加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: {轉+粗}千萬唔好搶走我個化妝袋喔___"!by小m&kay  多選 : 最多可選 3 項 [參與投票的會員]
有睇過小m既故仔;)`
冇睇過小m既故仔;*(`
有睇過150cm`覺得好好睇`
今後亦都會支持小m`
對不起,您無權投票。

標題: {轉+粗}千萬唔好搶走我個化妝袋喔___"!by小m&kay
載入中 ...
無聊小吉
初級會員

會員編號 456635
精華 0
積分 406
帖子 229
威望 0 點
I-See幣 9550 錢
GAME幣 100 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-12-19
註冊天數 5255
狀態 離線
  只顯示 無聊小吉 的帖子
super 好睇-_-po多幾集啦-_-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kakayiyi
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 156778
精華 0
積分 1421
帖子 899
威望 1 點
I-See幣 17457 錢
GAME幣 107 個
口水 0 滴
MSN宣傳 11 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-25
註冊天數 6589
來自 地球v3v`
狀態 離線
  只顯示 kakayiyi 的帖子

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2009-12-29 10:05 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
富貴門果個牙- -

喔. 原來係感.
終於有人解答到-____-vv
不過我冇睇富貴門v____v"

-       ♥ 朋友 我當你一世朋友 v3v ♥
-
-                        `     低低能能-____-v
-
-
I`m人仔台 v_v`
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
I-See幣 17812 錢
GAME幣 479 個
口水 29 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5391
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
小婉你快D p0啦 `
我好想睇牙>333<

頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
口水 374 滴
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5430
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子
本人...尋日終於去左hk喇*0*`
哇~中三先去hk-3-`因為我懶,,`唔中意出trip`
然後去左ocean park喇`
行到我腳都瘸-__-`轉mtr又轉到頭暈暈`
海盜船,過山車,極速之旅{好似係咁叫}都好好玩`
下次要去disneyland*v*!` `

放左學之後...我就諗住等埋阿帥放學啦....

點知....

我:阿...阿帥...我... (當我正想講我地不如一齊放學既時候...)
阿帥推開左我之後就講:我同你講過...係學校我地只係普通既同學..唔該你唔好痴甘埋!唔係既話...試用期既事就算!

佢..講完呢番甘hurt既說話之後...竟然眼尾都唔望吓我就...走左= =''真係走左...

我就企係原地.....我無奈.....我真係無奈....洗唔洗分得甘清楚呀??

我只係想同佢一齊放學又唔係想做d咩-口-''(你想講又唔係要姦左佢嘛-v-)

之後我無聊得制...就行左去家政室到....望吓d人整甜品呀..野食甘...因為我悶得制,,,,,又唔想番屋企...-v-''

當我行到家政室....已經聽到好多女仔係到尖叫啦..係尖叫....  (呢個女主角就係甘中意將d野重複又重複再講-v-'')

我係門口一望...望...好多女仔呀...佢地個個手上都有好多好好食既甜品...份份都甘靚,,,*口*真係..真係好正呀!!

女同學a:快d試我呢個啦...呀...食啦....
女同學b:貓貓...快d食啦....    (呃.....似喂貓喂狗多d= ='')
女同學c:阿貓呀...快d試人地呢個啦..用左好多心機咖,,,,

我一聽到阿貓呢兩隻字就超在意.....因為.....

我仲未回想起既時候..已經有把聲嗌住我:小雲!

呃...我係咪有幻覺@口@我聽到把好可愛既聲...嗌嗌緊我.....呃....

我回神之後..再望吓女人堆到既.....阿貓-口-''

阿貓佢向我親切甘笑:小雲!我地又見面啦!  

我心諗:(那個...是什麼鬼笑容-口-'')                忽然用左書面語既?= =?   

之後圍住佢身邊既女仔們忽然向我投以好奇怪既眼神...我即刻O嘴咩事?我又做錯左d咩= =''點解我會有罪惡感-v-''(咩都冇做過都有罪惡感-v-)

之後阿貓就慢慢行過黎...佢拎住一份甜品....之後塞左係我個O嘴到..-V-  吾....正..正..正..好正...-V-''

阿貓輕輕一笑:好唔好食呀??

我微笑:好...好好..好好..好..食!

阿貓微笑.....微笑左好5分鐘....=口=''

我:「呃........你會唔會...笑得太奈呢?」

阿貓認真甘望住我....用好天真既眼神:「小雲...」

我:「呃?」

阿貓定一定神之後再笑:「得!意!」

我即刻好無奈.....得..得意....佢...佢話....我...我得意....

點知當我仲想繼續開心既時候.....

D女仔開始有異動.......-口-'(異動.....呢個詞語好怪-V-)

之後佢地成班女仔向住我呢個方向行過黎.....THEN就無聲無色甘搬走左我....我宜家先知我係幾輕吓-V-''  (= ='''無奈)

佢地將佢搬到一個唔係好多人既地方....應該話..無人既地方-V-''

有個女仔..大大聲甘講:「阿姐....睇你個樣都應該大個我地既....學姐...」

我微笑:「係..係呃.....有..有咩問題?」

第二個女仔微笑:「你知啦...呢個年代唔係好接受姊弟戀咖嗎...所以..我地為左學姐妳好....我地勸妳都係盡早放手吧啦...無謂受埋呢D無謂傷啦=)」

UM........其實我知佢地個心諗咩囉..唔洗兜甘大個圈= ='''講到為我好甘....

我:「其...其實我呢.....同個果...男仔...唔係太熟...所以..我諗.....妳地...誤會左...哈哈,,」

D女仔睜大雙眼甘望住我....靠近我....呃...好恐怖...

之後有個女仔個樣忽然轉變左:「哎唷...原來係甘....呵呵...原來我地誤會左學姐*V*!」   點解你個樣甘假既= =?

其他女仔個樣都慢慢親切.....左-V-''
之後佢地又無聲無色甘走左..= =''

UM....我想講...我隻腳擦傷左好痛.....係好痛呀!!!T廿T點解佢地甘唔付責任= =''嗚....

之後我只好自己慢慢甘行番去...
痛...痛...痛T口T"

===============================

夜晚..

又係到左我出動既時候..所以我就化好哂D妝-V-靚哂....所以話...化妝係萬能咖!豬扒都可以上樹=V=''(妳是豬扒嘛?)

>#<!今次我唔理阿BEE啦...我主動出擊...呃..搵阿帥先....

當我拎住部手提既時候....定一定神...打比阿帥?我.....我.....我都冇佢電話...我..我點搵佢?= =''

算..唔理啦...今日我一定要出去...出去*V*我諗應該會好彩地見到佢掛@V@!

===============================

去到...我見到有好多人*V*

吾?我見到阿帥啦...嘿嘿...等我行過去先...

點知....我見到有個女仔係阿帥隔離...

呃....佢地好似好親蜜甘...呃..我...我真係好想行過去..但係..我...雙腳唔聽洗...企左係到...

我眼白白睇住個女仔同阿帥傾得勁開心....我個心真係好辛苦...
點解會甘?
佢唔係話係出面我就係佢女朋友咩?
點解倒頭來....我都只係佢既陌路人?
正當我退步想走既時候...比我撞到....

我:「呃!對唔住呀!!」

那個人:「妳冇事嘛?」好溫柔既聲音.......

我低頭:「冇....冇事...」

當時我抬頭望一望呢個人既時候...呃...佢....佢咪係....阿貓?

阿貓笑:「哦....冇事就好啦....」阿貓講完之後就閃走左=口=''

當我正想嗌佢既時候...我就即刻收口...我差D唔記得左我宜家係化左妝...佢緊係唔記得我係邊個啦...= =''呼...
不過..點解佢會係到既?=口='''甘可愛既男仔都會夜莆???(唔得咩-V-)

當我想轉身走既時候....忽然間有人拉住我隻手......

我好驚訝甘望住拉住我隻手既人:「吾?」
阿帥冷冷一問:「做咩走?」
我:「呃...我...」   
(我真係唔知道我點答佢好....唔通真係答佢..我呷醋...所以就嬲到走?呃....到時連試用期都未夠已經比佢叮走啦-口-')
阿帥:「......」

我地兩個定左形....大家都眼定定甘望住對方.....哎....點算好?

續.....

阿帥同小雲既情況會點發展?
下集出-V-

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
口水 29 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5391
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
哈哈 `但係今年Ocean Park悶左好多好多 `
迪士尼好玩d `不過就冇咁多野玩囉

頂部
kakayiyi
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 156778
精華 0
積分 1421
帖子 899
威望 1 點
I-See幣 17457 錢
GAME幣 107 個
口水 0 滴
MSN宣傳 11 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-25
註冊天數 6589
來自 地球v3v`
狀態 離線
  只顯示 kakayiyi 的帖子
呵呵 -w-
我細細個個陣去左1-2次OP之後
好耐刀冇去過-v-
跟住去過1次disney -v-
.
0的女仔刀好情緒化-___-v
個啊貓好似幾好人感-v-

-       ♥ 朋友 我當你一世朋友 v3v ♥
-
-                        `     低低能能-____-v
-
-
I`m人仔台 v_v`
頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
口水 29 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5391
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
小婉牙 `想解會咁好睇咖
你每p0一篇都搞到我好想睇牙>333<
吾好引我啦

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
口水 374 滴
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5430
來自 「♨」!!
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kakayiyi 於 2009-12-30 03:54 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
呵呵 -w-
我細細個個陣去左1-2次OP之後
好耐刀冇去過-v-
跟住去過1次disney -v-
.
0的女仔刀好情緒化-___-v
個啊貓好似幾好人感-v-

我覺得ah貓有d似ah謙`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
口水 374 滴
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5430
來自 「♨」!!
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2009-12-30 03:57 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
小婉牙 `想解會咁好睇咖
你每p0一篇都搞到我好想睇牙>333<
吾好引我啦

我邊有吊你引姐t口t`我自己都好想睇架`

頂部
shan;}
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 276903
精華 0
積分 4164
帖子 2863
威望 0 點
I-See幣 10716 錢
GAME幣 596 個
口水 72 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-2-16
註冊天數 6292
狀態 離線
  只顯示 shan;} 的帖子
點ah 點ah a_a? 好心急ah

:):
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...