加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}★玩我*?我吾會比好日子你過咖﹡
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子
DICKY:你老尾丫-..你打我*[發瘋地打人]
俊:[企埋1邊睇戲]你后面有個人*
DICKY:屎忽仔-吾泥幫手"
_____________________________________________________-
俊:我深信你抽得贏佢地*加油丫"小心D隔離[伸左腳]
DICKY:吾該曬
俊:驚你比人打親-估吾到我隻腳咁勁
DICKY:佢地2個去左邊丫!?
俊:走左係個面飲酒囉!!

THEN他們走過去了*
DICKY:2個靚女做乜係度飲悶酒丫"
俊:係囉-,,同我地2個靚仔飲下啦
蛙:吾好咁吾知羞啦-哈哈
YAN:我地吾受溝-吾好意思
俊:老婆-我比多次機會你*
YAN:我話我好愛你囉-,,
DICKY:咁你呢"
蛙:同YAN個答覆1樣*
DICKY:好悶-,,返屋企好冇!?
蛙:冬天飲酒暖D咖!!
DICKY:我知-,,我見到你飲到面紅紅個樣呢-,,我就*[奸笑]
蛙:算啦-..2日之后就係平安夜-你地想點興祝丫
YAN:未又係得我地4個!!
蛙:錯啦-我諗住去E院同立1齊慶祝WOR!!
俊:刀好既-,,希望佢係個日醒啦-HA!!
蛙:我刀係咁話-,,咁我地E+返去啦-,,明天第1日開鋪NA*
DICKY:嗯-,,

回家后便睡了"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙:我刀係咁話-,,咁我地E+返去啦-,,明天第1日開鋪NA*

回家后便睡了"
蛙:HA!!令你精神D-去叫YAN先-快D起身-知道未

蛙衝了去YAN和俊的房間"
蛙:[開]鎖住-,,你地起身丫*咁大擔鎖門
    [細聲]哼-,,你地識鎖門-我冇后被匙咩-呵呵

[拎完開埋門]
蛙:起身啦-起身啦"
俊:你點解開到門咖*
蛙:后被匙囉-,,
俊:哎也-,,冇諗到TIM
YAN:出去嗌啦你地-好眼訓*
蛙:起身啦-..我地今日正式營業"
俊:8點1咋WOR!!
蛙:人地個D刀差吾多啦-..
俊:間鋪我地自己間MA!!
  蛙你吾好以為自己打工吧
蛙:[打俊個PAT]吾理咁多啦-起身返工"
俊:你-..你做咩性騷擾我丫*仲抽我水
蛙:算啦小俊你-,,[摸下佢個頭]乖乖地起身
    吾係我就用暴力咖啦-呵呵[奸笑]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
俊:=W=算啦-我放棄啦"老婆起身啦*吾係我比人搞!!
YAN:唉-,,吾*
俊:[哄過YAN度鍚左佢1淡]乖啦
蛙:咦-,,我睇吾順啦"5分中之后下面見你地吾到"
    吾好怪我LO
俊:得啦-長氣"

蛙過返去*
蛙:衰野-仲訓
DICKY:[仲訓緊]..........
蛙:老公-[發姣-XD]老公丫
DICKY:嘿嘿[晨早留留奸笑]點丫老婆[攬住蛙]
蛙:[踢DICKY個[細佬]]仲吾起身"[扮惡]
DICKY:丫...[大嗌]你..我起LO

洛到去已經見到俊同YAN係度食野"
蛙:你地點解有野食咖!?
俊:尋晚買既
蛙:係WOR
俊:DICKY哥-,,晨早留留嗌得咁大聲做乜丫
DICKY:死仔-,,收聲啦*
俊:你地吾會日光日白係度[造人]丫MA!?
蛙:小俊[奸笑]
俊:我地要快D食早餐"
YAN:好眼訓
俊:老婆-,,我地遇人不熟係咁咖啦
蛙:小俊-做乜WOR-早睡早起身體好"
俊:我尋晚同老婆刀吾早訓-,,
蛙:車-,,食飽啦*去左E院先"

1行4人入左立間房"
蛙:哥哥-我地今日就正式開鋪啦*
   希望你快D醒啦-,,
ALL:希望你快D醒啦*
蛙:你地係度1陣先"我要出1出去
DICKY:去邊丫"
蛙:探你*等等先講啦

蛙就梗係睇小欣啦
蛙:小欣
小欣:蛙姐姐*你D大牙仲係度WOR
蛙:梗係啦"
小欣:姐姐-點解你會識我哥哥既!?
蛙:哦-,,我地係1-D地方撞到咖
小欣:係咪好多牌個D丫!?
蛙:係丫-你哥哥同你講過丫?
小欣:吾係丫-哥哥除左泥E院同去個度-吾係去邊咖啦
蛙:哦-,,咁你爸爸媽媽呢!?
小欣:哥哥話佢地去左天國[天真的笑容]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

小欣:吾係丫-哥哥除左泥E院同去個度-吾係去邊咖啦
蛙:哦-,,咁你爸爸媽媽呢!?
小欣:哥哥話佢地去左天國[天真的笑容]

蛙:哦-,,
小欣:姐姐-你陪我玩丫"
蛙:好丫-你想玩咩!?
小欣:UNO
蛙:係邊丫!?
小欣:擺左係個個櫃度-
蛙:搵到"

就係咁蛙已經同小欣玩左半粒幾中-,,刀已經吾記得左佢地"直到
東:咁早泥同我細妹玩丫!?
蛙:泥探人同探下佢之MA
東:哦-,,[抱住小欣]同姐姐玩得開吾開心丫!?
小欣:開心
東:想吾想日日同姐姐玩!?
小欣:姐姐..吾得閒[沮喪]
蛙:咁等姐姐1得閒咪泥陪你玩LO
小欣:好野-,,

[我不想我不想不想長大-長大后*我就會失去他]
蛙:喂"
DICKY:老婆-你係邊丫-出左去半個中刀仲吾返!?
蛙:丫-,,係WOR-我E+返泥啦"

小欣:姐姐你走啦!?
蛙:係丫-下次泥探你啦-小欣"
小欣:嗯-哥哥你送蛙姐姐出去丫
蛙:吾使啦-
小欣:要丫-我要做D私人野
東:唉-好啦好啦-你呢個妹-古靈精怪"
小欣:HA-BYEBYE

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
小欣:要丫-我要做D私人野
東:唉-好啦好啦-你呢個妹-古靈精怪"
小欣:HA-BYEBYE
東:癌正-,,
蛙:下-有冇得E丫!?
東:有-,,要捐骨髓"
蛙:仲未有人岩咩!?
東:有個人話捐但手術前佢驚所以冇-,,
蛙:不如我去驗下*
東:[驚訝]真..真係咖!?
蛙:嗯-,,
東:[捉住蛙隻手]多謝你丫-,,,
蛙:吾使*

之后蛙就去左驗-,,聽日先有結果呢!!
東:真係多謝你"
蛙:HAHA-我返去先啦-BYE
東:BYE"

DICKY:咁耐咖"
蛙:HA-我去左驗血丫MA
DICKY:點..點解既!?
蛙:冇丫-我想捐骨髓之MA
DICKY:捐比邊個丫!?
蛙:小欣
DICKY:就係你上次話好得意既細路!?
蛙:醒目"老公丫-..
DICKY:咩丫..
蛙:你刀去驗丫-我驚我個D吾得-,,
DICKY:吾好啦掛"
蛙:你咁刀吾幫細路女-你咁冇愛心咖
DICKY:唉-,,驗LO
蛙:俊俊-YANYAN"
俊+YAN:我地明咖啦*
蛙:嗯-,,你地1齊去驗啦*
    驗完之后我介紹小欣你地識
ALL:[死死氣地]好..
蛙:精神D啦"[對住立講]立我地E+幫人啦"
    希望救到小欣-,,希望你又要快D醒-HA

之后佢地驗-,,驗完就去搵小欣
蛙:小欣-,,
小欣:姐姐你吾係走啦咩
蛙:姐姐搵左D人幫你"
東:你叫佢地去驗血!?
蛙:嗯-,,HA
    小欣-,,姐姐介紹佢地比你識
  黃色衫個個係DICKY哥哥-白色衫係俊哥哥-粉紅色衫係YAN姐姐
   藍色衫就係蛙姐姐-黑色衫就係東哥哥-而格仔衫就係小欣"
    記吾記得丫
小欣:嗯*黃色衫係DUCK哥哥-,,白色係俊哥哥-粉紅色係YAN姐姐"
    你同哥哥仲有小欣-係藍色-黑色同格仔
蛙:小欣*吾係DUCK-係DICKY
小欣:好難讀"DUCK哥哥你個名好難讀
DICKY:=W=下-,,吾緊要你叫我DUCK差吾多姐
小欣:哦"
蛙:小欣-我地E+去返工"
    聽日就知結果咖啦-聽日見啦
ALL:BYEBYE小欣N東"
小欣+東:BYE"

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

蛙:小欣-我地E+去返工"
    聽日就知結果咖啦-聽日見啦
ALL:BYEBYE小欣N東"
小欣+東:BYE"
蛙:老公-我鍚曬你"
俊:吾好咁肉麻啦-老婆我鍚曬你
YAN:吾好搞我丫-,,
蛙:HAHA-咁E+點丫!?等人入泥丫!?
俊:吾通你想出去擺檔丫!?
蛙:超-..咁冇人入泥點算丫
俊:我真係采過你丫-蛙小姐"
   間鋪話曬我刀有份-第1日營業冇人入泥
  嘿嘿-你想我炒左你丫"
蛙:你炒老公刀吾比炒-呵呵
俊:你..
蛙:等我刀自己拎D野食下先"
俊:記住磅水"
蛙:我刀吾收你人工啦*
俊:慢慢食啦你-有人入泥啦*去蕉呼人啦

蛙:哦-,,歡迎光臨"隨便睇丫*
客:我想要冷麵-,,
蛙:OK-要咩料丫!?
客:8找魚-,,麵-腸-呢樣同個個[吾識打]
蛙:哦-你要吾要辣咖!?
客:小辣"
蛙:12個半多謝你
[收錢后]歡迎下次光臨"

俊:好熟口WOR
蛙:你地3個冷血動物"吾幫我
YAN:你咁勁-請你1個得啦-我係太子婆-卡卡
蛙:我E+吾係咩"
DICKY:吾會吾係*

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
就係咁-佢地1日刀做左500幾蚊生意-,,
蛙:做左成日野-好累丫"
DICKY:神係你-鬼又係你-,,你係咪想汁左佢丫咁
蛙:吾汁得-BEE仔刀有份咖"
DICKY:BEE仔刀死左個零月!!你吾好咁啦
蛙:吾好咁可以點!?算啦-吾想嗌交!!

俊見到個局咁疆就-,,
俊:我刀吾可能搭車返屋企刀吾講野咖MA!!係咪先
ALL:..........
俊:你地吾好咁啦-係呢蛙"你想吾想我地間鋪開分店丫!?
蛙:下-,,E+先係第1日咋WOR你咁快諗呢D啦
俊:諗家好D!!
蛙:HAHA!!緊係想啦-但係晚晚收8點開吾開到咖
俊:我地第1日有五舊幾水生意-差吾多啦"
蛙:要交電費個D咖MA!!
俊:咁又係-當我冇問過啦"
蛙:HA-吾知聽日既驗血結果點呢
DICKY:實有1個得既"
YAN:咪係-小欣咁可愛
俊:吉人自有天相!!唷呵呵"
蛙:1唱1和"好合拍WOR
YAN:你同DICKY刀吾差丫
DICKY:梗係-,,2夫妻泥咖MA!!
蛙:咪係-,,吾係得你地2個咁合拍既-HAHA

之后佢地返屋企-訓覺-,,第2朝"

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
他們1早便去到E院"
第1站當然是丫立的病房*
蛙:立"你訓左個幾月啦-,,你甘心咁咩!?
YAN:你日日咁講佢刀聽吾到咖
蛙:吾係-我知佢1定聽到咖=]
    只不過佢表達吾到之MA"
DICKY:算啦-吾好同佢講BEE仔同立D野啦*
蛙:[望1望DICKY]SOR-,,1講佢地我刀吾想"
俊:我地明咖啦*
蛙:對吾住-對吾住=]
   我刀吾知點解我會咁-,,算啦=]
我地拎睇下小欣啦
ALL:LET"S GO

DICKY:小欣*
小欣:DUCK哥哥-,,YAN姐姐-俊哥哥-咦"蛙姐姐呢!?
蛙:HA-係度-幾驚你吾記得我"
小欣:我吾會咖
蛙:不往我咁鍚你*
   你哥哥仲未泥丫!?
東:係你后面啦"
蛙:O-,,我地快過你啦*
東:係呢-,,吾知你地個個報告"
蛙:丫-係WOR*E+去睇下先*
東:吾該曬

之后佢地去啦*
佢地4個當中有1個係得咖-,,

你地估下係邊個啦!?

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
個個就係俊啦
蛙:俊"你會捐咖呵!?
俊:吾捐比你殺左我咩!!
蛙:哈哈-好野[攬住俊]
YAN:佢話曬刀係我條仔
DICKY:你話曬刀係我條女"
蛙:HAHA-SOR LO*不如我地做戲LO
DICKY:咩戲*
蛙:咁啦-ABCDDVBA
ALL:好丫

去到小欣病房
東:點丫點丫
蛙:唉,,
東:吾..得丫!?
東:唉*我刀知咖啦-邊會咁好采丫"
東:算啦-蛙"我刀知你吾想既"
  吾好唉啦
蛙:唉-,,點解點解
俊:你吾好咁啦
YAN:咪係LO
DICKY:小欣訓左咖-細聲D
蛙:唉*點解個個吾係我=]哈哈
   丫俊掂左啦
東:[超開心]真..真係既!?你地冇呃我丫MA!?
蛙:哈哈-傻仔"之前就呃你-E+就冇
東:多謝你地丫
蛙:HAHA=]多謝丫俊啦-佢捐咖"
東:多謝你丫-丫俊

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
俊:哈哈-吾使多謝我=]只要-,,
YAN:只要D咩!?[啤1啤]
俊:我想話只要比小欣我攬1攬同埋佢做我個妹姐
YAN:好采你講呢D姐
俊:我對個幾歲細路囡會做出D咩丫!!
YAN:呵-,,點知你-變態佬
俊:你咁講-我好冇面咖[扮喊]
YAN:傻左咩你-,,呢度咁多人=]
俊:OKOK,,我地返屋企先玩*
東:我同小欣講佢會叫你哥哥咖啦
俊:HAHA-,,佢E+刀叫我俊哥哥=]
東:咁又係
俊:不過我地好快就會留住同1種血咖啦!!
東:=W=[啞曬]
蛙:你吾好咁白痴啦-,,
俊:咩事姐=]
DICKY:我地去開鋪啦-..仲講吾洗做!!
蛙:係WOR*我諗我地要等到捐骨髓個日先見到小欣啦
東:點解既!?
蛙:因為我地要開鋪LO
東:哦-,,我明既=]咁個日見啦
ALL:BYE

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...