加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [大埔區] 2007年11月5日
載入中 ...

贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 808
精華 7
積分 11724
帖子 3550
威望 9 點
I-See幣 15589 錢
GAME幣 203 個
口水 60 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2004-11-5
註冊天數 7136
狀態 離線
  閱讀全部
2007年11月5日

本人在I-See三週年記念 : )

係I-See, 唔經唔覺, 已經玩左3年, 雖然3年唔係好長時間, 小學都6年啦. (<---有關係嗎?)
係I-See, 大部份職位都做過, 版主, 分版, 總版, 甚至壇主, 當然, 每個階段, 責任都唔同.
雖則I-See只係一個網上論壇. 網上唔真實, 個人並唔係咁認同, 唔好話我誇, 我真係當呢度係我第2個家.
係I-See, 得到既, 唔單止係1d既消息, 時事, 有什麼最新遊戲等等.
可以識到好多其他野, 朋友呀 甚至可以做到知己, 情侶亦都有.
呢3年裡面, 返學, 放Lunch, 放學, 每當有空閒時間, 都會上黎睇下Post咁. (<---我係睇Post唔回Post架 haha)
可想而知I-See對我都有一定既份量, 仲會不斷咁增加, 有喜當然亦有悲.
我受過屈辱, 受過無數既投訴, 亦都試過比人"炒", 可能呢d都係微不足道既事, 但係後果其實可以好大.
我係呢度識既朋友, 唔係好多, 不過都唔少. 起碼我要打d名出黎, 都會溜好多個, 所以都係唔打好喇. haha
識我有幾多個, 我唔知, 但我希望每個人黎I-See, 都係持住開心既心態黎. 走, 都係開心既.
I-See唔係咩大論壇, 有人話, 玩I-See? 不如去Uwants. 玩I-See? 不如去2000fun. 玩I-See? 不如去...等等
但我覺得. 網上論壇, 大有大玩, 細有細玩, 我都承認與I-See同期開始既論壇, 都有唔錯既發展. 舉個例吧.
3男2女.(宣壇? 本人係度道歉), 呢個論壇唔會陌生吧.
無論人數比較, 貼子比較, I-See始終有d距離, 但係唔緊要, 論壇大少, 作用一樣.
都係一句, 大有大玩, 細有細玩, 希望各位會員, 唔會介意呢點. 繼續支持I-See既發展.
I-See一向都有一個問題. Meeting一向都較少, 甚至人數不足, 意見分歧等等原因導致取消.
當然呢d唔可以怪任何人, 無理由逼你去嘛, 係未咁講. 不過呢d活動的確係可以增加彼此既友誼 (老套..我都覺 haha)
Last一個重點. I-See唔希望有小圈子既出現, 用包容既心去接受各個唔同既會員.
最後, 衷心多謝各位睇完我呢一篇...感想...算係吧. haha
希望各位係I-See玩得開開心心, 同埋支持I-See日後既發展.
特別係呢個Post到, 比大家更認識本人. 有問題問啦. 答到會盡量答. ^^

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
小熱血   2007-11-6 01:47 AM  代幣  +5   
小熱血   2007-11-6 01:47 AM  威望  +1   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部

贊助會員

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章

會員編號 808
精華 7
積分 11724
帖子 3550
威望 9 點
GAME幣 203 個
口水 60 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊天數 7136
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 蚊滋3_3 於 2007-11-5 18:27 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
你好^_^大埔人 ..
supp0rt!

你好 我記得你 ^^
Thanks~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部

贊助會員

榮譽勳章

會員編號 808
精華 7
積分 11724
帖子 3550
威望 9 點
GAME幣 203 個
口水 60 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊天數 7136
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 `膠LiN. 於 2007-11-5 18:27 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
第1嗎?!
SUPPORT.

1唔1唔重要吧 haha
Thanks ^^

頂部

贊助會員

榮譽勳章

會員編號 808
精華 7
積分 11724
帖子 3550
威望 9 點
GAME幣 203 個
口水 60 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊天數 7136
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 miko` 於 2007-11-5 18:31 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
邊個系你`@V@

我0NLY 玩ISEE-V-

左手邊@@"

haha 好事黎 ^^

頂部

贊助會員

榮譽勳章

會員編號 808
精華 7
積分 11724
帖子 3550
威望 9 點
GAME幣 203 個
口水 60 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊天數 7136
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 戇. 於 2007-11-5 18:36 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
咁多個人邊個係你 a_a?
uwants 都唔好玩既 -____-

左手邊.
hahaha 我上去純粹攞d料 @_@"

頂部

贊助會員

榮譽勳章

會員編號 808
精華 7
積分 11724
帖子 3550
威望 9 點
GAME幣 203 個
口水 60 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊天數 7136
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 恩恩恩恩` 於 2007-11-5 18:37 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我唔鐘意3男 -_-
玩i-see我都好似有年幾, 對呢個壇點都有d歸屬感! ^v^

hahaha 點解呢?
太好喇, I-See有無比到另一個家既感覺你呢? ^^

頂部

贊助會員

榮譽勳章

會員編號 808
精華 7
積分 11724
帖子 3550
威望 9 點
GAME幣 203 個
口水 60 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊天數 7136
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 -ahSai.\/. 於 2007-11-5 18:37 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

權權  ;)
記吾記得我先 ?
3 年我覺得好長 ..

記得 ^^
haha 將會有無盡既3年又3年 我相信

頂部

贊助會員

榮譽勳章

會員編號 808
精華 7
積分 11724
帖子 3550
威望 9 點
GAME幣 203 個
口水 60 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊天數 7136
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 於 2007-11-5 18:38 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
小權修文科係啱ge
十卜你也^w^

經驗累積 鮑魚經常同我講= =
"家權你中文知識好廣"
Thanks. ^^

頂部

贊助會員

榮譽勳章

會員編號 808
精華 7
積分 11724
帖子 3550
威望 9 點
GAME幣 203 個
口水 60 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊天數 7136
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 -KaRy=) 於 2007-11-5 18:40 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
呢個壇幾好玩呀...都唔算少人呀''玩玩下就多人架喇..

係呀. 大家一齊努力啦 ^^

頂部

贊助會員

榮譽勳章

會員編號 808
精華 7
積分 11724
帖子 3550
威望 9 點
GAME幣 203 個
口水 60 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊天數 7136
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 herher`` 於 2007-11-5 18:42 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
3年;仲會唔會有另1個3年 !?

我相信會有 @@

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...