加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}★玩我*?我吾會比好日子你過咖﹡
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子
THEN佢地返左幾日工"
 平均每日刀有千幾蚊啦!!
到捐骨髓個日*
當然去左立間房先啦=]
蛙:哥哥-,,好耐冇見啦-刀有幾日"
  HEHE-掛吾掛住我呢!?
  快D醒啦-,,仲有*對吾住
    我地聖誕冇陪你"因為我地刀係開鋪度過
  個日既生意好好咖-HAHA!!你丫-,,2006年1月1號好醒啦"
   仲要係零晨零時WOR"XD*咁即係你係個日第1個出世既人
  吾講啦-,,俊要捐骨髓比小欣=]你醒左我地介紹小欣你識丫-,,

蛙出返去*
蛙:GOGOGO"向小欣間房進發!!
俊:白痴
蛙:收皮啦你
俊:吾收得-我要捐骨髓
YAN:老公-你驚吾驚丫"
俊:點會吾驚-,,但係1諗到小欣好快同我同1種血-我就好興奮"哈哈
DICKY:俊-你係咪發燒燒壞腦
俊:你個衰仔丫"你吾係吾知我1路刀好想有個細妹丫MA
DICKY:聽你講過下"以為你講笑
俊:車-,,你地吾了解我既[索鼻聲]吾,,
DICKY:得啦-,,我會慢慢了解你*放心啦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

出面*
蛙:吾知要幾耐呢"
東:最小2個中!!
   好采既話粒半中!!
YAN:希望佢地冇事啦
DICKY:個死仔咁多幫人點會有事!!

手術室*
E生A:同佢打左麻煩針先
E生B:要局部麻醉定..
E生A:梗係全身麻醉啦
E生B:係-,,

當小時后
E生B:E生A!!佢既動脈串左,,留左好多血出泥
E生A:快D拎3句O負性型血
護士:嗯

當護士走出去
YAN:咩事丫!?
護士:捐贈者動脈留左大量既血-我要去拎血"
    吾好左住我
YAN:點算-點算[喊]
蛙:放心啦-,吾會有事咖

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
YAN:我刀希望丫!!吾好有事丫-老公"[係咁口UPUP]
東:對吾住丫!!
YAN:.............[刀係口UPUP]
蛙:YAN你吾好咁啦!!
DICKY:我既兄弟好命硬既!!1定吾會有事

手術室入面
E生A:護士到未!?
E生B:就到咖啦
E生A:佢吾等得幾耐
    你睇下個細路女整好未!?
E生B:個細路掂左啦"
    但係個男就-,,死啦-佢冇左心跳!!
E生A:快D用電震機!!用住200住"CLEAR[吾知係咪咁串][中文解走開]
E生B:佢仲未有反應!!
E生A:用360啦"
E生B:有返心跳啦-,,不過好微!!護士泥啦!!

3個小時后
E生A:好采救返!!

出返去!!
YAN:E生-,,點丫!?
E生:頭先有生命危險!!
YAN:下..吾會咖吾會咖
E生:頭先姐!!E+ 2個刀平安冇事"
   比佢地休息下啦

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
[color=#ff00f5]蛙:刀話冇事咖啦"
YAN:嗯-,,
DICKY:刀話佢命硬咖啦
YAN:你死啦-DICKY!!
DICKY:車"我諗住安慰下你咋
YAN:咁多謝囉-DICKY哥咁有心
DICKY:咁又吾駛講到出面"
     話曬你同蛙刀咁FD-係咪先!!
YAN:冇你咁好氣"我去睇老公!!
蛙+東:我去睇小欣!!
蛙:哈-好岩WOR
   老公你去開鋪!?定同我1齊睇小欣!?
DICKY:今日暫停營業1日啦
蛙:喔-,,我諗今日成日呢!!我刀係E院咖啦
   你吾MIND BA!!
DICKY:哦-,,你中意啦
蛙:咁你會去邊咖!?
DICKY:吾知咖=]
蛙:去溝女!?
DICKY:痴你個線啦"我走啦-BYE
蛙:BYE[KISS]

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
夜晚

之后蛙真係成日係E院"
  分別睇下小欣-立同俊!!
而DICKY呢!?佢好吾生性"
洛左D*

女A:HI*靚仔
DICKY:點丫!?
女A:好悶WOR
DICKY:搵D野玩好吾好"
女A:[坐上DICKY大脾][手指NEW下NEW下]玩咩先!?
DICKY:[不其然咁摸]你想呢"[[錫佢]
女A:喂丫!!我想跳舞"
DICKY:出去跳LO

THEN 1路跳1路摸下摸下"
女A:咦,,你好衰咖!!吾好咁啦
DICKY:吾好點丫!?[摸佢個胸]咁丫!?
女A:衰人丫!!
DICKY:我吾衰你會中意我咩[再鍚佢]
女A:夠啦-夠啦"去你屋企定我屋企丫!?
DICKY:你屋企LO!!
女A:行啦-咸濕佬"
DICKY:的士,,你中意我咸濕丫MA

上到條女間屋"
女A:飲D酒好冇!?
DICKY:好,,[開左啤酒倒洛佢個身度]
女A:[大嗌]丫"
DICKY:[係咁鍚]飲啤酒!!
女A:咦,,你搞到我痴身"
DICKY:[抱起佢]1齊沖涼囉

就係咁DICKY同佢到第2朝"

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙返左屋企之后發現見吾到DICKY"打比佢又冇人聽
蛙:死啦-YAN,,佢會吾會有D咩事丫!?
YAN:吾會既!!刀咁大個人啦
蛙:我驚我地咁樣去E院1日佢做個D野
YAN:話曬刀係你條仔"比D信心啦
蛙:唉-,,刀吾知點解我地吾可以好似你同俊咁咖
YAN:吾好講D咁既野=]吾好睇我地表面咁恩愛
    其實有時刀會嘈
蛙:至小佢吾好滾丫MA!!
YAN:咁又係-,,我同佢講過-佢去滾我死比佢睇咖
蛙:WA,,我諗你愛得佢好深
YAN:梗係啦"我真係吾可以冇左俊"
蛙:得啦-得啦!!E+有人要分開你地咩
YAN:XD*冇WOR"

[做你的男人24個小時不睡覺] YAN的玲聲
YAN:喂!!
YAN媽:你走左4個幾月-你真係吾返泥屋企丫MA
YAN:我返泥做乜姐"
    比你話我丫
YAN媽:我刀知係個個陳XX[=蛙]教壞你咖啦
YAN:吾係佢囉-你吾好話我D FD好吾好丫"
YAN媽:我話你知丫,,你今日再吾返泥-你以后刀吾好返
YAN:好丫!![CUT線]

蛙:YAN..你冇野丫MA
YAN:冇"
蛙:.........

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙:唉-,,不如返上去訓LO!!
YAN:冇
蛙:YAN,,你冇野丫MA!?
YAN:冇,,
蛙:=W=YAN,,吾好嚇我啦
  [拎YAN個TEL,,係佢MAMI打泥]
   岩岩你MAMI打比你!!
YAN:嗯[中於答第2樣野啦]
蛙:佢同你講咩丫!?
YAN:佢話我今日吾返去以后刀吾好返
蛙:咁你諗住點丫!?
YAN:我刀吾知"我仲諗住今日陪丫俊TIM咖
    佢尋日先有返小小聲!!
蛙:算啦-,,你返1返去囉!!
YAN:我驚佢吾比我出返泥丫[喊]
蛙:吾會既"你MAMI吾係D咁吾講道理既人
YAN:佢係吾講道理!!你知吾知佢話你咩丫
    佢話你教壞我-,,我地識左咁多年=]
   佢講足咁多年,,又話你吾係真心同我做朋友!!
蛙:咁你知我吾係咪得囉
    把口你丫MA咖-,,佢中意點講咪點講囉
YAN:[攬住蛙喊]對吾住丫!!咁我E+返去啦
蛙:嗯-,,返到去打返比我丫!!

之后YAN走左!!
蛙激打比DICKY!!
點知
蛙:老公!?做咩E+先聽丫!?
女A:邊個你老公丫!!
蛙:[點解把聲咁熟]你係邊個丫"
女A:你吾係吾記得我丫MA
蛙:我Q知咩
女A:你老公係我張床度WOR
蛙:係你張床度..
女A:你吾會吾知做乜咖啦呵!?
蛙:你個地址係咩!?
女A:XXXXXXXXXXXXXXXXX3212室!!
蛙:我即泥"

去到之后!!
禁中-開門"
原來個個係-,,.

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
XD*原來個個就係姓梁個條地剷仆街啦!!
蛙:係你,,梁小姐!!丫-吾係,,賤精"
梁:你可以叫我YUKI"
蛙:YUKI*?咁似發姣個D名既!!
YUKI:你條仔係我間房度!!
蛙:[行入去]仆街
DICKY:[醒左]老..老婆"
YUKI:咩事丫-老公!?
蛙:吾撚知羞-,,
DICKY:老婆-吾係咁咖"佢洛藥洛我杯酒度咖"
YUKI:係你攬住我先既!!我洛藥*吾好玩啦老公
     你摸我個胸之后上我屋企咖
DICKY:收嗲啦-仆街"
蛙:即係你醒起啦MA!?
    放心啦-,,我會汁野走咖"
DICKY:老婆吾好!!
YUKI:老公你由佢走啦

[口拍]蛙走了!!DICKY刀冇追*點解!?因為
YUKI:丫,,老公-你好勁丫
DICKY:嘿嘿-,,你個胸好大!!
YUKI:乜你咁咖!!咁個個8婆點丫!?
DICKY:仲諗個8婆[鍚佢]
YUKI:哈哈-,,你吾會吾理我咖呵!?
DICKY:點會-,,吾理你個人刀理下個D身
YUKI:咦,,[扮嬲]我吾做啦
DICKY:老婆-對吾住啦!![整隻咖哩雞洛去]

蛙呢!!?

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
蛙呢!?
行到去1個公園度"
蛙:嗚,,點解*點解會咁咖-1日之MA!!
   就去搵個地剷婆T^T"
[搵電話-聽電話"你個FD搵你,,你老公搵你]蛙既玲聲]=W=
蛙:喂,,
YAN:蛙,,我返到屋企啦=你..做咩喊NA!?
蛙:DICKY佢..
YAN:佢做乜?!吾係個味野丫MA!?
蛙:我同佢分左手,,
YAN:佢冇撚野丫!?我E+出泥搵你-
YAN媽:你試下出丫-你出左你吾好入泥
YAN:你想點丫,,我未返左泥囉
YAN媽:吾好痴住個個人=]
YAN:佢係我個FD泥咖-喂[聽返TEL-蛙已經CUT左線]
     你真係好麻煩"我個FD有咩事唯你事問
YAN媽:識得駁咀啦"
YAN:我吾想同你講咁多!!

[走左出去搵蛙]
仲聽到1句
YAN媽:你以后吾好返泥-我當冇生過你呢個女"

THEN去搵蛙"
YAN:死啦-,,我可以打比邊個幫我手!?

點知YAN做左個最蠢既方法!!
就係打左比DICKY

YAN:喂,,DICKY!!
YUKI:打錯啦"
YAN:你吾係就係個個地剷婆丫MA!?
YUKI:冇D家教-你就地剷婆"
YAN:同我叫DICKY聽!!
YUKI:老公聽電話啦
DICKY:老婆-邊個打泥丫!?

YAN:[聽到DICKY叫老婆已經CUT左線]
    仆街-,,蛙你係去左邊丫!?吾好有事NA

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6214
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
THEN YAN去左個D公園搵蛙"
  但蛙又點會去D咁膚淺既地方!!

去下蛙個面"
其實蛙冇離開過YUKI既大廈
佢係后樓梯之MA!!

蛙:嗚-,,點解=]
   點解吾出泥追我!?
     你追我-我1定比次機會你咖
  但係你連追我刀吾追"
   你-,,[暈左]

過左幾個中-,,刀冇人發現到蛙"
直到倒垃圾既丫婆*
丫婆:WA,,做咩有條屍係度!?
    打999先"
之后有個D警察"YUKI就8掛出去睇下啦
1見到係蛙
YUKI:[細細聲]哼-,,抵撚死
警察:你識佢咖!?
YUKI:點會識呢D人丫"
警察:吾識就走啦-阻住差人做野
YUKI:走未走囉"

YUKI諗緊話吾話比DICKY知好
YUKI:刀係吾好話啦
[入返屋]
DICKY:老婆-,,咩事NA?!
YUKI:冇丫-有人死左之MA
DICKY:車-你吾好咁8掛啦
     係屋企對住我吾好咩
YUKI:好好好=]
DICKY:沖涼洛街食野好冇!?
YUKI:嗯-,,吾好偷睇我丫
DICKY:邊個話要偷睇你[抱起佢1齊入廁所]
YUKI:喂丫-你吾累我刀累啦
DICKY:十幾歲就頂吾順啦!?
YUKI:邊個話我頂吾順咖
DICKY:咁就泥囉!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...