加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉 停p0◆﹏遺忘在櫻花樹下的約定◇×[5/8"4:32pm更新封面"No.26]
載入中 ...
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
I-See幣 12266 錢
GAME幣 75 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-29
註冊天數 6516
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子

第22章:

〔咁牙倩同牙希就手拖手好sweet咁行返屋企啦..牙潔同牙峰就跟係後面〕

--牙峰屋企--

峰爸:e..咁耐先返到黎架...我地都搞掂啦喎..

峰媽:米係囉..去成幾個鐘..

牙潔:冇計啦..我牙..睇住牙希同牙倩佢地2個「e泣」牙..

峰爸+峰媽:e泣!?

牙潔:佢地2個拍拖丫ma∼

牙倩:江敏潔!!

峰媽:江敏潔!?〔同當時峰爸ge反應一樣〕

牙潔:做咩牙..次次講親我個名你地就咁大反應..9竟做咩事牙...

峰爸:冇牙..個名真係好聽牙ma...

牙潔:..算啦..〔心諗:既然佢地唔想講.冇謂逼佢地啦〕

牙峰:冇事我返房先〔cool〕

牙潔:牙峰..〔心諗:點解牙峰咁對我?〕

牙峰:咩事

牙潔:我....〔心諗:我好想問你點解牙!好想!好想!〕

牙峰:〔返房〕

牙希:牙峰佢可能唔舒服呢..〔安慰牙潔〕

牙倩:係囉..

峰爸:我個仔係怪怪地架啦...

牙潔:牙峰..算啦..我冇事架...

眾人:〔沉默〕

牙潔:/者我係米應該...把握機會!!

牙倩:你講咩牙..

牙潔:牙峰!〔跑去牙峰間房〕

牙潔:〔拍門〕牙峰!!牙峰!!

牙峰:〔開門〕做咩牙你〔cool〕

牙潔:牙峰..我地入去傾!〔「山」門〕〔入左牙峰間房〕

牙倩:哎牙..唔知佢地會點呢...

牙希:放心啦...

--牙潔個邊--

牙潔:牙峰.點解你變左!?明明唔洗同牙彤訂婚啦..點解你對我會冷淡左!?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
GAME幣 75 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6516
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子

第23章:

牙峰:〔沉默〕

牙潔:點解牙..係米因為....你唔再鍾意我啦....〔喊〕

牙峰:係...〔為左牙潔好..我願意咁做..寧願狠狠咁傷佢ge心..都唔想佢受到傷害〕

牙潔:我有咩做得唔好..我改啦...唔好咁對我...唔好牙!!!〔喊〕

牙峰:你冇做錯..只係我ge問題...

牙潔:你係米鍾意左第個牙..點解咁對我牙!!

牙峰:唔係..我冇鍾意個第個  「因為我鍾意ge係你.永遠都係」當然e句佢冇講出黎

牙潔:咁點解牙..我真係好鍾意你架..牙峰..唔好咁對我...

牙峰:牙潔..你冷靜d先啦...

牙潔:牙峰..唔好..我求下你..唔好咁對我...

牙峰:你唔好咁啦..〔心痛〕

牙潔:我為左你.做乜都得架..牙峰..〔喊〕

牙峰:牙潔..

牙潔:牙峰..我真係好愛你架..點解牙!!

牙峰:牙潔...

〔由於牙潔喊得太大聲啦..連牙希佢地都聽到〕

---牙倩個邊---

牙倩:豈有此理!〔想去牙峰間房〕

牙希:唔好咁激動啦...

峰爸:個衰仔咁對人架...哼

牙希:但係點解牙峰會咁做...

牙倩:哼..我唔問佢點對得住牙潔!〔跑左去牙峰間房〕

牙希:牙倩牙..唉..〔又跑左去〕

牙倩:方拓峰!!〔拍門〕

〔牙潔ge腦海一閃..方拓峰..邊到聽過啦...〕不過好快就冇諗:

牙峰:咩事〔做戲做全套.扮cool〕〔廢事開門比佢.有排嘈〕

牙倩:你對牙潔做過d咩黎牙!!〔牙倩果然好為朋友!〕

〔牙峰都未應.牙潔就講啦〕

牙潔:唔關佢事架..我地d野...你都係唔好理啦...〔想同牙峰解決佢〕

牙倩:好啦..〔返房〕

牙希:牙倩..〔入牙倩間房〕

牙潔:牙峰..你真係對我完全冇感覺?

牙峰:係

牙潔:..唔好意思..打擾哂啦..〔走左〕

牙峰:牙潔..對唔住..我愛你

---牙潔個邊---

牙倩:牙潔..〔見到牙潔出左黎就拉牙潔入房〕點牙..〔見到牙潔喊都知咩事啦..〕

牙潔:牙峰佢唔鍾意我啦..嗚...〔喊〕

牙倩:唔好咁啦..牙潔..仲要我牙ma.係米!?〔溫柔〕

牙希:〔心諗:牙倩真係溫柔!〕

牙希:〔變返正經〕〔心諗:牙峰冇可能唔鍾意牙潔,如果係咁.做咩要同牙彤訂婚〕

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
tung10131994
初級會員

會員編號 348119
精華 0
積分 542
帖子 107
威望 0 點
I-See幣 12827 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-18
註冊天數 6193
來自 宇宙
狀態 離線
  只顯示 tung10131994 的帖子
好睇哦,,十卜,,
加油,,

頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
口水 14 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6198
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
呀峰點解會禁嫁...
繼續po啦...
po多d...>v<
sup呀.....

頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
GAME幣 75 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6516
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子

第24章:

〔大廳〕

峰爸:唉../者牙峰咁做..會更加好..

峰媽:唔唔..就算牙峰佢地e家係埋一齊..遲d都要分開..

峰爸:冇錯..點解牙潔係江敏潔..唉...

峰媽:一個女仔點可以忍受自己ge愛人係殺死自己牙爸牙媽ge仔牙..

「你地講咩牙!!」牙潔岩岩出到黎.就聽到佢地咁講...

牙倩:unlce..你地唔會講真架下化..

〔在場ge人都嚇左一嚇〕

牙潔:係你地...殺死我牙爸牙媽ge?〔接受唔到〕

峰爸:牙潔..你冷靜d先啦..

牙峰:牙爸....你...〔驚〕〔岩岩行出黎〕

峰爸:牙峰..

牙潔:你係米一早就知e件事.所以你對我咁冷淡!〔控制唔到自己〕

牙峰:唔係..我真係唔知架...你信我..

牙潔:咁點解你咁對我...

牙峰:我唔想再有人好似牙彤咁捉走你牙!!我唔想你再受到傷害!!〔大嗌〕

牙潔:牙峰...〔感動〕

牙峰:牙潔..〔想攬住牙潔〕

牙潔:〔避開左〕係你牙爸牙媽殺死我牙爸牙媽架!!!

峰媽:對唔住牙..牙潔..我地e代ge事唔應該影響到你地架...

牙峰:點會咁架..牙爸..牙媽...點解我會乜都唔知架!!!

牙倩:牙潔..你冷靜d先啦...

牙希:唔好講住e個問題先啦..等大家冷靜d先再傾啦..

牙潔:你地唔係我牙!!!你地唔會知我心裡面ge感受牙!!!〔喊〕

牙峰:牙潔...

牙潔:方拓峰!唔怪之得個名唔知邊到聽過啦!原來係你牙...

牙峰:唔好咁牙..牙潔..

牙潔:〔跑走左〕

頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
口水 14 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6198
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
呀潔好慘呀....
sup...
po啦...>.<

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6301
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

唉*
牙潔好慘慘aR!!!
10卜=]*

頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
GAME幣 75 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6516
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子
由 於 已 有 2 人 回 復 ''
所 以 更 新 至 25 *

頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
GAME幣 75 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6516
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子

第25章:

〔牙潔屋企〕

---電話中---

牙倩:牙潔..點解你要咁做牙..明明就唔關你同牙峰ge事..

牙潔:唔好再提e個人!!

牙倩:你明明仲鍾意佢架...

牙潔:我話唔好再提佢牙!!!〔惡〕

牙潔:我真係好鍾意牙峰..好鍾意佢...但係我又可以點牙!我接受唔到牙..我接受唔到牙..〔喊〕

牙倩:牙潔..你有冇諗過..其實牙峰佢都會好難受牙..我知佢都係愛你架..但係佢又可以點牙..

牙潔:我唔知牙..我唔知牙..我好亂牙...我都唔知我應該點做牙...

牙倩:好啦..你訓先啦..會舒服d架..

牙潔:好啦..拜拜..

牙倩:拜拜

---牙峰個邊---

牙倩:唉..你地搞掂佢啦..我訓啦.〔唔鋸〕

牙希:牙倩..

牙倩:咩牙

牙希:你去住牙峰間房先喎..我之前同牙峰訓架

牙倩:得啦..〔走左〕

牙峰:點解我一d都唔記得發生過e件事架..同冇人同我提過

峰爸:其實e件事係個意外...

牙希:姐係點牙

峰爸:之前呢..牙峰你記唔記得你去過日本牙

牙峰:我去過日本!?

峰爸:唔唔..個時呢..你仲好細..好似得9歲..

牙峰:點解我連我去過日本都唔知架...

峰媽:你聽埋就明架啦

峰爸:當時我同你牙媽帶你去日本..其實係因為我地會個邊出左d問題..咁去到ge第3日.你就見到個細路女..我諗佢應該係牙潔.因為我見到佢牙爸牙媽

牙倩:方拓峰!點解你會有e個野架!!〔走左出黎〕.

牙峰:e個!?我都唔記得啦...

牙倩:櫻花小天使丫ma!

牙峰:櫻花小天使?

牙倩:牙潔都有個架!佢ge就粉紅色.佢同我講話去日本個時見到個男仔.佢又當失路喎.之後個男仔就送左e樣野比佢....

牙希:米住!咁姐係岩岩unlce講ge野..好可能個女仔就係牙潔!!

牙倩:下..

牙峰:姐係我同牙潔細細個就識啦...咁點解我乜野都唔記得架...

峰爸:冇錯..見完牙潔之後..係會個邊..我地打人個時.你驚到暈左.因為你都係第一次見到咁多人死..之後我地班人打輸左..所以我地就急住走啦..我地開車個時..你都暈緊..之後我開車開得太快..唔小心撞到牙潔牙爸牙媽..佢地即刻推開牙潔.自己就比車撞..但係真係意外黎架..我都唔想架...

牙峰:所以我就乜都唔記得!?

峰媽:我地送左你去醫院.醫生話你因為受驚過度所以暈左.所以我地都冇提返起.

牙峰:.......

牙峰:牙潔!!〔跑走左〕

牙倩:牙希..我地都跟去睇下好冇牙

牙希:唔唔

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6295
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子

詩姐,,
我又黎左啦,,
加油呀,,
快po=]]],,

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...