加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原創﹏*[[我唔會愛上你架...死八公]] CH 26啦!!!
載入中 ...
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
I-See幣 10897 錢
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5814
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
十十十十十十十十十十十十十十  卜卜卜卜卜卜卜卜卜卜卜卜卜卜
十十十十十十  十十十十十十  卜卜卜卜卜卜  卜卜卜卜卜卜
十十十十十十  十十十十十十  卜卜卜卜卜卜  卜卜卜卜卜卜
十十          十十  卜卜卜卜卜卜    卜卜卜卜
十十十十十十  十十十十十十  卜卜卜卜卜卜    卜卜卜卜
十十十十十十十十十十十十十十  卜卜卜卜卜卜卜卜卜卜卜卜卜卜快dpost

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-10-1 08:22 PM  代幣  -2   無聊文章
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
艾穎兒`
初生嬰兒

會員編號 418278
精華 0
積分 184
帖子 19
威望 0 點
I-See幣 9570 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-8-16
註冊天數 5745
來自 ★我屋企`x..
狀態 離線
十卜十卜`'..
真好睇的說-33-`'..'

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5948
狀態 離線
  只顯示 冰之雪花 的帖子
哈哈*}我終於番左泥啦!  但係仲有D功課未搞惦-3-
(咁懶架-[]-) -3-''   不過都快架啦!
我估大家睇我呢篇小說都睇到無哂忍架啦~唉``*))...((
因為我成日都作下又停下咁-,-  都拖左好耐]]]]其實我都吾想架-''-
因為有時真係吾得閒/無靈感-[]-
嘻嘻*)  我係咪有好多藉口呢xdd
不過無論點都好啦;我都會盡量去完成呢篇野既=]
最後多謝所有支持我篇爛文既人*))thz)
好啦.up完廢話 去打文啦` [唉`真長氣] -3-'

hal0**////////..\\\\\\\\
頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
I-See幣 10897 錢
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5814
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
都唔係無哂忍呀><
不過你唔post個陣我咪又頭再睇-3-
唔想次次都係咁~
希望你快dpost

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5948
狀態 離線
  只顯示 冰之雪花 的帖子
ch24``

我` 啊....吾好啊!!!!!  吾好啊!![發惡夢!]

-夢境-   

成身血既某東東``文雅晴我要拿了你條命''

我`` 你..你係邊個..   呢.呢到咁黑既  仲有1陣血腥味....嗚.....

成身血既某東東`` 哈哈'' 你怪就怪你既老爸老媽啦...  吾係佢地  我都吾會0係呢到
如果我l0左佢地個女條命...佢地應該會幾傷心掛....哈哈哈哈

我``  哇嗚嗚... 你想點呀....

成身血既某東東`` 我要將你D血l0哂出黎 裝飾我間新屋  ;哇哈哈哈

我``   啊..嗚...吾好啊!!!!!  吾好啊!!([客]醒左]

希``喂..你咩事呀..3更半夜0係到嘈生哂a...

我``嗚哇....嗚...我....見到有..嗚..隻妖怪差吾多既野...佢.佢話要拎我條命a....哇..嗚嗚..[吾理3721摟著左呀希黎喊~]

希``吾好喊啦...傻妹.夢黎架炸''[溫柔]

我``吾...嗚...吾係ar....好真架...個到有1陣血腥味...好...嗚...好恐怖架...嗚...
希``[慢慢地靠近我個咀,最後...貼緊了在1起...]

-幾分鍾後-

希``岩岩.真吾真得過你個夢呢

我``[臉紅紅 就好似大紅apple] 咩...咩.岩岩呀?

希``你吾記得啦? 咁洗吾洗再黎多次

我``  吾洗啦吾洗啦..!!

希``咁姐係記得啦wo;

我``a..係呀  你乘機b0我n濛我都未同你計!

希``哈;咁你吾怪得我啵..鬼叫你岩岩嘈到拆天咁''我都係吾想我寶貴既耳仔愛虐待炸吾該-]

我``哼.我吾想同你講野啦;;走呀走呀,

希``拿拿-你自己講架... 1陣又發咩夢呀,..有咩野呀...吾好大叫啵!,

我``...a..喂等陣...xxxxxxxxxxx[講得勁快+細聲]

希``咩話...聽吾到啵..

我``你今晚番0係到陪我得吾得''[講慢左]

希``   聽吾到啵...你無咩我返房先啦啵~

我``頂.你聾架咩./!你今晚留0係到陪我得吾得呀![講得超大聲]

希``  咁既然你求我l0* 咁我就唯有留低啦,,

我``ch...你呢個人真係...

希`` [即刻飛奔上床]

我``喂,你做咩呀?

希``訓覺囉/

我``你訓床咁我訓邊呀...;'

希``你自己中2啦~早頭~-訓地下都得既

我``喂也喂也喂也[用枕頭擲希]我驚蟑螂架,!!!

希``得啦得啦得啦,你好煩呀...你訓床我訓地下囉得未?...唉`真係//

我``咁...又好似吾係幾好既....點講都好都係..

希``你真係好煩;;; [拖左我落床摟著左我訓...]

我``喂,你做咩呀...你想做咩呀..拿拿你吾好亂黎呀...

希``我想做咩呀? 訓覺啦~ 我諗只有咁你先會吾嘈...因為你實在太煩啦

我``喂.你講咩話...我煩..你都..

希``再講我即刻出去架.

我``車..吾講咪吾講囉.. 好巴閉咩!?

我``[好溫暖噢!]=]】

hal0**////////..\\\\\\\\
頂部
yuki318
初級會員

會員編號 410728
精華 0
積分 338
帖子 201
威望 0 點
I-See幣 10026 錢
GAME幣 100 個
口水 9 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-4-2
註冊天數 5881
狀態 離線
  只顯示 yuki318 的帖子
好好睇牙
支持支持><

頂部
傻瓜。月]
嬰兒上路

會員編號 418785
精華 0
積分 265
帖子 93
威望 0 點
I-See幣 10167 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-8-26
註冊天數 5735
來自 愛的世界
狀態 離線
  只顯示 傻瓜。月] 的帖子
好好睇牙
支持支持><

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-10-1 08:23 PM  代幣  -5   copy 人地post
頂部
yuki318
初級會員

會員編號 410728
精華 0
積分 338
帖子 201
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 9 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-4-2
註冊天數 5881
狀態 離線
有得睇未牙
快d la

頂部
aRmo0n=]
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 192537
精華 0
積分 3219
帖子 2451
威望 0 點
I-See幣 9125 錢
GAME幣 5806 個
口水 0 滴
MSN宣傳 14 次
性別  女
配偶 Exia-Meister
閱讀權限 60
註冊 2006-7-23
註冊天數 6500
來自 火星@O@"
狀態 離線
好好睇呢.."=]
快D出la.."
我好想繼續睇落去牙..">33<"

頂部
yuki318
初級會員

會員編號 410728
精華 0
積分 338
帖子 201
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 9 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-4-2
註冊天數 5881
狀態 離線
點解仲冇得睇架

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...