加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: {轉+粗}千萬唔好搶走我個化妝袋喔___"!by小m&kay  多選 : 最多可選 3 項 [參與投票的會員]
有睇過小m既故仔;)`
冇睇過小m既故仔;*(`
有睇過150cm`覺得好好睇`
今後亦都會支持小m`
對不起,您無權投票。

標題: {轉+粗}千萬唔好搶走我個化妝袋喔___"!by小m&kay
載入中 ...
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
I-See幣 17812 錢
GAME幣 479 個
口水 29 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5394
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
因為琴日係運動會 `
小婉 `我可以有一段時間都吾會黎
因為有小小私人事

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
口水 374 滴
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5433
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子
moimoi冇變過,仍然咁可愛`
to小玲:;睇下你上面個cm丫=]黑色字係我黎`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
口水 29 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5394
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
回復 #232 -_糖霜小丸子;; 的帖子

吾係牙 `
因為我伯娘過左身...
心情吾係咁好...
我一定會番黎支持你咖

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
口水 374 滴
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5433
來自 「♨」!!
狀態 離線
上回講到
我地傾傾吓計...
道門無啦啦開左..

第19集:

我抬頭一望竟然係一身侍應裝扮既阿貓....

阿貓望到我冇特別驚訝....只係將d野食繼續上枱.....

我宜家先知道...原來佢係到做parttime既

當我回望阿帥既樣...佢..竟然啤住阿貓呀!!

個樣仲超惡tim!!!

MOIMOI竟然無啦啦話:「哇!好靚仔呀!」

阿貓佢向MOIMOI微笑。

阿晞無奈:「MOIMOI!你今年幾大?」

MOIMOI舉出個V字手勢:「二十呀!好年輕呀!」

阿謙冷笑:「年輕!」

MOIMOI啤住阿謙:「暗示D咩?」

娜加笑:「嘿!」

之後大家都笑....

阿貓佢好好心甘幫我倒茶....

不過...我唔知佢有心定冇意...

佢倒到我個身....好熱呀...= =''

之後阿帥望到我條裙甘....

阿帥好惡甘大鬧阿貓:「喂!你有冇搞錯呀!」

我勉強笑:「呃....阿帥!唔好甘啦!我去廁所搞搞佢就得啦!」

我即刻急急腳甘閃左出去...順便拉埋阿貓走...(但我唔記得左我宜家係化左妝...)

之後行到出去女廁門口...我就飛甩佢隻手

點知...我發覺飛唔甩= =''

呃..我回頭一望...阿貓佢認真甘望住我...

之後阿貓推左我去女廁既某一格到。

我就唔好意思甘講:「呃....先..先生...我我要去廁所....先..你既手..同你既人...」

阿貓佢仲係冷冷甘望住我:「你!係邊個!」

(喂!你甘既語氣!仲似問我咩?)

我好驚訝之後定一定神:「呃....我....咪係我囉!」

阿貓佢將我烘到落牆邊...

近睇..阿貓..佢真係好靚呀!

呃...但係...點解佢D皮膚甘滑既....又白WO!

好..好似...一隻人形公仔!*V*我喜歡!   (=口=''人形)

如..如果..佢係女仔既話...我會拜佢....  (拜=口='')

因為佢同娜加真係有得揮@V@嘻..第二號女神!

不過可惜啦!佢係男仔-V-''

阿貓好惡甘望住我+隻手禁住個牆=口='':「我警告你!你唔好再痴埋去阿帥身邊!如果唔係...我唔知會對你做D咩!」

我無奈:「吓?」

阿貓:「係甘!」

阿貓講完之後就閃左出去!=口=''

我定一定神....

我無奈:「唔係嗎= =我甘難先可以同阿帥一齊...點...點解會甘...」

================================

之後當我出去女廁時...發覺....MOIMOI佢.....企左係到...

呃....

MOIMOI抬起頭望住我:「佢威脅你?」

我:「呃....」

點解佢會聽到咖????>口<!

續.....

頂部
MsTing(k) ((3`百合 ...)
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
I-See幣 125380 錢
GAME幣 282057 個
口水 2 滴
MSN宣傳 3091 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2008-3-13
註冊天數 5904
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
  只顯示 MsTing(k) 的帖子
-___-"!佢唔係男ka咩...
佢gay ka?!

頂部
.云雲.
初生嬰兒

會員編號 452079
精華 0
積分 161
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 8482 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-10-7
註冊天數 5331
狀態 離線
  只顯示 .云雲. 的帖子
加油!!!
我是新讀者喔!!~
用了2個鐘就睇完囉@@!
快d po文啦!!!~
我想問貓係boy定girl or ''基''架~??

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
口水 29 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5394
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
小婉我好耐冇黎-0-`
牙貓係女仔黎 ;;

頂部
寶寶:)
版主

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 402771
精華 0
積分 16671
帖子 13209
威望 0 點
I-See幣 6081 錢
GAME幣 628 個
口水 1195 滴
MSN宣傳 148 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2008-1-24
註冊天數 5953
來自 他鄉
狀態 離線
  只顯示 寶寶:) 的帖子
如果MOIMOI都叫細粒..禁我咪叫好細粒
P.S.我147囉咩事/口\

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
口水 374 滴
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5433
來自 「♨」!!
狀態 離線
to愛情小說版主大人..依樣野..相信好多讀者都想知...`
to小云..{容許我這樣叫你?}歡迎+入讀者團~`
to小玲..你又知既..ah貓係girl就慘喇..我幾中意佢..`
to寶寶..你幾多碎佢幾多碎...`

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
口水 29 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5394
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
回復 #239 -_糖霜小丸子;; 的帖子

因為......
你吾好嬲我b0 `
我係3男到睇小說之後睇到小M係果到開既p0
果到有佢個QOOZA `我就係佢QOOZA到睇哂了-v-"
不過我都會支持你咖 `
吾好嬲我唷-3333-`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...