加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原創﹏*[[我唔會愛上你架...死八公]] CH 26啦!!!
載入中 ...
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5949
狀態 離線
  閱讀全部
原創﹏*[[我唔會愛上你架...死八公]] CH 26啦!!!

本故事純屬虛構``@v@

人物介紹:文雅晴=[我]:爆令女,好身材,有D笨,,串咀,,可愛,,有錢,,[[不過呢個正是佢最唔中2ge野]]
點解??遲D話你知

珮盈:[盈]:晴ge best fd...連性格都同佢差唔多...令女..ok有錢

男``

弘俊希`=[希]:靚仔,h0有米,勁型...總言之:靚仔一個啦{{廢時打咁多}}

李柏豪``希ge死當,,D野都差唔多啦{呵呵)

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-6-26 08:39 PM  代幣  +4   原創內容
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5949
狀態 離線
  閱讀全部
CH1

我`呵欠...訓左個靚覺

MARY:(工人)小姐起身啦..出黎食早餐啦,,夫人,老爺.等緊你啊

我``下...哦..{因為仲未訓醒..傻傻地}}

我``DADDY,MAMMY,,咩事呀..{{呵欠}}

DAD+MUM``晴晴呀...DADDY,MUMMY知你不嬲都好乖ge,係咪{{奸笑}}

我``哦哦..係呀(陰公lo...點解好似仲未訓醒咁ge呢))

DAD+MUM``咁...DADDY,MUMMY有D野想同你商量下wo..

我``哦,,好啦.你地講啦(呵欠)

DAD+MUM:就係咁ge..xx集團你都聽過架啦...咁就係咁ge...佢地諗著同我地搞合併..你都知架啦..如果我地2間公司max左ge話...一定係轟動全城架...

我``so that?

DAD+MUM:你要同人地個仔結婚咁先會完完全全合併到

我``WHAT{{即刻醒哂}}

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5949
狀態 離線
  閱讀全部
CH2

DAD+MUM``晴晴...就當幫下MUMMY同DADDY啦,,你話啦...我地有幾可球過你姐,,你一出世..
我地供書教學,,乜都俾最好你ge..電視都有話...養大個女要幾百萬...你知架..
你細個個理想都係想我地唔好咁辛苦,孝順我地姐..(下刪一百字)

我``NO WAY 你講咩我都可以英承你...但係呢D野係唔係應該我自己決定呢?

DADDY+MUMMY:冇得你話NO架啦....聽日就去結

我``我絕對唔會俾E件事發生架!!

DADDY+MUMMY:你認為有得你選擇咩?

我``咩意思........[[呀]]大叫

DADDY+MUMMY: sorry啦晴晴(卜暈左我}

DADDY+MUMMY:MARY,扶小姐入房..好好睇實佢..

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5949
狀態 離線
  閱讀全部
CH3

到左聽日....

我``哎呀...e到係邊到黎架....點解我穿左件婚沙ge..哈又幾靚wo...傻左呀...唔係講呢D野ge時候...(想偷走)

DADDY+MUMMY:晴晴,,你想做咩呀...過黎啦..

我``下?咩事??

DADDY+MUMMY:(奸笑)

跟著又突然有音樂wo....登登登登登登

死啦.....走呀...

DADDY:太遲啦...q住左我隻手..入去啦...

神父:文雅晴小姐..你是否願意嫁俾弘俊希....{下刪一百字)

我``唔(見到DADDY+MUMMY啤緊我)願意LO...{{唉...死就死啦..一生辛福冇哂..鳴}}

神父:弘俊希先生...你

希:得啦~願意啦..OK啦..走得未?

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5949
狀態 離線
  閱讀全部
ch4

希佢細細聲同我講:喂你又逼係俾人架..

我``梗係啦...如果唔係你認為我會中2你?

希`唔排除呢個可能性

我``{{嘔}}

希``點都好啦,你而家係我老婆黎架啦``kaka=]

我``唔好咁叫我.我想嘔

希``咁....洗唔洗幫你準備定膠袋?xdd

希``講番正題,有冇諗過偷走?

我``咩意思先..

希``!@#$%^&*

我``GOOD IDEA

我同希D DADDY MUMMY們``你睇下佢地幾好傾....幾襯丫..唔錯唔錯``

想知佢地講緊咩..留意下集啦~呵呵

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5949
狀態 離線
  閱讀全部
ch5`

上集講到

希``講番正題,有冇諗過偷走?

我``咩意思先..

希``!@#$%^&*

我同希D DADDY MUMMY們``你睇下佢地幾好傾....幾襯丫..唔錯唔錯``

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

究竟希同晴講左D咩呢...

希``就係咁ge....只要我地o係真正結婚之前搞到好似好不和咁...最後再用死黎威脅佢地...絕啦掛?我估佢地唔會連我呢個獨生子都唔要ge
[佢地只係口頭上果D結婚ge姐...仲未真正=.=]

希``祝我地成功

我``唔唔

希``好啦,我走先啦,

我``你去邊呀.

希``搵女呀...洗唔洗一齊呀

我``-.-''

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5949
狀態 離線
  閱讀全部
THX FOR SuP``

我都唔想成日都買黎買去架.
..但係佢話只可回3次.

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5949
狀態 離線
  閱讀全部
CH6

晴MUMMY:係啵..唔記得同你地講tim.你地要住埋一齊架啦.5...今日好汁好D行里啦...不過都唔洗點汁架啦.
個到咩都有..有x啦.有x啦(就係咁...就好似個傻婆咁o係到up啦,,都真係幾煩下架..=]

不過同時..都有2個人呆左...

我``我..冇聽錯mA...媽呀.

晴MUMMY終於停左.:5?咩事

我``點解我要同佢同居呀?

晴MUMMY``你都係佢老婆啦遲早...有咩問題姐..如果你驚汁野呢個問題呢..唔洗驚架..拿拿...我可以叫人幫你汁架wo.
.咁你咪唔洗汁lo..係咪.嘻嘻..係啵..汁咩去好呢//我可以幫你汁呢個呢個....(又up1大論..唉..)

就係咁..就過左一晚啦~聽日晴就要搬lu...

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5949
狀態 離線
  閱讀全部
咁我試一試下次唔禁買啦.=]
BUT 個開p0教學到話要咁ge..

咁就冇計啦..s0r 啦!

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5949
狀態 離線
  閱讀全部
ch7

啦啦啦啦啦啦啦~

早上7時正~

MARY←仲記唔記得佢呢..:小姐起身啦~~~

我``(冇反應)

MARY:小.............................姐..火祝啦!!!!!!!!!!!(大聲)

我``火祝...走呀..(即刻彈左起身)MARY你仲成碌木咁企o係到...走佬啦

MARY:呆左..(比我客到暈左)

我``e..唔係話火祝架咩?唔通我發夢?,,算啦..呵欠..好眼訓...

MARY:(醒番啦~)係呀小姐,,我地要準備出發架啦!!!

我``去邊?/?

MARY:搬啦

我``都唔洗咁早牙wa..7點炸...

MARY:你冇聽過早睡早起身體巧架咩?..其實一日要飲8杯水..(又再up過)
係wo..唔講啦..小姐行啦

我``(比佢格硬的左上車)

到左......9點9...

我``wa,,乜咁遠架...

MARY:就到架啦..就到架啦..

到左10點..

MARY:到啦!!小姐落車啦

我``哦...wa..好靚呀..不過呢到咁偏僻ge?點番番出去呀?

MARY:有車架啦..call車咪得lo...入去睇下先啦..小姐

我``[[一入到去..p0哂紅地氈..then有幾廿個工人o係格離..好大聲咁話``小姐早晨,小姐再見]]

then就唔見左lu...而我..又再一次地呆左o係到....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...