加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
S!UK!T
吹水學徒
" 貧 之 達 人 "

會員編號 31544
精華 0
積分 19739
帖子 1500
威望 0 點
I-See幣 56690 錢
GAME幣 100 個
口水 39 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2005-8-20
註冊天數 6843
來自 { MASTERMIND JAPAN }
狀態 離線
  只顯示 S!UK!T 的帖子
I AM ??
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名:KIT
我幾碎:17
我對i-see既印象:SO  FAR SO GOOD
玩左i-see幾耐:差唔多1年-,-
同邊個最fd:講左你都唔知啦-,-
鍾意邊個:咪係佢囉-0-
平時係開咩區玩:自貼-,-
鍾意咩明星:側田 ,EMINEM,陳冠希
咩星座:雙子
叫咩花名:小傑=0=
---------------------------------------------------------------------------------------

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-4 02:37 PM  代幣  +20   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
雪霜
吹水學徒

會員編號 27384
精華 0
積分 3060
帖子 1236
威望 0 點
I-See幣 23197 錢
GAME幣 209 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-10
註冊天數 6852
來自 h.k
狀態 離線
  只顯示 雪霜 的帖子
我叫咩名:kk
我幾碎:10
我對i-see既印象:好好
玩左i-see幾耐:快1年
同邊個最fd:彤彤,琪b,思思
鍾意邊個:男仔..=.=
平時係開咩區玩:二手地攤
鍾意咩明星:gigi,jill,好多
咩星座:金cow座
叫咩花名:死k,

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-4 07:46 PM  代幣  +20   

生又何歡,死又何哀?
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆月~天使↘↘
中級會員
☆禁忌的 HIDE AND SEED★

會員編號 150107
精華 0
積分 1121
帖子 341
威望 0 點
I-See幣 12878 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-9
註冊天數 6611
來自 ☆ξ≠滿月世界﹢ .★
狀態 離線
我叫咩名:lingling_9596
我幾碎:10
我對i-see既印象:i-see是我家 (>~<)
玩左i-see幾耐:三個月左右.....
同邊個最fd:Comic (=~=)
鍾意邊個: 自 己
平時係開咩區玩:日本動畫板,Wallpaper分享區.....
鍾意咩明星:日本明星
咩星座:Virgo
叫咩花名:Mitsuki

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-4 07:46 PM  代幣  +20   
頂部
海`
吹水大王

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 36813
精華 1
積分 620
帖子 17797
威望 0 點
I-See幣 26473 錢
GAME幣 131 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-9-1
註冊天數 6831
狀態 離線
  只顯示 海` 的帖子
I AM ??
我叫咩名:rain
我幾碎:14
我對i-see既印象:幾好
玩左i-see幾耐:未夠一年
同邊個最fd:小癲一族ge所有長老
鍾意邊個:我自己
平時係開咩區玩:素材,,愛情,,吹水,,小癲一族
鍾意咩明星:jay,,kelly
咩星座:水瓶
叫咩花名:小晴

本帖最近評分記錄

세상 끝날 때까지 너를 사랑해 
난 니가 기뻐하는 일이라면 모든 다 할게 

頂部
hangg
高級會員

會員編號 96516
精華 1
積分 2336
帖子 792
威望 0 點
I-See幣 24740 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-1-3
註冊天數 6706
來自 (*= 私立高級芭樂高中-終極一班
狀態 離線
  只顯示 hangg 的帖子
我叫咩名: 花
我對i-see既印象:好好既論壇!
玩左i-see幾耐:多過半年
同邊個最fd:yuux]]
鍾意邊個:xUxU XD
平時係開咩區玩:吹吹水
鍾意咩明星:fahreheit!>3<
咩星座:天羯
叫咩花名:花

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-4 07:47 PM  代幣  +20   
頂部
`rachel;
中級會員

會員編號 25121
精華 0
積分 1297
帖子 413
威望 2 點
I-See幣 11645 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-4
註冊天數 6858
狀態 離線
  只顯示 `rachel; 的帖子
I AM ??
我叫咩名: rachellai
我幾碎:就黎13
我對i-see既印象:  好多mm既野=)
玩左i-see幾耐:唔記得左lu!
同邊個最fd:...真係唔知...
鍾意邊個: MM
平時係開咩區玩:  [ HELLO PROJECT事務所 ]
鍾意咩明星: MM
咩星座: 處女
叫咩花名: RACHEL 恩

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-4 07:47 PM  代幣  +20   
頂部
幻蝶天使
初生嬰兒

『江湖』王國國王

會員編號 191642
精華 0
積分 429
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 11063 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-7-21
註冊天數 6507
來自 真.『揚武』天堂
狀態 離線
  只顯示 幻蝶天使 的帖子
I AM ??
我叫咩名:繆自衡(真名)江湖王(耍帥用假名.舊)幻蝶天使(耍帥用假名.新)
我幾:13
我對i-see既印象:好好
玩左i-see幾耐:1個月島
同邊個最fd:葉湛森
鍾意邊個:蔡細妹
平時係開咩區玩:葵青區
鍾意咩明星:冇
咩星座:處女座
叫咩花名:繆思淫
補充:寫緊
玩的遊戲:吞食收費/飄流幻境/吞食免費
伺服器:揚武/水色星球/吞食免費4
屬性:風系/風系/風系

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-4 07:39 PM  代幣  +20   
頂部
1234567;D
吹水新手
我愛`棒棒堂 =){` Latte*

會員編號 195927
精華 0
積分 4055
帖子 2606
威望 1 點
I-See幣 12874 錢
GAME幣 129 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紅魔鬼之星
閱讀權限 90
註冊 2006-8-1
註冊天數 6496
來自 HoNg KoNg
狀態 離線
  只顯示 1234567;D 的帖子
我叫咩名:PaM*
我幾碎:13*
我對i-see既印象:唔錯*
玩左i-see幾耐:幾日*
同邊個最fd:冇*
鍾意邊個:冇*
平時係開咩區玩:FANLING*
鍾意咩明星:KANGTA!*
咩星座:牛牛*
叫咩花名:PAM*

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-4 07:40 PM  代幣  +20   
頂部
SIUTEA`
高級會員

會員編號 195999
精華 0
積分 1433
帖子 713
威望 0 點
I-See幣 14155 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-1
註冊天數 6496
狀態 離線
  只顯示 SIUTEA` 的帖子
我又來!!`    ><
我叫咩名:牙TEA
我幾碎:13碎`   ><
我對i-see既印象:幾好!!`
玩左i-see幾耐:3日`   XDD
同邊個最fd:成日同我吹水的!!`
鍾意邊個:屋企人`  KA
平時係開咩區玩:吹水區同交友區`
鍾意咩明星:唔太清楚` 即係冇乜!`  KA
咩星座:山羊牙!`
叫咩花名:就是牙TEA!!`

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-4 07:40 PM  代幣  +20   
頂部
●○笨樂bb]]
吹水學徒
志田未來~

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 7589
精華 0
積分 12181
帖子 1085
威望 0 點
I-See幣 22564 錢
GAME幣 7633 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-5-31
註冊天數 6924
來自 天堂
狀態 離線
I AM ??
我叫咩名:小洛~
我對i-see既印象:吾太好= =
玩左i-see幾耐:1年零3個月
同邊個最fd:小王子,牙糕
鍾意邊個:<唔知>1
平時係開咩區玩:遊戲專區
鍾意咩明星:beforu
咩星座:處女座
叫咩花名:鼓神= =

本帖最近評分記錄
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...