加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原創﹏*[[我唔會愛上你架...死八公]] CH 26啦!!!
載入中 ...
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5948
狀態 離線
  只顯示 冰之雪花 的帖子
ch14``

盈``呵呵,,唔係wo,你小心你地會日久生情亞,,哈哈xddd

我+希``初過你把烏鴉口

盈``呵呵呵呵呵x100**希望真係我烏鴉口啦哈哈哈
---------------------------------------------------咁就過左一日啦,,呵呵係唔係快樂不知時日過呢?------------------------------------

鈴鈴鈴鈴鈴鈴```
MARY[仲記唔記得佢呢?``小姐你既電話

[PS`而家係早上6點正~~~~]

MARY``小姐...小姐...老爺夫人打黎搵你呀小姐

我就梗係冇反應架啦~~

MARY``睇黎都係要出e招啦,,咳咳..清下個喉嚨先..[大聲,,小姐火祝啦..仲唔快D起身]

不過可惜有d招用得多左就對我黎講冇咩用架啦呵呵,s0我依然冇反應

MARY``死啦...點解小姐仲唔醒架?唔通....小姐...你唔好客我呀..

我``搞乜晨早流流咁鬼嘈呀~~知唔知人地岩岩先訓架....有冇搞錯[發脾4中...]

MARY``小姐你冇事就好啦...嗚..嗚..好彩你無事亞...唔係我就唔安樂lo....[又0係到upupup]

我``妖`咪嘈啦..舊景咩事呀~~

MARY``0h yes~~小姐,,老爺夫人佢地搵你亞

我`你唔好聽日先講~!?

我``喂喂喂...[嘟嘟嘟]妖乜佢地咁鬼冇耐性架搞到我又要沙力打番比佢地啦..係唔係煩aR?

我``喂,咩事呀daddy?

DAD``冇DADDY同MUMMY想約你出黎食餐飯姐

我``你地唔係呀MA,,咁炸?

DAD``係呀,,唔係點呀..你中5出一出黎啦..係咁,8

我``真係0係到沙緊我D時間...

-------------------------------------------------------------------中5-------------------------------------------------------------

我``hal0**DADDY MUMMY咁好搵我出黎食飯做咩亞?

MUMMY``冇..睇下個女係唔係唔得先

我``心諗[有冇咁好死呀?]

MUMMY``係啦,你同希相處成點呢?

我``一個字`差'

MUMMY``唔好咁啦..你真係咁唔想同佢一齊咩?

我``仲洗問架?

MUMMY``呵呵我都估左你咁答架啦..

DADDY``話個好消息比你聽啦..我地公司個問題搞惦左啦..呵呵,,係咪好hapI呢..哈哈哈

我``關我鬼事咩

MUMMY``咁既,,DADDY同MUMMY如果你真係同人地相處得唔好既咪搬番黎囉..還惦我地D問題都搞惦哂囉~~

我``真的嗎??[雙眼發光]咁我即刻番去汁野

DADDY``等等先..梗係唔係而家啦~~起瑪都要等....1年如果唔係咁人地即刻比ma煩我地就唔好啦~

我``超...算都好過冇...呵呵我再對多個屎忽希1年炸...好開心啊!!!

hal0**////////..\\\\\\\\
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
I-See幣 8711 錢
GAME幣 1600 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-12
註冊天數 5902
來自 香港囉
狀態 離線
  只顯示 人魚-小如 的帖子

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-6-26 08:36 PM  代幣  -15   字數不足 無聊文章 惡意灌水
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5902
來自 香港囉
狀態 離線
好好睇啊!
我好like it啊!

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6043
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好好睇呀
+油呀,
快dpost啦~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
unok_0412
高級會員

會員編號 192569
精華 0
積分 1215
帖子 589
威望 0 點
I-See幣 9465 錢
GAME幣 144 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-23
註冊天數 6500
狀態 離線
  只顯示 unok_0412 的帖子
好好睇XD日日都上黎睇有冇新,+油呀>.<
(不過都少少捉到你故事既路向)

頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
I-See幣 12899 錢
GAME幣 97 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5851
來自 *媽打既肚子__/'
狀態 離線
  只顯示 笨甜甜_婷 的帖子
pose吧-.-

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-6-26 08:37 PM  代幣  -5   字數不足

唯 曖 小 軒 <3
頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5948
狀態 離線
唔好意思呀...咁耐先p0...呢排唔係幾得閒,,冇time作..

CH15``
第二日,,
新人物``樂``晴以前既b0y fd,,不過因為要去usa留學,,所以分左手,,
miss``好啦~同學keep quiet d呀,,我有件野要講,,就有我地又有新同學入黎啦∼∼

同學們``男定女先?[通常都係咁問架啦~]

miss,,講多冇畏,,就請呀..m...呢位同學入黎介紹下自己啦~    [唔記得左個名-0-,l0爆]

樂``無聊[c00Lc00L]

我``樂~!?

m!ss``m,,咁好啦~你是旦搵個位坐啦~

樂`我要坐佢[指著我]前面....

m!ss``哦咁好啦~~.....

樂``晴晴,hello,,

我``你........

樂``做咩呀???唔想見到我咩?

我``唔係...

樂``一陣上去天台丫,,我有D野想同你講...

我``哦,,好aR,,

[天台]

樂``晴晴呀...係知唔知我一直都好掛著你丫...

我``係咩?

樂``我今次特登番黎..我想你做番我女朋友..你知唔知呀..我0係個到咁耐,每一日都過得好辛苦呀!!

我``但係...唔好意思呀,,我唔可以做你女朋友..

樂``點解呀!![激動]]

我``我同人地有婚約啦~

樂``咁又點呀???而家仲會咁守舊架咩?個d乜鬼婚約,,晴晴,,只要你唔中2,我知冇人逼到你架..

我``我...唔知呀..總知我唔可以同你一齊..[跑走左]

去左一個公園到...

我``點解我會咁既,,我明明好中2佢架wo,..我點解會講埋D咁既野既........樂佢講得岩架..就算我同佢0係埋一齊
都冇咩問題,因為我同個個屎忽希1年之後就會各行各路架啦~點解我會咁講既..
文雅晴,你搞乜呀???

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5948
狀態 離線
再p0多篇-0-
CH16``
好耐冇講過盈個邊啦~
講番佢先..

盈``喂...你個死人豪..行快D啦~

豪``小姐呀..你買左咁多野..我有10隻手都冇用啦~仲叫人行快D,,[拎緊十幾廿袋野0係到行]

盈``咁你咪唔好拎囉,哼[惡]

豪``唔係唔係幫老婆拎野係我既榮幸~!

盈``邊個係你老婆,,

豪``邊個應咪邊個囉~!呵**

盈``你個屎忽豪..

豪``n0no叫老公0r靚仔豪我都唔mInD既...

盈``係咪想打呀???[追著左豪黎打]

我``[唔知0係邊到彈出黎的=]嘩嘩,,你地2個....幾時變得

希``[都唔知0係邊到彈出黎既=]咁好呀?

盈``嘩嘩,,你地又幾時變得咁中2彈出黎呀???

大家``0係到笑笑笑xdd=]

頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5902
來自 香港囉
狀態 離線
好好睇啊!
我想晴同希一齊啊!

頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
I-See幣 12899 錢
GAME幣 97 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5851
來自 *媽打既肚子__/'
狀態 離線
  只顯示 笨甜甜_婷 的帖子
巧巧睇丫,,快pose,,要加油丫^&^''

唯 曖 小 軒 <3
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...