加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創]_Queen^3^'就係我大哂!19集.我係有錢呀!吹哇?!xd""]
載入中 ...
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
I-See幣 24780 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-11-12
註冊天數 6804
來自 hihi=.=
狀態 離線
  閱讀全部
[原創]_Queen^3^'就係我大哂!19集.我係有錢呀!吹哇?!xd""]

呢個故仔都幾假架;我覺得.[改左dd.發現以前講野d文字太火星了]

向之柔*(唔知點解諗到個咁既名= =")

超級有錢女;佢係特首既女.
 全亞洲至好打係佢(皆因佢有錢所以可以學到好功夫)
串咀不特只仲要係令女;所以好多人溝
 成績好好.智商170.
好多野一講就明.

葉梓浩*

令仔1名(爆令仔的=x)陽光feel的
     成績唔係幾好...
ok有錢咁喇∼串咀既人...成日上堂搞搞陣!

劉日昇”
   都係令仔黎既...睇落好寧靜咁囉,,,有浩咁令仔..不過係憂鬱小生型(類似梁朝偉guM`)
不過你同佢熟就知佢係好活潑既人黎架喇.
    打籃球超叻的~_~

張洛珊'
  都幾令女架.心地唔係幾好;不過未至於好衰
幾鍾意發姣.績差到爆燈...全級尾幾名=_=

田嘉希”
 男1個.kaaaaaa∼個樣0k令仔喇.成績都唔錯...
足球叻...

黎芷穎”
  柔既知心fd&bestfd,,有錢既都...樣普普通通喇

[
第一集,,

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

第2集,,

收費單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

第3集

收費單

第4集
  收費單

第5集,,

收費單

第6集
  收費單

第7集
  收費單

第8集

收費單

第9集

收費單

第10集

收費單

第11集

收費單

第12集

收費單

第13集LA

收費單

第14集,,
  收費單

第15集黎NA::

收費單

6集*]]
  收費單

----------------------------------------------------------------------------------------------------

17集

收費單

18集;

收費單

19集;為左你地先作咋~_~本來吾想理個故

收費單

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6804
來自 hihi=.=
狀態 離線
  閱讀全部
第1集,,*

學校

一班友仔係到嘈...

柔:乜事哇
穎:2x班囉...先前我地有個同學得罪左佢ma*家下佢地黎搵佢.唔知會唔會打佢
柔:我去幫拖!
穎:咪搞我
柔:陪我喇∼我打人咁勁,怕乜姐
穎:咁又係∼

柔同穎行左個邊...

雪:哇∼柔,穎.幫手
班友之1...珊

珊:乜你叫游泳呀靚妹...想黎幫拖?睇自己乜料同乜樣喇
柔:第1,你唔知係乜咪亂講∼係我叫柔,佢叫穎(指住穎).駛唔駛講埋邊個柔邊個穎!?第2.全校都公認我係校花喇∼你?
彈開d...第3!我全亞洲打人最勁,我唔知其他洲有冇人勁過我!我整係知你地5個一定勁唔過我囉!
珊:令妹你乜料呀!
柔:總之本小姐有料.你理得我?!(一手扯走牙雪)
柔:咪比我係學校之外見到你.打7你架我
珊:睇下點!

第2日...

學校門口遠少少,珊成班人企係到等柔

牙柔由車落黎,仲有人開門比佢落

柔:咁早既今日...去搵人先

車走左後阿珊班人擋住柔...

柔:乜事哇你...阻q住哂
珊:你琴日得罪左我...所以我係唔會比你係8:30前返到去(8:30..返學時間)
柔:我問你一句.你讓唔讓路?
珊:唔鍾意讓wor..點丫...吹我唔漲bor你
珊:咦!人呢?!
柔:hey!!小妹妹...我係到呀...你見唔見到你e家個樣好好笑呀((坐左係樹上面))
珊:下!乜事乜事!

柔即刻跑入學校...

珊唔知道乜事,,諗住入toliet睇下乜事喇

入到去學校...

perfect:同學你留低(同牙珊講)
珊:乜x事呀你...想媾我呀?!未夠班wor你
perfect:你塊面有粗口呀!我同你去搵訓導主任!

之後珊比人鬧到狗血淋頭...xddd"""

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6804
來自 hihi=.=
狀態 離線
  閱讀全部
下"搞笑?!=________=

第2集-0-0-0-0-0-0-0-

午飯time****

文:喂,,聽講你鬧我條女黎wor(同柔講)
柔:係又點呀?!
文:你知唔知我乜料呀?
柔:咁你又知唔知我乜料丫
文:唔知啵..兄弟!同我上

柔一腳踢文所謂既兄弟..個個跌係地下

柔:你認為我係乜料丫咁(奸笑)!我全亞洲打人至勁架.你唔係未聽過向之柔e個名下話?!我唔會好似你地咁,持住自己有少少料
黎蝦人...
文:你小心d呀你,,放學
柔:淆你咩-3-呢d咁既招式我唔怕

上堂*

柔:哇-3-巧悶也..傳sms先-3-

sms內容:
穎,,好悶哇我-3-...冇野做呀!
                  柔*

柔部手機震左一下,,,

柔*咪係-3-唔talk喇=0=隔離條死粉腸"格"住哂=.= 穎*

柔:唉-3-好悶...喂!劉日昇,,同我傾下計喇(昇坐佢隔離)
昇:-3-..(望左柔一眼)
柔:我家下好樣衰咩=3=唔彩我
昇:眼訓,,收線
柔:同我傾呀,,唔係你冇好下場架
昇:..............
柔:老師!劉日昇同學訓覺呀!(大叫)
Mrs kING:劉日昇同學做乜訓覺!你同我企起身!
昇:學人玩報串?!
柔:係呀!咁點呀..(r左昇一下)
昇:xd"""""(比柔r到好痕)

放學**

文同珊班人圍住柔*

柔:咩事你地
文:都話叫你小心d架喇,,仲咁大搖大擺..
柔:唔好意思..唔得閒同你癲

跟住柔一腳橫掃千"金"..個個坐係地下

文:咁勁呀?!我唔信我打唔到你!
柔:唔好意思呀,,我管家黎左,,我同你講,,我係特首個女,,我隨時搵個g4都可以隊林你地喇,,根本唔需要我出手,,
勸你都係咪再整我..小心你間屋都冇埋

頂部
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6804
來自 hihi=.=
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 癲娃兒x瑜 於 2006-2-12 08:49 PM 發表
柔:唔好意思呀,,我管家黎左,,我同你講,,我係特首個女,,我隨時搵個g4都可以隊林你地喇,,根本唔需要我出手,,
勸你都係咪再整我..小心你間屋都冇埋

屋企都冇埋咁勁,,-w-
十卜u圭,,

佢有錢ma*=v=xdd,,
多謝各位十卜呢

頂部
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6804
來自 hihi=.=
狀態 離線
  閱讀全部
第3集*

miss Mok:好喇∼今日我會宣佈邊個係全班第1∼
同學a:唔駛講梗係向之柔喇!
missmok:矛錯喇!就係向之柔同學!大家拍手...!
浩:而且向之柔同學仲係全級第1丫嗎...
missMOk:而且向之柔同學仲要係全級第1!
柔就出左去拎獎品∼
拍拍拍∼∼wow..
昇:你講少左個要字=3=(浩坐昇前面)
浩:一時失手姐!唔屎咁串下哇.咁緊張佢∼你鍾意佢呀?!
昇:唔係我!係你姐...係咪想我爆出去先?
浩:唔好呀!日昇哥∼
昇:反彈閘住冇回頭呀!我細你2個月架.
柔行返黎
柔:你兩條”媽”甩佬傾乜呀?!
浩:耶∼昇哥∼有人鬧我地哇
昇:反彈比呀柔!而且我係閘住冇回頭,姐係你同牙柔講
柔:哇!唔要呀!我唔要同”奶”型傾計!我同昇昇傾!wa卡卡.皆因佢好少講野!我要哄到佢講多d野!
浩:想媾我昇哥?!唔得哇∼昇哥係我架!
柔:我要同你搶話咁易喇!我又令女.又係女仔!除非佢基架喇!
昇:我唔係基架!
柔:咁你要我喇xd"
昇:我唔媾女的∼呵呵!雖然我令仔

就咁樣嬉嬉哈哈左兩堂-3-

小息∼

穎:勁wor柔姐...同到兩大型男傾計
柔:你吃醋嗎?!我又唔會媾你個浩既∼我鍾意昇針ma..佢怕醜個樣超cute哇!今日佢講左好多野,,我真係好開心的呢>3<^
穎:得喇∼知你幸運.我個樣咁7,浩佢都唔會鍾意我喇
柔:點會姐∼用心一定打動到佢架!我都會打動e個唔出聲既男仔既∼

)))))))))

頂部
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6804
來自 hihi=.=
狀態 離線
  閱讀全部
第四集*,,

上堂前

柔:昇你條x街-w-,,爆我全朵
昇:哈哈,,估唔到你老母同我老母係識架,,仲知道你花名tim
柔:乜老母前老母後呀!?你咁叫你牙媽我唔理!但唔比咁叫我呀媽呀頂你.
昇:對唔住囉!大∼
柔:你試下講埋佢丫喇!因住你人頭不保呀!
昇:無∼大∼!(柔呆左呆)檸樂針嗎
柔:e∼又玩野...打你丫喇
柔同昇打交...跟住浩入左黎

浩:e∼你地係到做乜呀?!打....(唔係幾happi)
昇:咪亂諗野喇你!完來我識佢牙媽...仲知佢
柔:你要識做呢...卡卡
浩:...-w-我又要知
柔:食屎喇你...卡卡∼秘密黎架
浩:秘密你又講佢知...唉∼
柔:唉乜姐...唔屎咁down架wor.,,係我牙媽爆佢知咋.乖喇小deDe
浩:卡卡∼

小息*

浩:你係咪鍾意左柔呀?!
昇:我...唔知...我以前冇鍾意佢架...不過e家-w-...(有所隱瞞)
浩:唔係牙far..一場兄弟!你唔係想橫刀奪愛下far.,,,?!
昇:你同佢都冇開始過∼點算係呢!總之∼我會同你公平競爭滴!
浩:好!希望唔會傷到我地兩個兄弟感情.
昇:你都好老士下bor,,-W-呵呵!hope喇∼∼

頂部
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6804
來自 hihi=.=
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 癲娃兒x君 於 2006-2-14 01:40 AM 發表
+卜你哇""
+OIL"
好睇

你係呃post..
  定講假話...
or真係好睇-3-?

頂部
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6804
來自 hihi=.=
狀態 離線
  閱讀全部
2月14日,,,情人節xdd""

柔就整左朱古力喇∼成班男仔走埋黎
男仔a:比我架?
男仔b:比方家信架(樣衰的男仔)
柔:冇事呀你∼!!唔係比你架
男仔b:咁你係比邊個架∼?
柔:比...
浩心諗...比邊個架?!..
柔:係比劉日昇∼架...(面都紅哂)

昇:冰個叫我?!
柔:我呀,,拿...比你架,,
昇:多謝呀,,我唔記得左係3月14日定聽日回禮架bor
柔:聽人講係聽日呀,,*
昇:哦>w<..(面都紅哂)
浩:柔你食唔食呀?!
柔:穎∼有人請食朱古力呀
穎:係?!
浩:拿....(好無奈咁比左穎,,,穎就係好開心喇!)
穎:多謝!(一野咀埋去浩到)
浩呆左呆....kiss佢到既時候佢有好有feel...
_____________-
*個d我唔肯定口岩唔口岩

頂部
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6804
來自 hihi=.=
狀態 離線
  閱讀全部
-W-..............
-0-0-0-0-0-

昇:柔柔柔柔柔柔-0-
柔:柔乜哇你,,矛D表示既你,,而且禾唔"希"(係)"油"(柔)也,,禾是香姑-3-
昇:唔好玩喇你>3<
柔:玩..玩乜野-3-你個屎蠢,,哼,,唔彩你丫
昇錫左柔一啖...

昇:有表示喇掛-3-
柔:未得,,個3隻字呢?!
昇:我靚仔..=3=
柔:妖"-3-死自戀狂,,摺埋喇你-3-
昇:係咁,,我愛你囉><(勁大聲)
柔:唔要個囉字,,冇D誠意
昇:向之柔小姐,,,我鍾意你呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!
柔:仲有一樣野你忘記左了=3=
昇:係係係,,我想你做我女朋友
柔:好無誠意哇=W=

全班:受佢受佢受佢乘N咁多次

柔:好喇!你以後要照顧我架喇...
昇:係既!老婆大人-.-
柔:唔好叫E個名,,叫打令吧><(昔之話:我唔係好記得女叫HONEY定打令=3=)
昇:巧野><

浩梗係超爆UNHAPPY喇,,

穎:唔好唔開針喇^^(笑得好可愛)
浩就比E一刻既穎迷住左,,

浩:做我女朋友喇,,不過我未必會對你好,,
穎:唔理唔理>3<..我鍾意你就得喇,,

頂部
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6804
來自 hihi=.=
狀態 離線
  閱讀全部
昇屋企..,,,
00000000000000000000000000000"(電話聲)

昇:喂,,咩樹
昇媽:牙澄由大陸返返黎喇!!
昇:下!∼牙澄?!
昇媽:係呀!而且佢仲會同你一間學校同埋同你1班tim,,
昇:下x10000.無奈囉
昇媽:咁無奈做乜姐.佢仲會黎我地屋企住ar,,好好咁對人丫.我知你地以前d野架
昇:哦...無奈囉.8
∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
昇:趴街囉...佢黎左,咁我同柔點搞丫?(心諗)

昇既小時侯∼

昇同澄拖住大家既小手行∼

澄:係喇.昇哥哥∼我就黎要同我媽媽去大陸喇
昇:點解既?!
澄:因為我婆婆有病.我媽咪要照顧佢∼所以叫埋我去囉><”
昇:唔緊要喇!我會等你架!
澄:過左好多年之後.你仲會唔會鍾意我架?!
昇:鍾意鍾意鍾意鍾意鍾意鍾意鍾意!
澄:好野!

澄就一啖鍚左落昇塊面到

昇諗起個承諾.唔知點好...

∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
第2日,,

missleung:各位同學.我地有位新同學∼
 佢就係關芷澄喇!
澄:大家好∼我係關芷澄∼口岩口岩由大陸返返黎既
同學甲:咁點解你d廣東話咁正既?!你唔係應該講煲冬瓜架咩?
澄:e樣,,我係香港出世既.我都係最近個幾年先去左大陸∼所以咪咁正囉!
missLeung:我知道劉日昇係識關芷澄同學既.所以向之柔你會調去坐林子善隔離

澄行去昇隔離,,*

澄:冇見咁耐∼又令仔左喇bor,,
昇:你個樣比以前得意左呀!

柔:Diu*奶咩...(勁細聲咁講)
---------------------------
澄既介紹:
關芷澄

近幾年由大陸返返黎香港.由於識昇,所以同佢同居.
成績mama*人品ok,,相貌中上.有柔既一半(要知道柔係超級令)

澄放左d野係柔張”木台”上面,,
 柔一手推掉哂d野∼

柔:唔得呀!我點都唔會比e個位比任何一個女仔坐!!!!唔比唔比呀!
昇:柔你唔好咁喇∼我地小息.放學.假期都可以一齊架姐”
柔:唔得呀唔得呀...嗚>^<(講講下喊左...)

missLeung 見搞到咁大滯.就講

missLEUNG:係咁關芷澄你坐葉梓浩個位.浩你坐隔離空左個位喇!

上堂澄不停聊昇傾計.連昇個lunchTIME都BoOK埋.柔就好無聊喇

柔去搵穎∼

穎:你個昇仔呢?!
柔:去左陪女喇.佢為女死,為女亡.可惜個條女唔係我呢
穎:或者昇唔鍾意佢呢∼我陪浩食LUNCH呀...88""
______________________________________________________*
柔好激氣落左樓下小食部買野食...
 突然,,*
柔:DIu*趴街∼
X:SORRY*(完來柔撞到人)
柔:Diu*正趴街.係咁Sin,,*
X:你係咪冇人陪你食牙?!"
柔:係呀.點牙77777頭
X:我陪你食丫”
柔:巧哇!

E個時候柔一望X.完來x都係個超級令仔.不過頭先冇留意佢個樣.所以叫左佢做777頭”

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...