加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
Neleh
初生嬰兒

會員編號 376846
精華 0
積分 251
帖子 22
威望 0 點
I-See幣 11080 錢
GAME幣 100 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-4
註冊天數 6069
狀態 離線
  只顯示 Neleh 的帖子
我叫咩名:Neleh
我幾碎:16
我對i-see既印象:Okay..
玩左i-see幾耐:i forget
同邊個最fd:fa .
鍾意邊個:有用既人
平時係開咩區玩:吹水區
鍾意咩明星:貝多芬
咩星座: 人馬
叫咩花名:喂

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
t:)
嬰兒上路
笨妮 a0a

會員編號 377679
精華 0
積分 297
帖子 65
威望 0 點
I-See幣 15605 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-7
註冊天數 6066
來自 囧世界
狀態 離線
  只顯示 t:) 的帖子
我叫咩名: t
我幾碎: 14
我對i-see既印象: ?_?
玩左i-see幾耐: 2-3年.新 ac
同邊個最fd: -0-
鍾意邊個: -0-
平時係開咩區玩: 頭像 +hp
鍾意咩明星: hp all .w .
咩星座: 天瓶
叫咩花名: lin

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
初憶
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 358149
精華 0
積分 9625
帖子 1133
威望 3 點
I-See幣 78946 錢
GAME幣 196 個
口水 135 滴
MSN宣傳 1654 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2007-8-13
註冊天數 6122
狀態 離線
  只顯示 初憶 的帖子
I AM
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名:`﹏×...笙|∟ぃ 別無  它想 ξ 〆
我幾碎:14
我對i-see既印象:fun
玩左i-see幾耐:唔夠半年
同邊個最fd:好多人
鍾意邊個:校中的一個女仔lor
平時係開咩區玩:交友
鍾意咩明星:平野綾<--no.1  茅原實里<--no.2
咩星座:水樽座xD"
叫咩花名:好多 應該有人同花名 廢事講
---------------------------------------------------------------------------------------

頂部
LxiyxChan.
灌水神手
fuck you

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 207141
精華 0
積分 88525
帖子 48825
威望 1 點
I-See幣 85826 錢
GAME幣 2533 個
口水 108 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 150
註冊 2006-8-31
註冊天數 6468
狀態 離線
  只顯示 LxiyxChan. 的帖子
我叫咩名:yi
我幾碎:秘 密
我對i-see既印象:感 覺 良 好
玩左i-see幾耐:1 年
同邊個最fd:小 詩,誠 誠,hei hei
鍾意邊個:秘 密
平時係開咩區玩:會 員 自 貼 區
鍾意咩明星:大 本 命: 棒 棒 堂
次 本 命:黑 澀 會 美 眉
咩星座:處 女 座
叫咩花名:yi仔

Hello
頂部
tsz-魁.
吹水中手
" Endless.+ ♥ 鬼;`

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
I-See幣 24102 錢
GAME幣 1694 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-8-15
註冊天數 6119
狀態 離線
  只顯示 tsz-魁. 的帖子
我叫咩名: 小 鬼`
我幾碎: 1 6 碎`
我對i-see既印象: 幾 好 丫`
玩左i-see幾耐: 1 個 月 左 右 喇 `
同邊個最fd: 冇 `
鍾意邊個: 冇 `
平時係開咩區玩: 吹 水 區`
鍾意咩明星: hyde...gazette...v 系 好 多...
咩星座: 獅 子 座 `
叫咩花名: Tsz...  蝶`

頂部
小晴bb
初級會員

會員編號 379416
精華 0
積分 733
帖子 194
威望 0 點
I-See幣 12494 錢
GAME幣 396 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-10-15
註冊天數 6058
來自 ∴♀天使一族♂∴
狀態 離線
  只顯示 小晴bb 的帖子
我叫咩名:小晴bb
我幾碎:16
我對i-see既印象:5錯
玩左i-see幾耐:一日
同邊個最fd:有好多
鍾意邊個:my bf
平時係開咩區玩:交友區
鍾意咩明星:冇
咩星座:金牛
叫咩花名:小晴

頂部
NGA
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 325285
精華 0
積分 3225
帖子 1462
威望 0 點
I-See幣 14769 錢
GAME幣 104 個
口水 37 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 siu拔
閱讀權限 60
註冊 2007-5-28
註冊天數 6198
狀態 離線
  只顯示 NGA 的帖子
我叫咩名: 雅b`
我幾碎:12碎`S!U妹妹1個`
我對i-see既印象: 系I-SEE到`都識到d fd`=v="
玩左i-see幾耐: um..我都吾記得lU`
同邊個最fd: 無乜`t3t
鍾意邊個: 無人中2`
平時係開咩區玩: 乜區都hea下咁`!
鍾意咩明星: RA!N!E >3<
咩星座: 處女xD"
叫咩花名: 雅!'

頂部
samantha_babe
嬰兒上路

會員編號 279077
精華 0
積分 380
帖子 79
威望 0 點
I-See幣 10996 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-23
註冊天數 6292
狀態 離線
  只顯示 samantha_babe 的帖子
我叫咩名: Samantha
我幾碎:14=]
我對i-see既印象:好玩xd
玩左i-see幾耐:1年lu!~
同邊個最fd:Helen
鍾意邊個:老公仔^^
平時係開咩區玩:冇咩ga,每度玩下咁la!
鍾意咩明星: lollipop
咩星座: 巨蟹座
叫咩花名:小伊
大家多多指教..xd

頂部
krini
中級會員

會員編號 355492
精華 0
積分 352
帖子 431
威望 2 點
I-See幣 20242 錢
GAME幣 129 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-5
註冊天數 6129
狀態 離線
  只顯示 krini 的帖子
I AM ??
我叫咩名:krini
我幾碎:12
我對i-see既印象:唔錯牙,,好多野
玩左i-see幾耐:就黎3個月
同邊個最fd:冇
鍾意邊個:我自己
平時係開咩區玩:咩都有
鍾意咩明星:leo ku
咩星座:人馬
叫咩花名:姑婆

頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6075
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
我叫咩名:根根
我幾碎:14
我對i-see既印象:都幾好玩
玩左i-see幾耐:1個月到
同邊個最fd:鮑魚
鍾意邊個:我老公仔~~同屋企人
平時係開咩區玩:交友同文學~~!!
鍾意咩明星:係靚仔都鐘意~~
咩星座: 天秤
叫咩花名:根根...曉君姐~~!

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...