加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[轉]] 我的*,,↓變態!!表哥+°°↑*[[ [[粗口]]] <<<完左啦>>>
載入中 ...
jimmy203
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 269339
精華 0
積分 1597
帖子 770
威望 0 點
I-See幣 13848 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-31
註冊天數 6308
來自 m78星雲
狀態 離線
  只顯示 jimmy203 的帖子
繼續支持

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6399
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
{{{36}}}

峰:[[[摑左我一巴]]]走...

我:[[[喊]]]唔牙!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!我唔走牙!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

點知我唔走...佢走左...

我:..........................[[[跪左係地,都冇理儀容d個問題就係度喊..]]]

琪:牙婷牙.....

我:[[[寧頭]]]我冇事...

潔:唔好喊la...但你又係既...明知牙峰中意你架....你仲叫佢表哥...你不嬲都嗌佢做牙峰架...??

風:{{{見到牙婷喊...始終都有點兒放唔低...想係身邊保護牙婷呢...}}}

我:[[[企番起身,抹鬼番d眼淚]]]sor牙-v-係咪嚇親你地牙...

琪+潔:-0-你咁樣仲嚇親我地牙

我:係咩-v-.........[[[我諗番起牙峰走果時既背影...我覺得好hunt牙...點解......點解佢見到我喊...都唔心足.....

我已經為佢流左我最小既野眼淚喇!!!!!!!]]]

風:牙婷..你..冇事丫ma...???

我:唔..[[[寧頭]]]

我地一直都係咁行...我一直都冇出聲...但佢地都好似知都我有d唔掂咁...冇煩到我....

----------------------------------------------------------------------------------------------------

千:妖~~唔好玩la,,~~!!係咁摸人個pat都有架!!!-v-

女:哈哈~~我基架!!信唔信丫!!??!

峰:冇燃嘈la!!!!!!!

千:乜牙!!!??條街你架,,??-333-[[[望下"果條友\]]]

峰:[[[幾索喎又...]]]

千:[[[嘩...同牙哥有得輝喎!!??!!]]]

峰同千同行近d,,

千:做個FD丫\

峰:哦

女:你唔係牙??!!-333-咁快係度溝仔!!

千:乜牙!!

[[[不如等我介紹下D個女仔先LA~佢既出現,,對牙婷黎講,,都幾唔掂下架..]]]

女-張蝶[蝶]-係一個幾好睇既女仔,但講唔上係靚\不過佢有果個講果個唔拖泥帶水既性格,

得到好多人既歡心,但佢從來冇拍過拖喎所以呢\好多人唔知佢既性取向係咩-.-同女仔玩得仲開心

過同男仔]

峰:豬婆咪嘈LA

蝶:豬仔咪嘈LA.333.知你肚餓要食我D.FD喇

峰:.....[[[咁串..]]]

蝶:唉...有人被我串到添-V-*唔阻你地談談情,,說說愛喇*V*88[[[走]]]

千:喂牙!!..[[[捉住牙蝶]]]

蝶:係咪驚牙-.-??

千:你痴左咩...我係都唔會溝佢LA..你見過我牙哥架...佢都唔係好靚仔姐......[[[自欺欺人中]]]

峰:下..我都唔會最靚仔牙??!你牙哥乜水牙

蝶:兄弟,,你算吧LA,,你算好靚仔架喇,,不過人地牙哥靚仔過你,又型過你咁解姐~~

峰: -0-

蝶:OKOK唔HURT你喇,,88[[[拉住牙千一齊走]]]

千:喂喂!!俾你手提我丫!!!!!!!!!!!!!

峰:6XXXXXXX!!!!!!!!!!!!咁你呢??!!!!!!!!!!!!!!!

千:6XXXXXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!記得打俾我牙!!!!!!!!!!!!!!!!!!

峰:得LA@@

峰:WELL..咁快又識左條索女...不過另外果個都唔差丫~~一齊食埋佢

[[[唉-.-]]]

-----------------------------------------------------------------------------

蝶:喂牙.333.你是我的..知道麼??!{{{咀左牙千個咀一野}}}

千:T.T算LA...我既初吻一早都俾你拎左架喇...

[[[千的電話響]]]

千:喂???

峰:喂,,做我條女一陣丫

蝶:[[[搶左個電話]]]你有問題牙!!!識左幾分鐘咋!!!!!仲有牙!!!!乜野叫一陣牙!!!??

千:喂牙[[[搶番部電話]]]SOR牙.X.

峰:係附近7仔等LA,見唔到就算喇,8

千:喂??!!!

千:[[[拖住牙蝶喇喇聲跑去7仔到搵]]]

----------------------------------------------------------
[[[某7仔]]]

千:\等了30分鐘\咁耐既....唔通係第二間..??

蝶:唉...你唔係為左一隻肚餓豬仔咁等發牙..??

千:-3333-

峰:E..咁早既

千:...

峰:好...帶你識一D.FD

蝶:我唔玩喇!!!!!!!!!!88!!!!!!!!!!!!!!!!!

峰:[[[左擁右抱咁,,左手拖一個,,右手拖一個-.-]]]唔好LA~橫點都黎到囉

蝶:痴線..以為自己萬人迷牙..??!搵D水照下LA!![[[走]]]

峰:你個FD都幾架喎~~

峰:[[[CALL人]]]牙風牙,,你地係邊牙

風:我地係XXX度牙...你快D黎LA...咁鬼衰....牙婷佢E加

峰:OKOK..88

千:.....

峰:走LA

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6399
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
各位..
我知到有好小人回我`
同埋好小人鍾意睇..
但係呢個愛情小說完左啦...
我好希望我自己作的愛情小說你地會回我啦..

頂部
╴|~丫瑤~|╴
初級會員

會員編號 395969
精華 0
積分 319
帖子 106
威望 0 點
I-See幣 10604 錢
GAME幣 99 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-23
註冊天數 5982
狀態 離線
咁即一個冇結局既結局.....唉!!!冇野好講!!

頂部
APRIL1314
初級會員

會員編號 338557
精華 0
積分 368
帖子 124
威望 0 點
I-See幣 31099 錢
GAME幣 12183 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-27
註冊天數 6162
來自 天堂
狀態 離線
  只顯示 APRIL1314 的帖子
冇結局既-__-

頂部
kutong
初生嬰兒

會員編號 307813
精華 0
積分 301
帖子 40
威望 0 點
I-See幣 11194 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-20
註冊天數 6229
狀態 離線
  只顯示 kutong 的帖子
又話完既....
十卜十卜,快dpost個結局出黎la...

頂部
尕__T=]
初生嬰兒

會員編號 394694
精華 0
積分 204
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 10973 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-17
註冊天數 5988
狀態 離線
  只顯示 尕__T=] 的帖子
好好睇呀..
仲有冇呀..

頂部
jimmy203
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 269339
精華 0
積分 1597
帖子 770
威望 0 點
I-See幣 13848 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-31
註冊天數 6308
來自 m78星雲
狀態 離線
  只顯示 jimmy203 的帖子
點解冇結局嫁

頂部
樂樂小姐:D
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 236680
精華 0
積分 2791
帖子 1338
威望 0 點
I-See幣 9039 錢
GAME幣 100 個
口水 11 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-27
註冊天數 6374
來自 陸永<3
狀態 離線
下....無奈爆囉
前面好好睇...但冇結局囉唔該-0-
不過都要sup

頂部
★傻寶☆啜啜卜
嬰兒上路

會員編號 398326
精華 0
積分 333
帖子 83
威望 0 點
I-See幣 12576 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-3
註冊天數 5971
來自 香港
狀態 離線
作多D啦~!>,<"
冇結局嫁!!!

不是說好了,要永遠忘記他嗎?
我、我還以為..
只要不再見他,感覺便會慢慢消失,一切也會漸漸淡忘。
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...