我同進羽有1個好消息.V.]

彤::[好消息?!結婚啦你地?!.V.]

‘鴉 鴉 鴉’-------烏鴉飛過既聲音。
    李依彤小姐突然插入既1個GAG-.-…-.-真係好爛下-V-連我都吾覺得好笑-V-

佑::[-_____-`]

我::[咩好消息?_?]

羽::[我家姐去加拿大留學.]

我::[靜妍姐?!!佢去留學?v?恭喜佢呀!.但係同亞佑有咩關係?_?]

佑::[我會同佢1齊去。]

我&彤&琳::[一齊去?!]

我地三人同時重復咗呢句話。一齊去??亞佑同靜妍姐?! .0.

我::[幾時決定架??你去咗加拿大咪可以試下搵醫生同你媽咪LOR^^!係咪?你地去到住邊度?!]

我1輪嘴問咗好多問題-V-。我對呢個突如其來既消息都幾驚訝。

佑::[頭先先決定既-.-我地到時會租屋住-v-。靜妍…我同佢會互相照應.你地放心啦。我林我到時會去加拿大既醫院…生死就決定係個度了..淨妍買咗聽蕉既飛機票…我地聽日起程..]

我::[亞佑..雖然消息黎得好突然…但係我都祝福你..個病一定一定要好番..我同其他人會係香港等你。><]

突然想到要好耐見吾到亞佑..心入面都有些感觸。

佑::[嗯…]

羽::[時間唔早啦…我地散BAN啦…]

琳::[等等!]

我地88完打算散BAN既時候..藍樂琳突然叫我地停低…

琳::[對吾住!!><]

佢做一個180度既鞠躬….

我::[你..你做咩呀…]

琳::[其實…我知道允進羽係好愛你…之前我仲甘樣….對吾住!只因我太愛允進羽…]

佢好似係度發表愛的宣言甘-.-

琳::[但係..^^我以後都吾會..因爲我搵到我真正既愛人NA.V.!]

我::[真架?!]

呢個消息…都好突然!!

琳::[嗯.V.]

藍樂琳好幸福甘笑1笑。

其實…之前覺得佢賤…真係因爲佢對允進羽既愛…導致成日害我地…可能佢之前真係太戀允進羽..先會走火入魔-.-吧!而加佢放低呢段感情,,搵到1份真愛..我都好開心^^

可惜到以加爲止李依彤小姐都未有着落-V-{誰叫她眼光高呢.v.}

和佢地道別之後…我同進羽一齊行,,佢送我番屋企.V.

呼!好似好耐冇試過甘了.v.同佢兩個人行係靜靜既街道上..手拖手…

即使唔講野…都感受到對方手心傳來既溫暖…

羽::[可瑜…其實我同辰亞佑有1個賭。]

佢居然叫我’可瑜’..仲主動同我講野先.v.

我::[咩賭??]

羽::[賭你黎到籃球場會叫邊個個名先…如果係你叫佢先…我就要放棄你..如果叫我既
名先..佢就要放棄…..]

我::[甘如果今日我黎到叫亞佑先呢?_?]

羽::[吾會。我信你。]

你信我@@?多謝你..允進羽你信我….我以後都會信你…只信你….

羽::[今日佢黎搵我..問我對你既愛有幾多…-.-]

我::[你講咩??]

羽::[我話比佢多….]

我::[哈哈-.-我點知你係吾係…]

羽::[但係佢話佢肯為你死….]

我::[甘你呢?]

羽::[我話..我吾會死。如果有日我死咗..係因爲程可瑜唔存在了..我先冇法生存落去…]

我::[@@….進羽..T.T]

羽::[有我係你身邊..你吾會有事…]

我::[吾係..我會有事…因爲..我已經中毒了…]

羽::[中..中毒?!]

我::[係…我中咗你既惡魔毒..已經唔可以自拔><…快D救我><]

羽::[冇得救。你呢世都會中呢個毒。]

接着….佢既吻…就停留係我既唇上。在街燈既照耀下,久久沒有分開….

-           -               -           -             -               -                 -                -                -                 -              -

{後記}

自從那晚過後,允進羽就轉校去咗可瑜間學校。個度雖然都有好多花痴{痴住允進羽-.-},但係允進羽

既性格變了…變得好錫程可瑜。全校都知道佢地係1對甜蜜戀人。所以冇人在敢去拆散佢地。而可瑜都

變得唔會甘容易吃醋…處處體諒允進羽^^。佢地1年後會點?10年後來會吾會仲係1齊??呢D都係1個

謎。但係佢地係呢一年經歷咗甘多甘多,我地相信,,允進羽係愛程可瑜,,程可瑜都係愛允進羽。

而辰亞佑自從同允進羽家姐------允靜妍去咗加拿大之後,,好遺憾地,,佢冇搵到佢媽咪。但幸運地,,係

個度搵到適合辰亞佑既骨髓^^。辰亞佑心入面好感激允靜妍既照顧,,佢明白允靜妍對佢既感覺,,吾係

姐姐對弟弟既關愛,,而係真愛。但佢都明白自己1時3刻放唔低對程可瑜既愛,,但係佢決定暫時吾會番

香港..佢會同允靜妍一齊生活係加拿大..佢希望係呢段時間,,可以愛上一個愛佢既人..而吾在好似以前

甘傻,愛上唔愛自己既人。祝福辰亞佑與允靜妍能日久生情吧!^^

中了惡魔毒-完。

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
原創者的話:
呼!篇文面世咗都半年甘上下啦=)
我好開心我終於完成左我第1篇小説,,
而沒有放棄佢.

其實寫文真係好辛苦既1件事..
你冇靈感既時候真係會好辛苦-v-
連訓教都要搵下靈感-v-
所以我都好開心我呢篇文可以有甘多人睇=)

多謝所有SUP中了惡魔毒既人: )

遲d會出1則番外篇.大家記得睇啊.v.

而家我會將心機全部擺係我另1篇文-{眼淚祭愛}度.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6607
狀態 離線
  閱讀全部
番外篇-允進羽篇

轉校第1日,允靜妍話要慶祝WOR-.-,走去唱K,都唔知係慶祝我定佢-.-全程都係佢同個個死都要跟黎辰亞佑係度唱。-.-

我::[我去廁所。]我用呢個藉口離開K房,出去透透氣。

[呀!!!]

--------伴隨住1個女仔既尖叫聲,我唔知咩事甘向後仰,跌咗落地。

X街,超痛!!!

跌落地就算,,,,佢..佢壓..壓係我身上?!!

我望住佢{太近幾乎唔知佢咩樣-.-},,呆咗一秒。佢仲唔識得起身WOR.

直至一個俾人見到我地。好似叫咩咩彤??

我有D無奈甘叫咗個女仔起身,,佢好尷尬..成塊面紅鬼曬,,係甘同我講對唔住..-.-

睇真D..個女仔個樣..好似係F2WOR-.-{後來先知佢係F4,同我一樣大-.-個樣生得甘幼稚架-.-}

不過佢都算好啦..吾似得其他女仔甘會痴埋我度,,用嗲音1直叫[進羽~進羽~]聽到都想嘔…-.-

講真…我真係第1次同1個女仔甘近距離..之前1直覺得女性係1個好麻煩既動物…所以吾想掂到佢地…

個女仔見到允靜妍同辰亞佑都出埋黎…個樣愈黎愈尷尬-.-

佢居然冇將頭先件事講出黎….

奇怪啦..正常黎講..女仔唔係會周街唱話掂到我既咩??點解個女仔甘驚人地知我地頭先壓係一齊??

好特別…

於是…我決定咗玩下呢個女仔^^..叫佢做我既傭人-V-…

我送佢番屋企…

第1次…對女性產生特別既感覺….唔係允靜妍個種…唔係允師奶個種…吾知咩FEEL..淨知個心跳跳得怪
怪地甘,,好混亂..心好似要係口度跳出黎啦點算??!-.-

原來佢叫程可瑜。

後黎..我叫佢加入咗戲劇社…原因??我都唔知自己係唔係傻鬼咗-V-居然叫1個低低地能既人入黎-.-不過…我淨係想多D見到佢…

同佢兩個人一齊做[羅密歐同朱麗葉]…-.-最尾個刻…我抱住程可瑜…佢又係好似之前撞到我甘眼定定..
口呆呆地望住我-.-我唔知點解有個衝動…我好想咀落去..好想…

結果我都係冇甘做…假如我真係錫咗佢…我可能會令到佢喊..可能..可能以後同佢做吾到朋友..可能..令
佢既初吻冇咗..我吾可以甘自私..

但係!!!!但係佢居然主動甘錫咗我1淡!!!-0-!雖然只係輕輕碰咗我1下…但係..足以令我成塊面紅曬!!個心
狂跳!!!15年黎…我都係第1次有甘既感覺….

仲奇怪既係…佢飲完酒之後…話要做我女朋友..-V-我好自然甘應承咗…

呢1次..係我允進羽既初戀…

程可瑜生日..我就問藍樂琳女仔會中2D咩…藍樂琳就陪我去APM同程可瑜簡禮物..

女仔中2D咩講真我真係1D頭緒都冇-.-

係APM..我居然撞到程可瑜…佢見到我好似好嬲甘…鬧咗我之後就走咗…

有冇再無理取鬧1D?!後來我發現..佢居然收埋條仔?!!叫咩賢成WOR…

程可瑜而加當我係咩??要個陣就搵我;;吾要就有第2個頂上?!!

我對程可瑜好失望…好失望…個心好痛…

之後我都吾想理會佢…-.-!!女仔就係麻煩!!

但係…過幾日..佢好低聲下氣甘走黎同我道歉..佢..第2次主動錫我…

我同程可瑜就直接係學校出面…濕吻…..-0-!

我自己都估唔到..我地居然會甘大膽…但係個1刻..我真係好想同佢1直錫落佢…證明俾佢睇…我真係愛
佢…仲有證明俾其他人睇..程可瑜係我既…

後黎..我發現..我既好兄弟辰亞佑好似同可瑜之間有過去?!!可瑜望住辰亞佑個樣好怪..而辰亞佑望住程
可瑜個樣仲怪…-.-

辰亞佑突然帶佢個唔知咩契妹恩彩黎搵我..

佢契妹個樣..有D似程可瑜WOR-V-…1樣都係細細粒粒..塊面軟淋淋..同可瑜一樣…不過係我心中..F4既
程可瑜比f3既恩彩得意d…程可瑜成個f2甘-v-.

之後我地去咗溜冰場…個個咩賢成又黎煩可瑜?!!!居然係廁所強吻佢?!!!

我忍吾住..我真係好想打死呢個人----乜鬼賢成!!!!

吾可以..我吾可以打人…

我撞開廁所門之後…我就好嬲甘走咗…我吾想面對..我吾想見到程可瑜同咩賢成1齊..!!我如果留低…我
只會打人…我會打死個個賢成!!!

之後..賢成仲黎搵可瑜..帶佢去1個吾知咩地方…居然想同可瑜同歸於盡?!!佢係唔係傻咗?!!

我頂吾順了…我直接出手打個個賢成…我知道我自己當時好用力..我真係好嬲…佢中2可瑜就算..仲想可
瑜死?!!!我接受吾到..如果可瑜真係因爲甘死咗..我會殺咗賢成全家!!

不過好彩…我既程可瑜都係番番我身邊…

辰亞佑..有癌症了…完全估唔到..我既好朋友..居然會有癌症…

我見到可瑜喊得好慘..眼睛紅曬…我好心痛…

之後佢冇拉拉話要同我分手…呢個消息..就好似1個大石..打落我心度…

我可能會失去辰亞佑呢個朋友…我仲要失去程可瑜..!?

我第一次發覺…自己既心可以甘難受..可以甘痛….

我選擇去咗酒吧飲酒…突然程可瑜衝入黎…佢見到我有d激動…我吾想再講野..如果佢真係中2我既…佢
就直接同我講唔好分手....我會即刻企起身抱住佢…

但係…佢冇甘做…佢轉身離開了…

我望住佢既背影..好想喊…呢個我愛得好深既人…都令我傷得好深…

之後佢同辰亞佑1齊轉學了…我聽到之後好驚訝…好想死..我而加係唔係等於失去咗程可瑜?!!

我日日去飲酒…日日飲…日日飲…我用酒精麻醉自己..

根本冇人明白我對程可瑜既愛..而加我冇見到程可瑜幾日..我發覺我就連呼吸既力量都冇…好想死.我
生存既意義都係爲咗程可瑜…而加佢走咗…我仲生存黎做咩?!

程可瑜既好朋友李依彤成日黎勸我唔好飲落去…我根本吾想聽佢講..

我淨係要程可瑜..如果程可瑜而加黎叫我唔好飲,,我就會吾飲..

但係..冇可能..佢都走咗…

彤::[其實係你誤會咗可瑜..可瑜係愛你架…佢只不過…]

李依彤呢句説話引起我既注意…佢同我講原來程可瑜係想陪辰亞佑1陣..遲d就會番黎我身邊..

原來..原來係甘!!如果當時我吾嬲程可瑜先…可能程可瑜就唔會走..都係我錯!!

第2日我即刻上網去各間學校搵程可瑜既名…

1間1間甘搵…1間1間….搵咗幾日..終於!!終於我搵到佢了…T.T!!!!我搵到我既程可瑜na!!!!

我好激動…好開心…我即刻坐車去搵佢..

佢見到我好驚訝…好似有d想避我..但係我吾可以再放手..吾可以再俾佢走…吾可以失去我呢1生最愛既
人…

佢之後都好激動…眼淚從眼角慢慢流咗落黎…

我知道我既程可瑜番黎了…t.t

下晝..辰亞佑黎搵我..

佢問我到底愛吾愛程可瑜…

我冇答到佢…我對程可瑜既愛係擺係心中..吾需要講出口..

辰亞佑同我講佢好愛好愛程可瑜…我有d驚訝..估唔到我1直當兄弟既人居然同我仲2同1個人…

佑::[求下你讓可瑜俾我…求下你…]

辰亞佑好低聲下氣甘同我講..我睇得出佢真係好愛程可瑜…

我::[程可瑜係貨物??讓黎讓去既咩?]

我問佢。

佢頓時冇言了…我讓咩俾你都得…程可瑜就吾可以…佢係我呢世唯一要既人…

佑::[你點解..點解會中2佢..!點解?!]

辰亞佑郁手打我..佢1拳打落我博頭度..佢呢拳好大力…

我冇還手…佢要點打我都得..但係..要我唔要程可瑜就吾得…

佑::[到底..到底你有幾愛可瑜?!!你可以為佢死咩?!]

佢好激動甘問我。

我::[死?!我唔會死….]

佑::[但係我會!!!我可以為程可瑜死..!]

我::[如果我死咗..都係因爲程可瑜吾係呢世上…我先會冇力氣生存落去…但係我永遠吾會死..因爲我會
守護住程可瑜..佢吾會有任何事..更加唔會死…所以我都吾會…]

我1口氣講咗好多野…我自己都估唔到我會講甘多。

辰亞佑冇在出聲…佢低下頭…有d痛苦既樣…

佑::[甘..我地呃程可瑜話我地打交..如果程可瑜黎咗係關心我先既..你就要放手..如果係關心你先既..我
就會放棄..你夠吾夠膽賭?!]

我::[好啊。]

我地依計劃行事…程可瑜的確好緊張甘趕黎…

瑜::[允進羽!!!允進羽佢地呢?!]

程可瑜1直係度好緊張甘問我係邊…佢仲喊咗出黎…

我輕輕笑咗下…

程可瑜..我愛你。

呢個賭..其實真係1個賭…我賭程可瑜係唔係真係愛我..係唔係真係緊張我…而唔係賭程可瑜會嗌邊個
先甘簡單…

結果…我贏咗。

我贏咗我之後1生既幸福。

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
{中了惡魔毒}正正式式完p0了=)
希望番外你們看得明白ba x)
還有..希望你們看完之後留1個小小的cm給我.v.
我會很感動的=)
謝謝所有支持過我的人*v*!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6607
狀態 離線
  閱讀全部
我都好多謝留過cm or有追開♥中了惡魔毒♥既讀者!=]
我而家會轉親吻魚既第二作♥眼淚祭愛♥,希望大家繼續sup 我啦,thzz a lot!=]

頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6607
狀態 離線
  閱讀全部
親吻魚既第二作♥眼淚祭愛♥line:遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
==============================
luv-u:
thzz 你留言喔 !
要繼續sup 我!=]

頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6607
狀態 離線
  閱讀全部
luv-u :
thzz!=]
我會+油轉貼!

kayanstar :
嗯!作一個小說真係吾易"
要支持親吻魚第二作!=]

emily999 :
我代親吻魚thzz u!=]
你要sup 第2篇小説"♥眼淚祭愛♥"!

§嵐嵐§:  
thzz your sup!=]
要支持我轉貼既♥眼淚祭愛♥喔!=]

to 大家:
我今日係第一頁+左♥♥`中了惡魔毒`♥♥既banner"
如喜歡這些banner,可以拿走!=]

頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6607
狀態 離線
  閱讀全部
菇-?琳`:
thzz your sUp!

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-6-26 08:56 PM  代幣  -5   字數不足

頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6607
狀態 離線
  閱讀全部
=[]=原來還有人sUp!
thzz你地!=]
------------------------------------------------------------------
奸小碗=}} :
我看這篇也有哭!=]

love_flute :
thzz 你既sUp!=]

☆小婷★ :
thzz 你既十卜!=)

永遠的承諾 :
thzz 喔!=]

丫欣* :
你覺得lee章好感動?!

頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6607
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 unok_0412 於 2008-5-7 10:16 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
實實實實實實實實實實實實實實實實實實實實實在太好睇啦>.<
點解可以咁好睇嫁?
點解會睇到我喊?
一口氣睇曬最正,最緊要睇番外篇,foever support

lee 個作者作得好睇ma!
佢而家作緊第二篇--♥眼淚祭愛♥
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
lee個小說都係勁好睇!-v-
[買緊廣告xDD]

頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6607
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 冰之雪花 於 2008-6-22 08:28 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇亞xDD``油第一章睇到落番外xD

呢個作者作得好好呢xDD``

對喔!
lee個作者真係作得好好睇!
佢而家作緊第二篇--♥眼淚祭愛♥
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
過去留個cM ,
SuP 下,THZ!=]

頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6607
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Snow心 於 2008-6-30 11:05 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇呀,我估唔到竟然禁好睇嫁,令人覺得超感覺,男主角都好得意,
傻下傻下禁,如果真係有件感既事,我都祝佢幸福!

嗯!thx!=]
如果有,
我都會祝佢地幸福!=)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...