加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
欣babE
嬰兒上路

會員編號 362119
精華 0
積分 406
帖子 64
威望 0 點
I-See幣 12566 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-23
註冊天數 6111
來自 {♥}喪d0嬌
狀態 離線
  只顯示 欣babE 的帖子
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名: 阿欣
我幾碎: 12 碎 `
我對i-see既印象: 好靚好好玩 *3*
玩左i-see幾耐: 10 MINS
同邊個最fd: 吾識人 /. .\
鍾意邊個: 我自己 ^^
平時係開咩區玩: 咩區都玩 `
鍾意咩明星: TWINS
咩星座: AQUARIUS
叫咩花名: 阿叻 ` YAN
---------------------------------------------------------------------------------------

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
蝶蝶蝶
初生嬰兒

會員編號 362197
精華 0
積分 207
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 10928 錢
GAME幣 115 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-23
註冊天數 6111
狀態 離線
  只顯示 蝶蝶蝶 的帖子
我叫咩名:蝶
我幾碎:秘密.
我對i-see既印象:好好好z!.
玩左i-see幾耐:一日都無-00-
同邊個最fd:無.
鍾意邊個:你<3
平時係開咩區玩:成個論壇-v-
鍾意咩明星:avriL,,mika,,Kelly Clarkson,,等等..{只喜外國歌星-3-}
咩星座:天秤女
叫咩花名:Yii..臭蝶-33-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
noel0707
初級會員
咖啡-公主?!

會員編號 198219
精華 0
積分 898
帖子 209
威望 0 點
I-See幣 12911 錢
GAME幣 105 個
口水 14 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-8-7
註冊天數 6492
來自 CaFE
狀態 離線
  只顯示 noel0707 的帖子
I AM ??
我叫咩名:咖啡
我幾碎:13
我對i-see既印象:好玩
玩左i-see幾耐:7/8/2006
同邊個最fd:糖,格餅,0茶,廷廷
鍾意邊個:某君
平時係開咩區玩:漫畫
鍾意咩明星:jill,janice
咩星座:巨蟹
叫咩花名:coffee,咖啡

頂部
natalie_fok_625
初生嬰兒

會員編號 357816
精華 0
積分 392
帖子 43
威望 0 點
I-See幣 12564 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-12
註冊天數 6122
狀態 離線
我叫咩名:Natalie
我幾碎:13
我對i-see既印象:超好
玩左i-see幾耐:2個禮拜
同邊個最fd:noel0707
鍾意邊個:noel0707
平時係開咩區玩:漫畫區
鍾意咩明星:Gillian
咩星座:巨蟹座
叫咩花名:金仔

頂部
xdd仔
初級會員
    心.傷得很。 /_\

會員編號 327751
精華 0
積分 971
帖子 289
威望 0 點
I-See幣 13980 錢
GAME幣 103 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 hey.kira`A_A
閱讀權限 50
註冊 2007-6-2
註冊天數 6193
狀態 離線
  只顯示 xdd仔 的帖子
我叫咩名: gilz gilz
我幾碎: 11
我對i-see既印象: 好多野睇
玩左i-see幾耐: 吳記得
同邊個最fd: kira
鍾意邊個: 自己
平時係開咩區玩: 咩區都玩下
鍾意咩明星: theresa
咩星座: 人馬
叫咩花名: gilz gilz

,在一起
您 ;
頂部
Hir0k0xd.
初生嬰兒

Sai B`x]

會員編號 362845
精華 0
積分 245
帖子 40
威望 0 點
I-See幣 11068 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-25
註冊天數 6109
狀態 離線
  只顯示 Hir0k0xd. 的帖子
我叫咩名: HIR0K0`
我幾碎: 13.
我對i-see既印象: 唔錯`x)
玩左i-see幾耐: 1HS.
同邊個最fd: 論壇定咩先?@@
鍾意邊個: 自己L0.
平時係開咩區玩: 吹水區.
鍾意咩明星: 大東=]
咩星座: 處女.
叫咩花名: HIR0K02. XD

頂部
Star_kwan
初生嬰兒

會員編號 219560
精華 0
積分 309
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 10996 錢
GAME幣 90 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-14
註冊天數 6424
來自 HK
狀態 離線
我叫咩名:一字記之曰:『君*』
我幾碎:16
我對i-see既印象:靚but唔多野玩
玩左i-see幾耐:一年幾了
同邊個最fd:個個都咁fd~~
鍾意邊個:自戀的-0-
平時係開咩區玩:咩都玩~
鍾意咩明星:何cc
咩星座:處女
叫咩花名:磚磚*

頂部
tamvienna
初生嬰兒

會員編號 354793
精華 0
積分 273
帖子 38
威望 0 點
I-See幣 11155 錢
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-3
註冊天數 6131
來自 史廸仔☆
狀態 離線
  只顯示 tamvienna 的帖子
我叫咩名: 小芷
我幾碎:12
我對i-see既印象:好gd
玩左i-see幾耐:冇幾耐= ="
同邊個最fd:冇
鍾意邊個:自己
平時係開咩區玩:沒有...
鍾意咩明星:Twins
咩星座:天蠍
叫咩花名:傻晴

頂部
YEE__
嬰兒上路

會員編號 363497
精華 0
積分 454
帖子 92
威望 0 點
I-See幣 12626 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-27
註冊天數 6107
狀態 離線
  只顯示 YEE__ 的帖子
我叫咩名:YEE=]
我幾碎:14歲
我對i-see既印象:好多人,不過好多區都冇得入-3-"
玩左i-see幾耐:岩岩先玩
同邊個最fd:哈個個都吾識- -'
鍾意邊個:我自己=]
平時係開咩區玩:岩岩先玩- -'
鍾意咩明星:唐禹哲 炎亞綸 王子 小志 FIR 小池=]
咩星座:獅子=]
叫咩花名:YEE=]

頂部
siuy109
初生嬰兒

會員編號 363025
精華 0
積分 235
帖子 16
威望 0 點
I-See幣 11058 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-26
註冊天數 6108
狀態 離線
  只顯示 siuy109 的帖子
I AM ??
我叫咩名: 歪歪xp
我幾碎:12
我對i-see既印象: 0k的:>'
玩左i-see幾耐:幾日-,-'
同邊個最fd: um; 吾知ah`
鍾意邊個: 同上-,-'
平時係開咩區玩: 個個區都有睇下'
鍾意咩明星: 鬼鬼丫頭小煜小傑洪卓立f10na等好多-,-'
咩星座:天秤`
叫咩花名:歪歪`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...