加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 好老師
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2006-9-29 05:33 PM 發表

佢真係好X煩呀
上堂又悶.. -_-

尋日..我地第70.8堂要番SCH睇HARRY POTTER-口-
睇完果時..佢叫左3個人嘰名..
一個系我啦..
佢話我地冇交COMPEHENITION(差吾多咁串啦)要我地留堂
喂..佢又冇話要交...又冇寫手冊..我有改GA BO,,
家陣老師大晒呀?佢話留堂就留堂呀?
跟著我就系到系咁咒佢..-V-
放學啦..
我行落去教員室..
想丟番本簿比佢,,
就撞到湯太..
佢叫著我..見到我想喊想喊咁..就問我咩事..
跟著佢叫我跟佢上社工室...講左比佢聽啦..
佢話同我一齊落去搵死肥MAK,,
又撞到MS KWAN,,湯太又講左比佢知..
WOOO,,
今日,,上IS堂佢黎搵我..-V-
又要我簽LEE樣..又要我做果樣..
喂..冇交改正姐..駛吾駛簽承諾書..低能..白痴
跟著,,小息啦..林SIR黎我班搵我..-V-
不過佢未見過我..SO搵我吾到(但我見到佢-V-)
LEE2日真系多事..-V-又見到咁多老師..-V-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-9-29 05:58 PM 發表

尋日..我地第70.8堂要番SCH睇HARRY POTTER-口-
睇完果時..佢叫左3個人嘰名..
一個系我啦..
佢話我地冇交COMPEHENITION(差吾多咁串啦)要我地留堂
喂..佢又冇話要交...又冇寫手冊. ...

=口= 好驚險呀...

今日湯太打電話俾我阿媽 -.-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2006-9-29 06:51 PM 發表

=口= 好驚險呀...

今日湯太打電話俾我阿媽 -.-

佢好中意打比人地牙媽\-V-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-9-29 06:54 PM 發表

佢好中意打比人地牙媽\-V-

=v=
你試過好多次咩?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2006-9-29 07:01 PM 發表

=v=
你試過好多次咩?

蠻多啦...-V-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-9-29 07:06 PM 發表

蠻多啦...-V-

我兩次咋 = =
另有1次係佢問候我 -v-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 -★nga. 的帖子
5知你地UP到邊XDDD
好耐冇用

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 nga 於 2006-9-29 07:28 PM 發表
5知你地UP到邊XDDD
好耐冇用

我地又吹水 -.-"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 -★nga. 的帖子

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2006-9-29 19:37 發表

我地又吹水 -.-"

身為板主都咁做XDD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 nga 於 2006-9-30 09:02 AM 發表

身為板主都咁做XDD

又冇話唔俾吹水 XDDD

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...