加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原創﹏*[[我唔會愛上你架...死八公]] CH 26啦!!!
載入中 ...
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
I-See幣 12899 錢
GAME幣 97 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5852
來自 *媽打既肚子__/'
狀態 離線
  只顯示 笨甜甜_婷 的帖子
快pose...加油._.*

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-6-26 08:38 PM  代幣  -5   字數不足

唯 曖 小 軒 <3
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
I-See幣 10897 錢
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5815
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
快D p0st呀 唔係果話唔留cM嫁-3-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~sandra~
初級會員

會員編號 414472
精華 0
積分 304
帖子 151
威望 0 點
I-See幣 9106 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-6-12
註冊天數 5811
來自 布甸狗之家
狀態 離線
  只顯示 ~sandra~ 的帖子
快d PO啦 !!!
我支持你呀!!!

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5949
狀態 離線
  只顯示 冰之雪花 的帖子
thx 大家支持...
我都知我h0耐無p0...
但我可能呢排都吾p0得-]
s0rI 喲  :)

hal0**////////..\\\\\\\\
頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
I-See幣 10897 錢
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5815
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
- -咁快d啦
我好中2睇

頂部
unok_0412
高級會員

會員編號 192569
精華 0
積分 1215
帖子 589
威望 0 點
I-See幣 9465 錢
GAME幣 144 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-23
註冊天數 6501
狀態 離線
  只顯示 unok_0412 的帖子
冰之雪花講大話
今日7月19啦,由佢話唔得閒開始已經格左10日
就算點唔得閒都好,都上黎回下我地d cm啦

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5949
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 unok_0412 於 2008-7-19 09:34 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
冰之雪花講大話
今日7月19啦,由佢話唔得閒開始已經格左10日
就算點唔得閒都好,都上黎回下我地d cm啦

係啦係啦~.~嘻嘻*v*
因為我太懶啦+上我部電腦e排神神地咁-0-
不過我真係遲多小小會p0架啦

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5949
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 細。檸 於 2008-7-19 07:30 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
- -咁快d啦
我好中2睇

嗯嗯~.~ 好快好快

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5949
狀態 離線
CH20``
早上7時正``

啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦<----我的自唱鈴聲xD

我``喂,...雞脾好好味...係咁先..吾講啦,係咁啦..byebye

盈``喂喂..[嘟嘟嘟嘟嘟......]

盈``有冇搞錯...人地連喂都未講就cUt左人線

下午3時正................

我``吾吾,,雞睥呀!!i笠u.......

下午4時正.....

我``[起左身////]  雞脾呢!?   又發夢!?  -.-''
有無搞錯架...成日都發夢!!!吾得....我1定要買隻雞脾黎食先得!!!!!!

換完3 落到去客廳     .........

我``  [見到有個人  坐左0係到睇電視...]   今日希吾係要去xxx到咩 點解仲會0係到咁得閒甘睇電視呢!?

x``[轉身]

我+ x``  你....係邊個?

我``呢到我屋企  你甘好笑仲問我係邊個!?

原來佢係個女仔  等我仲以為佢係呀希t!m   [呀希長頭髮架咩!?;;;;; (-.-'')甘又係啵...]

不過睇真D...佢都幾靚女丫   又幾可愛w0;;;;

x``我係希表哥既表妹  ```呢到都算係我屋企啦掛!?  反而係你呀  都吾知係乜水0係到扮哂野
我話呀...你係  吾知邊個邊個呀四炸掛  

我```[想講野  但岩岩有人禁鍾   正是呀希!]

希``[見到佢表妹]     小紗!?你點解0係到?

紗``表-----哥  [跑過去攬希]  佢呀[指著我] 吾知乜水  0係到哈我;;;;

我``我   哈你!?-0-

希``佢呀;;;;係我   未婚妻

紗``咩....下!?吾係呀ma..表哥  佢係你未婚妻!?  你D口味都好.....咩下wo;;-00-

希``關我鬼事  你問我同佢D好媽媽爸爸囉;;;

我``m....  我出1出去先下;;你 地慢慢啦~ byebye [閃左]

希``係啵....小紗你點解會番左黎架呢!?

介紹----  小紗``希的表妹''本來係0係美國讀緊書的  但因某D原因  番左黎香港 -.-''

紗``人地掛著你ar ma 希表哥;;;  仲有呀;;岩岩個個乜鬼你個未婚妻 究竟發生咩事呀???

希``唉呀..你吾好1番到黎就問長問x啦  ;;;呢D遲D再話比你聽  而家最緊要既係..你諗著住0係邊牙?

紗``希表哥呀  人地都拎哂行李黎啦~你仲想我訓邊呀!!!?  吾通要我訓酒店?

希``咁你訓客房啦;;無咩事我上去沖涼先啦~係咁啦...

紗`` 哼  阿乜乜乜 你想做我表嫂;;;!?  無咁易,

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5949
狀態 離線
ch21``

今日出奇地好早就起j0r身-0-

我``MARY; what is my早餐?

MARY`` 0h...小姐..你.竟然....0h0h...

我``st0p....答左我條問題先...

MARY``哦哦...阿...s...s...紗小姐佢話今日佢整早餐w0...

我``  哦....琴日個個希的表妹;;;;?

我``[微笑]紗 你咁早起身既!?

紗``你自己遲姐'

我`....

紗``搞惦..你食著先啦啵 [俾左份早餐我...];;我上去叫希表哥起身先啦 [突然俾左個微笑我``]

但我覺得..呢個笑容好似好奸咁.........望1望手上既早餐;;又真係好似幾好味咁啵....

我``............................呀....救命呀....咁鬼咸,想咸死人咩 .......... 呀....

希``做咩呀...晨早流流0係到嘈生哂....

我``哇....[咸到講吾到野]指著份早餐;;;

紗``哦..我諗佢梗係覺得我整個份早餐太好味啦~ 好感動咁姐...

希``係咩!?睇佢個樣好辛苦咁啵

紗``吾好講咁多啦~ 食早餐先啦..

希``吾吾``真係幾好味啵 `難怪你會咁感動....

我``........................

希``喂 咁我同紗番學校先啦wo;; 你慢慢啦下;;\

臨走前紗細細聲咁同我講左1句``今次就俾個教訓你! 下次? 我都吾知會發生D咩事架!?  

希+紗出了門    -----------

我``....紗佢咁講姐係咩意思呢!?  吾通佢係怪我將床大過佢!?  咁我咪同佢換房囉....洗吾洗咁呀...咁鬼小器架''''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...