加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[轉]] 我的*,,↓變態!!表哥+°°↑*[[ [[粗口]]] <<<完左啦>>>
載入中 ...
jimmy203
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 269339
精華 0
積分 1597
帖子 770
威望 0 點
I-See幣 13848 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-31
註冊天數 6309
來自 m78星雲
狀態 離線
  只顯示 jimmy203 的帖子
好好睇呀.....  suppppp

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6400
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
{{{32}}}

................................................................................................................................
\D一刻...我發現原來全場最衰果個係我....好快就可以鍾意一個人.....因為佢個樣????

我真係鍾意佢既性格.......??如果唔係我個樣...我會唔會咁牙.....???\

我:牙!!!!!!!!!!!!!!!!!好煩牙!!!!!!!!!!!!!!!!{{{超大聲}}}

男:嘩......小姐.......我間屋有兩層.....係大門都聽到你把聲喇-.-

我:車.........-333-......

男:車乜牙...[[[DUM件衫俾我]]]

我:唔該牙....

男:[[[笑左笑]]]我屋企D工人衫黎架

我:妖!!洗唔洗咁CHEAP牙你!!!!

男:唔著慳番[[[走過黎拎番]]]

我:唔著咪唔著....-/\/\-洗要DD衫牙.....[[[DUM件衫落地]]]

男:[[[佢個鼻掂住我個鼻...好貼...好貼]]]]咁你即係想陪我LA....

我:.........你...你......著咪著.....我仲冰清玉潔架!!!!-3333-洗俾你D個禽獸咩咩牙....

男:-0-你都幾好笑架喎[[[行開]]]以我既美貌...洗比你D隻....野獸-V-....污辱....

我:白痴!!!!!死白痴!!!!!玩美女與野獸牙!!!!??!!![[[成個彈左起身]]]

男:嘩~~~~~~

我:唔準望牙!!!!!!!!!!{{{用手掩住佢隻眼,,拿拿聲換左件衫}}}

男:得未牙...

我:未牙!!!!!!!!

男:真係...唉....你叫乜名牙

我:雷夢婷....得LU

男:E....著得幾似個工人喎-V-

我:唔知邊個整到我咁架呢

男:你叫雷夢婷牙可

我:嗯...問完未牙....我想走牙...

男:我諗你應該識一個叫牙龍既人可

我:[[[望住佢]]]點解...

男:我知???因為我係神!!!!!!!!!!!

我: -0-[[[嘔牙]]]

男:好...-V-唔玩住...等我介紹自己先...我今年19歲...叫我牙進得架喇[[[跟住擺左個懶型既支勢出黎-.-]]]

我:你拎住支STICK好似個牙伯牙

進:咪嘈LA.O靚妹.....都唔知點解牙龍咁靚仔會鍾意你.....

我:唔知呢..

進:你咁豬....應該俾隻肥豬黎做你老公家MA[[[捉住我隻手,狂整到我個鼻變豬鼻]]]

我:嗯![[[用隻腳踢佢下面]]]

進:妖....死癲雞丫...你信唔信我先姦後殺你丫喇

我:我信~~~~信你得個講字牙!!!!

進:[[[推我落床到]]]

我:[[[唔知點解唔係好驚...可能因為試過掛...]]]

進:唔驚咁話喇喎

我:-333-係牙!!!

進:[[[打電話]]]牙龍...接番你條女走

我:-333-車....

進:都唔明你有乜好...都唔玩得既..

我:得la得la!!!!我幾玩得都冇用la!!!!牙龍都黎la

進:做咩牙-vv-唔捨得我牙

我:白痴!!!!!!!!!!!!!!

進:[[[攬住我黎咀]]]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×笨僾°||〞
初生嬰兒

會員編號 384714
精華 0
積分 258
帖子 30
威望 0 點
I-See幣 11126 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-8
註冊天數 6028
狀態 離線
  只顯示 ×笨僾°||〞 的帖子
SUPSUP@@加油喔

我的愛給你玩弄×
你現在開心嗎╮〞||
頂部
jimmy203
高級會員

榮譽勳章

會員編號 269339
精華 0
積分 1597
帖子 770
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6309
來自 m78星雲
狀態 離線
加油呀.......支持

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6400
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
{{{33}}}

工人:少爺 龍少黎左牙

進:咀落都唔錯丫{{{行左落去}}}

我((死喇今次......又係咁...次次都係咁T^T)))牙!!!!!!!!!!!!!!{{{尖叫}}}

進:你條女...

龍:得喇 [[[笑左笑]]] 認得佢把聲 [[[想上黎拎我走]]]

進:等等....我E加.....唔想你帶佢走住喎...

龍:..???下....唔係好明你講D乜...

進:哦~~~佢做左我屋企既工人咁解姐-VV-

龍:-0-咁...我俾錢任買佢走

.........................................................................

我:咁耐既...{{{落去睇下先}}}

.........................................................................

就係咁-.-.....成個牙四款俾牙龍睇到...

進:拿...都話架LA...佢...唉... [[[扮HUNT]]] 佢接受唔到俾人睇過佢全身...E家SHORT SHORT地架喇...仲扮工人扮到HIGH

左添....唉...我驚你頂佢唔順渣T.T

龍:[[[望下我]]]

我:[[[眼金金咁望住佢地]]]

進:睇下...佢個樣幾可憐..?俾人嚇到眼都大埋

我: -0-講夠未牙你...我邊鼠有SHORT左 [[[扯住佢個衫領]]] 你作都作得幾大架喎-VVV-

進:就係咁喇就係咁喇...成日都話自己冇SHORT

我:牙龍呀,,吾好聽條廢柴係度亂UP,,我成日都冇食過野喇,,好肚餓呀,,T^T

龍: 下,....你有冇SHORT到牙.....??

進:牙龍...你想要佢既話你就拎走佢LA..

我:丫!!!!!!!!!!!!!!!! [[[狂扯佢衫領]]] 唔同你條廢柴玩牙!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!我SHORT??!!!!!!!!!!!你SHORT都未到我牙!!!!!!-33333333333333333-

龍:牙婷...無論你點...我都愛你架.. [[[攬住我]]]

我:...............

龍:不過我唔接你走住喇...你好番先LA...

龍:牙進..好好睇住佢牙...真係唔好意思牙....

進:乜說話丫,,兄弟黎家MA-VV-

龍:88[[[走左]]]

我:0.0............................

進:呵呵~~~

進:-V-憑我既演技簡直都做到影帝牙

進:乖乖地係度做你既工人LA,,唔係,,應該係SHORT左既工人先岩-VV-

進:BABY.. [[[用手指點我我個嘴]]] 我出去溝女喇..88..

頂部
`緣份”!
初生嬰兒

會員編號 395943
精華 0
積分 216
帖子 6
威望 0 點
I-See幣 11016 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-23
註冊天數 5983
狀態 離線
  只顯示 `緣份”! 的帖子
嘩~~
好好睇呀~
一定十卜你啦
加油~~

頂部
jimmy203
高級會員

榮譽勳章

會員編號 269339
精華 0
積分 1597
帖子 770
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6309
來自 m78星雲
狀態 離線
繼續加油喇..supp

頂部
-[愛的存在]-
初生嬰兒

會員編號 389634
精華 0
積分 196
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10889 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-1
註冊天數 6005
狀態 離線
  只顯示 -[愛的存在]- 的帖子
{{{34}}}

我:唔得...我要逃出d個地獄/333\''!!

我:{{{沖左落去}}}

工人:小姐..爺爺話佢未番都唔俾你走住牙..

我:咁佢一世唔番我都冇得走la /333\!!!!!

我就咁沖左出去...係咁跑...係咁跑...跑到我 支力 晒..變左行...都唔知行左去邊

某:嘩...乜家陣d印傭咁白既...-.-

我:......[[[受人白眼中]]]

琪:e...果個女仔咁似牙婷既.....牙風!!!果個人好似牙婷可??

潔:睇下睇下!!!

風:-0-人地問我咋喎.....

潔:超~係喎!!!!真係好似喎!!!咁白既d印傭e加

風:唔係喎...果個應該牙婷黎架喎...

風:牙婷!!!!!!!!!!!!!!!!!{{{行過黎}}}

婷:T^T邊個..???

潔:牙哥傻左咩!!??!!!果個人成個工人咁..點會係牙婷喎!!!!

風:{{{拍下我個膊頭}}}

我:牙風T333T{{{攬住佢}}}

琪:睇黎都係你牙哥醒D喎...

潔:-0-

風:做咩你會著成咁既...???

我:唉...一匹布咁長牙...

風:咁唔好講住喇...牙琪佢地係果邊牙...

我:係!!???

[[[牙風拖住我隻手行過去...唔知點解有小小FEEL....]]]

潔:喂...牙哥拖住牙婷牙..

琪:-V-大驚小怪..

潔:唔係喎!!你一D都唔驚咩..???

我:牙琪!!!!!{{{攬住佢}}}

我:好掛住你牙{{{錫佢塊面一啖}}}

風+潔:喂=.=當我地透明架

琪:點解你會著成咁既???

我:唉...唔好講個D個問題-333-

琪:牙婷-V-我同牙風一齊左牙~~

{{{好蠢牙我真係...E加先發玩佢地拖住隻手..}}}
...................................................................................................................

s0r..幫你p0st埋

頂部
`緣份”!
初生嬰兒

會員編號 395943
精華 0
積分 216
帖子 6
威望 0 點
I-See幣 11016 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-23
註冊天數 5983
狀態 離線
  只顯示 `緣份”! 的帖子

QUOTE:
原帖由 -[愛的存在]- 於 2007-12-24 12:56 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
{{{34}}}

我:唔得...我要逃出d個地獄/333\''!!

我:{{{沖左落去}}}

工人:小姐..爺爺話佢未番都唔俾你走住牙..

我:咁佢一世唔番我都冇得走la /333\!!!!!

我就咁沖左出去...係咁跑...係咁跑...跑到 ...

吾洗S0R..,
我THX你呀~^^
記住支持我牙~

頂部
落雪
初生嬰兒

會員編號 396247
精華 0
積分 207
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 11001 錢
GAME幣 101 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-25
註冊天數 5981
狀態 離線
  只顯示 落雪 的帖子
雖然睇睇下有 d 唔明 ...
十卜你呀 ~~!!!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...