加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原創﹏*[[我唔會愛上你架...死八公]] CH 26啦!!!
載入中 ...
*布子妹妹*
中級會員

會員編號 300694
精華 0
積分 876
帖子 313
威望 0 點
I-See幣 13314 錢
GAME幣 303 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-6
註冊天數 6244
狀態 離線
好搞笑~><十卜!!

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-10-1 08:22 PM  代幣  -2   無聊文章
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
I-See幣 8711 錢
GAME幣 1600 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-12
註冊天數 5903
來自 香港囉
狀態 離線
  只顯示 人魚-小如 的帖子
好好睇啊!
果個紗好衰啊!
十卜你啊!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5949
狀態 離線
  只顯示 冰之雪花 的帖子
ch22``

返到sch....見到盈``

我``盈盈;;好耐無見啦~啜痰先>3333<

盈``彈開啦你...-3-第1;;我吾係[紅]貓  吾好咁叫我_v_ 第2.你咁做係好吾衛生架;;;第3.咩好耐無見...我吾覺wo*v*

我``洗吾洗咁呀>3<

盈``今次搵我又咩事呢!晴姐姐?

我``係呀...琴日呢................[成件事講哂比盈聽]  咁你話啦~佢係吾係嬲我將床大過佢aRR...

咁都無計架...咁佢間係客房ma...將床又會大得去邊wo...仲有呀...........

盈``停1停先下.....你吾係真係笨得咁交關呀ma...我真係好想知你個腦裝著D咩架;;;唉``識著你真係我不幸ar-________-

我``咩w0-))))我都係依常理咁去推理之ma....我覺得我推得好岩wo....

盈``你果D係常理既都應該吾會有y理啦~.~

我``........

盈``唉`我都係無咩好同你講啦-3- 你想知點解你個個妙點解咁講你就直接問佢啦;;;

我``係啵...呢個咁聰明既方法係得你諗到架炸^v^

盈``係你諗吾到姐;;;;

我``-_______-

鈴鈴鈴鈴鈴鈴~~~~

我``上課室啦''

盈``嗯.

mc=misschan

mc``大家好  今日我地會有個同學轉入黎我地班既`  

呢個時候大家同學既反應都係咁架啦~--

同學a``哈哈;覺吾覺呢排好多插班生插黎我地班aR???

同學B`你吾講吾覺...講講下又好似係啵..

同學A``不過次次都係D男仔;;唉唉``

mC``大家吾好再嘈啦~請呢位同學入黎介紹下啦;

我``紗!? 佢係我地學校架咩!???係啵...今日著住我地校服  吾係都吾係同希1齊返學啦'''

E...原來紗同我同年架!?  睇吾出啵.....................[自然自語中...]

希``喂你0係到ee umum um咩姐...好煩架-''-

我``車車車  你理得我;;'''

紗``大家好..我叫xx紗..大家可以叫我做小紗/紗紗 都得架^v^

同學A``哈哈...終於有次係女啦~...感謝主!

mC``咁紗你就坐0係........

紗``mC我想坐0係xx希格離aR``

mC``但佢格離有人架啦wo,,

紗``mC.....[整左個好可愛既表情]

mC``咁.....

紗``好啦好啦~..

mC``咁好啦~  xx晴你就坐0係個個空位啦[[;;當就下新同學啦~ 點講都好佢都係識得阿希1個;;;;

紗``多謝mC``[笑]

我``是旦啦;;;

臨走前我聽到紗細細聲咁講左1句``[車;;你夠我dau咩]]]]

我``[心想]  下,,又講埋D咁難明既野....我幾時有同佢dau過aRRR`''''

我``e....樂``點解你坐0係到既!/?[原來aRR樂係我新位格離果個wo.,,]

樂``呢到我位ma...晴晴`我地仲系朋友mA!????

我``梗係啦^^

hal0**////////..\\\\\\\\
頂部
unok_0412
高級會員

會員編號 192569
精華 0
積分 1215
帖子 589
威望 0 點
I-See幣 9465 錢
GAME幣 144 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-23
註冊天數 6501
狀態 離線
  只顯示 unok_0412 的帖子
=^=算你啦,即刻post番3篇

(講真,真係幾好睇)

頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5903
來自 香港囉
狀態 離線
好好睇啊!
好憎紗囉!
十卜你啊!

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5949
狀態 離線
CH23``
----------------------------------------------H0ME------------------------------------------------------
我``紗..你過1過黎丫...我有D野想同你講]]]

紗``乜事aRRR[吾耐煩`]

我``m.....我想問下你你想吾想同你換房`

紗``無端端做乜鬼換房  有咩企圖!?

我``吾係丫...我..諗左好耐架啦~...如果你係嬲我張床係大過你既話  咁我吾介意換比你架;;;

紗`` ..下.!? [呆]

紗``你...係吾係咩都好都肯換比我!?

我``如果可以既`我都會換比你既^0^

紗``咁就好啦~/~[走]

我``咁你吾嬲我啦可?[拉著佢隻手]

紗``哈哈''''吾嬲吾嬲///我又點會嬲你呢=]]]]]  [走]

我``^^

我``[大叫]喂//紗``將床仲洗吾洗換aRRR咁-]]]]]]???

無人理................

我``唉唉``算數;;;;

x`喂'''

我``e...希!?咩事丫

希``你做咩0係到大叫!?   成個din婆咁-[]-

我``咪你個好表妹囉!.;;因為將我床大過佢就嬲我`咁而家我同佢換;;佢又吾理-[[[都吾知佢想點架*

希``哈哈`  吾好引我笑`啦 佢會因為咁小野而嬲人!?  咁佢今次番黎真係變左好多啦;;;

我``我點知w0;;; 佢系你表妹  又吾系我表妹-]]]]

希``但係;;;  因為1年既期限未到  我諗我既表妹系=你既表妹`  岩吾岩aRR  老.婆?

我``  ..... [臉上漸轉紅`]

希``乜你好熱咩!?? 點解塊面咁紅既???  `定系發燒aRR第我摸過]]] [摸我額頭`]

我`[愈黎愈紅`]   非禮aRRR`]]]]] [用我1生人最高速既速度跑番入房]]///

希``吾玩得既-]]]]]]

----------------------------------mY  Room----------------------------------------

我``做咩aRR!?做咩aRR??? [摸自己臉]

我``咁熱既!????  發燒!?? 無理油架-]]都無吾舒服 '''  算啦算啦吾理啦` 訓覺啦~-00-

頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5903
來自 香港囉
狀態 離線
好好睇啊!
十卜你啊!
希同晴好搞笑啊!

頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
I-See幣 10897 錢
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5815
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
+卜
thank for sharing
快post

頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
I-See幣 9676 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-7-14
註冊天數 5779
狀態 離線
  只顯示 S!u希`) 的帖子
嘿 嘿 ~ 作 得 好 搞 笑 -3-"
SUP .. 幾 好 睇 -V-"

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5949
狀態 離線
唉``
部電腦之前上吾到網', 岩岩先搞番好-3-;;
我好快又要番[香]下lu-,-'''
去到8月尾先番
應該p0吾到架啦`.
-.-''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...