加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
YAM`:)
吹水學徒
이특*`:)

會員編號 33141
精華 0
積分 7735
帖子 2027
威望 0 點
I-See幣 31998 錢
GAME幣 115 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-8-24
註冊天數 6823
來自 ヤя⑦
狀態 離線
  只顯示 YAM`:) 的帖子
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名:YAM
我幾碎:15
我對i-see既印象:不錯,,=]***
玩左i-see幾耐:年幾掛-0-
同邊個最fd:LAM
鍾意邊個:NO,,-0-
平時係開咩區玩:頭像果D區
鍾意咩明星:山下智久,,手越祐也,,NEWS,,等等
咩星座:雙子
叫咩花名:1號
---------------------------------------------------------------------------------------

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:18 AM  代幣  +20   

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
〝泉CHuEN..
認證會員

會員編號 217
精華 1
積分 4345
帖子 832
威望 5 點
I-See幣 13667 錢
GAME幣 103 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2004-10-19
註冊天數 7132
狀態 離線
我叫咩名:黃Bill〞
我幾碎:17
我對i-see既印象:好多朋友,,
玩左i-see幾耐:差唔多2年喇,,
同邊個最fd:好多人好fd嫁bor,,,
鍾意邊個:我鍾意自己,,
平時係開咩區玩:自貼,,,
鍾意咩明星:九號,,sum41,,linkin park,,kenny,,green day,,gary,,
咩星座:天蠍,,
叫咩花名:牙泉,,

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:18 AM  代幣  +20   

Sun∼Days
Sun:陽光,代表清新溫暖陽光,驅走孤獨的黑暗.亦代表新的開始
Days:日期,代表著一天的來臨,理想的日子來臨,還有我們一起努力的日子,這就是帶著理想向前的日子.
SunDays:星期日,代表我們夾band的日期.

XG=SUPREME_GUCCI
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
W. (此用戶已被刪除)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 21175
精華 3
積分 17189
帖子 4636
威望 11 點
I-See幣 209995 錢
GAME幣 825 個
口水 14 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-7-23
註冊天數 6855
狀態 離線
  只顯示 W. 的帖子
I AM ??
我叫咩名:WANDA
我幾碎:12
我對i-see既印象:VERR GOOD
玩左i-see幾耐:唔知..
同邊個最fd:MANY BOR!
鍾意邊個:我 & 一個 人~~XD
平時係開咩區玩:ALL
鍾意咩明星:RISA RAINIE YURINA THERESA
咩星座:雙子
叫咩花名:曈

本帖最近評分記錄
頂部
FISH(:
吹水哨兵

會員編號 29611
精華 1
積分 27703
帖子 11242
威望 0 點
I-See幣 13396 錢
GAME幣 140 個
口水 57 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-8-16
註冊天數 6831
狀態 離線
  只顯示 FISH(: 的帖子
冇 啦 啦 整 舊 咁 的 東 東 -口-

I AM ??
我叫咩名: 魚
我幾碎: 15
我對i-see既印象: 好 似 一 個 HOME 咁 -V-
玩左i-see幾耐: 就 黎 1 年
同邊個最fd: 好 多 個 都 好 FD
鍾意邊個: 自 己
平時係開咩區玩: 頭 / 吹 水 / 交 友
鍾意咩明星: ERIKA // SWEETY / RAINIE
咩星座: 唔 記 得 XD
叫咩花名: 魚 / 魚 仔 餅 / YU

本帖最近評分記錄
頂部
冰XP!;)
吹水學徒
-3-v

會員編號 13911
精華 7
積分 9835
帖子 1697
威望 5 點
I-See幣 40813 錢
GAME幣 170 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-24
註冊天數 6884
來自 喜`
狀態 離線
  只顯示 冰XP!;) 的帖子

禁 鬼 多 活 動 的 -口-'' xd

我叫咩名: 冰冰 .. SANDY
我幾碎: 11
我對i-see既印象: OK 啦 ..
玩左i-see幾耐: 一 年 多 ..
同邊個最fd: 我 GE 老 公 同 我 D FDZ
鍾意邊個: 我 老 公 .. XD
平時係開咩區玩: 吹 水 區  .. 頭 像 專 區
鍾意咩明星: REINA . SAYUMI . KONNO
咩星座: 白羊 ..
叫咩花名: 冰冰 -口-''

本帖最近評分記錄
頂部
ffu;)
吹水新手

會員編號 188516
精華 0
積分 10369
帖子 3242
威望 3 點
I-See幣 14476 錢
GAME幣 260 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-7-12
註冊天數 6500
狀態 離線
  只顯示 ffu;) 的帖子
--------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名: fu
我幾碎: 15
我對i-see既印象: 好多區好多人好熱鬧 XD D人好好人 =]
玩左i-see幾耐: 1 個月有冇 ..
同邊個最fd: 好多啵 "
鍾意邊個: - 33 - 元 .
平時係開咩區玩: 吹水區多 ..
鍾意咩明星: SAYU / ARIEL
咩星座: 大蟹子
叫咩花名: 芙蓉 -口- 小芙 ` 芙芙 ` FUFU .. ETC

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:19 AM  代幣  +20   
頂部
琪``
吹水新手
beckykiki是也

會員編號 46468
精華 0
積分 5972
帖子 2769
威望 0 點
I-See幣 14993 錢
GAME幣 751 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kary``
閱讀權限 90
註冊 2005-9-28
註冊天數 6788
狀態 離線
  只顯示 琪`` 的帖子
我叫咩名:琪
我對i-see既印象:幾好呀..
玩左i-see幾耐:成年啦...
同邊個最fd:好多fd嫁喎...
鍾意邊個:我d fd
平時係開咩區玩:文學,吹水
鍾意咩明星:rainie
咩星座:白羊
叫咩花名:臭琪,傻琪xdd

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:19 AM  代幣  +20   

何時能重獲小時候的天真?

頂部
herher``
頭像師父
herher ; tata * : )

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
I-See幣 200011 錢
GAME幣 7750 個
口水 47 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊 2005-8-16
註冊天數 6831
狀態 離線
  只顯示 herher`` 的帖子
我叫咩名:HERMIA
我幾碎:13
我對i-see既印象:OK LA XDDDDDD` VERY NICE!>V<"
玩左i-see幾耐:差唔多一年 ..,,XDDD`
同邊個最fd:U ,, SIUKO ,, PUI ,, SHERRY ,, MIYAKI ,, KATHY ,, KWAN ,, CHING ,, WINGYI,, SIX ,, RAKIE ... MANY X]
鍾意邊個:SURE IS PUI PUI!!
平時係開咩區玩:頭區
鍾意咩明星:SAYUMI
咩星座:金牛
叫咩花名:HERMIA//HERHER//SIUHER//HER ...  =V=

本帖最近評分記錄

Nice to meet you : )

頂部
Siuba0;P` (oh 囧 ` ★)
吹水學徒
毛m0xD

會員編號 89775
精華 0
積分 25600
帖子 1216
威望 0 點
I-See幣 68270 錢
GAME幣 199 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 -哈皮`!?
閱讀權限 120
註冊 2005-12-21
註冊天數 6703
來自 我來自火星XD
狀態 離線
  只顯示 Siuba0;P` 的帖子
I AM ??
我叫咩名:欣欣..
我對i-see既印象:幾好`
玩左i-see幾耐:差唔多1年//
同邊個最fd:大小儀/////{{數唔盡}}
鍾意邊個:HAPPY*>V<
平時係開咩區玩:吹水`XD
鍾意咩明星:ER!`SAYU`ER!KA`R!SA`RE!NA`KONNO`....
咩星座:UM`唔知呢`
叫咩花名:小一..小欣..CY//

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:20 AM  代幣  +20   
頂部
:Kaikoey:
贊助會員
(啊?)

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 29
精華 8
積分 11412
帖子 5297
威望 59 點
I-See幣 30183 錢
GAME幣 100 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙盈''
閱讀權限 220
註冊 2004-8-22
註冊天數 7190
來自 ^___^
狀態 離線
  只顯示 :Kaikoey: 的帖子
聯誼 XDDDD''' -V- ''

我叫咩名:  小糕*V*
我幾碎: 估下囉 =V=
我對i-see既印象:  好多人唔服我 -V-
玩左i-see幾耐: 好耐 -V- ''
同邊個最fd:  HERHER .. 牙人 .. 穎 .. KAREN .. 你 .. 仲有好多-V- ''
鍾意邊個:  唔知
平時係開咩區玩:  自貼 .. 頭像 .. 吹水 ...H!P 掛 ..
鍾意咩明星: B工 .. M娘 .. Gazette .. W .. JADE .. JANICE .. 安倍 *V*
咩星座:      你估下囉 -V-
叫咩花名:  小糕 .. 小KO .. K.O ..KOKO .. -V- '' 有D唔爆得GA爆1個咁大把啦 ..
**** 本內容跟帖回復才可瀏覽 *****

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:20 AM  代幣  +20   

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...