加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 06/07 F.1男女失衡..
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子
06/07 F.1男女失衡..

今日我o係禮堂見到1A班D男女..
嘩! 女果條隊出得濟搞到要CUT左7、8個去男果條隊度呀..
有D問題架.. 我地上年勁平均... 今年都男少女多得咁緊要...

其他普通班都要CUT 1、2個女仔去男果條隊度呀...
我地上年都唔駛咁既~ 全級好似都係80幾個男80幾個女度啦..

抵學校死....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子
吾系FA,,咁少人..
好勁BO,,XDD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-9-21 09:31 AM 發表
吾系FA,,咁少人..
好勁BO,,XDD

1A班27、8個女, 10-11個男
2A班23男, 19女

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Kaimui-` 的帖子
而且 `
女仔好高 =口=
( 好彩我吾係好矮姐 -3-` )

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 Kaimui-` 於 2006-9-21 07:29 PM 發表
而且 `
女仔好高 =口=
( 好彩我吾係好矮姐 -3-` )

-___-
好采我都仲高得過某d f.1
今日同我同學放學既時候, 俾人誤會我地係F.1仔 -口-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 -★nga. 的帖子
咁少男仔 O哂=口=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 nga 於 2006-9-21 09:45 PM 發表
咁少男仔 O哂=口=

我地班男19..女22..XD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-9-21 22:35 發表

我地班男19..女22..XD

我地21 21  XDD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 nga 於 2006-9-21 10:38 PM 發表

我地21 21  XDD

好平衡呀..XD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-9-21 22:39 發表

好平衡呀..XD

我都覺
未試過 XDD

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...