加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
°◆淚﹏翼/
認證會員
‥"+愛1個人真係好痛苦 ..

會員編號 157912
精華 0
積分 1884
帖子 935
威望 0 點
I-See幣 14338 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-28
註冊天數 6591
來自 ↖↘☆★淚之國★☆↘↖
狀態 離線
我叫咩名:°◆淚﹏翼/  
我幾碎:13
我對i-see既印象:好多野睇
玩左i-see幾耐:5個月
同邊個最fd:好多ga喎
鍾意邊個:暫時無
平時係開咩區玩:吹水區同自己管ge wallpaper區
鍾意咩明星:winds
咩星座:白羊
叫咩花名:翼仔

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:22 AM  代幣  +20   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Gloria
吹水學徒
櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻_’’

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 1622
精華 5
積分 8004
帖子 1353
威望 4 點
I-See幣 60338 錢
GAME幣 822 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-1-12
註冊天數 7063
來自 我又回來了”
狀態 離線
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名:我叫gloria,,你地可以叫我櫻或者櫻櫻’’
     我唔鍾意我dFd叫我gloria,,因為感覺好似好陌生呢=v=''
我幾碎:8月17就15了’’
我對i-see既印象:哈,,d人好好人''
       有好多Fd,,,唔會悶’’
玩左i-see幾耐: 一年零6個月了’
同邊個最fd: 同好多個個都Fd==’’
鍾意邊個: 係我dFd我都鍾意’’
平時係開咩區玩: Tw區啦,,吹水區啦,,圖片全區,,搵錢地帶,,二手區,,笑話區等’’
鍾意咩明星: J-star所有明星啦,,sweety,,陳奕啦,,心凌啦,,小美,,小鬼,,小豬,,小綜
        依晨啦,,仲有好多好多’’
咩星座: 獅子座’’
叫咩花名: 我有d親戚會叫我kaka,,原因係因為我成日笑=v=''無奈’’
---------------------------------------------------------------------------------------

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:22 AM  代幣  +20   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
雁兒
初級會員
``* I LOVE HIDE*``

會員編號 194680
精華 0
積分 956
帖子 140
威望 0 點
I-See幣 12984 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-29
註冊天數 6499
來自 X JAPAN嘅音樂
狀態 離線
  只顯示 雁兒 的帖子
I AM ??
我叫咩名:雁兒
我幾碎:十幾啩...
我對i-see既印象:好好、勁好、超好、爆好...(下刪無數字)
玩左i-see幾耐:唔記得loo~
同邊個最fd: Errrrrr...
鍾意邊個:一個男仔
平時係開咩區玩:周圍去
鍾意咩明星:小jay
咩星座:白羊(咩咩~...)
叫咩花名:好多喎:細細粒、杞子妹、我ge小yanyan(真係有人咁叫我)、欣姐...等等

本帖最近評分記錄

==================
tamwaiyan1995@hotmail.com
做個朋友吧!記住add我呀!~

我個BLOG : http://hk.blog.yahoo.com/tamwaiyan1995/

頂部
阿kit
吹水使者

會員編號 41908
精華 0
積分 38073
帖子 15899
威望 0 點
I-See幣 34557 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2005-9-11
註冊天數 6821
狀態 離線
  只顯示 阿kit 的帖子
我又黎
我叫咩名: kit
我幾碎: 15
我對i-see既印象: 感激不盡`XD
玩左i-see幾耐: 就快一年..
同邊個最fd: kuen,red cat
鍾意邊個: nnnnnn
平時係開咩區玩: 吹水,JPOP區
鍾意咩明星: 大塚愛,B工,所有VR群
咩星座: 獅子座
叫咩花名:

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:44 AM  代幣  +20   
頂部
maniii.
吹水之臣
♥森霸王<3

會員編號 41863
精華 1
積分 23825
帖子 12479
威望 4 點
I-See幣 53188 錢
GAME幣 235 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-9-17
註冊天數 6815
狀態 離線
  只顯示 maniii. 的帖子
I AM ??
我叫咩名:IKY`小純
我幾碎: 14`
我對i-see既印象: VERY GOOD =]
玩左i-see幾耐: 未夠1年`
同邊個最fd: 瑩`龍`KAMI`虫`
鍾意邊個: 鐘意我鐘意既人-V-`
平時係開咩區玩: 吹水+自貼`
鍾意咩明星: GILL`NIKI`THERESA`LEO`RAINIE`KONNO`AI
咩星座:雙子`
叫咩花名: 純純-3- 純仔`

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:45 AM  代幣  +20   
頂部
carmens_luv
初生嬰兒

會員編號 196674
精華 0
積分 576
帖子 49
威望 0 點
I-See幣 11174 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-8-3
註冊天數 6494
狀態 離線
  只顯示 carmens_luv 的帖子
我叫咩名:Carmen
我幾碎:15到啦
我對i-see既印象: 好似幾好玩~
玩左i-see幾耐: ....岩岩註冊左唔夠1個星期= =""
同邊個最fd: 係呢個forum入面? ( 我仲係新手,, .. 唔識人架bor)
鍾意邊個:  唔知呢~~>▽<
平時係開咩區玩: 唔.........個個區都睇下囉
鍾意咩明星: 唔g牙~ 冇特定
咩星座: 天秤....libra
叫咩花名: 雯雯( 現時只有1個fd敢咁嗌我), carmen .....

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:45 AM  代幣  +20   
頂部
.鴉*)
高級會員
◆ * 始 終 不 及 他 || * ..

會員編號 86724
精華 0
積分 222
帖子 710
威望 0 點
I-See幣 9428 錢
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-12-15
註冊天數 6725
狀態 離線
  只顯示 .鴉*) 的帖子
I AM ??
我叫咩名
我幾碎:
玩左i-see幾耐:
同邊個最fd:

本帖最近評分記錄
頂部
小霞.
VIP

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 17209
精華 4
積分 86234
帖子 51660
威望 7 點
I-See幣 122259 錢
GAME幣 43927 個
口水 0 滴
MSN宣傳 15 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2005-7-10
註冊天數 6883
狀態 離線
  只顯示 小霞. 的帖子
我叫咩名:霞子
我幾碎:就15xd
我對i-see既印象:幾好啦
玩左i-see幾耐:都有半年幾啦
同邊個最fd:晴,婉,.....嘩..好多架喎
鍾意邊個:那個.....
平時係開咩區玩:吹水..個個區都會去架喎
鍾意咩明星:erika,avril...好多...
咩星座:處女
叫咩花名:霞仔,蝦子

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:49 AM  代幣  +20   

頂部
suiyi.
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 6045
精華 5
積分 7383
帖子 961
威望 4 點
I-See幣 18276 錢
GAME幣 108 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 siutsz.
閱讀權限 90
註冊 2005-5-23
註冊天數 6932
狀態 離線
  只顯示 suiyi. 的帖子
I AM ??
我叫咩名: 誼`
我幾碎: 12 快13 了
我對i-see既印象: 有一陣系冷凍期` 依家都OK啦 `]
玩左i-see幾耐: 年半`
同邊個最fd: 自己都吾知`
鍾意邊個: [ 真人? ] 我鍾意 家家` HELEN
平時係開咩區玩: 頭送區啦` 頭拍區` 吹水區` 自拍區`
鍾意咩明星: 下!? 甘岩岩果個...... SAYUMI`
咩星座: 天秤
叫咩花名: 有人叫我茶茶` 有小阮` 有ANI` ANITA` 誼` .... SO MUCH`

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:49 AM  代幣  +20   

頂部
queenvictor
認證會員

會員編號 132598
精華 0
積分 2602
帖子 963
威望 0 點
I-See幣 12842 錢
GAME幣 115 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-3-7
註冊天數 6643
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 queenvictor 的帖子
我叫咩名:Victoria
我幾碎:14
我對i-see既印象:好多野玩...
玩左i-see幾耐:5個月
同邊個最fd:都有好多
鍾意邊個:55......
平時係開咩區玩:頭區
鍾意咩明星:Yoon Eun Hye, J-B Maunier, Clemence
咩星座:天蠍
叫咩花名:victor/ tor x2

本帖最近評分記錄
小熱血   2006-8-4 11:58 AM  代幣  +20   

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...