加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
VICKY
吹水學徒

會員編號 58729
精華 1
積分 9542
帖子 1855
威望 0 點
I-See幣 25041 錢
GAME幣 125 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ting0702
閱讀權限 100
註冊 2005-10-22
註冊天數 6764
來自 ~~~~~~
狀態 離線
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名:MIN
我幾碎:14
我對i-see既印象:一般 LA`
玩左i-see幾耐:半年多少少=]
同邊個最fd:禾自己=]
鍾意邊個:冇= =
平時係開咩區玩:吹水區,,交友區......
鍾意咩明星:RAINIE,,FIFI,,MIYABI,,RISA
咩星座:雙子
叫咩花名:MIN
---------------------------------------------------------------------------------------

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:20 AM  代幣  +20   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小草。方
中級會員

會員編號 59857
精華 0
積分 1787
帖子 308
威望 0 點
I-See幣 13208 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-23
註冊天數 6762
來自 ˋ賢奎ˊ
狀態 離線
  只顯示 小草。方 的帖子
我叫咩名:Fang
我幾碎:18
我對i-see既印象:幾好!!
玩左i-see幾耐:都有一年∼
同邊個最fd:好多∼
鍾意邊個:no∼
平時係開咩區玩:都有!!
鍾意咩明星:Alice nine、Stephy、Reina
咩星座:巨蟹
叫咩花名:Fang

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:20 AM  代幣  +20   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
ying_remember
初級會員
LOW B YING`* =P

會員編號 59889
精華 0
積分 1876
帖子 260
威望 0 點
I-See幣 13963 錢
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-23
註冊天數 6762
狀態 離線
  只顯示 ying_remember 的帖子

I AM ??
我叫咩名:YING
我幾碎:16
我對i-see既印象:幾好AR*好多野睇GE FORUM*
玩左i-see幾耐:都應該有半年掛"""
同邊個最fd:MO***
鍾意邊個:E度所有人"""=D
平時係開咩區玩:拍賣..評圖...會員自貼...
鍾意咩明星:B工,,,w-inds. ,,, KaT-Tun
咩星座:天蠍**
叫咩花名:HEN =P

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:21 AM  代幣  +20   
頂部
ni:)
吹水之臣
20071110:)

會員編號 149249
精華 0
積分 199
帖子 12391
威望 4 點
I-See幣 52057 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 巾巾;D
閱讀權限 40
註冊 2006-4-7
註冊天數 6596
狀態 離線
  只顯示 ni:) 的帖子
I AM ??
我叫咩名:妮子`=)
我幾碎:13.5!XDDD
我對i-see既印象:好壇!幾多野的=)
玩左i-see幾耐:就黎4個月*
同邊個最fd:好多架*V*
鍾意邊個:心愛一個{他}-33333-''
平時係開咩區玩:吹水區`素材區''
鍾意咩明星:周杰倫`森美小儀XDD
咩星座:人馬座!
叫咩花名:妮 子 !*333*

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:21 AM  代幣  +20   
頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
I-See幣 12066 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊 2005-7-27
註冊天數 6850
來自 ...
狀態 離線
  只顯示 Kee} 的帖子
我叫咩名:kerye
我幾碎:5 可以say wo
我對i-see既印象: ok
玩左i-see幾耐:很內了
同邊個最fd: 很多很多
鍾意邊個: 5 知
平時係開咩區玩: 頭區, 吹水
鍾意咩明星: boa
咩星座: 雙魚
叫咩花名: 婷子

本帖最近評分記錄
頂部
willki
初生嬰兒

單身貴族公主∼*kiki

會員編號 196268
精華 0
積分 521
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11032 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-8-2
註冊天數 6479
來自 日本
狀態 離線
  只顯示 willki 的帖子
I AM ??
我叫咩名:kiki
我幾碎:16過埋11月就17
我對i-see既印象:幾好玩呀!
玩左i-see幾耐:2006年8月2日
同邊個最fd:love*玲
鍾意邊個:邊種鐘意呀??
平時係開咩區玩:會員貼圖
鍾意咩明星:好多喔↓
sun boy’z @ william〔hk〕
matthew〔hk〕
W-inds.@keita〔jp〕
陳奕〔tw〕
咩星座:天蠍座
叫咩花名:willki..小柔..仲之有個ki字就OK啦...太多花名了..

本帖最近評分記錄
頂部
{chin}
吹水大王
淫佬千老C

會員編號 31004
精華 2
積分 35675
帖子 18437
威望 5 點
I-See幣 83831 錢
GAME幣 900 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2005-8-18
註冊天數 6829
來自 --★!笨旦家族
狀態 離線
I AM ??
我叫咩名:千小癲..*
我幾碎:14
我對i-see既印象:掂-.-多人
玩左i-see幾耐:岩岩夠一年..
同邊個最fd:小癲入面既人...
鍾意邊個:你-.-
平時係開咩區玩:online game區
鍾意咩明星:唔中2星= ="
咩星座:天秤
叫咩花名:千千-.-

本帖最近評分記錄
頂部
婷TING`=]
高級會員
1015大生日!冇人送禮!?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 2230
精華 2
積分 3587
帖子 695
威望 4 點
I-See幣 22423 錢
GAME幣 545 個
口水 5 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-2-28
註冊天數 7000
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 婷TING`=] 的帖子

I AM ??
我叫咩名:TING
我幾碎:11
我對i-see既印象:幾好.....
玩左i-see幾耐:1年
同邊個最fd:5知-V-'
鍾意邊個:§綾綾§
平時係開咩區玩:頭 區
鍾意咩明星:REINA
咩星座:天秤
叫咩花名:婷婷

本帖最近評分記錄

頂部
Angelniki~
嬰兒上路

會員編號 150356
精華 0
積分 563
帖子 85
威望 1 點
I-See幣 11112 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-9
註冊天數 6594
狀態 離線
  只顯示 Angelniki~ 的帖子
我叫咩名: Angelniki~
我幾碎: 5講
我對i-see既印象: 無印象
玩左i-see幾耐: 幾個星期
同邊個最fd: 唔知
鍾意邊個: 無人
平時係開咩區玩: 頭像專區
鍾意咩明星: Niki , Rainie , Reina
咩星座: 天蠍座
叫咩花名: Angel

本帖最近評分記錄
頂部
vIVI-人!
中級會員

會員編號 167467
精華 0
積分 1326
帖子 321
威望 0 點
I-See幣 13781 錢
GAME幣 105 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-23
註冊天數 6551
來自 垃圾桶""XDDDDDDDDD
狀態 離線
  只顯示 vIVI-人! 的帖子
我叫咩名:楊婧雯
我幾碎:女仔既秘密^^
我對i-see既印象:5錯∼多元化...
玩左i-see幾耐:5月先開始反i-see>>3個月到...
同邊個最fd:好多喎∼
鍾意邊個:男仔∼嘻2∼
平時係開咩區玩:吹水區∼
鍾意咩明星:Rainie!!!!!!!!!!!!!
咩星座:雙魚
叫咩花名:呀咩/羊咩

本帖最近評分記錄
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...