加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [大埔區] 2007年11月5日
載入中 ...

贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 808
精華 7
積分 11724
帖子 3550
威望 9 點
I-See幣 15589 錢
GAME幣 203 個
口水 60 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2004-11-5
註冊天數 7126
狀態 離線
  只顯示 權 的帖子
2007年11月5日

本人在I-See三週年記念 : )

係I-See, 唔經唔覺, 已經玩左3年, 雖然3年唔係好長時間, 小學都6年啦. (<---有關係嗎?)
係I-See, 大部份職位都做過, 版主, 分版, 總版, 甚至壇主, 當然, 每個階段, 責任都唔同.
雖則I-See只係一個網上論壇. 網上唔真實, 個人並唔係咁認同, 唔好話我誇, 我真係當呢度係我第2個家.
係I-See, 得到既, 唔單止係1d既消息, 時事, 有什麼最新遊戲等等.
可以識到好多其他野, 朋友呀 甚至可以做到知己, 情侶亦都有.
呢3年裡面, 返學, 放Lunch, 放學, 每當有空閒時間, 都會上黎睇下Post咁. (<---我係睇Post唔回Post架 haha)
可想而知I-See對我都有一定既份量, 仲會不斷咁增加, 有喜當然亦有悲.
我受過屈辱, 受過無數既投訴, 亦都試過比人"炒", 可能呢d都係微不足道既事, 但係後果其實可以好大.
我係呢度識既朋友, 唔係好多, 不過都唔少. 起碼我要打d名出黎, 都會溜好多個, 所以都係唔打好喇. haha
識我有幾多個, 我唔知, 但我希望每個人黎I-See, 都係持住開心既心態黎. 走, 都係開心既.
I-See唔係咩大論壇, 有人話, 玩I-See? 不如去Uwants. 玩I-See? 不如去2000fun. 玩I-See? 不如去...等等
但我覺得. 網上論壇, 大有大玩, 細有細玩, 我都承認與I-See同期開始既論壇, 都有唔錯既發展. 舉個例吧.
3男2女.(宣壇? 本人係度道歉), 呢個論壇唔會陌生吧.
無論人數比較, 貼子比較, I-See始終有d距離, 但係唔緊要, 論壇大少, 作用一樣.
都係一句, 大有大玩, 細有細玩, 希望各位會員, 唔會介意呢點. 繼續支持I-See既發展.
I-See一向都有一個問題. Meeting一向都較少, 甚至人數不足, 意見分歧等等原因導致取消.
當然呢d唔可以怪任何人, 無理由逼你去嘛, 係未咁講. 不過呢d活動的確係可以增加彼此既友誼 (老套..我都覺 haha)
Last一個重點. I-See唔希望有小圈子既出現, 用包容既心去接受各個唔同既會員.
最後, 衷心多謝各位睇完我呢一篇...感想...算係吧. haha
希望各位係I-See玩得開開心心, 同埋支持I-See日後既發展.
特別係呢個Post到, 比大家更認識本人. 有問題問啦. 答到會盡量答. ^^

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
小熱血   2007-11-6 01:47 AM  代幣  +5   
小熱血   2007-11-6 01:47 AM  威望  +1   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
iman_mon
吹水老手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 29012
精華 0
積分 1265
帖子 6621
威望 1 點
I-See幣 40619 錢
GAME幣 299 個
口水 5 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-14
註冊天數 6843
狀態 離線
  只顯示 iman_mon 的帖子
你好^_^大埔人 ..
supp0rt!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
SuReW
吹水神手

會員編號 300738
精華 3
積分 14595
帖子 8335
威望 1 點
I-See幣 57513 錢
GAME幣 594 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-6
註冊天數 6243
狀態 離線
  只顯示 SuReW 的帖子
第1嗎?!
SUPPORT.

頂部
miko. (Guilty)
VIP
miko

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 166581
精華 3
積分 74067
帖子 55696
威望 13 點
I-See幣 261920 錢
GAME幣 417 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 咇仔
閱讀權限 170
註冊 2006-5-21
註冊天數 6563
狀態 離線
  只顯示 miko. 的帖子
邊個系你`@V@

我0NLY 玩ISEE-V-

頂部
下?
吹水中手

會員編號 283319
精華 0
積分 5012
帖子 3617
威望 0 點
I-See幣 10037 錢
GAME幣 324 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-3-3
註冊天數 6277
狀態 離線
  只顯示 下? 的帖子
咁多個人邊個係你 a_a?
uwants 都唔好玩既 -____-

頂部
恩恩恩恩`
吹水使者
唯愛自閉。

會員編號 190924
精華 2
積分 22232
帖子 15929
威望 2 點
I-See幣 50212 錢
GAME幣 1284 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 小S-zE;]
閱讀權限 120
註冊 2006-7-19
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 恩恩恩恩` 的帖子
我唔鐘意3男 -_-
玩i-see我都好似有年幾, 對呢個壇點都有d歸屬感! ^v^

我決定的, 我做到.

頂部
KOSAbaby.
吹水天王
-♥ 0104 ;

會員編號 199704
精華 0
積分 34538
帖子 20644
威望 0 點
I-See幣 16134 錢
GAME幣 151 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 膠;?
閱讀權限 120
註冊 2006-8-11
註冊天數 6481
狀態 離線
  只顯示 KOSAbaby. 的帖子

權權  ;)
記吾記得我先 ?
3 年我覺得好長 ..

頂部
彩鈴茗兒` (サギ師)
吹水老手
★欺詐師♡

會員編號 131993
精華 0
積分 11517
帖子 6540
威望 0 點
I-See幣 7400 錢
GAME幣 100 個
口水 13 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-3-5
註冊天數 6640
來自 サギ師の刃
狀態 離線
小權修文科係啱ge
十卜你也^w^

頂部
im/kary.
吹水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 253742
精華 0
積分 8675
帖子 4713
威望 0 點
I-See幣 20447 錢
GAME幣 1651 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-12-27
註冊天數 6343
來自 .
狀態 離線
  只顯示 im/kary. 的帖子
呢個壇幾好玩呀...都唔算少人呀''玩玩下就多人架喇..

頂部
herher``
頭像師父
herher ; tata * : )

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
I-See幣 200011 錢
GAME幣 7750 個
口水 47 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊 2005-8-16
註冊天數 6841
狀態 離線
  只顯示 herher`` 的帖子
3年;仲會唔會有另1個3年 !?

Nice to meet you : )

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...