加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原創﹏*[[我唔會愛上你架...死八公]] CH 26啦!!!
載入中 ...
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5961
狀態 離線
  閱讀全部
Re aLL sUp ME 的人``

THX FOR SUP AR``

下次我唔禁lo最多-0-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5961
狀態 離線
  閱讀全部
CH 8

我``好累呀,,今日都未訓夠[[之後就是旦入左間[方]訓左o係到]

我``[呀]{打喊露}之後慢慢打開隻眼...呀...做咩我比人濫著架

希``乜水o係到嘈著哂呀

我``呀...我我.你你..搞乜鬼呀.

希``我點知你呀..冇端端走入我間[方]炸wa?

我``咁你又搞乜濫著我呀...

希``呢層我唔知w0..唔比係你濫著我呀?

我``[激到走左]唉``冇端端比人b0k夢``真係時運低-_______-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5961
狀態 離線
  閱讀全部
都冇人回ge``` =.[=

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5961
狀態 離線
  閱讀全部
好耐都冇p0st`啦;..因為e排好唔得閒..冇時間作,,因為岩岩14/2要番學

CH9/

鈴鈴鈴鈴鈴```

MARY``小姐/..起身啦..要番學啦..遲到就唔好啦..

我``咪嘈住哂啦...而家幾點呀.

MARY``6點lo..

我``你係咪有問題呀...咁鬼早叫我起身.

MARY``你都知你架啦..又要搞呢樣搞個樣..你又唔係唔知自己呀..同埋呀..早D起身唔好咩...
早睡早起身體好呀...(又講到唔停)[呢個時候..我而經偷走左出去啦..呵呵

MARY``.......你話係唔係呀小姐?e..e..小姐呢..?

我``i am in here [食緊早餐]

完來唔經唔覺就7點幾lu..

番到學校..

我``[有人打左拍左我搏頭一下.]拎轉頭

我``e...盈?盈盈b..好掛住你呀..[摟住左佢]

盈``衰晴..你死左去邊呀...咁耐都唔番學,仲以為你死左tim呀=.=

我``..唉冇提啦..講開就一筆布咁長...

呢個時候;;叮叮叮叮...叮叮叮叮..

我``算啦..番上課室先啦

盈``嗯.

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5961
狀態 離線
  閱讀全部
ch10``

MISS CHAN-[MC]--佢地ge班主任

MC``各位同學早晨``

``早晨

MC``好啦..今日我地會有2位插班生轉黎我地班..

同學們``男定女啊?令唔令仔/女架先[通常都係咁架啦..]

MC``好啦..等佢地入黎自我介紹下先啦...

我``下....係佢...ohh..[冇眼睇]

希``我叫弘俊希[c00L]

豪``haL0大家好呀..我叫李柏豪呀``大家可以叫我做豪/豪仔架..[熱情]

班入面ge女仔而家著哂迷啦``好靚仔呀,,``

MC``好啦咁希你就同晴坐啦.

我``唔得我架離有人!

MC``咁好easy姐..豪同盈坐啦..好啦係咁啦而家開始上堂
請同學番開書ge第24頁

我``喂喂..老師你都打橫黎講ge..喂喂

MC``[冇理到晴講..扮聽唔到//]]

希``算啦..佢都係受人所託姐..[pA左o係張木台到.]

我``哇!你幾時行左過黎架[見鬼咁]

希``岩岩..

我``-__-你岩岩話佢受人所託姐係咩意思

希``多得我地D阿爸阿媽l0.你認為我真係冇端端要轉過黎架..咪係佢地lo.話咩要讀埋同一間學校..同一班..坐埋一齊
..話咩要了解對方多Dw0..你話佢地係咪無聊?

我``唉..

咁快就到左lunch啦

盈``你同個個乜乜希識架..你地好似好好傾咁ge..

我``er..係呀..m..以前D舊同學..

盈``哦..喂係丫..不如同埋豪仔同希一齊食lo..

我``好呀..e..做咩叫人豪仔呀?

盈``哦..er..咁佢話可以咁叫+ma..嘻``[面紅]

我``e..盈盈b乜而家好熱咩?

盈``嘻``

我``希,豪.一齊食lo

希+豪``好呀..是旦啦

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5961
狀態 離線
  閱讀全部
ch11

我``e..希啊..乜你識豪架?

希``白x.唔係做咩同佢一齊轉黎啊?

我``=]

豪``咁希你又識晴ge..你地..

希``哦..岩岩識..

盈``岩岩識!?

我``oh..真係.希你唔記得我地舊同學黎架?

希``下,,哦..係呀..

盈``你係咪有咩門住我.?

我``冇...呀

盈``懷而InG...

我聽日唔p0st架啦..聽日好晏先返..

hal0**////////..\\\\\\\\
頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5961
狀態 離線
  閱讀全部
無人回呀T^T

冇人十卜T^T

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5961
狀態 離線
  閱讀全部
ch12

盈``喂衰晴今日放學去你屋企丫..

我``下..點..點..解呀??..

盈``做咩呀你..咁人地好耐冇去過啦mA

我``um...我搬左w0..........

盈``咁仲好..去你新屋睇下先..

我``唔係..咁..方..便..gE..

盈``我肯定你有野門住我!!!

我``..冇..冇..冇..呀.

盈``衰晴``你好野..我唔會理你架啦,哼..{走左}

我``喂喂,,,艾丫..唉

希``其實點解你咁驚比人知w0.[失驚無神走左出黎]

我``[比希驚親]嘩..你做咩成隻鬼咁行路冇聲架

希``唔好話你自己聽力有問題

我``死人屎忽希``

-------------------------------------------------------h0me-------------------------------------------------

叮噹``

我``e...我去睇下冰個先..

我`` 0h....屎忽希..g0g0g0g0......即刻同我呢埋o係是旦一忽見唔到你ge地方

希``搞乜x野呀..

我``盈黎左啊...唔該啦,..拜託啦...做下好心啦

希``-.-

開左門``

我``盈!?你.又會知我住e到ge?

盈``我用左好多人力物力先知你o係住到架..[o係到四維裝]

我``你..唔嬲啦咩?

盈``如果你肯比我入去坐ge...[佢地仲o係門口到]

我``ohohoh...s0RRy呀..

盈``呢度得你一個人住炸?伯冇佢地呢?

我``梗係唔係得我一個人住啦...仲有..我D工人ma..[呼..]

盈``哦...[奇怪啦...]

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5961
狀態 離線
  閱讀全部
H0耐都冇p0過啦~

ch13``
希``點解個俾[n0se]痕痕地咁ge,,唔通E到太逼?
哈...哈,..哈..哈痴[仲要係鬼死咁大聲w0]{希呢埋左0係自己間方個e櫃到}

我``0h my 吉`

盈``e...點解有人打哈痴既[正向著聲音既方向前進]....

盈``[打開e櫃,打開e櫃,有舊野,有舊野,,快D睇清楚先.快d睇清楚先...[最後]大聲叫,大聲叫]

盈``呀/...呀...點解有個人0係到架...e...你係.阿希~!?點解,,你會0係到架?

希``冇...我黎借..廁所...

盈``[呵呵我明白啦]點解要黎e到借呀咁?

希``呢個個廁所大囉...

盈``咁你又做咩0係衣櫃入面既?

希``e層呀ma,,我0係到幫阿邊個睇下有冇蟑螂咁囉,

盈``係咁牙ma.,,,文雅晴你同我屎出黎

我``咩事........

盈``呢舊野點解釋呀?[指著希]

我`借廁所.......

盈``好連你都係要咁講呀ma,,我同你絕交..哼

我``哎呀...好啦好啦,,...我講比你聽啦~[講哂成件事比盈聽]

盈``下~唔係牙ma,..

我`你估我真係好想同個屎忽希住架/>?

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5961
狀態 離線
  閱讀全部
ch14``

盈``呵呵,,唔係wo,你小心你地會日久生情亞,,哈哈xddd

我+希``初過你把烏鴉口

盈``呵呵呵呵呵x100**希望真係我烏鴉口啦哈哈哈
---------------------------------------------------咁就過左一日啦,,呵呵係唔係快樂不知時日過呢?------------------------------------

鈴鈴鈴鈴鈴鈴```
MARY[仲記唔記得佢呢?``小姐你既電話

[PS`而家係早上6點正~~~~]

MARY``小姐...小姐...老爺夫人打黎搵你呀小姐

我就梗係冇反應架啦~~

MARY``睇黎都係要出e招啦,,咳咳..清下個喉嚨先..[大聲,,小姐火祝啦..仲唔快D起身]

不過可惜有d招用得多左就對我黎講冇咩用架啦呵呵,s0我依然冇反應

MARY``死啦...點解小姐仲唔醒架?唔通....小姐...你唔好客我呀..

我``搞乜晨早流流咁鬼嘈呀~~知唔知人地岩岩先訓架....有冇搞錯[發脾4中...]

MARY``小姐你冇事就好啦...嗚..嗚..好彩你無事亞...唔係我就唔安樂lo....[又0係到upupup]

我``妖`咪嘈啦..舊景咩事呀~~

MARY``0h yes~~小姐,,老爺夫人佢地搵你亞

我`你唔好聽日先講~!?

我``喂喂喂...[嘟嘟嘟]妖乜佢地咁鬼冇耐性架搞到我又要沙力打番比佢地啦..係唔係煩aR?

我``喂,咩事呀daddy?

DAD``冇DADDY同MUMMY想約你出黎食餐飯姐

我``你地唔係呀MA,,咁炸?

DAD``係呀,,唔係點呀..你中5出一出黎啦..係咁,8

我``真係0係到沙緊我D時間...

-------------------------------------------------------------------中5-------------------------------------------------------------

我``hal0**DADDY MUMMY咁好搵我出黎食飯做咩亞?

MUMMY``冇..睇下個女係唔係唔得先

我``心諗[有冇咁好死呀?]

MUMMY``係啦,你同希相處成點呢?

我``一個字`差'

MUMMY``唔好咁啦..你真係咁唔想同佢一齊咩?

我``仲洗問架?

MUMMY``呵呵我都估左你咁答架啦..

DADDY``話個好消息比你聽啦..我地公司個問題搞惦左啦..呵呵,,係咪好hapI呢..哈哈哈

我``關我鬼事咩

MUMMY``咁既,,DADDY同MUMMY如果你真係同人地相處得唔好既咪搬番黎囉..還惦我地D問題都搞惦哂囉~~

我``真的嗎??[雙眼發光]咁我即刻番去汁野

DADDY``等等先..梗係唔係而家啦~~起瑪都要等....1年如果唔係咁人地即刻比ma煩我地就唔好啦~

我``超...算都好過冇...呵呵我再對多個屎忽希1年炸...好開心啊!!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...