加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {完+番外篇+banner}♥♥`中了惡魔毒`♥♥轉" by親吻魚
載入中 ...
奸小碗=}}
吹水學徒

會員編號 404326
精華 0
積分 2574
帖子 1488
威望 0 點
I-See幣 10528 錢
GAME幣 50 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-2-7
註冊天數 5942
來自 老豆老母生既;]
狀態 離線
  只顯示 奸小碗=}} 的帖子
好正也-V-
睇到某幾個部份..喊左.3.
第1次睇野睇到喊左= =

-   ♥ PAKH0 *V*
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
love_flute
初生嬰兒

會員編號 388093
精華 0
積分 235
帖子 19
威望 0 點
I-See幣 11017 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-24
註冊天數 6017
狀態 離線
  只顯示 love_flute 的帖子
好好睇牙!! SO TOUCHING :)
LOL* LUV U =]]*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6048
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好好睇呀,
            唔知點解我覺得佑有d慘哇,  
                    十卜你哇,
                                     +油~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
永遠的承諾
初生嬰兒

會員編號 56712
精華 0
積分 986
帖子 41
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-18
註冊天數 6783
來自 你屋企
狀態 離線
+卜耶=]
睇到我喊/3333333\
感動=]
支持;]

頂部
丫欣*
嬰兒上路

會員編號 410635
精華 0
積分 338
帖子 55
威望 0 點
I-See幣 10823 錢
GAME幣 774 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-29
註冊天數 5890
來自 ﹍×"笨人村°*
狀態 離線
  只顯示 丫欣* 的帖子
第二十一章

{我誤會他?!}(二)

經過訓導一堂課的人生教育-____-,,終於結束了!!!><

被教育既一班學生一哄而散…全都上番自己班房了….

允進羽…佢懶洋洋甘行上樓梯…

其實佢頭先到底有冇見到我??其實係見到又唔想望我係咪??

吾理了….
    我而家…淨係想..淨係想快d搵到一個了解事情經過既人同我解釋下….嗰個人就係辰亞佑…..

我鬼鬼祟祟甘避開訓導既視線…往學校花園走去…..

辰亞佑居然貓係花園度同佢d蝸牛係度玩-_____-佢d蝸牛唔係已經俾訓導踩死咗咩?!

我::[亞佑!!亞佑呀!!我可瑜呀!!]

我細細聲甘叫正在專注地‘挑引’着兩隻蝸牛既亞佑….

佑::[可瑜?你黎做咩呀??你地唔係俾訓導閙緊咩?_?]

我::[閙完啦~`喂`你講野細聲d!俾人見到我吾去上堂偷黎呢度就死得!!]

佑::[哦~]

我::[喂`你話我誤會咗允進羽,,即係點呀??]

佑::[係呀係呀!!佢都冇做錯!!]

我::[佢冇錯??佢唔係花心咩??咩叫佢冇做錯呀?_?]

一頭霧水的我><

佑::[哎呀佢冇錯咪即係佢冇花心囖!!]

我::[甘佢個日點會同藍樂琳一齊姐??藍樂琳抓住咗佢痛腳,,逼佢出去行街??]

佑::[唔係呀唔係呀!!!!><]

我::[甘你快講啦!!我要去上堂啦!!><]

佑::[甘其實進羽佢….]

突然係呢一刻,,一個花圃後面煙霧繚繞…..
     跟住一聲河東獅吼響起…..

訓導::[江恩琪!!你居然係度吸煙!!!!!]

原來係一紅毛女係花園度煲煙俾訓導抓住-_____-{訓導真係無處不在…..-3-`}

但係我真係忍吾住了!!!我要爆發了!!!

我企起身大嗌…..

我::[呂美儀!!{訓導既大名-____-}你可吾可以唔好成日阻住我同辰亞佑講野!\_____/!!!我等住救命架!!!]

但係…叫完之後我就十分後悔t3t…..
     我居然就甘大叫訓導個名….><我死得….

的確…訓導轉過身望住我…塊面由黃變綠…再由綠變紫…

訓導::[程可瑜!!你頭先講咩?!!你做咩係度?!!唔係應該上番班房了咩?!!!………]{下刪1000字-3-}

訓導居然吾理身邊褒煙的女同學而教訓我….嗚嗚t3t

亞佑就拿拿林收埋佢d蝸牛….扮住拔雜草-____-….

嗚嗚t3t`到底係點架而家??
     唔通連個天都吾幫我??
    吾俾我搞清楚我同允進羽件事????t3t`

鈴鈴鈴鈴~~~~`{小息鍾響起}

佑::[老師`其實頭先係我叫程可瑜甘樣嫁,,,唔係程可瑜自願既`所以你罰我啦…]

什麽??佑??佢做咩甘講??-0-

訓導::[頭先係你叫程可瑜甘同我講野既??!]

訓導一臉的狐疑-____-

佑::[嗯嗯!!!]

訓導::[辰亞佑你搞咩??!!你想死??嗯???程可瑜頭先你都吾岩!!人地逼你你就要做了咩??居然甘樣同我講野?!><仲有頭先我叫你去上堂`做咩偷偷黎呢度??!]

佑::[係我叫佢黎嫁…老師,,佢真係有d野要做,,你俾可瑜走先啦~`]

佑….我真係太感動了…t3t

訓導::[哼!!!程亞佑你叫你家長黎見我!!!!程可瑜你去小息先!!下次唔好再犯!!!]

我::[係係…老師再見…..]

我轉身準備走個陣…亞佑細細聲同我講咗句::[快d去搵進羽!!]

亞佑!!你既大恩大德我程可瑜一定吾會忘記!!t3t為咗幫我居然願意俾人罰t3t….願意啃死貓….嗚嗚t3t亞佑!!我程可瑜萬分感激你t3t…!!!!

我離開咗花園,,即刻往4B跑去…

我身後響起了呂肥婆{訓導-___-}尖利既駡人聲….亞佑!!對吾住!!

我吾顧得甘多,,,我要馬上去搵允進羽!!

雖然咩誤會我吾知….雖然吾知…但係我個心一直同我講,,我的確錯怪咗允進羽..!!我無論如何,,今日一定要搞清楚件事!!t3t!

當我氣喘吁吁甘跑到3樓既時候…兩個我不願見到既人出現了….
    藍樂琳!!!蕭韻婷!!!!!><

琳::[可瑜??你跑甘急做咩??小心仆親呀!!]

藍樂琳呢個假惺惺既小人對住我假關心><

我::[你唔好在扮d??你唔好以爲我唔知,,個日係地鐵明明係你推我出去既!!!><]

琳::[下??原來係我推你架??-0-我吾知tim~`/\/\]

呵呵,,藍樂琳既真面目要出黎了….大家睇住吧!!!

婷::[哎唷樂琳呀,,聼人講而家佢同允進羽分手啦~`嘻嘻=]]

哼!!蕭韻婷呢個跟尾狗!!成日痴住藍樂琳冇d出息!!><

琳::[程可瑜我同你講,,你以後唔好再痴住進羽ah,,你既然要同個個咩咩賢成一齊,,,甘就請你檢點d!!!]

我::[你!!!!!你呢個勾引人地男朋友既賤人!><]

我終於爆發了…忍吾住閙起藍樂琳!!

琳::[我幾時勾引佢??呵呵=]明明係你自己搞錯!!!]

我::[咩??]

琳::[呵`我同你講呀,,今個星期4係你生日,,允進羽上禮拜想話偷偷買樣野俾你`俾個驚喜你,,佢就叫我幫手選下禮物!!跟住我地就去APM簡禮物na``係你個日發曬顛甘係度大嘈大叫,,吾俾允進羽解釋既機會姐~~你冇得話其他人個wor~`]

我::[-0-`!]

琳::[程可瑜,,你冇機會na!我會同允進羽一齊!!]

什麽??!!!!!!!!!!!!

藍樂琳既一番説話如同當頭棒喝…..話醒咗我….T0T
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

◆×喜歡你...不代表愛你~!愛你...不代表要和你在一起~!
頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
I-See幣 12915 錢
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6586
狀態 離線
  只顯示 lsy_1128 的帖子
=[]=原來還有人sUp!
thzz你地!=]
------------------------------------------------------------------
奸小碗=}} :
我看這篇也有哭!=]

love_flute :
thzz 你既sUp!=]

☆小婷★ :
thzz 你既十卜!=)

永遠的承諾 :
thzz 喔!=]

丫欣* :
你覺得lee章好感動?!

頂部
unok_0412
高級會員

會員編號 192569
精華 0
積分 1215
帖子 589
威望 0 點
I-See幣 9465 錢
GAME幣 144 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-23
註冊天數 6505
狀態 離線
  只顯示 unok_0412 的帖子
實實實實實實實實實實實實實實實實實實實實實在太好睇啦>.<
點解可以咁好睇嫁?
點解會睇到我喊?
一口氣睇曬最正,最緊要睇番外篇,foever support

頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6586
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 unok_0412 於 2008-5-7 10:16 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
實實實實實實實實實實實實實實實實實實實實實在太好睇啦>.<
點解可以咁好睇嫁?
點解會睇到我喊?
一口氣睇曬最正,最緊要睇番外篇,foever support

lee 個作者作得好睇ma!
佢而家作緊第二篇--♥眼淚祭愛♥
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
lee個小說都係勁好睇!-v-
[買緊廣告xDD]

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5953
狀態 離線
  只顯示 冰之雪花 的帖子
好好睇亞xDD``油第一章睇到落番外xD

呢個作者作得好好呢xDD``

hal0**////////..\\\\\\\\
頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
GAME幣 155 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6586
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 冰之雪花 於 2008-6-22 08:28 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇亞xDD``油第一章睇到落番外xD

呢個作者作得好好呢xDD``

對喔!
lee個作者真係作得好好睇!
佢而家作緊第二篇--♥眼淚祭愛♥
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
過去留個cM ,
SuP 下,THZ!=]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...