加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原創﹏*[[我唔會愛上你架...死八公]] CH 26啦!!!
載入中 ...
0nlylove
初生嬰兒

會員編號 412893
精華 0
積分 150
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 9481 錢
GAME幣 147 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-5-17
註冊天數 5837
狀態 離線
  只顯示 0nlylove 的帖子
del                              del

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-11-28 10:48 PM  代幣  -5   無聊文章
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5948
狀態 離線
  只顯示 冰之雪花 的帖子
s0rry呀..要咁耐.
因為開左學原來真係比我想像中好多野要做架- -
功課又多-0-. 又要默書等. 都無咩時間開電腦- -
所以而家先p0得*]
敬請原諒xdd.

ch25`

nextday-

我`[呵欠] 早晨- 咁早又要起身.返乜鬼學aR`

希`[睇緊報紙+食早餐] {無應到-_-}

我``同埋1個咁既人食野仲無癮 /_\唉.[ 細聲]

希`吾想食既可以吾食.無人逼你食既'.

我`'咩咩咩呀.而家又吾係同你講野.

希``你認為我同緊你講野咩?

我``咩吾係咩

希`吾係啵.我0係到自言先語. 吾得咩?

我``你呢咁既人吾入青山真係沙哂.

希`好得過有D人同D應該入青山既人講野囉.

我``姐係你而家認你係應該要入青山架啦. 青山阿伯

希`咁.姐係你而家應同1個應該入青山既人講野啦.

我``..[想講野]

紗``e..表哥你地討論緊D咩咁激烈呀? 我又要玩.

我``算吧啦紗` 你都仲算正常. 無畏同D咁既青山阿伯講咁多野tim 呀. 廢事佢拉埋你落水aR,

紗`` 咩我而家同你講野咩? [啤我+細聲]就算表哥拉埋我落水我都願意呀.

希`` 哈.哈.哈

我``笑咩呀笑.又吾知自己笑得難聽.

紗``好啦.吾係再講啦. 夠鍾返學啦.行啦表哥[笑+橋著希隻手]

我``喂喂等埋呀.我都仲未換3.[可惜佢地無理到我.]

我``[換3中] 呀.死啦死啦; 我條校服裙去左邊到呀..
床下底[無].沙發底[無]. 廁所[都無]. 係邊呢係邊呢.
行行下行左`去希間房.

我` 哇. 點解希間房大D又令D既. 下次要叫佢同我換房先.
係啵.我條裙我條裙. 係邊呢係邊呢.
e...[搵到D野].呢本咩黎架. 要密碼既.我試下先;就123456789啦.
e..又真係開到wo.哈哈我真係勁呀..哇哈哈..

第1頁. 我相信呢本日記隨左我吾會比到第2個人見到的.邊個會咁頭腦簡單估到我個密瑪aR.哈哈

我自己+左1行字比佢.[ 吾好意思啵.想更正1下你既錯誤.估得中你密瑪既人吾係頭腦簡單. 而係聰明.clever .understand?]

第2頁`

191107        ` 我平身最憎個D咁既契約婚姻. 婚姻吾係應該自己決定架咩!?

希`喂.你0係到搞咩!?

我``哇..鬼呀.[成個身震哂]

希``鬼你個死人頭. 日光日白邊到會有鬼.反而係你呀.入黎我間房做咩!?

我``咁. 你番番黎做咩aR又.

希``哇*[搶番佢自己本日記] 仲偷睇埋人地D私[引]..仲要搞到我間房`立立亂.你好野呀你.

我``睇下吾得既. 而家你本野有寶牙!? 而整到你間房咁吾好意思.其實我都想講架啦
你間房大過我.又令過我.咁會令我覺得十分之咁吾公平既. 不如咁啦我地交換房啦!
拿拿. 1黎你又吾洗汁番D房. 又對番我公平D囉. 係咪1舉2得呢/.哇哈哈*]

希``乜你真係想同我換房咩!?

我``55555[係咁0係到up頭.]

希``我偏吾換. 你吹得我脹?

我``你你你你你...youyouyouyouyou....you good 野呀you....

希``同埋我想講第1我不嬲都無諗過而家呢攤野要我自己汁番既。
第2對於你間細D既呢方面我好抱歉.可惜呢間屋得1間主人房.
又咁岩得咁橋我睇中左.又咁岩得咁橋你1直都無講過.
所以就咁岩得咁橋我間房會大過你啦.[拎番D野想走] 呀...係wo..記著汁番D野先好走啵.

我`` 車..叫工人汁咪得囉.

希``[又行番番黎] 1人做事1人當aR. 吾好搵人幫手啵.
因為我記得我間房好似吾知0係邊到裝左個閉路電視..

我`` 得啦得啦..吾洗講啦汁咪汁囉.

希`` 最好啦.係咁啦byebye ,[奸笑]加油呀>.<

hal0**////////..\\\\\\\\
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
I-See幣 8711 錢
GAME幣 1600 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-12
註冊天數 5903
來自 香港囉
狀態 離線
  只顯示 人魚-小如 的帖子
好好睇啊!
好耐冇嚟啦!
晴同希好配啊!

頂部
yuko_2320
初級會員

會員編號 358489
精華 0
積分 518
帖子 150
威望 0 點
I-See幣 12712 錢
GAME幣 1277 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-13
註冊天數 6114
來自 媽媽的肚
狀態 離線
  只顯示 yuko_2320 的帖子
好好睇呀`
你好耐先post一次`
十卜你呀

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5948
狀態 離線
  只顯示 冰之雪花 的帖子
sorry呀`又格左個咁耐.. 今次真係吾係我想的-0-.
我部電腦又上吾到網...  岩岩先搞惦番=0=
而家仲有D壞壞地tim

ch26`

我`` 汁......汁你個頭>0<[啤希]去左邊到呀佢

我``汁咪汁好巴閉咩!?

我``唉`咁而家油邊到汁好呀[ 因為而家希間房比我搞到... 垃圾堆田區都不如- -]

報時. 而家既時間係8:00

我汁呀汁  又汁呀汁 再汁呀汁.  汁汁汁汁汁汁汁

再報1報時. 而家既時間係11:00

我``呼[成身汗] 汁左我3粒中.呀..死啦..咁而家仲點番學呀.
算遲到好過無到. 吾吾...等我沖番個涼. 搵埋條裙先啦咁.

搞惦哂D野之後-

-而家既時間係2:00 -

我``下..吾係呀ma...
要快D啦..搭的番學校啦要.

番到學校.

-而家既時間係.2:30.

我``呼..好彩..都未放學.

-[課室]-

咯咯咯`

老師``come in`

我``老師真係吾好意思. 我遲左到.其實係有原因架.因為其實我今日可以正常咁出門架
但係就......

老師``得拉吾洗講拉.其實你都吾洗趕返黎啦. 文雅晴同學吾該你睇下而家幾多點?

我``而家呀.[望1望個鍾].. 2:45分囉.

老師`` 咁我又想問下你我地學校幾多點放學呢!?

我``3:00.....[細聲]

老師``咁你返黎做咩呢?

我``因為基於遲到好過無到既道理-我係1定要返架!!

老師``算啦算啦你返返去坐15分鍾啦.吾好再沙時間啦!~

我``呵呵*] 老師咁我吾算無返架啦` *

老師``是旦啦.....唉

當然~ 15分鍾話咁快就過左啦xdd

-放學-

盈``[拍我背隻] 喂喂`` 之前做咩係咁打你手提都無人聽既.

我``係咩? 無理由架[ 拎左部電話出黎睇`]

我``點解開吾到機既?

盈``你有無 X 電ar?..

我``  喔... 好似無=0=

盈`` [暈`0]]  喂.但係打你屋企都無人聽啵.

我``下無理由架啵. 我都無出過去邊到.呢幾日都0係屋企啵.

盈``我聽到把女仔聲/ 佢話你搬走左. 吾0係到住啦wo; 我仲以為係真tim

我``吾通係紗?

盈``都似啦.;'

盈``乜你有野得罪佢咩!? 點解咁玩野既..

我``其實我都吾知呀`我總係覺得佢對我有D野咁囉. 但係對希有明顯吾同! 我都話左俾間房佢架啦1早.佢吾要之ma..

盈`其實你知吾知我講咩架-3-!

盈``1係咁啦. 我去你屋企行下. xd/  橫惦我上次都未睇清楚.

我``咁a...

盈``話惦我都知左你地1齊架啦`

我``喂.係1齊住0nly!

盈``是旦啦.Let's 糕糕糕!!!

-my home-

盈``woo. 其實你屋企都幾大架啵...吾好話3個人啦.
成村人住都0kay啦~

我``吾好再誇張D*]

盈``有架你聽吾聽丫!?

我``你講得我實聽架xd

盈``哈哈!@#$&^#&*[係咁0係到講]

我``@#(@$$)@(*[都係咁0係到講]

紗``[um住耳仔] 喂你地嘈夠未呀.

盈``未啵.. !&$@y&#@[繼續講.]

紗``妖.你要講就落街講啦.你地而家嘈住我做野呀[惡]

盈``乜呢間屋你架咩. 我地傾計又關你咩事呀.xx紗小姐!

紗``呵*)好笑啦 ] 呢間屋吾係我又點呀? 但係希表哥+ma. 佢俾我0係到住既!!

盈``呵*_咁仲好笑 呢間屋聽講有1半都係晴架啵 . 咁朋友間0係屋企到傾計又有咩吾岩呀?

我``喂.. 算啦算啦. 我地咪吾好0係到講囉. 我地去....

盈`` 吾洗驚wo .. 你去個到坐住s1n啦.[因為佢是旦指既..所以吾小心咁指左去toliet既方向....]

我``下...真係要呀?

盈``吾吾..快D啦

於是我就好乖咁去左toliet到坐啦..........

紗``........

盈``點呀無聲出啦..哈哈.

紗``你好野!![走左] .

盈`` 喂晴點呢.我係咪好勁!?

盈``晴 - ?  晴?[周圍咁搵]

但係..........邊個會搵人搵到去toliet假? 盈又吾係好識D路...

盈``唉.算啦 可能佢係出左去姐..我出去搵1搵佢啦.[走左`]

而我呢? 我就梗係吾小心訓左落個toliet到啦 .

hal0**////////..\\\\\\\\
頂部
唯獨愛您.娜;
初級會員

會員編號 413392
精華 0
積分 546
帖子 185
威望 0 點
I-See幣 10378 錢
GAME幣 1324 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-24
註冊天數 5829
來自 `||▋| 歲 月 的 童 話 **'`'
狀態 離線
甘搞笑既-口-''
訓左落個toilet度
有D無奈

頂部
×_杯子◆
初生嬰兒

會員編號 421862
精華 0
積分 242
帖子 43
威望 0 點
I-See幣 9691 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-10-28
註冊天數 5673
來自 水星...火星...冥王星
狀態 離線
sup
好好睇
toilet-.....><

頂部
bAbi乂紫
初生嬰兒

會員編號 423906
精華 0
積分 163
帖子 8
威望 0 點
I-See幣 9521 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-11-28
註冊天數 5642
狀態 離線
  只顯示 bAbi乂紫 的帖子
笑瓜我-v-

好好睇`十卜

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6243
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子
好睇牙""
supppp"
紗幾時先走-33-"
阻住希同晴xd"

頂部
AR__TUNG
嬰兒上路

會員編號 357824
精華 0
積分 317
帖子 94
威望 0 點
I-See幣 10856 錢
GAME幣 182 個
口水 7 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-12
註冊天數 6116
狀態 離線
  只顯示 AR__TUNG 的帖子
HELLO...
我係新讀者...
我睇左   ch26 咁多喇.....
我覺得好好睇牙...
你要+油+油牙...
我會十卜你牙

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...